- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Evliliğiniz neden kötü gidiyorr?Mühim olan erken evlenmek değil.
Doğru evliliği bulabilmek.
26'da evlendim.
6 yıl oluyor artık evleneli.
Başından beri hep bir şeyler eksikti.
Bir tarafını düzeltsem diğer tarafı yamuldu herifin.
Benim yaşıtlarım 2. bebesini yaptı ya da hamile.
Bunlar benden sonra evlense de durum bu.
Benim elim kolum kalkmıyor.
Sorunlarla boğuşmaktan hehh bu yaş tam zamanı bile diyemiyorum.
Sevgim bitmediği için yol verip önüme de bakamıyorum.
Şimdiki aklım olsa anneciğimin evinde mutlu mutlu yaşardım.
Tek derdim şehir şehir, ülke ülke gezmek olurdu.
Hee tabi bir yaşa geldikten sonra eş, yuva, çocuk da bir ihtiyaç.
Eksikliği duyulur muhakkak.
30'da evlenirdim belki daha mantık dolu bir evlilik yapardım ne bileyim..
25 nedir?
Bence tam bekarlığın tadını çıkarma yaşı..
Allah gönlünüze göre versin.
Ah kader arkadaşım gel bi sarılalım ağlaşalım halimize25 ,26 ya çok az kaldı ama yalan yok evlenmek istiyorum ,ailem olsun istiyorum
.Yaş ilerledikçe güzellik gidiyor taliplerin azalıyor hiç bu açıdan baktınız mı?Yahu neden evde kalayım ne münasebet ya ahahahahah
Ben mal mıyım eşya mıyım?
Evlenmekten kat kat daha güzel şeyler var ve hepsini yaşadım. Dolu dolu istediğimi yaptım. Ve eğer başkaları gibi bir evlilik geçireceğimi düşünseydim eşimle asla evlenmezdim.
Evlilik bir zorunluluk ve ödül değil.
Bir erkeğin boyundurluğu altına girmek, hayattan kendini soyutlamak, kısıtlamaksa evlilik hiç evlenme daha iyi.
Sen mutlu olursan, öz güvenli olursan, kültürlü, sevecen, neşeli, dolu dolu olursan yaşın ne olursa olsun o insan seni buluyor zaten. Etrafın boş sığ insanlarla değil harika insanlarla çevrili oluyor.
Bu evde kaldım bilmem ne safsatalarını bırakın mutluluk ve huzur sadece bu değil.
Ya kusura bakmayın nolur beddualarımı geri alıyorum uye isimlerini karıştırmışım arada kaynadınız sizdeSanırım cevapları karıştırdınız. Konu sahibi değilim ben. Sadece başka bir hanımefendi bir yoruma göndermeli mesaj yazmıştı ona güldüğümü belirttim. Boşuna sövdünüz o kadar. Neyse. Sevgiler.
Noktayı koydunuz sorunuma verilebilicek en iyi cevap buydu teşekkür ederim çok sevgiler :)Her nasip vaktine esirdir..
Yaş kaç ?Bende evlenmedim, ailemle yaşıyorum, aşk hayatım ters gitti hep. İşim gücüm yerinde. Yaş ilerledi. Ama daha vakti değilse ne yapalım? Geçen gün annemim beynini yerken üste yazdığım çümleyi bana hatırlattı.. Vakit, nasip, esir. Sabır kızlar. Geç olsun iyi olsun..
Nasıl bişey ki evlilik tecrubelerinizi bizimle paylaşır mısınız yanlış bi evlilik yapmayalımBoşver evlenme yaşın 25 daha.Evlenenler çıkmaya evlenemeyenler girmeye çalışıyor ama bildiğin gibi değil evlilik.
Yuva kurmak istiyorum olay tamda buEvlilik güzel şey ama çevrede herkes evlendi, yalnızım, vs vs sebeplerle olmaz. Bana göre evlilik güzel bir ilişkiyi taçlandırmak. Hiç anlamıyorum evlilik amacıyla tanışmayı mesela ben. Sevdiğin aşık olduğun adamla bile zor bazen evlilik. 27 yaşındayım yeni evlendim bana çok erken geldi bir 3 5 yıl daha beklerdim ama anneliği erteleyemem bazı sağlık sorunlarımdan dolayı. Yoksa inanki evlilik ulaşılamaz birşey değil. Ha dersenki aşkı hissetmeyi öpmeyi sevişmeyi özgür yaşamak istiyorum o zaman haklısın sonuna kadar.
Bi tutamda bize feministlik bulaşsada şu evlilik fikrinden uzaklaşsakTeyze de baya feministmiş yanliz :)))
Iykkk iğrençBoşver kız ne evlenmesi gez toz hayatını yaşa. Daha küçük yaşın.
Adamın b..klu donlarını yıkamakla mı uğraşcan
Yuh ya 35 imde kim beni napsın güzelliğim gider taliplerim azalır hatta canlı örneği varYaşta sorun yok, 15-20 sene önce olsa evet millet evde kaldı derdi, çevre baskısı olurdu ama günümüz şartlarında, bence 25 yaş ve üzeri en ideal evlenme yaşları oldu artık. Hele ki şimdiki gençlikle acele etmenin pek bir anlamı yok.
Hayırlı kısmet 35'te çıkacaksa 35'te evlenmek daha mantıklı mesela :)
Geç kalmış değilsin, gönlüne yakışanı bulursun inşallah.
Senin hayattaki tek eksiklik evlilik ise şu an kafaya takman normal ama hayırlısı gelsin bulsun, en önemlisi o.
Yok diilim bunları düşündükçe evlenesim gelmiyoIykkk iğrençSen evlisin sanırım
Hiç bu açıdan bakmadım yas gidiyor çirkinleşirim tam aksine yaşlandıkça bazı kadınların daha güzel olduğunu düşünürüm. Anne olamamaktan korkuyorum desen daha mantıklı..Yaş ilerledikçe güzellik gidiyor taliplerin azalıyor hiç bu açıdan baktınız mı?
canım sen kaç yaşındasın peki evlilik yaşın geldi miYok diilim bunları düşündükçe evlenesim gelmiyo
ya bende sırf evlenmiş olmak için istemiyorum uzun zamandır hayatımda biri yokHiç bu açıdan bakmadım yas gidiyor çirkinleşirim tam aksine yaşlandıkça bazı kadınların daha güzel olduğunu düşünürüm. Anne olamamaktan korkuyorum desen daha mantıklı.
Ha bu arada sırf güzelliğin için evlenen adamın sevgisi de şüphelidir.
Çok evlenmek istiyorsan tanışma siteleri var onlara bak, ya da çevrene duyur tanış birileri ile. Bence bunların alt kökeni gelecek endişesi.
Önemli olan talip sayısı değil niteliģidir.
Ayni senin gibi düşünen bir arkadaşım vardı. Yas ilerledikçe çürük elma kalıyor hemen evlenmek lazım diye; o zaman sevgilisi vardı tabi...
Yas 30 oldu bekar.
tamam da iste bu isler boyle düşününce gerçekleşse keske.ya bende sırf evlenmiş olmak için istemiyorum uzun zamandır hayatımda biri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?