Evlenemiyorum

Evliliğiniz neden kötü gidiyorr?
Ama şöyle bi durum var birinin evliliği kötü gidiyor diye herkesinki öyle olacak diye bi kaide kural yok sonucta

.Yaş ilerledikçe güzellik gidiyor taliplerin azalıyor hiç bu açıdan baktınız mı?

Ya kusura bakmayın nolur beddualarımı geri alıyorum uye isimlerini karıştırmışım arada kaynadınız sizde

Yaş kaç ?

Yuva kurmak istiyorum olay tamda bu

Yuh ya 35 imde kim beni napsın güzelliğim gider taliplerim azalır hatta canlı örneği var

.Yaş ilerledikçe güzellik gidiyor taliplerin azalıyor hiç bu açıdan baktınız mı?
Hiç bu açıdan bakmadım yas gidiyor çirkinleşirim tam aksine yaşlandıkça bazı kadınların daha güzel olduğunu düşünürüm. Anne olamamaktan korkuyorum desen daha mantıklı.
Ha bu arada sırf güzelliğin için evlenen adamın sevgisi de şüphelidir.
Çok evlenmek istiyorsan tanışma siteleri var onlara bak, ya da çevrene duyur tanış birileri ile. Bence bunların alt kökeni gelecek endişesi.
Önemli olan talip sayısı değil niteliģidir.
Ayni senin gibi düşünen bir arkadaşım vardı. Yas ilerledikçe çürük elma kalıyor hemen evlenmek lazım diye; o zaman sevgilisi vardı tabi...
Yas 30 oldu bekar.

daha 25 siniz ne yapacaksınız evlenip
içinize sinen bir insan illa ki çıkar karşınıza
gezin tozun vakit geçirin iyice tanıyın birbirinizi
ailesine bakın
sonra hayırlısıyla evlilik de olur, çocuk da.. hiç acele etmeyin.

ya bende sırf evlenmiş olmak için istemiyorum uzun zamandır hayatımda biri yok

ya bende sırf evlenmiş olmak için istemiyorum uzun zamandır hayatımda biri yok
tamam da iste bu isler boyle düşününce gerçekleşse keske.
Ben de sevildiğimi düşündüğüm gerçekten sevdiğim biri ile evlendim şimdi boşanamıyorum bile. Pişman mıyım değilim ama bu şekilde olmasa idi diyor insan.
Ben nasip isine inanırım. Bir kısmı sizin elinizde bir kısmı değil.
O seni bulur merak etme. DUA et de doğru insan olsun. Bana gore evlenmek değil ama boşanmak misli misli zor. Emin olmadan da evlenme. Sevgi saygı karşılıklı olunca anlamlı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…