- 10 Ekim 2014
- 33.010
- 148.764
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Basligi gorunce 35 yasina geldiniz sandim. Evlilik yasiniz daha yeni gelmis zaten durun bakalim bi. Her tanjstiginiz insani evlenecek adam gozuyle deferlendirmeyin bakis acinizi degistirirseniz daha kolay iletişim kurarsinjz.Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
daha 25 yaşindasin acelen ne?Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
acele işe şeytan karışır derler.Beklemekle olmuyo sanirim yada olacagina ihtimal vermiyorum sizcede yaş olarak evlenmesi gereken bir yasta degil miyim
Bi sakin ama rol calmayalim lutfen burda konumuz benim bi sirani bekle once buyuklerin evlensin dimii
25 yasindayim diyorum
Evlenemedim diyorumm
Bilmem anlatabildim mii??
bence acele etme 23 yaş tam hayatini yaşama zamani evlenecek çook yaş var:) tatile git gez:)ben de 23 yaşındayım memurum, aday var iyi de anlaşılıyoruz ama işte cok erken diyorum ben de hep bi erteleme ihtiyacı falan
kücük bi yerde gıcık bi kurumdayım bilmeyen kalmadı kımı gorsem o amaclı bakıyo ne zaman ne zaman, yıldım yanı baskıdan dolayı evlenicem die korkuyorum of. kücügüm daha cok kücügüm.bence acele etme 23 yaş tam hayatini yaşama zamani evlenecek çook yaş var:) tatile git gez:)
Yaş 25 ve hala!!!! bekarım.Ya gerçekten gençler bu hayatta tek hedef evlilik olmasın ya.Merhaba hanimlar
Sizce ne yapmaliyim
tayin felan isteyemezmisin? yada anneni yanina al bence küçük bir yer bence tehlikeli bir yer olmali. allah kolaylık versin.kücük bi yerde gıcık bi kurumdayım bilmeyen kalmadı kımı gorsem o amaclı bakıyo ne zaman ne zaman, yıldım yanı baskıdan dolayı evlenicem die korkuyorum of. kücügüm daha cok kücügüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?