evlenemiyeceğim galiba

evde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar
Ben de 27 yaşındayım hatta yakın zamanda söz attım seninle aynı kaygılarım var. Bir yandan mutsuz bir evlilik yapacağıma hiç yapmayayım diyorum bir yandan da yaşım geçmeden evleneyim de bir çocuğum olsun diyorum. Nasıl olacak bu işler

Tahrik etmeyin buyuk halami yazarim :)

Yalniz kalmasin diye 40 yasinda gorucu usulu birini bulup evlendirdiler, adam 1 yil sona vefat etti
Bacım halandan eksik değilim bir yaş var onuda sayma gitsin.
Halanada üzüldüm başı sağolsun.Ayrıca sevmediği biriyle evlendirilmeside üzücü.
Ey tanrım bize üç tane ,üçte yetmez bestane,beşte yetmez yeditane ver ver ver ,ver Allahım ver.:)AMİNNNNN

Yok kendi de evlenmek istemis adamla ama adam elinde kalmis ?@!!? Yani soylemek istedigim kimse kendini kismetsiz gormesin buyuk hala varken, elini attigi adam vefa etti, var mi otesi ? :)

Beterin beteri var ne ya?
Bu mu teselli verme şekliniz.
Beter durumda mı ki bayan 27 YAŞINDA daha

valla bakış açısını begendıgım bır kısı de sizsiniz bayılıyorum ya boyle kaliteli insanlara

konu sahıbı arkadas emın ol ki dusuncen yanlıs..kapıldıgın bu duygu senı mutsuzluga surukler..bir bakmıssın gun gelmıs onun bunun gezmesını tozmasını resımlerını cocuklarıyla alısverısını sayarsın..istem dışı hüzünlenirsin..

ama emınım kı etrafın etkısı..belkı de ask senı oyle bulacak kı o erken evlenen arkadaslarından daha mutlu olucaksın,,boşver yahu ne var yasında fıstık gıbı yaslardayız işte.

Yok kendi de evlenmek istemis adamla ama adam elinde kalmis ?@!!? Yani soylemek istedigim kimse kendini kismetsiz gormesin buyuk hala varken, elini attigi adam vefa etti, var mi otesi ? :)

aa benım de boyle bır ninem var yahuu 9 kere evlendı 9u da vefat ettı valla :))

aa benım de boyle bır ninem var yahuu 9 kere evlendı 9u da vefat ettı valla :))

9 nedir , ninen Seda Sayan reloaded

Mavisakal mı ne , bana bak kız yoksa ninen bir şeyler yapmış olmaya ? 7, 8, 9.cu herifler salakmış yalnız , ilk 6 kocası ölmüş kadınla istatistşk kuralları yüzünden evlenmezdim en azından

hihihihi 7 kocalı hürmüz de kimmiş 9 yahu hepsine de eksık bulmuş zaten yok şunun dişi şöyle yok bunun kolları cok kıllı falan :))
ya eskıden boyle seyler daha ayıpmıs ama bızımkı demek kı utanmamış..aşk yenıden demiş akdenızın tuzu gibi

ahaha benim büyük büyük annem de 3. kocasıyla evlenmişti 92sinde
heyt be
anneannem nasıl kızıyordu napıcan bu yaştan sonra kocayı diye küsmüştü

ahaha benim büyük büyük annem de 3. kocasıyla evlenmişti 92sinde
heyt be
anneannem nasıl kızıyordu napıcan bu yaştan sonra kocayı diye küsmüştü

napcanı var mı ya yalnızlık Allaha mahsus demıstir..ılacını ısteyınce getıren bırı bırlıkte tv ızlemek falan o yuzden oluyor o evlılıkler...ayy yazık ama ya buruş buruş yılların yorgunlugu ve savunmasızca de mı sırf yalnız kalmıyım dıye..
ama yıne de gülüyor ınsan he 92 deyınce :))

haklısınız huzur lu mutlu olsun isterim ben de..ama canım de korkarım ki 35ime gelince de aynı durumda olucam gibi cok umutsuz vakayım yaş ilerledikçe seçenek azalıyor zaten ve beğenme ihtimalim de düşüyor
ya canım hiç dert etme.Ben de mesela bi ara mükemmel erkek yoktur diyordum şak mükemmel diyebileceğim biri çıkıyor.Evlenmem dolaşmam kimseyle diyorum bi süre sonra evlenme hayalleri kuruyorum.Bir kaç arkadaşımda öyleydi birden bire birini buluyorlar yani kısmetin kapalı bile olsa böyle dü şündüğünde açılıyor Allah duyuyor..Ha birde geç evlenenler daha mutlu evlilikleri daha uzun Ömürlü olur diye de bir şey duymuştum.Ya da bu kadar evlenmek istiyorsan emin ol ailen de bu işlere meraklı yani sana birini bulacak bir kişi çıkar ..:)

Bence bu konuda yanlış düşünüyorsun tatlım, benim de neredeyse tüm çevrem evli çocuklu insanlar ama ben herkesle keyifli vakit geçirebiliyorum, tiyatroyada gidiyorum sinemaya da ev oturmasınada, evimede kalabalık şekilde geliyorlar. Kimine annemle kardeşimle kimine yanlız gidiyorum kiminde 3. kişi oluyorum ama herkese doğru açıdan yaklaşırsan onlarda seninle keyif alırlar boşuna sıkılıyorsun bence. Ben o kdr küçük olmasamda, küçük kardeşleriyim. Bir adımda olsa çabala olmazsa o zmn yanlış insanlar demektir. Hem sen evli olsan bekar arkadaşlarınla görüşmeyecekmisin? Boşuna bozma moralini arkadaşlarına sor ve git o baleye. Ne var 3 kişi 5 kişi gidin. Biz ben kardeşim yeni evli genç bir çift ve 12 senelik evli ilkokula giden 2 çocukla devlet tiyatrosunda tek kişilik oyuna gittik hepsi bayıldı.

Evlenmek zorunda degiliz. Olursa olur olmazsa olmaz. Sevdiginiz biri yoksa ve flortunuz yoksa sorun nedir anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…