Evlenemiyorum

Evlilik güzel şey ama çevrede herkes evlendi, yalnızım, vs vs sebeplerle olmaz. Bana göre evlilik güzel bir ilişkiyi taçlandırmak. Hiç anlamıyorum evlilik amacıyla tanışmayı mesela ben. Sevdiğin aşık olduğun adamla bile zor bazen evlilik. 27 yaşındayım yeni evlendim bana çok erken geldi bir 3 5 yıl daha beklerdim ama anneliği erteleyemem bazı sağlık sorunlarımdan dolayı. Yoksa inanki evlilik ulaşılamaz birşey değil. Ha dersenki aşkı hissetmeyi öpmeyi sevişmeyi özgür yaşamak istiyorum o zaman haklısın sonuna kadar.

Hayatımız cevreye ozenmekle geciyor. Ah ben de evlensem, ah benim de cocugum olsa, ah benim de 2.cocugum olsa, ah evim olsa vs vs...uzayip gidiyor liste. Ani yasayin, sagliginizin kiymetini bilin. Bir seyi kafaya ne kadar takarsan olmama ihtimali o kdr artiyor bunu bilir bunu soylerim.

Teyze de hiç 109 gibi durmuyor gerçekten,en fazla 80 dersin:))ve teyzenin fikrine kısmen katılıyorum,geçen gün kız kardeşimin ve arkadaşımızın düğün cd’lerini izledik,ikiside doğurdu,kilo almışlar,o cd’deki kızlarla alakaları kalmamış:))bu yıllar içinde tek değişmeyen benim,hatta benjamin button gibiyim,ve evet bekarım,hiç evlenmedim:)

+ 10000

Yaşta sorun yok, 15-20 sene önce olsa evet millet evde kaldı derdi, çevre baskısı olurdu ama günümüz şartlarında, bence 25 yaş ve üzeri en ideal evlenme yaşları oldu artık. Hele ki şimdiki gençlikle acele etmenin pek bir anlamı yok.

Hayırlı kısmet 35'te çıkacaksa 35'te evlenmek daha mantıklı mesela :)
Geç kalmış değilsin, gönlüne yakışanı bulursun inşallah.

Senin hayattaki tek eksiklik evlilik ise şu an kafaya takman normal ama hayırlısı gelsin bulsun, en önemlisi o.

Yaşlarımız yakın seninle ben de 23 yaşındayım ilişkim var ve aynı evde yaşamama rağmen enn az 5 sene daha kesinlikle evlilik düşünmüyorum valla bu yaz hindistana mı gitsek berline mi diye düşünürken paramı ve enerjimi sırf milletin gönlü hoş olsun diye düğün dernek ev eşyası vs için hiç harcayamam. Sende milletin ne dediğini çok da takma bence, kendin aile kurmak istediğin için evleneyim diyorsan da biraz sosyalleş illa ki anlaşacağın biri çıkar karşına.

Canım senin yaşınndayken ben evliliğin e sini bile düşünmezdim ama 25 evlilik yaşı tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…