Evlenemiyorum

Nasıl takmayım yakın zamanda 3 kişiyle görüşüp hepside olumsuz sonuclandı bu yüzden kaygılanıyo olabilirimde

Yahu bekarlar evlenmek evlenenler bekar olmak istiyor
Neden bekar olmak istediğin için geçerli bi cevap sunar mısın canım

Canlı örneği basta benim ben bunu kuzenımden ogrendım oda arkadaşlarından duymuş her gün çekmeye başladı ve arkadaşları gibi oda o yıl içinde cok güzel bı evlilik yaptı bende duyar duymaz başladım ve dört beş ay gibi bı sure çektim ve hayatımın huzur kaynağı olan esımı buldım cok sukur

Allah korusun geç olsun güç olmasın diyelim

senin adına çok sevindim
Heyecan yaptım valla bende bugünden itibaren çekmeye başlayacağım hatta evlenmeyi çok isteyen yakın arkadaşım var söyleyim ona o da çeksin

kız 30 una ne kalmış şurda kaygılanmak için geç bile kalmışsın
Ahahahaa ne güldüm ama :) niye telaş yapayım ,mesleğim var şükür tek başıma özgür yaşıyorum ,ailemle de yasasam elime toz bezi bile aldırmayan bir annem var sağolsun :) şu an için rahatlık batmiyor yani :) son bir hedefim kaldı arabamı da alayım ondan sonra düşünürüm inşallah :)

İnş ama bi doktora görün bebek için geç kalabilirsin.o Belli olmuyor. Rezerv meselesi

İnş ama bi doktora görün bebek için geç kalabilirsin.o Belli olmuyor. Rezerv meselesi
Herşey nasip ,erken evlenip çocuğu olmayanlarda var 40 yaşında doğum yapanlarda var ,bu konularda nasipten ötesi yok bunun bilinciyle yaşayıp illa biseyleri oldurmaya çalışmam olmuyorsa demekki hayırlısı bu benim için derim takıntı yapıp tek şeye bağlanarak yaşamamak lazım Allah ne verirse ya da vermezse en güzelidir o :)

Çalıştığım kurumda iki kişi 35 yaşında evlendi biri de hala 35 yaşında bekar ,birisi hamile şu an ,25 yaşında evlenip de çocuk sahibi olamayıp tüp bebek tedavisi gören de var ,yani erken geç kimse bilemez ne yaşayacağını derler ya zamanı gelmeden bişey olmaz diye tam tevekkül halinde olmalı insan ,sirtini Rabbine daya gönlünü de temiz tut hayat felsefemdir ,Allah iyi insanların karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah

helal olsun ,
düşüncelerine çok saygı duydum

maşallah ya yerim ben seni,
kaç yaşındasın

Başıma birşey gelmeyecekse ben konu sahibine hak veriyorum. Her insanın hayatındaki öncelikleri farklıdır. A kişisi çalışıp kariyer yapmayı ön planda tutar diğeri evlenmeyi yuva kurmayı.

O yüzden evlenemedim diye üzülen birine ben 30 dan önce evlenmem aman da 40 ından önce evlenen bizden değildir evliliğe ihtiyaç duyanın başı kel olsun moduna girmeye gerek yok. Herkesin derdi kendine büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…