evlenemiyeceğim galiba

eğer kendinizi evliliğe hazır hissetmiyosanız ve karşınıza da böyle biri çıkmıosa yaşınız genç bile sayılabilir. tüm bunları oluşturan toplumsal baskı bu baskı yüzünden evlenirseniz bu baskı size yakın zamanda çocuk doğurtur sonra kendinize uygun olmayan biriyle evlendiğinizi anlarsınız lakin BOŞANAMAZSINIZ çünkü aynı baskı burda yüzünü gösterir boşanan ve çocuklu kadın kötüdür onların nazarında öyle yaşar gidersiniz tabi buna yaşamak denirse Hala umutsuz vaka olarak görüyorsanız kendinizi bilmem ama bazı şeyleri hayatın gidişine bırakmak lazım

evde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar

27 yaş geç bir yaş değil ki.

Neden böyle hissettin ki?

Yok sanırım hayatında biri?

Olur be cannm..bende bekarim ayrica issizimde..artik ondan hiccc umudum yok hemde...ama napalim..bi sekilde hayat devam ediyir..sevmek helede sevilmek cok muhtesem bi duygu..dilerim karsina muhtesem bi ask adami cikar ama yastan dolayida gec kaldim diye dusunme..gecte olsa erkende olsa evlenince ayni seyi yasiyacaksin cunku...

acele etme evlenirsin. daha yaşında bişi yok? hoş istersen 35 ol. ne farkeder??? hayırlı biriyle evlende tek ki 10 sene sonra olsun, seni mutlu etsin...

evde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar

Daha gençsiniz ya bu ne karamsarlık. Ne güzel işiniz de varmış. 25 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim çocuk yok ama işsizim. Hala öğrenci gibi kursa yazılıp ders çalışıyorum. Aklımdaki işe girmeden de çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum. Ve en erken 26 27 yaşımda işe girebilecek gibiyim, asaletimi alayım hem işe hem eve alışayım falan filan derken 28 29 yaşına geleceğim.
Kısmetin nereden geleceği belli olmaz.

Çok uzun oldu ama birşey daha anlatacağım. Bir tanıdğım aniden biriyle tanışıyor ve çok kısa sürede evleniyorlar. Evlenir evlenmezde hamile kalıyor. Şans bu ya, ikizleri oluyor. Tam 1 sene içinde hem evli hem de 2 çocuk annesi olarak hayatı değişmiş oluyor :) Hayat size güzel şuanda, ne güzel yiyin için gezin tozun hayatın tadını çıkarın elbet biri çıkar karşınıza

ay cok ama cok doğru soylemişsin..hatta okuyunca direk kardeşimi gördm :=)
o da kariyerden once cocuk dusunmuyor yası 25 ve evli .. :)))

bir örnek : 26 yasında 2 cocuk annesi bir kız elinde ıkız cocuk arabası yorgun terlemiş otobuse bınıyor , ona yer veren de cocuklu gordugu ıcın aynı yaşlarda bir kız

kötü değil güzel davranış ama o yaşta evli olması şart değil. büyük aşklar var mutlu o ayrı...

zamanı dolu dolu yasadıgımız sürece hayat kısa gelmez ki...kısa dedıgımız yasayamadıklarımız doyamadıklarımız..

Ben evliliği henuz aklımdan gecırmıyorum..kalbım ısterdı mutlu aile ama beynım dıyor kı dur daha yapman gerekenler var. hedeflerım vs
ki sıfırdan geldıgım bır konuma haksızlık edemem...ailem o kadar destek olmus buyutmus sırf yasım 27 diye gec kalmıyım artık dıyıp karışamam coluk cocuga ....
eşek gibi çalışmak zorunda hissediyorum kendimi..

hayatı guzel kılmayı bilin....her kadın herseyı yapabılır ısterse..

30 yaşındayım 2 ay sonra 31 olacağım.sürekli görüştüğüm çok sevdiğim bi arkadaş grubum var.bi kaç ayda hepsi nişanlandı ve yaza düğünü var hepsinin.bi ben kaldım yalnız.çok kötü hissediyorum kendimi.

Acele ederseniz bu aceleyle yanlis bir secim yaparsiniz. Rahat olun omrunuz çok uzun. Bir omre 3 4 hatta 7 evlilijk sigdiranlar var. Siz bir tanesini elbette yaparsiniz..
Ey Tanrım
tek başına koymaaa kullaarııııı yalnızlığa ancaaaaaaak sen dayanırsınnn
güveyli evler gördüm
kurulmuş yaya benzer
güveysiz evler gördüm
kurumuş çaya benzer
hasretini çekmişlere
tazeyken dul kalmışlara
alı gülü solmuşlara
ver ver ver ver
gökte uçan kuşlara
kurumuş kocamışlara
boynu bükük kalmışlara
ver ver ver ver
hey tanrım
bana üç tane
üç de yetmez beş tane
beş de yetmez yedi tane
ver ver ver ver
ver allah'ım ver

Hayatın özeti:Evlen,çocuk yap ve öl...
Sen kesinlikle evde kalmışsın bacım

Hicte evde kalmış sayilmazsin yaşın genç daha ayrıca mutsuz bir evlilik yapip bosanacagina böyle olmak daha iyi bence

Aslında benimde aklıma evlilik yoktu, eşimle tanışınca aniden gelişti. Ama eşim herzaman hedeflerimin olduğunu biliyordu, aklımdaki işe girene kadar çabalayacağımı da biliyordu. Dersaneye de gönderirim istersen demişti. Aslında özel sektörde rahatlıkla iş bulabilirim ama ben devlet istiyorum, eşim de özel sektörün ne kadar yıpratıcı olduğunu bildiği için bana destek çıkıyor. Karşıma eşim yerine, eviyle uğraşıcak, hemen çoluk çocuğa karışacak biriyle evlenmek isteyen bir erkek çıksaydı evlenmezdim zaten

Aynen hayatı güzel kılmak önemli... Ayrıca vlenmek iş değil, o evliliği yürütebilmek iyi anlaşabilmek, evlilikte huzurlu olabilmek önemli.

Rabbim tüm bekarları mutlu, huzurlu olabileceği, iyi anlaşabileceği eş adaylarıyla karşılaştırsın

kimse kusura bakmasın ama etrafındakı evde kalmışsın dıyenleri o kadar cahil buluyorum ki yaşama öl diyesım gelıyor..
hayata neden geldık ki..
ilk tiyatro bölümünde eğitim aldıgım yıllarda erkek arkadasımın annesi bana ''oğlum ıcın vazgecıver oyunculuktan benım kızım da volaybolda yeteneklıydı ama kocası ıcın vazgectı kız dedıgın kocasının yatagına evının mutfagına yakısır '' demıstı..

yanlıs anlamayın sakın kızın yası 16 boyu 160 kılosu da 80 di....ulen dedım cahil yaratık bu kız vazgecmekle ıyı yapmıs voleybolculuktan...
bense en azından eğitimliyim bı cok oyunda yer aldım tiyatro aşığıydım bu nedır dıye kafayı yıcektım daha 22 yasındayken...

yanı boyle cahıller var etmeyın allah askına ıgrenıyorum ben ya gercekten bıraz ozguvenli olun da sız eleyın onu bunu...secıcı olmıyım artık dıye teslım olmayın !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…