- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.606
- 898
- Konu Sahibi cikolata__11
-
Evlenmek zorunda degiliz. Olursa olur olmazsa olmaz. Sevdiginiz biri yoksa ve flortunuz yoksa sorun nedir anlayamadim.
Olacaktir fakat zamani onemli. Uzmyin bence kendinizi. Erken vlenen de gec evlenen de sevilen de sevilmeyen de bir. Hayat bu neyin ne zaman guzel olacagina tanri karar verirBenim meselem, en azindan , sevdigim birinin olmamasi zaten, sevgiye ilgiye ihtiyacim var.
evde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar
evde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar
senin adına üzüldümtabi evlenince garanti değil ama çevremdeki neredeyse herkes evlendi çocuk yaptı kendimi kötü hissediyorum çok gecikmiş karamsar hissediyorum
Daha gençsiniz ya bu ne karamsarlık. Ne güzel işiniz de varmış. 25 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim çocuk yok ama işsizim. Hala öğrenci gibi kursa yazılıp ders çalışıyorum. Aklımdaki işe girmeden de çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum. Ve en erken 26 27 yaşımda işe girebilecek gibiyim, asaletimi alayım hem işe hem eve alışayım falan filan derken 28 29 yaşına geleceğim.
Kısmetin nereden geleceği belli olmaz.
Çok uzun oldu ama birşey daha anlatacağım. Bir tanıdğım aniden biriyle tanışıyor ve çok kısa sürede evleniyorlar. Evlenir evlenmezde hamile kalıyor. Şans bu ya, ikizleri oluyor. Tam 1 sene içinde hem evli hem de 2 çocuk annesi olarak hayatı değişmiş oluyor :) Hayat size güzel şuanda, ne güzel yiyin için gezin tozun hayatın tadını çıkarın elbet biri çıkar karşınıza
Ey TanrımAcele ederseniz bu aceleyle yanlis bir secim yaparsiniz. Rahat olun omrunuz çok uzun. Bir omre 3 4 hatta 7 evlilijk sigdiranlar var. Siz bir tanesini elbette yaparsiniz..
ay cok ama cok doğru soylemişsin..hatta okuyunca direk kardeşimi gördm :=)
o da kariyerden once cocuk dusunmuyor yası 25 ve evli .. :)))
bir örnek : 26 yasında 2 cocuk annesi bir kız elinde ıkız cocuk arabası yorgun terlemiş otobuse bınıyor , ona yer veren de cocuklu gordugu ıcın aynı yaşlarda bir kız
kötü değil güzel davranış ama o yaşta evli olması şart değil. büyük aşklar var mutlu o ayrı...
zamanı dolu dolu yasadıgımız sürece hayat kısa gelmez ki...kısa dedıgımız yasayamadıklarımız doyamadıklarımız..
Ben evliliği henuz aklımdan gecırmıyorum..kalbım ısterdı mutlu aile ama beynım dıyor kı dur daha yapman gerekenler var. hedeflerım vs
ki sıfırdan geldıgım bır konuma haksızlık edemem...ailem o kadar destek olmus buyutmus sırf yasım 27 diye gec kalmıyım artık dıyıp karışamam coluk cocuga ....
eşek gibi çalışmak zorunda hissediyorum kendimi..
hayatı guzel kılmayı bilin....her kadın herseyı yapabılır ısterse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?