Evlenemem diye korkuyorum

Erkeklerin bu durum hiç umrunda değilmiş gibi.ben onu anlamıyorum.insan hiç mi bir flörtleşeyim bir bakışayım demez.yok umurlarında değil.günaydın, iyi günler.
Şu anda erkekler çok ciddi ilişki taraftarı değil zaten. Çünkü evliliğin sorumluluk olduğunun farkındalar. Haksızlar diyemem tamamen çünkü geçim gerçekten çok zor. Benim yaşadığım şehirde 1+1 evler 15.000tl. Durum böyle olunca evliliği yük gibi görüyorlar.

Ben cok severek 26 yaşımda evlendım karşılıklı kocaman bı aşkla
Evlenınce de Cok gezdik tozduk hayatın tadına vardık fılan falan
Ancak yıne de kesınlıkle 26ımda evlenmeye gerek yokmus
İnsan 32-33 ten once evlenmesin bence
Hıc bır anlamı yok.
Diz boyu akılsızlık tüm memnunıyetlerıme şükürlerime ragmen bır hata olarak goruyorum 32-33 oncesı evlılıgı
Yıne esımle evlenseymısım elbette ama ben 33 ü gorseymısım de oyle

Emin misin eee her yaz kimlerin davetiyesi şakır şakır geliyor o zaman.hiç de doğru değil.

33 te evlenebileceği garanti olsa sorun olmaz ki zaten.

Ne oluyor ki aynı sınıftan olunca? Asıl ideali o.
Aysenimiye katılıyorum aynı sınıftan, aynı okuldan, aynı arkadaş grubundan, aynı işyerinden insanlarla evlilik yaparsanız mutlu olma oranınız artıyor. Kimyanız tuttuğunda, kültür, tip vs denkliği varsa yaş daha kemale ermeden erkenden rezerve etmek lazım. İlla evlenin demiyorum ama gezin, ilişkinizi sağlamlaştırın ve en sonunda da evlenin. Belli yaştan sonra gerçekten düzgün adamların kapıldığını geriye sorunluların kaldığını hissediyorsun.

Emin misin eee her yaz kimlerin davetiyesi şakır şakır geliyor o zaman.hiç de doğru değil.
Valla çoğunluk evlenmiş olmak için evlenenler. İstisnalar tabii ki var. Evlendikten sonra her şey dört dörtlük oluyor mu, aşk kalıyor mu diye sormak lazım birde. Çoğunluk düzenlerini bozmamak için, veya aradaki saygı sevgi için birbirini idare ediyor. Evlilik tabii ki güzel ama bekar hayatının da çok güzel yanları var.

Ne oluyor ki aynı sınıftan olunca? Asıl ideali o.

Öyledir ama ayrılınca ayni sınıftaki kişiyi sürekli görmek zorunda kalıyorsun. Aynı sınıftan olmadığı sürece aynı okuldan olabilir mesela. Ya da aynı arkadaş grubu veya isyeri de olabilir. Ama ne dersek diyelim her şey nasip kısmet. Demek ki bu kişi nasibim değildi. Ben o zamanlar memleketten birinden hoşlanıyordum. Şimdi pişmanım o kişiden hoşlandığım için. Seneye yüksek lisans yapacağım, orada talibim çıkarsa değerlendireceğim. Veya isyerinden de olabilir. Zaten benim ilişki yaşamaya başlamadan önce psikolojik destek almam lazim.

İnan ki evlilik toz pembe değil hatta çok yorucu kendine doğru düzgün vakit ayıramıyorsun bir gün şöyle yatayım bütün gün diyemiyorsun kocanın ailesi o bu şu hep dert tasa sakın evlenemiyorum diye üzülme evlenince çokta mutlu olmuyorsun yani

Bana gore evliligin sorumlulugu buyuk filan degil olsa olsa cocuk sorumlulugu buyuktur insan yetistiriyorsun cunku. Onun disinda evlilikte normal bir eşle buyuk bir sorumluluk zorluk filan yok.
Gez toz diyenler bana bile fenalik getiriyor.
Gezilmiyor arkadaslar bi yerden sonra yalniz gezmenin de bir zevki var tamam da oralari adaminla el ele göz goze flort ederek gezip tozup sohbet kahkaha bi de ustune sevişme patlatmak cok daha zevkli bir sey kimse kusura bakmasin. Insanlar da ister yani.
Ha git yoldan rastgele insan cevir evlen olmaz gezecekse gezsin belki yolda bulur adami belli olmaz ama gezmek hayatinda birinin olmasinin alternatifi degil ne alaka yani...
Umarim.bulursunuz.

Ahh ahhh
Elbet bir gün

Ahh ahhh
Elbet bir gün

Sevgili istemek bile suc oluyor ya.
Yok okulunu bitir ise gir hayalini gerceklestir gez toz sonraaaaaa eeee ......... Her seyi yalniz yaptiktan sonra ölmeden once mi sevgilisi olacak bu insanlarin? Hayati yalniz gecirdikten sonra 63663 yasinda gelen sevgiliyi napsinlar.
Herkesin tek amaci üreme yaşi gecmeye yakin son dakika bir adam bulup cocuk yapmak icin evlenmek degil.

Kismet olmamistir 40ta olur ona lafim yok ama birini istemek problem olmamali dunyanin en normal şeyi.

Bu arada en iyi sevgili okul hayatında bulunuyor bence

Bu arada en iyi sevgili okul hayatında bulunuyor bence

Bence de. Okuyacak olan yine okur sevgili okumaya engel degil, sevgili olundu diye okulu birakip kocaya kacin diyen yok.
Bazi seyler yaşinda güzel, her yasin da ayri bi ilişki hali var. Bakmak tatmak lazim.
Lise, universite sevgilisiyle evlenen de cooookkkk...
Evlenilmese bile o donemlerdeki sevgililikte cok guzel baska hic sorumlulugunun olmadigi yaslar iş ev gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…