Evlenemiyorum

Evliliğiniz neden kötü gidiyorr?
Ama şöyle bi durum var birinin evliliği kötü gidiyor diye herkesinki öyle olacak diye bi kaide kural yok sonucta

Tabi ki yok sen umarım sorun yaşamazsın hiç.
Ama bak bdv konularına, aç biraz oku.
Muhtemelen hepsi evlenmeden evvel bunları yaşayacağını hayal etmemişti..
Evlilik başlı başına zor bir şey bence..
Mükemmel erkek yok.
Haliyle muhakkak zorlukları oluyor.
Sen A çekiyorsun ben B..

.Yaş ilerledikçe güzellik gidiyor taliplerin azalıyor hiç bu açıdan baktınız mı?

Hayır bakmadım. Ve bu görüşü de reddediyorum. Kimse kimse ile sırf genç ve güzel diye evlenmez. Eğer varsa öyle birileri zaten hiç mutlu olamaz. Ayrıca yaş ilerledikce güzelliğin, gençlik ve sığlığın ve basit heyecanların çok da önemli olmadığını, bunların sadece bir ilüzyon olduğunu, gelip geçici olduğunu, güzel bir kalbin, içten bir gülüşün, merhametli bir sarılışın, yaşanmışlığın, tecrübenin ve olgunluğun bunlardan bin kat daha değerli ve önemli olduğunu anlıyor insan....
Bu yüzden 30'umda evlendim.
Okudum, gezdim, gördüm, deli gibi eğlendim. bir çok aşk ve tecrübe yaşadım.
Ben böyle oldukca çevremde de bir çok iyi insan beliriverdi, yalnız kalmadım hiç.
Yine söylüyorum. Karşıma eşim çıkmasaydı hiç evlenmeyi düşünmezdim bile.
Bakış açınızı karşınındakilerin insiyatifine ve keyfine göre değil kendi öz saygınıza göre şekillendirmenizi ve evliliği, onaylanmayı bir ödül olarak görmemenizi şiddetle öneriyorum.

Siz asik olup sevdiginizden takmamissiniz konu sahibi yalniz ondan takiyor olabilir :))

Evlenme konusuna yalnizliga takmis belki gencligim giderse yalnizligim devam edicek diye korkuyor.
Siz yalniz kalmamissiniz ondan soyledim asik olup iyi hissetmissiniz.

Hııımmm evet :)
Ama benim demek istediğim de bu işte.
Aşkın ne zaman nereden geleceği belli değil.
Bu yüzden 'evlenecem, niye evlenemiyorum, evde kaldım vs.' tutumları çok yanlış.
İnsan pozitif olup hayatını yaşarsa o insanı çekiyor bi şekilde.
Çünkü erkekler bu tutumdan hiç hoşlanmaz. Kaçarlar.
Oysa hayatı seven, eğlenebilen, kültürlü, olgun bir kadınla beraber olmak isteyen bir sürü iyi erkek var.
Diğer türlü her şeyi aşk sanıyor kadınlar, aşırı hayalperestlikle karşısındakini korkutuyor.
Yanlış.

Kızlar çok alakasız ama bir yerde okudum bunu, tabi ki bu fikirde değilim ama yazıya güldüm bi an :)))

Hiç evlenmedim, çünkü buna ihtiyaç duymadım. Evimde bir kocanın yerini tutacak üç hayvanım var: Sabahları hırlayan bir köpeğim, öğleden sonraları küfreden bir papağanım ve akşamları eve geç gelen kedim.

Hayvanseverde değilim ki hiç arkadaş

30a kadar evlenme bence boşver.

Uzun zamandır konuyu görüyordum. 30lu yaşlarını geçmiş birinin evde kalmışlık sendromu sandım.
Çok gençmişsin ama. İnsan kafasına bir şeyi takınca olmuyor. Rahat bırak kendini. Hemen evlenmek için uğraşma, acele etme. Hayırlısı ne zamansa onda olur her şey. Keyfine bak

Bu iş kısmet işi..
32 yaşındaki görümcem daha 3 hafta önce evlendi.
Kaderinizde varsa o yolunu buluyor zaten..

Aramayı bırakın, o sizi bi yerde arıyordur. Bulur.

Birde 25 yaş çok erken ya :)
Ben de bu yaşta evlendim keşke daha geç evlenseydim diyorum.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…