- 13 Mayıs 2018
- 44
- 57
- 3
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hayvanseverde değilim ki hiç arkadaş
Bulamıyorum ki :) yapacak bırsey yok nasıbım yok demek.Senin zamanın hayli hayli gelmiş bir an evvel çaresine bakmalısın canım
Son nokta : Her Nasip Vaktine Esirdir. Tekrar yazıyorum..Bulamıyorum ki :) yapacak bırsey yok nasıbım yok demek.
Evet vaktı saatı gelınce hersey olurmuş .Yas 31 demekkı daha çooooookkkkkk var belkıde hıccccccccccc yok .Son nokta : Her Nasip Vaktine Esirdir. Tekrar yazıyorum..
Duygularıma tercüman oldunuz valla brav
Valla bişey diyim mi evlenmem lazım düşüncesindeydim ama burdaki bdv konularını okudukça amaan evlilik bi kaç sene askıya alınabilir hayatımda biri olsun şimdilik en iyisi hissine kapıldım neler varmış neler ayolTabi ki yok sen umarım sorun yaşamazsın hiç.
Ama bak bdv konularına, aç biraz oku.
Muhtemelen hepsi evlenmeden evvel bunları yaşayacağını hayal etmemişti..
Evlilik başlı başına zor bir şey bence..
Mükemmel erkek yok.
Haliyle muhakkak zorlukları oluyor.
Sen A çekiyorsun ben B..
Ya benimle aynı fikerde olduğunuz için mutluluk duydum çok :)) işte abana bunlarla gelin her zorluk dua ile aşılır ancak en doğrusu Allah'tan istemekEvlilik için geç değil tam yasındasınız günde beş yüz kere ya selam zikrini öneririm kesınlıkle faydasını gören cok insan tanıdım
Siz neden dolayı boşandınız özel değilse anlatabilir misinizEvlendim de noldu bitti.
Çok şükür mutluyum.
Ha su an hayatimda biri olsun isterim ama olmuyor. Nasip kısmet ..
Rabbim Hayirli insanlarla karşılaştırsın bizleri .. :)
Neye taktığım konu başlığımda o kadar net ki oysa kiNeye takmış anlamadım?
İyi hoş çok güzel anlattınızda peki çevre baskısını ne yapacağız?Hayır bakmadım. Ve bu görüşü de reddediyorum. Kimse kimse ile sırf genç ve güzel diye evlenmez. Eğer varsa öyle birileri zaten hiç mutlu olamaz. Ayrıca yaş ilerledikce güzelliğin, gençlik ve sığlığın ve basit heyecanların çok da önemli olmadığını, bunların sadece bir ilüzyon olduğunu, gelip geçici olduğunu, güzel bir kalbin, içten bir gülüşün, merhametli bir sarılışın, yaşanmışlığın, tecrübenin ve olgunluğun bunlardan bin kat daha değerli ve önemli olduğunu anlıyor insan....
Bu yüzden 30'umda evlendim.
Okudum, gezdim, gördüm, deli gibi eğlendim. bir çok aşk ve tecrübe yaşadım.
Ben böyle oldukca çevremde de bir çok iyi insan beliriverdi, yalnız kalmadım hiç.
Yine söylüyorum. Karşıma eşim çıkmasaydı hiç evlenmeyi düşünmezdim bile.
Bakış açınızı karşınındakilerin insiyatifine ve keyfine göre değil kendi öz saygınıza göre şekillendirmenizi ve evliliği, onaylanmayı bir ödül olarak görmemenizi şiddetle öneriyorum.
Bakın son 1 ayda iki kişiyle görüştüm ikiside olumsuz sonuçlandı belki bundan dolayı kaygı duyuyorumEvlenme konusuna yalnizliga takmis belki gencligim giderse yalnizligim devam edicek diye korkuyor.
Siz yalniz kalmamissiniz ondan soyledim asik olup iyi hissetmissiniz.
Doğru tespitHııımmm evet :)
Ama benim demek istediğim de bu işte.
Aşkın ne zaman nereden geleceği belli değil.
Bu yüzden 'evlenecem, niye evlenemiyorum, evde kaldım vs.' tutumları çok yanlış.
İnsan pozitif olup hayatını yaşarsa o insanı çekiyor bi şekilde.
Çünkü erkekler bu tutumdan hiç hoşlanmaz. Kaçarlar.
Oysa hayatı seven, eğlenebilen, kültürlü, olgun bir kadınla beraber olmak isteyen bir sürü iyi erkek var.
Diğer türlü her şeyi aşk sanıyor kadınlar, aşırı hayalperestlikle karşısındakini korkutuyor.
Yanlış.
Nasıl yani sosyal medya arkadaşlıklarına sıcak mı bakıyorsunuzmalesef bu zamanda evlenmek cok zorlastı..sosyal medya sagolsun erkeklerin elinin altında 1 tık kadar uzagında cok fazla secenek var...evlensen bile aldatılma ihtimali cok yuksek...o yuzden hayırlısını dile
30 umda beni kim napsın kııız30a kadar evlenme bence boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?