- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bu basligi her gordugumde aklima ;
Geliyor
Hahahaaaa bayildim yaa kıza evlenecceem vermezlerse gaçacamBu basligi her gordugumde aklima ;
Geliyor
Evliliğiniz neden kötü gidiyorr?
Ama şöyle bi durum var birinin evliliği kötü gidiyor diye herkesinki öyle olacak diye bi kaide kural yok sonucta
.Yaş ilerledikçe güzellik gidiyor taliplerin azalıyor hiç bu açıdan baktınız mı?
Hayır bakmadım. Ve bu görüşü de reddediyorum. Kimse kimse ile sırf genç ve güzel diye evlenmez. Eğer varsa öyle birileri zaten hiç mutlu olamaz. Ayrıca yaş ilerledikce güzelliğin, gençlik ve sığlığın ve basit heyecanların çok da önemli olmadığını, bunların sadece bir ilüzyon olduğunu, gelip geçici olduğunu, güzel bir kalbin, içten bir gülüşün, merhametli bir sarılışın, yaşanmışlığın, tecrübenin ve olgunluğun bunlardan bin kat daha değerli ve önemli olduğunu anlıyor insan....
Bu yüzden 30'umda evlendim.
Okudum, gezdim, gördüm, deli gibi eğlendim. bir çok aşk ve tecrübe yaşadım.
Ben böyle oldukca çevremde de bir çok iyi insan beliriverdi, yalnız kalmadım hiç.
Yine söylüyorum. Karşıma eşim çıkmasaydı hiç evlenmeyi düşünmezdim bile.
Bakış açınızı karşınındakilerin insiyatifine ve keyfine göre değil kendi öz saygınıza göre şekillendirmenizi ve evliliği, onaylanmayı bir ödül olarak görmemenizi şiddetle öneriyorum.
Neye takmış anlamadım?Siz asik olup sevdiginizden takmamissiniz konu sahibi yalniz ondan takiyor olabilir :))
Neye takmış anlamadım?
Evlenme konusuna yalnizliga takmis belki gencligim giderse yalnizligim devam edicek diye korkuyor.
Siz yalniz kalmamissiniz ondan soyledim asik olup iyi hissetmissiniz.
Sorun buysa ee sizinde olsun o zaman.1 tık kadar uzagında cok fazla secenek var
Neden dolayı pişmansın canım aydınlatır mısın biziBende 25 yasindayim yeni evlendim ama inan suanki aklim olsa asla ve asla evlenmezdim dogru insani bulmadan sakin boyle bir hata yapma iyi olc tart ve bic
Hayvanseverde değilim ki hiç arkadaşKızlar çok alakasız ama bir yerde okudum bunu, tabi ki bu fikirde değilim ama yazıya güldüm bi an :)))
Hiç evlenmedim, çünkü buna ihtiyaç duymadım. Evimde bir kocanın yerini tutacak üç hayvanım var: Sabahları hırlayan bir köpeğim, öğleden sonraları küfreden bir papağanım ve akşamları eve geç gelen kedim.
Duygularıma tercüman oldunuz valla bravoSiz asik olup sevdiginizden takmamissiniz konu sahibi yalniz ondan takiyor olabilir :))
30a kadar evlenme bence boşver.Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
yere bakıp yürek yakmadan derken? ne anlama geliyo anlamadımYere bakip, yürek yakmadan evlenme. Sonra o yere bakıp senin yüreğini yakar, sonra benim burda ne işim var dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?