- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bi sakin ama rol calmayalim lutfen burda konumuz benim bi sirani bekle once buyuklerin evlensin dimiiİlerde olacağını bilsem üzülmem ama işte umutsuzluk var bende
biri begnemedi diye mi umudunu yitirdin, hayat böyledir herkes begenecek diye kaide yok, biri begensin ve dogru kisi olsun, neden begenilmedigini düsünüyorsun sen mesela ?
Bi sakin ama rol calmayalim lutfen burda konumuz benim bi sirani bekle once buyuklerin evlensin dimii
25 yasindayim diyorum
Evlenemedim diyorumm
Bilmem anlatabildim mii??
Ha ha haaaaBiz - ne - ya - pa -lim
Sa-na -ko -ca -mi -bu - la - lim
Ke-lin-i-la-ci-ol-sa-ba-si-na-su-rer
Ha-ha-ha
Bi sakin ama rol calmayalim lutfen burda konumuz benim bi sirani bekle once buyuklerin evlensin dimii
25 yasindayim diyorum
Evlenemedim diyorumm
Bilmem anlatabildim mii??
Adam pisligin teki cikti riza babapolisi niye begenmedin?
Adam pisligin teki cikti riza baba
Şaka bi yana kendini gelistirememis kultursuz biri cikti birde kisa zaman once benim bi arkadasimla konusmaya baslamis bunu bana söyledi ve arkadasimla beni kiyaslamaya kalkti dengesiz
Bende bugün bununla ilgili bi konu açtım bende 23 yaşındayım evlenemiyorum ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum
Sen mi daha iyisin o mu daha diye bana soruyoseni yerecek arkadasini övecek seyler söyledi heralde oO...
Sen mi daha iyisin o mu daha diye bana soruyo
Ben boyle bi dengesizle nasil bi gelecek dusunebilirdim
Aman seninkide dert mi yahu Asli Enver de cilli ama murat bozla sevgiliydi yillardirSadece biri değilki hiç normalde görüpte beğenen teklif eden de yokyüzümdeki çiller yüzünden sanırım böyle diyince buradaki ablalarımız tepki gösteriyor çille ne alakası var diye ama ben öyle hissediyorum
Yani siz olsaniz sizinde zorunuza gitmez miydicok sacma bir soru sormus ya..
Sadece biri değilki hiç normalde görüpte beğenen teklif eden de yokyüzümdeki çiller yüzünden sanırım böyle diyince buradaki ablalarımız tepki gösteriyor çille ne alakası var diye ama ben öyle hissediyorum
Yani siz olsaniz sizinde zorunuza gitmez miydi
Te Allam yaBen hem çilliyim hem 27 yaşındayım. Ölem o zaman
“Hay çilinize, yaşınıza, evliliğinize” diyesim geliyor
Te Allam ya
Ben uzayliyim desem bende diyecekmissin gibi bi his uyandirdin bende
Bu kadar tesaduf olamazz olmamali
Ben hem çilliyim hem 27 yaşındayım. Ölem o zaman
“Hay çilinize, yaşınıza, evliliğinize” diyesim geliyor
Kız tabi kızıyorumAblacım daha öncede söylemiştim benim çiller öyle azıcık turuncu tatlı tatlı durmuyorlar maalesef kahverengi leke gibiler o yüzden yani hep kızıyorsun bana ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?