Evlenemiyorum

biri begnemedi diye mi umudunu yitirdin, hayat böyledir herkes begenecek diye kaide yok, biri begensin ve dogru kisi olsun, neden begenilmedigini düsünüyorsun sen mesela ?

Sadece biri değilki hiç normalde görüpte beğenen teklif eden de yok yüzümdeki çiller yüzünden sanırım böyle diyince buradaki ablalarımız tepki gösteriyor çille ne alakası var diye ama ben öyle hissediyorum

Ne zaman evlenmek fikrinden uzaklaşırsan o zaman evlenebilirsin sanırım. Bende öyle olmuştu. Hiç evlenmeyi düşünmüyorum dedim adama, adam da düşünmüyorum dedi. Polis de hiç sevmem. 1 buçuk yıl sonra adam dedi evlenelim. hală şaka gibi gelir bize. ilk günlerde yatarken geceleri vay be biz şimdi evliyiz haa muhabbeti ederdik :)
yaşa gelince 27de evlendim yani gençsin. etrafı sallama gez ye iç eğlen. sonra bulaşık çamaşır yemek derdi hiç bitmeyecek :)

Adam pisligin teki cikti riza baba
Şaka bi yana kendini gelistirememis kultursuz biri cikti birde kisa zaman once benim bi arkadasimla konusmaya baslamis bunu bana söyledi ve arkadasimla beni kiyaslamaya kalkti dengesiz

seni yerecek arkadasini övecek seyler söyledi heralde oO...

Aman seninkide dert mi yahu Asli Enver de cilli ama murat bozla sevgiliydi yillardir

Ben hem çilliyim hem 27 yaşındayım. Ölem o zaman

“Hay çilinize, yaşınıza, evliliğinize” diyesim geliyor

Ablacım daha öncede söylemiştim benim çiller öyle azıcık turuncu tatlı tatlı durmuyorlar maalesef kahverengi leke gibiler o yüzden yani hep kızıyorsun bana ama
Kız tabi kızıyorum
Barışık olduğum çillerimle küstürdün beni. Suratımdan kazıyasım geliyor senin konularından sonra.
“Aboo ne iğrenç ne beter bir şeymiş” diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…