Evlenemiyorum

Şu yaşta evlilik dusunmuyordum, bu yasta evlilik dusunmuyordum diye herkesi geri cevirip "HAH 30umdayim artik evlilik dusunuyorum." dedigin zaman zart diye o kişi karsinda bitmeyebiliyor.
Zaten taniştim desen 1-2 sene de flort durumlari vs olabiliyor bazi insanlarda yada daha uzun.
25 yasinda evlilik dusunmek olagan ustu bir durum degil bence ama üzülmeden, sakince bekleyip karsina cikanlari buna gore secip degerlendirmelisin sadece. Süreç uzunda olabilir kisada...

Canım şimdi bunun bir tarifi taktiği yok ki hanı al ısırgan otunu kaynat gece bir gündüz iki iç gibi bir taktik yok yani olacağı zaman o gelir seni bulur. Daha çok gençsin gez dolaş görmediğin yerleri gör yeni arkadaşlar edin eğlen gününü gün et elbet bir gün olur varsa kaderde.

Basligi gorunce 35 yasina geldiniz sandim. Evlilik yasiniz daha yeni gelmis zaten durun bakalim bi. Her tanjstiginiz insani evlenecek adam gozuyle deferlendirmeyin bakis acinizi degistirirseniz daha kolay iletişim kurarsinjz.

daha 25 yaşindasin acelen ne?
35 yaşina gelmiş evlenemeyen ablalar var burda.
evlenince pişman olma bende 25 imde evlendim ah ah gençlik elden gitti.:)
dur hayatinin keyfini çikart aileni al tatile git. deniz kum güneş oh.

ben de 23 yaşındayım memurum, aday var iyi de anlaşılıyoruz ama işte cok erken diyorum ben de hep bi erteleme ihtiyacı falan

bence acele etme 23 yaş tam hayatini yaşama zamani evlenecek çook yaş var:) tatile git gez:)
kücük bi yerde gıcık bi kurumdayım bilmeyen kalmadı kımı gorsem o amaclı bakıyo ne zaman ne zaman, yıldım yanı baskıdan dolayı evlenicem die korkuyorum of. kücügüm daha cok kücügüm.

sana ciguli'den binnaz parçasını armağan ediyorum özellikle de "kudurdun muuuu" kısmını.

bir de kocam osuruyo temalı bi konu açmış bi arkadaş onu da okumanı tavsiye ederim

Yaş 25 ve hala!!!! bekarım.Ya gerçekten gençler bu hayatta tek hedef evlilik olmasın ya.

kücük bi yerde gıcık bi kurumdayım bilmeyen kalmadı kımı gorsem o amaclı bakıyo ne zaman ne zaman, yıldım yanı baskıdan dolayı evlenicem die korkuyorum of. kücügüm daha cok kücügüm.
tayin felan isteyemezmisin? yada anneni yanina al bence küçük bir yer bence tehlikeli bir yer olmali. allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…