- 26 Ağustos 2017
- 3.864
- 11.766
- 208
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Ben evliyim zatenBence biraz kendiniz arayın hiç evlenmemek olmaz
Ben de 28 yaşındayım ve aynı dönemden geçiyorum. Geçen sene nişanlanmak üzere iken ayrıldım. Çok da iyi yaptım ama bunalıma girdim bi tık. Sanki hep yalnız kalacakmışım gibi bir his ve korku oluyor. Görücü usulünü mantıklı buluyorum ama bu zamana kadar içime sinen biri çıkmadı. Bunu yaşamayan anlamaz tabi. Aman evlenip ne yapacaksın matah bişey değil diyenlere ne diyeyim bilemiyorum. Bir yaştan sonra aile evinde yaşamak zordur. (Ki kariyeri olan biriyim, anne babam da gayet anlayışlıdır) İnsan kendi düzenini istiyor. Ayrıca her akraba ortamında konunun benim bekarlığıma gelmesinden bıkmış durumdayım. Seni anlıyorum...
Allah sabır versin. Çareyi tevekkül etmekte buldum. Her şey imtihan ve gelip geçen şeyler.
Kimse kimsenin umrunda değil ki herkes kendi aleminde.istersen adriana lima ol.evlenenler de anladığım kaderiyle hep hasbelkader evlenmiş.çok acayip tanışma hikayeleri var.ya da başkası bulmuş.Ben seni çok iyi anladım konu sahibi. Gez dolaş yazıyorlar ama insan kocasıyla bu yaşlarının tadını çıkarmak istiyor. Evlilik gerçekten nasip işi ben kocamla aynı okulda tanıştım yoksa nasıl nerde denk gelirdim birine bilmiyorum, gerçekten de çok kalabalık bir çevren yoksa birini bulmak çok zor. Çevremde evlenmek isteyip evlenemeyen çok fazla insan var. Bakıyorsun fıstık gibi kızlar. Ama karşılarına çıkmayınca da çıkmıyor. Ha kötü bir evliliktense bekarlık baş tacıdır, o kısım ayrı
Daha iyileri çıkmamıştır şimdiki halinizden memnun olmadığınız için onların daha iyi olduğunu düşünüyorsunuzdur.beyniniz oyun oynuyor bence.yanlis kisiyle evlendigime pismanim ya. eski esime gelene kadar cok daha iyileri cikmisti karsima. bo..tan bahanelerle bir de ailemin etkisyle kabul etmedim kabul edilebilecek kisileri.
Geçmişte reddettiğini kişiler için pişman olma.olacak olsa oluyor zaten.şimdi olsa yine olmazdı.28 i yarıladım çok üzülüyorum. Hiç çok peşinden koşulan biri olmadım. Görücü usulü de görüştüm ama ya beğenmedim ya da beğenilmedim. Zaman geçtikçe umudumu yitiriyorum. Bazen geçmişte reddettiğim kişiler için pişmanlık duyuyorum. Ya ömür boyu ailemle yaşarsam diye tedirgin oluyorum.
Çözüm sunulacak bir konu değil, biliyorum ama belki sizin hikayeleriniz vardır bir umut olur diye yazdım.
Allah iyi insanlar karşına çıkarsın canım evliliği bence herkes kaldıramıyor vardır rabbimin bir planladığı bir şey. Görücü usulü biriyle düşünürsen tekrar ailenle bir konuş olmadı çünkü yani evlilik güzel ama stresli zorlu yollarıda var önemli olan o yolu beraber gidebilmek .. belki görücü usulü biri seni beğense sevmekten çok sevilirsin belki de zamanla sen aşık olursun bilemezsin ben daha yeni 28 yaşındayım çok erken evlendim şimdiki aklım olsaydı aynı kişiyle şuan evlenmek isterdim tam iyi ideal yaş bence :)28 i yarıladım çok üzülüyorum. Hiç çok peşinden koşulan biri olmadım. Görücü usulü de görüştüm ama ya beğenmedim ya da beğenilmedim. Zaman geçtikçe umudumu yitiriyorum. Bazen geçmişte reddettiğim kişiler için pişmanlık duyuyorum. Ya ömür boyu ailemle yaşarsam diye tedirgin oluyorum.
Çözüm sunulacak bir konu değil, biliyorum ama belki sizin hikayeleriniz vardır bir umut olur diye yazdım.
Görücü usulü kalmış mı ya.buralarda da yazıyorlar ama o bulsun, bu bulsun.hiç de öyle şeyler yok çevremde.ben anne babama koca bulun desem nereden bulacağım derler.Allah iyi insanlar karşına çıkarsın canım evliliği bence herkes kaldıramıyor vardır rabbimin bir planladığı bir şey. Görücü usulü biriyle düşünürsen tekrar ailenle bir konuş olmadı çünkü yani evlilik güzel ama stresli zorlu yollarıda var önemli olan o yolu beraber gidebilmek .. belki görücü usulü biri seni beğense sevmekten çok sevilirsin belki de zamanla sen aşık olursun bilemezsin ben daha yeni 28 yaşındayım çok erken evlendim şimdiki aklım olsaydı aynı kişiyle şuan evlenmek isterdim tam iyi ideal yaş bence :)
Günümüzde eli yüzü düzgün erkekler genelde kendisi buluyor. Saçma sapan tipler görücü usulü evliliği tercih ediyor kimseyi bulamadıkları için.Allah iyi insanlar karşına çıkarsın canım evliliği bence herkes kaldıramıyor vardır rabbimin bir planladığı bir şey. Görücü usulü biriyle düşünürsen tekrar ailenle bir konuş olmadı çünkü yani evlilik güzel ama stresli zorlu yollarıda var önemli olan o yolu beraber gidebilmek .. belki görücü usulü biri seni beğense sevmekten çok sevilirsin belki de zamanla sen aşık olursun bilemezsin ben daha yeni 28 yaşındayım çok erken evlendim şimdiki aklım olsaydı aynı kişiyle şuan evlenmek isterdim tam iyi ideal yaş bence :)
Wallaha benim çevremde hala var.. çokta efendi dürüst insanlarla evlendiler veya çok hanımefendi kızlarla evlendiler bile diyebilirim zamanında annem abime çok buldu kız ama o beğenmedi şimdi de beğenmiştim diyor ama kız evlendi başkasıylaGörücü usulü kalmış mı ya.buralarda da yazıyorlar ama o bulsun, bu bulsun.hiç de öyle şeyler yok çevremde.ben anne babama koca bulun desem nereden bulacağım derler.
Bu sizin fikriniz ben öyle düşünmüyorum .. arkadaşımız kör değil sağır değil topal değil eli yüzü düzgün bir kız çirkin olduğunu da düşünmüyorum 28 yaşında yaşıtım gül gibi kız biri gelse havada kapar. Saçma sapan tip dediğiniz nedir mesela ? Yani yetiştirme tarzıyla alakalı çok iyi biri de çıkabilir karşısınaGünümüzde eli yüzü düzgün erkekler genelde kendisi buluyor. Saçma sapan tipler görücü usulü evliliği tercih ediyor kimseyi bulamadıkları için.
Olabilir aslında bu biraz çevreye de bağlı. Benim memlekette beni sadece akrabalar tanır mesela. Ve oğulları serseri, egitimsiz, işsiz olmasına rağmen görücü gelirler. Bulunulan çevre iyiyse olabilir. Ama benim çevrem iyi olmadığı için ben sıcak bakmıyorum.Bu sizin fikriniz ben öyle düşünmüyorum .. arkadaşımız kör değil sağır değil topal değil eli yüzü düzgün bir kız çirkin olduğunu da düşünmüyorum 28 yaşında yaşıtım gül gibi kız biri gelse havada kapar. Saçma sapan tip dediğiniz nedir mesela ? Yani yetiştirme tarzıyla alakalı çok iyi biri de çıkabilir karşısına
Bana da hep öyle tipler denk geldi valla.doğru düzgün birileriyle tanışanlara çok şaşırıyorum.Günümüzde eli yüzü düzgün erkekler genelde kendisi buluyor. Saçma sapan tipler görücü usulü evliliği tercih ediyor kimseyi bulamadıkları için.
Bence biraz da çevremizle alakalı bu.Bana da hep öyle tipler denk geldi valla.doğru düzgün birileriyle tanışanlara çok şaşırıyorum.
Size nereden çıktı?Canım bende 32 yaşımda evlendim. Ben ailemden uzakta memurdum. Evlenilecek erkeği bulmak çok zor. Herkes herkesle anlaşamıyor. Ailem de çok istedi evlenememi hatta annem dedi ki halanlar bana laf söylüyor bir kızı evlendiremedin diye çok üzülüyorum dedi. Varımı yoğumu satıp sana bir koca almak isterdim dedi. Ben dert etmedim. Ama annem böyle dedikçe de bende üzülmüştüm. Ama çıkıyor karşına birisi ve evleniyorsun
Trafik cezası yazarkenSize nereden çıktı?
Doğrudur yani şöyle biri illa okumuş olmalı değil ama eli ekmek tutsun erkek olarak tabi çalışkan olsun serseriyi kim ne etsin kızOlabilir aslında bu biraz çevreye de bağlı. Benim memlekette beni sadece akrabalar tanır mesela. Ve oğulları serseri, egitimsiz, işsiz olmasına rağmen görücü gelirler. Bulunulan çevre iyiyse olabilir. Ama benim çevrem iyi olmadığı için ben sıcak bakmıyorum.
Çevreleri yok ki iyisini kötüsünü düşünelim.bu kadar millet nasıl yapıyor bilmem.nasıl da güzel kadınım bir görsen.boşuna kendi güzel olacağına bahtı güzel olsun demiyorlar.Wallaha benim çevremde hala var.. çokta efendi dürüst insanlarla evlendiler veya çok hanımefendi kızlarla evlendiler bile diyebilirim zamanında annem abime çok buldu kız ama o beğenmedi şimdi de beğenmiştim diyor ama kız evlendi başkasıyla
Yani anne baba bana koca bul dersen ben nerden bulayım demelerini bırak baban bikere sıcak bakmaz olaya bu sefer de o karşı çıkar. Annenle dertleşebilirsin bilmiyorum annen nasıl biridir ama şuan görücü usulü insanlar seçtiğimiz insanlardan daha iyi çıkabiliyor .. kesilmemiş karpuz misaliyarmadan içni göremiyoruz maalesef
Ben de öyleyim. Herkes güzel güler yüzlü olduğumu söylüyor ama hiç talibim yokÇevreleri yok ki iyisini kötüsünü düşünelim.bu kadar millet nasıl yapıyor bilmem.nasıl da güzel kadınım bir görsen.boşuna kendi güzel olacağına bahtı güzel olsun demiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?