Evlenemiyorum

Yaş 25 ve hala!!!! bekarım.Ya gerçekten gençler bu hayatta tek hedef evlilik olmasın ya.
gençler evlenmeye meraklı.
bende o yaşimda evlendim ama biraz daha dursaydim diyorum da kafayi sanirim evlilikle bozardim
kuzenim 30 yaşinda evleniyor. abimgilde 30undan sora evlendiler ikisi de kardeş arasinda en erken evlenen benim galiba.

30 yaşındayım bu konuda mütevazi olamıycam aşırı güzel bir kadınım bankacıyım sevgilim çok evlenmeyi çok istiyor bundan önceki sevgililerimde evlilik istediği için bitti genellikle yani demem o ki belkide bu kadar evlilik meraklısı gibi görünmen buna takıntılı olman erkekleri kaçırıyordur ben bile bunaldım arkadaşım olsan sürekli evlenemiyorum diye yanımda konuşsan fersah fersah kaçarım çalış paranı kazan dünyayı gez yeni şeyler keşfet hayat evlenmekten ibaret değil

Burdaki konuları okumadığınız belli zira burayı okuyan herkes evlenecem ama burdakilerin 10/1 ni yaşarmıyım, aynısı başıma gelir mi, beni evlilikten soğuttunuz falan derler
Bacım yaşın genç doğru insanı bekle takıntı etme taktik maktikle olmaz bu iş

Son düzenleme:
Siz hayirli biri ciksin karsima demiyorsunuz evleneyim diyorsunuz bu carsidan pazardan temin edilen bir sey degil evlenmis olmak icin evlenmeyin hicbir sey yapmayin su akar yolunu bulur ama once duzgun birini isteyin allahtan.

Siz hayirli biri ciksin karsima demiyorsunuz evleneyim diyorsunuz bu carsidan pazardan temin edilen bir sey degil evlenmis olmak icin evlenmeyin hicbir sey yapmayin su akar yolunu bulur ama once duzgun birini isteyin allahtan.

Benim yüzümden küsme lütfen sana yakışıyordur eminim ben beğenilmemeyi ona bağlıyorum belkide ondandır konuyu açan bana kızıcak yine rol çaldın diye en iyisi susayım ben
Yok canım sonuçta ikimizde aynı derttren muzdaribiz valla oyle bi konuştun kı akıl almayı geçtim akıl verir oldum bu konuda

Peki sende benim gibi takıntı yapıyor musun?

nefes alsın yeter moduna geçmissin bir dur ya sakin ol bende 25 yaşındayım hatta 1 ay sonra 26 oluyorumm ve bekarım hayatımda da kimse yok dua et işine gücüne gezmene bak rabbim bir şekilde nasip edecek kafanı takarsan boğulursunn etmaa eylemaa :)

bir an ben yazdım sandım ya resmen beni anlattın sen = ben :) ikizler burcu

Herkesin kapıda kuyruk olmasını beklemiyorum da belki biraz daha şansım olur diye düşünüyorum lazer yaptırıcam bakalım o zaman da olmazsa kısmet değilmiş demekki çillerle alakası yok derim

öncelikle evlilik yaşınızın gelmediğine emin olabilirsiniz.25 yaş bi kadın için bence erken.ben 30 yaşında evlendim hiç de pişman değilim.minimum 28 yaşında evlenmeli bence bir kadın tabi kısmet diye bir şey de var.
bu sölediklerimi 27-28 yaşına geldiğinizde daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.
insanın kafası oturuyor resmen.bu demek değil ki erken evlenmek kötü,mutsuzluk sebebi.tamamen tercih meselesi.
takıntı yapmanıza hiç gerek yok.akışına bırakın ve akışa müdahale etmeyin derim.

Bu ara evlenmek moda oldu resmen :) 30 a kadar yolu var. Kendini neden sıkıntıya sokuyorsun genceciksin? Okulum bitti işimi elime aldım vs derken bende 25 yaşımda evlendim ama evlendiğim kişi 9 yıllık sevgilimdi. Artık zamanı gelmişti.

Allah aşkına görende 35 i geçtiniz sanır bu ne acele yahu 25 yaşındasınız daha yani kim soruyorsa daha erken düşünmüyorum deyin gitsin bu kadar meraklı olmaya gerek yok evlenmiş olmak için evlenilmez ki doğru anlaşabileceğiniz insanı bulmak önemli evlilik zor bir olay sonra mutsuz olunca o size evlenmiyor musunuz siye soranlar olmayacak yanınızda bir ilişkiye hemen evlenme amacıyla başlamayın iyice tanıyın bakın burada ne konular açılıyor tanıyamamışım diye gezin tozun eğlenin bekarlığın tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…