- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi cikolata__11
-
Beterin beterivar bacım,yaşım 39 mesleğimi yazmıyorum bekarim :)teyzem 35 yaşında, o da memur ve bekar, beterin beteri var bacım
Beterin beterivar bacım,yaşım 39 mesleğimi yazmıyorum bekarim :)
Ben de 27 yaşındayım hatta yakın zamanda söz attım seninle aynı kaygılarım var. Bir yandan mutsuz bir evlilik yapacağıma hiç yapmayayım diyorum bir yandan da yaşım geçmeden evleneyim de bir çocuğum olsun diyorum. Nasıl olacak bu işlerevde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar
Bacım halandan eksik değilim bir yaş var onuda sayma gitsin.Tahrik etmeyin buyuk halami yazarim :)
Yalniz kalmasin diye 40 yasinda gorucu usulu birini bulup evlendirdiler, adam 1 yil sona vefat etti
Cok gencsin 30da evlendim bebisim.acele etme evlenmekte mukemmel bisey degilevde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar
Bacım halandan eksik değilim bir yaş var onuda sayma gitsin.
Halanada üzüldüm başı sağolsun.Ayrıca sevmediği biriyle evlendirilmeside üzücü.
Ey tanrım bize üç tane ,üçte yetmez bestane,beşte yetmez yeditane ver ver ver ,ver Allahım ver.:)AMİNNNNN
Beterin beteri var ne ya?
Bu mu teselli verme şekliniz.
Beter durumda mı ki bayan 27 YAŞINDA daha
Yok kendi de evlenmek istemis adamla ama adam elinde kalmis ?@!!? Yani soylemek istedigim kimse kendini kismetsiz gormesin buyuk hala varken, elini attigi adam vefa etti, var mi otesi ? :)
Trajikomik diye buna diyorlar herhaldeaa benım de boyle bır ninem var yahuu9 kere evlendı 9u da vefat ettı valla :))
aa benım de boyle bır ninem var yahuu9 kere evlendı 9u da vefat ettı valla :))
Yok kendi de evlenmek istemis adamla ama adam elinde kalmis ?@!!? Yani soylemek istedigim kimse kendini kismetsiz gormesin buyuk hala varken, elini attigi adam vefa etti, var mi otesi ? :)
aa benım de boyle bır ninem var yahuu9 kere evlendı 9u da vefat ettı valla :))
9 nedir , ninen Seda Sayan reloaded
Mavisakal mı ne , bana bak kız yoksa ninen bir şeyler yapmış olmaya ?7, 8, 9.cu herifler salakmış yalnız , ilk 6 kocası ölmüş kadınla istatistşk kuralları yüzünden evlenmezdim en azından
Akşam akşam gülünce günah mı oluyormuş ?Tövbe tövbe ya akşam akşam güldürüp gunaha sporumuz kızlar beni.
9 nedir , ninen Seda Sayan reloaded
Mavisakal mı ne , bana bak kız yoksa ninen bir şeyler yapmış olmaya ?7, 8, 9.cu herifler salakmış yalnız , ilk 6 kocası ölmüş kadınla istatistşk kuralları yüzünden evlenmezdim en azından
ahaha benim büyük büyük annem de 3. kocasıyla evlenmişti 92sinde
heyt be
anneannem nasıl kızıyordu napıcan bu yaştan sonra kocayı diye küsmüştü
ya canım hiç dert etme.Ben de mesela bi ara mükemmel erkek yoktur diyordum şak mükemmel diyebileceğim biri çıkıyor.Evlenmem dolaşmam kimseyle diyorum bi süre sonra evlenme hayalleri kuruyorum.Bir kaç arkadaşımda öyleydi birden bire birini buluyorlar yani kısmetin kapalı bile olsa böyle dü şündüğünde açılıyor Allah duyuyor..Ha birde geç evlenenler daha mutlu evlilikleri daha uzun Ömürlü olur diye de bir şey duymuştum.Ya da bu kadar evlenmek istiyorsan emin ol ailen de bu işlere meraklı yani sana birini bulacak bir kişi çıkar ..:)haklısınız huzur lu mutlu olsun isterim ben de..ama canım de korkarım ki 35ime gelince de aynı durumda olucam gibi cok umutsuz vakayım yaş ilerledikçe seçenek azalıyor zaten ve beğenme ihtimalim de düşüyor
Dostlar, ama sizin sevgiliniz var miydi , yoksa evlenmeden kisa sure once mi tanistiniz ? Yani sevgiliniz varsa, zaten yalniz degilsiniz, guzel bir ask hayatiniz varsa evlendim evlenemedim bilmem ne kafaniza takmazsiniz, dusunmezsiniz. Sevip sevilince mutlu oluyorsun zaten.
Insan yalniz kala kala uzuluyor zaten, ben de 27 ve bekarim, sevgilim yok. Yalniz olmak ve sevgilili olmak arasinda buyuk ucurumlar var. Evlenmekten kasit yalniz kalmamak olarak da dusunebilirz, ben ille de evleneyim demiyorum ama hayatimda askin eksikligini cok hissediyorum. Arkadaslarimin sevgilileri, esleri var, haftasonlari bulusup konusacagim arkadasim da kalmadi diyeyim. Kimsenin hayatinda bana yer yokmus gibi hissediyorum. Her aksam yalnizim, hafta sonlari gunduz yalnizim, aksam davet eden , hadi disari cikalim diyen arkadasim varsa disari cikiyorum. Cok guzel bir bale ilani gordum az once isten gelirken , ama nasilsa gidemicem diye dusundum, arkadaslarim ya esleriyle giderler ya da eslerini yalniz birakamazlar. Hani herkesin sevilmeye, ilgiye ihtiyaci olmasindan da ote, sosyal hayat da az cok bitiyor diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?