Evlenememekten çok korkuyorum

Geçmiş geleceğin aynasıdır nasıl bir uydurmadır? Kendinize yatırım yapın ki kaliteli bir evliliğiniz olsun. Yani yazacak çok şey var da, kırmak istemiyorum sizi.

Bu düşünce yapısıyla zaten bir süre ciddi bir ilişkiye başlamayın derim. Hayatta evlenmekten başka düşünüp dert edeceğiniz bir şey yokmu aileniz yokmu yalnız ölecem moduna girmişsiniz

35 yaşındayım tatlımm.İnan bana evlenmek dünyanın en kolay işi. Ama bir ömür boyu mutlu olacağın insanı bulmak en zoru. ben korkmuyorum ayy sen nasıl korkuyosun

Daha 21 yaşındasın...
Önce tek başına ayakta kal, ekonomik özgürlüğünü kazan..
Oku, gez, araştır, özgüven kazan..
Sırf evlenebilmek için, çevrendekiler evleniyor diye evliliğe meraklanma.. 'Eş'ini bulmak kolay birşey değil.
Bunları yaptığında zaten eşin bir şekilde seni bulacak sen onu bulmak için endişelenme ...

23üm ama bende evlenemiycekmiyim diye değil istediğim gibi biriyle evlenemem diye korkuyorum.Yani canım bi şekilde evlenirsin ama doğru insanı bulmak daha önemli

Bazen insan karamsarlığa düşüyor.gelip gecici bu durum.hayatının tadını çıkarmaya bak. 25 yaşında eşimi çok severek evlendim ama ikimizde olgun değildik hatta bir kaç yıl daha bekleyebilirdik.Doğru kişiye odaklan.evlenmek birkaç resmi evraka bir de evet! demeye bakıyor:)

bak güzellik gecmisnde dedigin zaten 4 5 yil öncesidir ondan öncesi ergenlik yani .. daha önünde uzun yillar var dert etme

Bu kafayla gidersen, hayattaki tek basarin evlilik olucak. Sonrada cocugunu alip annenin evine doner. Burayada konu acarsin bol bol, kayinvalide soyle yapti, gorumce boyle yapti, öküz kocamdan biktim vs...

Bu kafayla gidersen, hayattaki tek basarin evlilik olucak. Sonrada cocugunu alip annenin evine doner. Burayada konu acarsin bol bol, kayinvalide soyle yapti, gorumce boyle yapti, öküz kocamdan biktim vs...
Alakası yok üniversite okuyorum ikincisini okumaya hazırlanıyorum ailem yok ve hayatı paylaşacak biri olsun istiyorum ama bu konuda kendimden pek umudum yok o yüzden de üzülüyorum

Gercekten mi? Yani hayattan tek beklentin bu mu? Ne kadar gec evlenirsen o kadar iyi yani bunu bir başarı olarak görmekten vazgeçin artık. Evlilik başarı falan değil hele 21 yaşında buna kafayı takmak hem de okul hala devam ederken... yabancı dil ögren, gez biraz vizyon sahibi ol. Hazır kafanı meşgul eden bir ilişkin de yok. Yapmayın şunu ya bu kadar dar açısan bakmayın elinizde imkan varken.

21 yaş çok erken bu konuları düşünmek için.
34 yaşında eğitim hayatını bitirmiş
çalışma hayatında olan bi' arkadaşım var
inan o kız, senin kadar
bu konuyu kafasına takmıyo =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…