Evlenemiyorum

Herşeyin hayırlısını isteyin ,çok severek evlenip yıllar sonra boşananlar var ne hayat hikayeleri var duyuyoruz görüyoruz ...kötü şeyler yasamaktansa belki de bekâr kalmak iyidir bilemeyiz...hayata sadece evlilik odaklı bakmayın anın tadını çıkarın ...evlilik demek hep mutluluk huzur demek değil güzel yanları vardır elbette anne olmak gibi ama nasip de varsa olur geç olsun güç olmasın demisler

Duygularıma tercüman oldunuz valla brav

Ne demek :))

Saka bir yana eslerini sadece bankamatik olarak goren sevmeyen aldatan saygi duymayan uzen insanlari gordukce cok da ozenmiyorum bu kuruma cocuk sahibi olmak guzel olabilir ama kendi hayatimi kuramamis ve memnun degilken birini hayata getirmek zor diye dusunuyorum.

Daha çok gençsiniz. Sizi iyi anlıyorum. Bende 29 yasımda evlendim. Benden önce cogu arkadaşım, kuzenlerim evlenmisti. Çocukları okula bile başlamıştı. Bende sizin gibi üzülürdüm içim hep burulurdu. Üstelik sevgilim de vardı ama çeşitli sebeplerden evlenemiyorduk.

Neyse derken evlendik ve ben öyle bir kayınvalideye düştüm ki eşimi çok sevmeme rağmen" keşke evlenmeseydim" dediğim çok oldu.

Evlilik öyle bir şey ki bazen kocanızla hicbir probleminiz olmasa bile, yine de mutlu olamıyorsunuz. Allah korusun evlenemiyorum degil de bosanamıyorum diye de konu açabilirdiniz. Neden evlenemiyorum diye düşünmeyin. Hayırlısını dileyip tevekkül edin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Evlendim de noldu bitti.
Çok şükür mutluyum.

Ha su an hayatimda biri olsun isterim ama olmuyor. Nasip kısmet ..
Rabbim Hayirli insanlarla karşılaştırsın bizleri .. :)

Valla bişey diyim mi evlenmem lazım düşüncesindeydim ama burdaki bdv konularını okudukça amaan evlilik bi kaç sene askıya alınabilir hayatımda biri olsun şimdilik en iyisi hissine kapıldım neler varmış neler ayol

Evlilik için geç değil tam yasındasınız günde beş yüz kere ya selam zikrini öneririm kesınlıkle faydasını gören cok insan tanıdım
Ya benimle aynı fikerde olduğunuz için mutluluk duydum çok :)) işte abana bunlarla gelin her zorluk dua ile aşılır ancak en doğrusu Allah'tan istemek
Peki bunu uygulayan canlı örnekleri var mı çevrenizde?
Ne kadar zaman boyunca bu zikri çekmek gerekiyor?

İyi hoş çok güzel anlattınızda peki çevre baskısını ne yapacağız?

Doğru tespit

Bakın etraf evlenmelıyım telasına dusup evlenen sonra mutsuz olup aşk arayıp kocalarını aldatan yada ayrılan kadınlarla dolu. yaşınız daha genç bu düşüncelere girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…