Evlenemiyorum

Resmen evde kalmışsın bence kim olursa olsun hemen git.
Ne derlerse kabul et,hiç itiraz etme o zaman gözüne girersin eş adayının.
Hiç gezmediğin görmediğin yerleride boşver,ay sonunu düşünmeden gönlüncede yaşama hiç.
Nasıl bir hormon patlamasıdır bu,daha reşit olmanızın üstünden on yıl bile geçmemiş.
25 yaşındasın ve şu halinden bıktın,şuan evlensen 50 yaşında bunca yaşadığın herşeyi bir adamla ve çileyle çekebilecekmisin.
HAYIR!!!
Şurada evli olup mutluluktanmı uçanı gördün ki bu kadar dert oldu sana acaba bu konu.

Kız tabi kızıyorum
Barışık olduğum çillerimle küstürdün beni. Suratımdan kazıyasım geliyor senin konularından sonra.
“Aboo ne iğrenç ne beter bir şeymiş” diyorum

Benim yüzümden küsme lütfen sana yakışıyordur eminim ben beğenilmemeyi ona bağlıyorum belkide ondandır konuyu açan bana kızıcak yine rol çaldın diye en iyisi susayım ben

Benim yüzümden küsme lütfen sana yakışıyordur eminim ben beğenilmemeyi ona bağlıyorum belkide ondandır konuyu açan bana kızıcak yine rol çaldın diye en iyisi susayım ben

Konuyu açan sanki çok mu şey
O da senden farksız işte

Bence gerek yok ama makyajla cildini yormak yerine, lazer ile yok edebilirsin. Bu kadar takma. Çillerin gidince mucize olmasını, herkesin kapında kuyruk olmasını da bekleme

Çünkü cidden çillerinle alakası yok

25 yasinda bekar bir hatun olsamm keske diyen kadinlar da coktur..Nedense mevcut olmayan sartlar daha tatli geliyor insana..Ama gelmesindi mutsuz kalabaliklardansa mutlu özgürlük diyorum her iki durumu yasayan bir hatun olaraktan :)

Canim ben gelecek ay 26 olacam ve hayatimda 1 tane flortum oldu. Sevgilim hic olmadi. Ona ne demeli?? Gayet Master mezunu guzel bi kizim. Arkadaslarim evleniyor cocuklari bile varken benim sarilabilecegim, elini tutacagim bir erkek bile yok, olmadi da..

Daha 25 yaşında nasıl evlilikten yaşım geldi diyebiliyorsunuz? İnsanların her söylediğini ciddiye alıp evlilik konusunu takıntı haline getirdiyseniz sizden ricam bir de Kk'da sorunlu evlilikleri okuyun . Her şey kısmet , bir şeyi çok kovalarsanız ulaşamazsınız. Biraz takmayın normal rutine devam edin ne bileyim çok iyi bir işiniz maaşınız var ise evlenmeden önce tek başınıza tatillere turlara gidin , anı yaşayın fazla takma zarar .

+1

en azından sende aday yok dşye evlenemiyosun bende aday var ama evlenemiyorum parasızlık bir üsürü sorunlarrr ohoo

Cok guzel özetledin tesrkkur ederim ama dedigim gibi çevre baskisinin etkeni cok birde evlenen arkadaslarimi görünce cok özeniyorum hemen evlenmesem be hayatimda biri olsa fena olmazdi bence
Benim de çevremde var öyle tipler - bir Türkiye gerçeği.
Ama düğünlerde bayramlarda yakaladiklarinda benden küçük kızlara 'yok mu hayatında biri?' derlerken bana ' deli kız, bu yaz nereye gidiyorsun?' diyorlar.
Bu bakış açısı bence senden kaynaklı birşey. Sen degisirsen insanların sana bakışı da değişir.
Ayrıca bu şekilde devam edersen sırf 'yaşim geldi' diye evlenirsin. Daha da kötüsü sırf laf olsun diye seninle evlenen bir adamla aynı evde sıkıl sıkıldım ömür geçer.
Bak işin gücün var, para da kazanıyorsun.
Seni ne mutlu ediyorsa ona harca azıcık paranı. Evlenince ev ekonomisi öyle birşey ki , düdüklü tencere taksidi öderken yapamazsın bütün istediklerini

Vallahi güzelsen akıllıysan kariyerli isen evlenecek adam bulamıyorsan bir değil bin kere otur kalk şükret .. ben öyle yapıyorum Evlilikte günümüz Türkiye'sinde tek tip kadın rolünde değişime gelişime hür olmaya engel olan eşinin ailesinin kölesi gibi olacağın evlilik evlilik değil zindandır sevilen bir adayın yoksa işin mi Yok senin evleneceksin rahat batıyor sana bunu yazan 35 yaşında kültürlü iş sahibi güzel çekici ve hemi de dinine düşkün boşanmış bir hanım ablan süs olsun diye evlenilir mi ..rahatına bak kız

evlenmek bir magrifet degil inan. sirf evlenmis olmak icin evlenip hepten bir pisligin icindede bulabilirsin kendini... bence dogru adam karsina cikacaktir. ha 25 yasinda evlenmissin ha 28 yasinda herkesin bir kismeti vardir

Ben 25 yaşındayken arkadaşım "seni biriyle tanıştırcam niyeti ciddi" dedi. Ben kendimi yerden yere atıyorum hayır asla olmaz istemiyorum ne evlenmesi... İlk görüşmemizde de ay ben bunla hayatta evlenmem dedim. Birkaç ay sonra nişanlandık 26 yaşımda da evlendim kendime hayretler ederek 4 yıllık evliyim. Geçmişe dönme şansım olsa yine eşimle evlenirdim bu arada

Yani nasip bu işler... Allah hakkınızda hayırlısını versin.

25 cok geç bir yaş degl bı ara bende takmıştım 24 yaşında geç kaldım diye cocuk vs olaylari icin.su an öyle düşünmüyorum yasa bağlanmamalı evlilik.evlencem diye aslında çokta doğru olmayan biriyle evlenirken buluverirsiniz kendinizi böyle düşünürseniz e ilerisi malum

kız sen bu stresle menepoza girmede.

Ev le ne ceem vermezlerse ga ça cam esprisini yapan oldu mu, kesin olmuştur ehehe. Şaka bir yana bir şeyi ne kadar çok ister, üstüne düşerseniz o inatla olmuyor arkadaşlar. Test edildi onaylandı. Buna artık Murphy Kanunları mı dersiniz, kaderin acıklı cilvesi mi dersiniz bilmem ama bence bu hayatın "Sen bakarken soyunamıyorum" deme şekli. Üstüne düşmeyin bu kadar. Kaderinizde varsa en alakasız şekilde bile hayatınızın aşkıyla tanışıp evlenirsiniz, yoksa ne kadar kendinizi yırtsanız da evlenemezsiniz.

Evet ben yaptim o espriyi pisman degilim

30 yaşında evlendim. o da karşıma çıktı diye. yoksa evlenmeye niyetim yoktu belki şimdiki aklım olsa yine evlenmezdim.
yani demem o ki hayatın amacı evlenmek değil. evlilik bir ödül değil. kendinize daha yararlı fırsatlar yaratın. okuyun, gezin, görün, öğrenin olacaksa o ortamlarda olur zaten. 25 yaşında bu ne derdi ben anlayamıyorum.

Üniversitedeyken çok yakın bir arkadaşım ilişkisi olmadığından, kiminle tanışsa bir türlü yolunda gitmediğinden bahsetmişti bir gün. Ve sonunda da dedi ki, bu diğer kızlar ne yapıyor da sevgili bulup elinde tutuyorlar.

Diyecek bir şey bulamadım o zaman، çünkü bunun gerçekten bir taktiği yok bence. Sonra birkaç içinde eşiyle tanıştı, bir sene geçmeden evlendi. Demek ki doğru insan henüz gelmediği için tanıştıklarıyla yol alamıyolardı.

Velhasıl, bence bunun zamanı var. Bazen öyle kızlar görüyorum ki çok güzeller her şeyleri var ama bekarlar. Demek ki vakti değil, demek ki kafa dengi henüz gelmemiş.

Benim neyim eksik ya da neyi yanlış yapıyorum diye düşünmeyin, vakti gelince ne olduğunu anlamadan "bana ne içirdiler ben nasıl evlendigimi anlamadım bile" diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…