- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Nasıl takmayım yakın zamanda 3 kişiyle görüşüp hepside olumsuz sonuclandı bu yüzden kaygılanıyo olabilirimdeUzun zamandır konuyu görüyordum. 30lu yaşlarını geçmiş birinin evde kalmışlık sendromu sandım.
Çok gençmişsin ama. İnsan kafasına bir şeyi takınca olmuyor. Rahat bırak kendini. Hemen evlenmek için uğraşma, acele etme. Hayırlısı ne zamansa onda olur her şey. Keyfine bak
Yahu bekarlar evlenmek evlenenler bekar olmak istiyorBu iş kısmet işi..
32 yaşındaki görümcem daha 3 hafta önce evlendi.
Kaderinizde varsa o yolunu buluyor zaten..
Aramayı bırakın, o sizi bi yerde arıyordur. Bulur.
Birde 25 yaş çok erken ya :)
Ben de bu yaşta evlendim keşke daha geç evlenseydim diyorum.. :))
kız 30 una ne kalmış şurda kaygılanmak için geç bile kalmışsın28 yasindayim daha hiç böyle biseyi dert etmedim ...bu işler nasip kısmet kaderinde varsa biri illa olur zaten yok da da hayırlısı böyle deyip devam etmek lazım
Canlı örneği basta benim ben bunu kuzenımden ogrendım oda arkadaşlarından duymuş her gün çekmeye başladı ve arkadaşları gibi oda o yıl içinde cok güzel bı evlilik yaptı bende duyar duymaz başladım ve dört beş ay gibi bı sure çektim ve hayatımın huzur kaynağı olan esımı buldım cok sukurYa benimle aynı fikerde olduğunuz için mutluluk duydum çok :)) işte abana bunlarla gelin her zorluk dua ile aşılır ancak en doğrusu Allah'tan istemek
Peki bunu uygulayan canlı örnekleri var mı çevrenizde?
Ne kadar zaman boyunca bu zikri çekmek gerekiyor?
Tabi hayırlısı öncelikte bekle bekle nereye kadar bastonla mı gideceğiz nikahaYahu EVLENECEGİZZZZZZZZ geç olsun temiz olsun kızlarrrrrr
Peki görüştüğün kişiler oldu mu yakın zamandaBulamıyorum ki :) yapacak bırsey yok nasıbım yok demek.
sende kafana takıyo musun çokEvet vaktı saatı gelınce hersey olurmuş .Yas 31 demekkı daha çooooookkkkkk var belkıde hıccccccccccc yok .allah bılır bız bılemeyız.
Allah korusun geç olsun güç olmasın diyelimDaha çok gençsiniz. Sizi iyi anlıyorum. Bende 29 yasımda evlendim. Benden önce cogu arkadaşım, kuzenlerim evlenmisti. Çocukları okula bile başlamıştı. Bende sizin gibi üzülürdüm içim hep burulurdu. Üstelik sevgilim de vardı ama çeşitli sebeplerden evlenemiyorduk.
Neyse derken evlendik ve ben öyle bir kayınvalideye düştüm ki eşimi çok sevmeme rağmen" keşke evlenmeseydim" dediğim çok oldu.
Evlilik öyle bir şey ki bazen kocanızla hicbir probleminiz olmasa bile, yine de mutlu olamıyorsunuz. Allah korusun evlenemiyorum degil de bosanamıyorum diye de konu açabilirdiniz. Neden evlenemiyorum diye düşünmeyin. Hayırlısını dileyip tevekkül edin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
senin adına çok sevindimCanlı örneği basta benim ben bunu kuzenımden ogrendım oda arkadaşlarından duymuş her gün çekmeye başladı ve arkadaşları gibi oda o yıl içinde cok güzel bı evlilik yaptı bende duyar duymaz başladım ve dört beş ay gibi bı sure çektim ve hayatımın huzur kaynağı olan esımı buldım cok sukur
Çevre baskısını ne yapacağızBakın etraf evlenmelıyım telasına dusup evlenen sonra mutsuz olup aşk arayıp kocalarını aldatan yada ayrılan kadınlarla dolu. yaşınız daha genç bu düşüncelere girmeyin
Ahahahaa ne güldüm ama :) niye telaş yapayım ,mesleğim var şükür tek başıma özgür yaşıyorum ,ailemle de yasasam elime toz bezi bile aldırmayan bir annem var sağolsun :) şu an için rahatlık batmiyor yani :) son bir hedefim kaldı arabamı da alayım ondan sonra düşünürüm inşallah :)kız 30 una ne kalmış şurda kaygılanmak için geç bile kalmışsın
İnş ama bi doktora görün bebek için geç kalabilirsin.o Belli olmuyor. Rezerv meselesiAhahahaa ne güldüm ama :) niye telaş yapayım ,mesleğim var şükür tek başıma özgür yaşıyorum ,ailemle de yasasam elime toz bezi bile aldırmayan bir annem var sağolsun :) şu an için rahatlık batmiyor yani :) son bir hedefim kaldı arabamı da alayım ondan sonra düşünürüm inşallah :)
Herşey nasip ,erken evlenip çocuğu olmayanlarda var 40 yaşında doğum yapanlarda var ,bu konularda nasipten ötesi yok bunun bilinciyle yaşayıp illa biseyleri oldurmaya çalışmam olmuyorsa demekki hayırlısı bu benim için derim takıntı yapıp tek şeye bağlanarak yaşamamak lazım Allah ne verirse ya da vermezse en güzelidir o :)İnş ama bi doktora görün bebek için geç kalabilirsin.o Belli olmuyor. Rezerv meselesi
KızTabi hayırlısı öncelikte bekle bekle nereye kadar bastonla mı gideceğiz nikaha
helal olsun ,Herşey nasip ,erken evlenip çocuğu olmayanlarda var 40 yaşında doğum yapanlarda var ,bu konularda nasipten ötesi yok bunun bilinciyle yaşayıp illa biseyleri oldurmaya çalışmam olmuyorsa demekki hayırlısı bu benim için derim takıntı yapıp tek şeye bağlanarak yaşamamak lazım Allah ne verirse ya da vermezse en güzelidir o :)
maşallah ya yerim ben seni,Çalıştığım kurumda iki kişi 35 yaşında evlendi biri de hala 35 yaşında bekar ,birisi hamile şu an ,25 yaşında evlenip de çocuk sahibi olamayıp tüp bebek tedavisi gören de var ,yani erken geç kimse bilemez ne yaşayacağını derler ya zamanı gelmeden bişey olmaz diye tam tevekkül halinde olmalı insan ,sirtini Rabbine daya gönlünü de temiz tut hayat felsefemdir ,Allah iyi insanların karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah
28 yasindayim :)maşallah ya yerim ben seni,
kaç yaşındasın
Teşekkür ederim :)helal olsun ,
düşüncelerine çok saygı duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?