- 30 Nisan 2016
- 4.219
- 10.502
- 208
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Sevgili istemek bile suc oluyor ya.
Yok okulunu bitir ise gir hayalini gerceklestir gez toz sonraaaaaa eeee ......... Her seyi yalniz yaptiktan sonra ölmeden once mi sevgilisi olacak bu insanlarin? Hayati yalniz gecirdikten sonra 63663 yasinda gelen sevgiliyi napsinlar.
Herkesin tek amaci üreme yaşi gecmeye yakin son dakika bir adam bulup cocuk yapmak icin evlenmek degil.
Kismet olmamistir 40ta olur ona lafim yok ama birini istemek problem olmamali dunyanin en normal şeyi.
Gerçekten öyle, benim üniversitede bir sevgilim vardı yaş oldu 35 o heyecanı o tutkuyu daha görmedim, kavgadan sonra özlemli romantik anlar falan ahh ahh, gayette okuduk ikimizde işimizi falan da buldukBence de. Okuyacak olan yine okur sevgili okumaya engel degil, sevgili olundu diye okulu birakip kocaya kacin diyen yok.
Bazi seyler yaşinda güzel, her yasin da ayri bi ilişki hali var. Bakmak tatmak lazim.
Lise, universite sevgilisiyle evlenen de cooookkkk...
Evlenilmese bile o donemlerdeki sevgililikte cok guzel baska hic sorumlulugunun olmadigi yaslar iş ev gibi
Ben üniversiteye basladigimda herkes bana hep "Okulunu oku, sevgiliyi bosver" dedi. Keşke dinlemeseydim. Derslerim hep iyiydi bu arada. Neyse seneye MBA yapmak için basvuracagim orada bulurum inşallahSevgili istemek bile suc oluyor ya.
Yok okulunu bitir ise gir hayalini gerceklestir gez toz sonraaaaaa eeee ......... Her seyi yalniz yaptiktan sonra ölmeden once mi sevgilisi olacak bu insanlarin? Hayati yalniz gecirdikten sonra 63663 yasinda gelen sevgiliyi napsinlar.
Herkesin tek amaci üreme yaşi gecmeye yakin son dakika bir adam bulup cocuk yapmak icin evlenmek degil.
Kismet olmamistir 40ta olur ona lafim yok ama birini istemek problem olmamali dunyanin en normal şeyi.
Biz şanssız nesiliz. Okurken pandemi ve deprem olduBu arada en iyi sevgili okul hayatında bulunuyor bence
Hayat çok garip, ne zaman ne olur belli olmaz, umarım en güzel yerlerde hayırlı eşlerinizi bulursunuzBiz şanssız nesiliz. Okurken pandemi ve deprem oldu
O konuyu çok fazla tiye alan video var.Ben üniversiteye basladigimda herkes bana hep "Okulunu oku, sevgiliyi bosver" dedi. Keşke dinlemeseydim. Derslerim hep iyiydi bu arada. Neyse seneye MBA yapmak için basvuracagim orada bulurum inşallahOkulda bulma iş yerinde bulma, nereden bulacağız? Zaten ben okurken pandemi ve deprem oldu. Doğru düzgün kimseyi tanıyamadan mezun olduk.
Bundan sonra talibin çıkarsa direkt reddetme, tanımaya çalış. Birkaç buluşmadan sonra hâlâ ısınamazsan o zaman görüşmeyi kesersin.Uzun lafın kısası Allah isteyen herkese hayırlı birini nasip etsin.
Ben zamanında hiç önemsememiştim, karşıma uygun kişiler çıkmıştı oysa ki. Belki bizim de hatamız var bilinmez...
Benim annem gibi. Görücü gelince hem "Hemen evlenicem deme" diyor. Hem de reddedince "Kimseyi begenmiyorsun" diyor. Ama kararlıyım MBA yapıp iş hayatına girince bulacağım biriniO konuyu çok fazla tiye alan video var.Mesela kızın sevgilisi olduğunu duyan anne kıza kızıyor. Sonra kız mezun oluyor. Anne bu sefer diyor ki " sen de bir kısmet bulamadın, yaşıtlarının hepsi evlendi".
Nasipte varsa çöp atmaya gidince bile bulunur benceHayat çok garip, ne zaman ne olur belli olmaz, umarım en güzel yerlerde hayırlı eşlerinizi bulursunuz
Öyle kararlı olmakla olmaz maalesef.Benim annem gibi. Görücü gelince hem "Hemen evlenicem deme" diyor. Hem de reddedince "Kimseyi begenmiyorsun" diyor. Ama kararlıyım MBA yapıp iş hayatına girince bulacağım birini
Hatta bekarken sürekli yanına arkadaş bulman gerekiyor.evliyken arkadaşın hazır.Çoğu kişi evlendikten sonra illa ki çocuk sahibi oluyor. Çocuklu hayatta gezme işi bitiyor diye öyle deniliyor büyük ihtimalle.
Ama ben size katılıyorum. Bir de her bekar özgürce gezebiliyor mu? Sanmam. Yani bekâr olunca illa çok gezilecek, evlenince evden dışarı çıkılmayacak diye bir kural yok ama neden böyle bir algı var anlamış değilim.
Hatta kimisi " bekarken gezemiyordum, evlenince kocamla her yere gidiyorum, gönlümüzce gezip eğleniyoruz" diyor.
Kimisi evlendikten sonra minik bebekle bile dağ bayır geziyor.
Yani gezip tozmanın medeni durumla ilişkilendirilmesi bana saçma geliyor.
Nasip diyelim, ama hayatımı değiştireceğim kararlıyım.Öyle kararlı olmakla olmaz maalesef.
Daha gençsin bakalım.Nasip diyelim, ama hayatımı değiştireceğim kararlıyım.
Madem dert ortağıyız dertleşelim.ben hiç bu dünyanın düzenine anlam veremiyorum.sokağa bir çıkıyorsun.en obez, en sıska en vitaminsiz, fersiz, çirkin kadın bile kocayı bulmuş boy boy çocukla geziyor.millete söylesen her şey dış görünüş mü içi güzeldir huyu güzeldir diyor ama sanki biz çok mu kötü kalpliyiz.hiç iyi özelliğimiz yok mu?Ne ahlaksız en lanet insanların bile var.sanki her evli olan da çok mu üstün ahlaklı.şimdi bu kadınlara gidip nasıl iletişim kuruyorlar ? Nereden dikkatlerini çekebiliyor? bu kadar aile nereden türüyor arkadaş.çirkin kadına kim gelir tuhaf yani.bir açıklama bulamıyorum.lanetli miyiz neyiz anlamadım ki.kısmetsiz olacak insan hiç doğmasın daha iyi.keske hiç doğmasaydın diyorum.sürekli aklımda bunlar var.keşke güzel olmasaydım diyorum.en azından güzel değilim o yüzden bulamıyorum derdim.boyle daha da kötü hissediyor insan.hastane maşallah mankenlik ajansı gibi.yüzde 80 erkek hemşire.bana ekmek çıkmıyor.nasıl yaşlanacam da ölecek bilmem.
21 yaşında evlenip boşandım 35 yaşındayım evlenemezsem bile olur diyorum nasip bu işler çok isteyen bi arkadaş vardı evliliği şuan mutsuz ve evli böyle olmaktansa en hayırlsıını istemek lazım28 i yarıladım çok üzülüyorum. Hiç çok peşinden koşulan biri olmadım. Görücü usulü de görüştüm ama ya beğenmedim ya da beğenilmedim. Zaman geçtikçe umudumu yitiriyorum. Bazen geçmişte reddettiğim kişiler için pişmanlık duyuyorum. Ya ömür boyu ailemle yaşarsam diye tedirgin oluyorum.
Çözüm sunulacak bir konu değil, biliyorum ama belki sizin hikayeleriniz vardır bir umut olur diye yazdım.
Cevreniz mi yok acaba? Güzellerin talibi cok olur, kendimden biliyorumBen de öyleyim. Herkes güzel güler yüzlü olduğumu söylüyor ama hiç talibim yokHayatim boyunca hiç öyle teklifler alan birisi olmadım. Alsam bile saçma sapan tiplerden aldım.
Pandemide kendi okulumdan birkaç kişi görüşmek istedi. Ama kabul etmedim çünkü kiminin yalanını yakaladım, kiminin başka bir şeyini... Nasip olmadı yani. Görücü gelen tipler de hiç iyi değiller. Çoğu serseri. Zaten ailem ve akrabalarım çoğunu bana sormadan reddediyorlar. Açıkçası ailemi karıştırmak da istemiyorum. Ben hep saçma sapan tipleri hayatıma çekiyorum sanırım. Kendi hoşlandığım birine adım atayim desem o da olmuyor. Bu sene KPSS'ye girdiğim için evdeydim ama iş hayatına gireceğim artık. Psikoterapi aldıktan sonra belki istediğim gibi biriyle tanışırım. Hedefimde yüksek lisans yapıp eğitimlere katılmak da var. Henüz 24 yaşında olduğum için çok kafaya takmıyorum ama artık sosyal çevre edinmek isterim. Belli bi yaştan sonra bekar insan bulmak zorlaşıyor çünkü.Cevreniz mi yok acaba? Güzellerin talibi cok olur, kendimden biliyorumDüğünlere faaliyetlere falan katilinca baya talip cikabilir aslinda, bilmem bu yollari denedim mi. Hatta annem beni sırf bu yüzdende düğünlere alır götürürdü, ki ben sadece kurtlarimi dökmek için giderdim. Ama talibin yok diye de üzülme, sacma sapan tipler de cikabiliyor. Benimde vardi öyle bir kac aile, "yok düşünmüyoruz" dediğimiz halde yillarca direten, sorup duran. Bu cok rahatsiz edici mesela. Yani laf anlatamadığın soğur insan doğal olarak ama mesela bir arkadasim vardi, ona da görücü gelmişti, kendisi kabul etmemiş, hatta tiksinmisti cocuktan. Banada igrene igrene anlatirdi. Sonra aradan biraz zaman gecti, baktim o cocukla nişanlanmış, ben tabii şok. Bana söylediği de "peşimden çok koştular, bende neticede kabul ettim." Ben mesela gıcık olurdum, ama herkesin tepkisi beklentisi farkli farklı.
Evet yaşın daha çok genç, daha çok fırsatlar çıkar karşına eminim. Bende görücü ye pek sıcak bakmamisimdir, bir kaç tecrübem oldu ama yok, işte bu dediğim tipler yoktu aralarinda. Zaten görücü de biraz sakat, sonuçta arabulucular ne seni ne karşı tarafi dogru düzgün taniyorlar. Niyetleri iyi olabilir ama çoğu zaman uyum sağlanamıyor veya cocuk cidden saçma sapan biri cikabiliyor. Kendim bulayim desen disarda da ne idüğü belirsiz tipler dolasabiliyor, yakışıklı beyefendi dedigimiz cocuklarda coktan kapılmış oluyor. Ama yinede en iyisi kendinin arayip bulman. Online dating i de deneyebilirsin mesela, ben esimle öyle tanışmıştım. Offline buluşmalarda gına gelmişti, e hadi birde bu yolu deneyeyim diye düşünmüştüm, 0 beklentiyle.Pandemide kendi okulumdan birkaç kişi görüşmek istedi. Ama kabul etmedim çünkü kiminin yalanını yakaladım, kiminin başka bir şeyini... Nasip olmadı yani. Görücü gelen tipler de hiç iyi değiller. Çoğu serseri. Zaten ailem ve akrabalarım çoğunu bana sormadan reddediyorlar. Açıkçası ailemi karıştırmak da istemiyorum. Ben hep saçma sapan tipleri hayatıma çekiyorum sanırım. Kendi hoşlandığım birine adım atayim desem o da olmuyor. Bu sene KPSS'ye girdiğim için evdeydim ama iş hayatına gireceğim artık. Psikoterapi aldıktan sonra belki istediğim gibi biriyle tanışırım. Hedefimde yüksek lisans yapıp eğitimlere katılmak da var. Henüz 24 yaşında olduğum için çok kafaya takmıyorum ama artık sosyal çevre edinmek isterim. Belli bi yaştan sonra bekar insan bulmak zorlaşıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?