işte çok seçici olmamak adına devam ettim sanırım bırakıcam artık
10 gün önce falandı ..ben söyledim benim şuan her hangi bir hissim yok dedim. bozuldu.. benimle mantık evliliği mi yapcaksın dedi. ben de hayır tanımaya çalışıyorum senin davranışların huyun hareketlerin bana uyarsa devam eder belki zamanla sevgi de olur dedim. işte o zaman düşünürüm evliliği dedim. şikayetçi olduğun durumlar var mı dedi? söyledim hepsine açıklama getirdi kendince..
daha çok ilgili alttan alarak davranmaya başladı o günden sonra.. ve 4-5 gün sonra yine başladı seni seviyorum, sen de beni seviyorsun neden söylemiyosun diye

2 gün önce buraya yazdıklarımı uygun bir uslupla anlatmıştım o da gayet alttan alarak açıkladı, yanlış sözleri için tekrar özür diledi..
bugün yüzyüze konuştuk sen neden bu kadar takıyorsun şifreydi vs.(internet bankacılığı şifresi,evlenince 2 mizde bilcez birbirimizinkini demişti de) benim için güven çok önemli, insan saklıycak gizliycek bişeyi olmasa şifreyi neden sakınsın dedi. ben sana güveniyorum dedi.
ben de asıl güvenen insan şifre istemez, ben şahsen senin hiç bir şifreni istemem. ama güvenmediğim bi durum olursa o zaman ver şu şifreni de bakayım derim dedim.
şifre istemek güvensizliğin belirtisidir bence dedim.
ikimiz bu konuda farklı düşünüyoruz dedi.
benim param üzerine plan yapıyor bu çok açık. tüm memurlar öyle.. farklısını görmedim hiç
ama bu fena birisi gibi.
olmayacak diycem heralde