- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Çok sevdim şu cevabını. Çok fazla katılıyorum. Allah doğru düzgün insanlarla karşılaştırsın bizleri, çocuklarımıza anne baba olacak o insanlar. Hayırlısını isteyelim.
Teyze de baya feministmiş yanliz :)))
Teyze de hiç 109 gibi durmuyor gerçekten,en fazla 80 dersin:))ve teyzenin fikrine kısmen katılıyorum,geçen gün kız kardeşimin ve arkadaşımızın düğün cd’lerini izledik,ikiside doğurdu,kilo almışlar,o cd’deki kızlarla alakaları kalmamış:))bu yıllar içinde tek değişmeyen benim,hatta benjamin button gibiyim,ve evet bekarım,hiç evlenmedim:)
Ya açıkçası konuyu okumadım başlığa istinaden gönderiverdim :)Kimisi de ask omru uzatir der :))
Ben konu sahibinin evlenmek icin degil de zaten sevgi ask icin evlenmek istedigini dusunuyorum.
Mühim olan erken evlenmek değil.
Doğru evliliği bulabilmek.
26'da evlendim.
6 yıl oluyor artık evleneli.
Başından beri hep bir şeyler eksikti.
Bir tarafını düzeltsem diğer tarafı yamuldu herifin.
Benim yaşıtlarım 2. bebesini yaptı ya da hamile.
Bunlar benden sonra evlense de durum bu.
Benim elim kolum kalkmıyor.
Sorunlarla boğuşmaktan hehh bu yaş tam zamanı bile diyemiyorum.
Sevgim bitmediği için yol verip önüme de bakamıyorum.
Şimdiki aklım olsa anneciğimin evinde mutlu mutlu yaşardım.
Tek derdim şehir şehir, ülke ülke gezmek olurdu.
Hee tabi bir yaşa geldikten sonra eş, yuva, çocuk da bir ihtiyaç.
Eksikliği duyulur muhakkak.
30'da evlenirdim belki daha mantık dolu bir evlilik yapardım ne bileyim..
25 nedir?
Bence tam bekarlığın tadını çıkarma yaşı..
Allah gönlünüze göre versin.
Yaşta sorun yok, 15-20 sene önce olsa evet millet evde kaldı derdi, çevre baskısı olurdu ama günümüz şartlarında, bence 25 yaş ve üzeri en ideal evlenme yaşları oldu artık. Hele ki şimdiki gençlikle acele etmenin pek bir anlamı yok.Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Senin zamanın hayli hayli gelmiş bir an evvel çaresine bakmalısın canımBende 31 yasındayım bekarım ben bıle gıcık kaptım kusacagım gelıyor su evlılık dıye aglayanlardan tamam bende agladım ama su evlılık denen kurumun bukadar da seker bırsey olmadıgı ortada .
Doktor değilde beni ne mühendisler polisler istedi diyebilirim ancakHic cevrenizde yokmu talibiniz
Beni ne daktirlar ne mihendisler istedi
Diyen kizlardan degilmisnz
Canım senin yaşınndayken ben evliliğin e sini bile düşünmezdim ama 25 evlilik yaşı tamYaşlarımız yakın seninle ben de 23 yaşındayım ilişkim var ve aynı evde yaşamama rağmen enn az 5 sene daha kesinlikle evlilik düşünmüyorum valla bu yaz hindistana mı gitsek berline mi diye düşünürken paramı ve enerjimi sırf milletin gönlü hoş olsun diye düğün dernek ev eşyası vs için hiç harcayamam. Sende milletin ne dediğini çok da takma bence, kendin aile kurmak istediğin için evleneyim diyorsan da biraz sosyalleş illa ki anlaşacağın biri çıkar karşına.
Yaşasın feminizm
Çok doğru düşünüyosunuz zaten öyle olmalı bir söz vardır akıllı yalnızlık aptal ilişkilerden iyidirKimisi de ask omru uzatir der :))
Ben konu sahibinin evlenmek icin degil de zaten sevgi ask icin evlenmek istedigini dusunuyorum.
Ya sorma kardeş onun etkiside çok tabidüğün sezonu açıldı,tüm bekarlarda bir telaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?