evlenemiyeceğim galiba

evde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar
Kısmetim kapandı ne demek yahu Allah ın takdir ettiğini kim engelleyebilir ki böyle şeyler düşünme bunların hepsi nasip işidir sen dua et sürekli olmazsada olmaz dünyanın sonu bu değil ya herkesin ayrı imtihanı var şu dünyada bende eşimle imtihan olan bir insanım napalım

Allah hep mutlu etsın insallah seni güzel dileklerin için :) değişsin artık bu duzen dıcem ama şimdi boyle komplekse gırenler zaten gelecegın genç kızlarıne evlen dıyen yenge teyze kaynana adayı yani..değişmez değişmez malesef

onemli olan mutlu bi evlilik yapip bi omur boyu ayni yastiga huzurla baskoyabilmek..yasin ne onemi var?

Amin inşallah. Aslına bakarsan herkesin bir derdi var. Bana da çocuk muhabbeti çok geliyor. Elden bile değil kendi öz akrabalarımdan. 1 sene geçti işe de girmedin doğur bir tane. Ha bir de, şimdi bir tane doğur ileride ya olmazsa diye akıl verenler var. Ya sabır... Herkesin zihniyeti aynı değil ki... Okursun, okurken sorarlar ileride ne olcan ne olcan. Birşey olursun işe girersin, bekarsan ne zaman evlencen ne zaman evlencen... Evlenirsin, ne zaman çocuk ne zaman çocuk... 1. çocuk olur 2.yi ne zaman doğurcan ne zaman doğurcan... Konu biraz saptı ama benim gözlemlediklerim de bunlar :)

En güzeli kulakları tıkayıp hedeflerimizi kovalamak :)

aynen aynı yastasınız ama kardesım lise askıyla evlendıgı ıcın yaklasık 9 yıldır bırlıkteler evliler ama cocuk dusunmuyor..ona neler dıyorlar bılsen :))
tıkamak lazım kulakları..gonlune gore olsun hersey

28 yaşındayım, evliyim ve karnimda bir adet bebek var. Az once mutfağa gidip aksamdan kalan yemek bulasiklarina bakip "seni yeneceemm bulasik" diye bagirdim ve toplamadigim yataga geri döndüm. Evlilik bu iste. En azindan benim icin.

bende 25 yaşında evlendim.Babam anneme diyordu bu kız evlenmez evlenmez diye. Halbu ki sevgilim vardı yani..Şimdi de torun ne zaman yapmaz çocuk diyorlar. Yani sürekli bir soru soru soru. Hayat bu işte. Doğ büyü evlen doğur sonra hayatını yaşayabilirsen yaşa ve öl.

arkadaşım insanların hayatında 3 tarih bellidir ve bunun ne günü ne saati hatta salisesi bile değişmez
doğduğun gün evlendiğin gün ve öldüğün gün
sen hayırlısını dile yeter..
yani panik yapma onunda sırası vardır ve geldiğinde hiçkimse engel olamaz

Yol olmuş 2015 hala evde kalma muhabbetleri filan...
evlenip sonsuza kadar mutlu yaşadılar masalı her zaman olmuyor bir de böyle düşünün.

hanımlar hepinizin mesajlarını teker teker okudum .Destek olanlara teşekkür ederim eleştirenlerin de görüşlerine saygı duyuyorum..Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah her şeyin başı sağlık ve huzur tabi hayırlısıyla dualarımız kabul olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…