- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
gençler evlenmeye meraklı.Yaş 25 ve hala!!!! bekarım.Ya gerçekten gençler bu hayatta tek hedef evlilik olmasın ya.
Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Teşekkürler dualarda buluşalım :))Umarım karşına gönlüne göre biri çıkar bir an önce peki önce büyüklerimi bekliycem
Estagfurullah öyle bişey demedimKurban olam daha fazla tesadüf olmasın sksks
Zira senin mantaliteye göre ben kız kurusuyum
Yok canım sonuçta ikimizde aynı derttren muzdaribiz valla oyle bi konuştun kı akıl almayı geçtim akıl verir oldum bu konudaBenim yüzümden küsme lütfen sana yakışıyordur eminimben beğenilmemeyi ona bağlıyorum belkide ondandır konuyu açan bana kızıcak yine rol çaldın diye en iyisi susayım ben
Peki sende benim gibi takıntı yapıyor musun?Canim ben gelecek ay 26 olacam ve hayatimda 1 tane flortum oldu. Sevgilim hic olmadi. Ona ne demeli?? Gayet Master mezunu guzel bi kizim. Arkadaslarim evleniyor cocuklari bile varken benim sarilabilecegim, elini tutacagim bir erkek bile yok, olmadi da..
Volkan konaktan herkesin bir derdi var durur içerisinde ahey ahey ahey diyesim geldi :))en azından sende aday yok dşye evlenemiyosun bende aday var ama evlenemiyorum parasızlık bir üsürü sorunlarrr ohoo
Canim ben gelecek ay 26 olacam ve hayatimda 1 tane flortum oldu. Sevgilim hic olmadi. Ona ne demeli?? Gayet Master mezunu guzel bi kizim. Arkadaslarim evleniyor cocuklari bile varken benim sarilabilecegim, elini tutacagim bir erkek bile yok, olmadi da..
Konuyu açan sanki çok mu şey
O da senden farksız işte
Bence gerek yok ama makyajla cildini yormak yerine, lazer ile yok edebilirsin. Bu kadar takma. Çillerin gidince mucize olmasını, herkesin kapında kuyruk olmasını da bekleme
Çünkü cidden çillerinle alakası yok
Yok canım sonuçta ikimizde aynı derttren muzdaribiz valla oyle bi konuştun kı akıl almayı geçtim akıl verir oldum bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?