- 16 Kasım 2021
- 1.497
- 1.530
- 83
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Mutluluklar dilerimEvet yaşın daha çok genç, daha çok fırsatlar çıkar karşına eminim. Bende görücü ye pek sıcak bakmamisimdir, bir kaç tecrübem oldu ama yok, işte bu dediğim tipler yoktu aralarinda. Zaten görücü de biraz sakat, sonuçta arabulucular ne seni ne karşı tarafi dogru düzgün taniyorlar. Niyetleri iyi olabilir ama çoğu zaman uyum sağlanamıyor veya cocuk cidden saçma sapan biri cikabiliyor. Kendim bulayim desen disarda da ne idüğü belirsiz tipler dolasabiliyor, yakışıklı beyefendi dedigimiz cocuklarda coktan kapılmış oluyor. Ama yinede en iyisi kendinin arayip bulman. Online dating i de deneyebilirsin mesela, ben esimle öyle tanışmıştım. Offline buluşmalarda gına gelmişti, e hadi birde bu yolu deneyeyim diye düşünmüştüm, 0 beklentiyle.
ben de hep kız kardeşimin benden önce evleneceğini düşünürdüm nitekim çevremizdeki insanlar da bu yorumu yapardı sebebi ben kız kardeşim kadar evlilik hayatına yatkın biri değildim istemiyordum da zaten. kardeşimin de ciddi bir ilişkisi oldu her şey tam zannetiğimiz gibi ilerlerken ben birden eşimle tanışıp 3 ay içinde nişanlanıp kardeşimden önce evlenmiştim zaten kız kardeşimin ilişkisi de devam etmedi. hayat sürprizlerle doluYa aslında şöyle bir durum oldu
Benden 2 yaş küçük kız kardeşim evlilik yolunda ilerliyor. Ben evde kaldığımı daha çok hissedeceğim o yüzden şimdiden endişeleniyorum. Keşke bu şekilde düşünmesem ama engel olamıyorum.
Tanıdığım bir abla var. Onun da kız kardeşi ondan önce evlendi. Şimdi o abla da evlenecek. Nasip bu işler. Çevremde var öyle küçük kiz kardeşi kendinden önce evlenen.Ya aslında şöyle bir durum oldu
Benden 2 yaş küçük kız kardeşim evlilik yolunda ilerliyor. Ben evde kaldığımı daha çok hissedeceğim o yüzden şimdiden endişeleniyorum. Keşke bu şekilde düşünmesem ama engel olamıyorum.
Kardeşin senden 10 yaş küçük olsa sana belki hak verebilirdim ama yaş farkınız çok azmış. O yüzden dert ettiğini değmez.Ya aslında şöyle bir durum oldu
Benim hikayem var konumu okursanız bekarlığın sultanlık olduğunu anlarsınız . Lütfen yaşa takılmayın . Eş öyle bir şey ki ömrünüzün yarısını belirliyor .28 i yarıladım çok üzülüyorum. Hiç çok peşinden koşulan biri olmadım. Görücü usulü de görüştüm ama ya beğenmedim ya da beğenilmedim. Zaman geçtikçe umudumu yitiriyorum. Bazen geçmişte reddettiğim kişiler için pişmanlık duyuyorum. Ya ömür boyu ailemle yaşarsam diye tedirgin oluyorum.
Çözüm sunulacak bir konu değil, biliyorum ama belki sizin hikayeleriniz vardır bir umut olur diye yazdım.
Sizin probleminiz çok detaylı düşünmeniz. Daha ilişki yokken ayrılık düşünmüşsünüz. Bari memlekettekine açılsaydınız. Kendi kendinizi sabote ediyorsunuz.Öyledir ama ayrılınca ayni sınıftaki kişiyi sürekli görmek zorunda kalıyorsun. Aynı sınıftan olmadığı sürece aynı okuldan olabilir mesela. Ya da aynı arkadaş grubu veya isyeri de olabilir. Ama ne dersek diyelim her şey nasip kısmet. Demek ki bu kişi nasibim değildi. Ben o zamanlar memleketten birinden hoşlanıyordum. Şimdi pişmanım o kişiden hoşlandığım için. Seneye yüksek lisans yapacağım, orada talibim çıkarsa değerlendireceğim. Veya isyerinden de olabilir. Zaten benim ilişki yaşamaya başlamadan önce psikolojik destek almam lazim.
Sınıftaki o çocuk açıldığı zaman ben memleketteki o çocuktan hoslaniyordum. Açılmam çünkü o çocuğun babası kötü, ayrıca uzun boylu birini istiyormuş. Zaten polis olup İstanbul'a gitti. Elimdeki tek şansımı ailem ve akrabalarım yüzünden kacirdim. Akrabalarımın ve ailemin tanimadigi biriyle evlenmek isterim. Çünkü ailem herkese kusur buluyor. Ve annemin sürekli fikirleri değişiyor. Mesela bu memleketteki oğlanı da ilk o aklıma soktu. Sonra babası kötü bosver dedi, polis olunca da yine olumlu dusunmeye başladı. Ailemin aklıyla hareket etmem ben.Sizin probleminiz çok detaylı düşünmeniz. Daha ilişki yokken ayrılık düşünmüşsünüz. Bari memlekettekine açılsaydınız. Kendi kendinizi sabote ediyorsunuz.
Canım, ben 30 yaşında evlendim ve inan şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim. Sürekli zamanı geri alabilsem diyorum. Eşim kötü biri değil ama asosyal(bana karşı) ve tam bir ODUN. Böyle hayat inanılmaz çekilmez ve zormuş. Ayrıca benden daha değerli arkadaşları var. Bilseydim böyle biri olduğunu kesinlikle evlenmezdim.28 i yarıladım çok üzülüyorum. Hiç çok peşinden koşulan biri olmadım. Görücü usulü de görüştüm ama ya beğenmedim ya da beğenilmedim. Zaman geçtikçe umudumu yitiriyorum. Bazen geçmişte reddettiğim kişiler için pişmanlık duyuyorum. Ya ömür boyu ailemle yaşarsam diye tedirgin oluyorum.
Çözüm sunulacak bir konu değil, biliyorum ama belki sizin hikayeleriniz vardır bir umut olur diye yazdım.
Ailenizin aklıyla hareket etmişsiniz işte.Sınıftaki o çocuk açıldığı zaman ben memleketteki o çocuktan hoslaniyordum. Açılmam çünkü o çocuğun babası kötü, ayrıca uzun boylu birini istiyormuş. Zaten polis olup İstanbul'a gitti. Elimdeki tek şansımı ailem ve akrabalarım yüzünden kacirdim. Akrabalarımın ve ailemin tanimadigi biriyle evlenmek isterim. Çünkü ailem herkese kusur buluyor. Ve annemin sürekli fikirleri değişiyor. Mesela bu memleketteki oğlanı da ilk o aklıma soktu. Sonra babası kötü bosver dedi, polis olunca da yine olumlu dusunmeye başladı. Ailemin aklıyla hareket etmem ben.
Ailem okulun bitsin ilk diye diretti hepAilenizin aklıyla hareket etmişsiniz işte.
Evlenmek için evlenilmez28 i yarıladım çok üzülüyorum. Hiç çok peşinden koşulan biri olmadım. Görücü usulü de görüştüm ama ya beğenmedim ya da beğenilmedim. Zaman geçtikçe umudumu yitiriyorum. Bazen geçmişte reddettiğim kişiler için pişmanlık duyuyorum. Ya ömür boyu ailemle yaşarsam diye tedirgin oluyorum.
Ben 29da evlendim.yanlış işte olgunlaşmadan evlilik yapılmaması gerekiyor ve en olgun yaş bence 30. benim şahsi fikrim ben 24 yaşındayken evlendim ve çok pişmanım. şimdiki aklım olsa 30 u beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?