- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bende 31 yasındayım bekarım ben bıle gıcık kaptım kusacagım gelıyor su evlılık dıye aglayanlardan tamam bende agladım ama su evlılık denen kurumun bukadar da seker bırsey olmadıgı ortada .Oouuvv yaşınız epey geçmiş, evde kalmışsınız resmen
Bu ara “evlenemiyorum” temalı konulardan gına geldi. Açanların çoğu da genç, eğitimli insanlar halbuki.
Belki 83362. kez yineliyorum; bekleyin, doğru insan doğru zamanda çıkacaktır karşınıza.
NİYE MEMNUN DEĞİLSİNİZ EVLİLİKTEN
Evlenmeyin diyorum ben :)
Anam oturun ananızın dizinin dibinde bey gibi yiyin prenses gibi gezin :)
Kotu bir evliliktense bekarlik iyi fakat
tek basina mucadele
bir seyler paylasamama
bekar bir kiz oldugun icin herkesin kolayca sana yaklasmasi
insanlara laf anlatmak ve
surekli kendini korumak icin belirli saatlerde belirli isleri yapmak da zor.
Tabi cocuk da tek basina olmuyor.
O da doğru doğru ama şimdiki aklım o zaman olsaydı asla evlenmezdim ..
Genc yasliya sen bana tecrubeni ver demis yasli da sen de bana gencligini ver demis o misal bizimkisi.
25 ,26 ya çok az kaldı ama yalan yok evlenmek istiyorum ,ailem olsun istiyorumSenin yaşın kac ki evlenmedin daha
Peki benim yaşımdayken bir evde kaldım düşüncesi yok muydu sizde de
Sanırım cevapları karıştırdınız. Konu sahibi değilim ben. Sadece başka bir hanımefendi bir yoruma göndermeli mesaj yazmıştı ona güldüğümü belirttim. Boşuna sövdünüz o kadar. Neyse. Sevgiler.Allah sana akil fikir versin. Yirmibir sayfalik nasihatta aklini basima getirmemisO zaman onune ilk cikan biriyle evlende gununu gor derim:)
Her nasip vaktine esirdir..
Bende evlenmedim, ailemle yaşıyorum, aşk hayatım ters gitti hep. İşim gücüm yerinde. Yaş ilerledi. Ama daha vakti değilse ne yapalım? Geçen gün annemim beynini yerken üste yazdığım çümleyi bana hatırlattı.. Vakit, nasip, esir. Sabır kızlar. Geç olsun iyi olsun..işte bu söz herşeyi çürütür bence
Bende evlenmedim, ailemle yaşıyorum, aşk hayatım ters gitti hep. İşim gücüm yerinde. Yaş ilerledi. Ama daha vakti değilse ne yapalım? Geçen gün annemim beynini yerken üste yazdığım çümleyi bana hatırlattı.. Vakit, nasip, esir. Sabır kızlar. Geç olsun iyi olsun..
Çok sevdim şu cevabını. Çok fazla katılıyorum. Allah doğru düzgün insanlarla karşılaştırsın bizleri, çocuklarımıza anne baba olacak o insanlar. Hayırlısını isteyelim.bende bekarım aynı şekilde rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsın. olur herşey zamanında anın tadını çıkarmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?