- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.931
- 133
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kız tabi kızıyorum
Barışık olduğum çillerimle küstürdün beni. Suratımdan kazıyasım geliyor senin konularından sonra.
“Aboo ne iğrenç ne beter bir şeymiş” diyorum
Benim yüzümden küsme lütfen sana yakışıyordur eminimben beğenilmemeyi ona bağlıyorum belkide ondandır konuyu açan bana kızıcak yine rol çaldın diye en iyisi susayım ben
Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
+1Oha yaaa
Böyle konuları okudukça sasip kalıyorum.
27 olmama bir ay kaldı, evlilik asla gündeminde değil. Hatta bana cidden çoook uzak.
Aday mı yok?
Var aslında, o konuda da sıkıntı yok. Ama daha hayatımin baharında, ennnn delidolu yaşımda, dunya bana yeni kucak açmışken spontane , dolu dolu hayatı yaşamak varken evlilik bana çoook uzak gorunuyor.
Hadi aşık olursun, hayatı onla yaşamak istersin, ennn doğal hakkin, ne mutlu sana derim ama aday bile yokken bu evlilik hevesi neden?
Yani ne var ki şu evlilikte? Hiç mi evlenen arkadaşın yok? Benim etrafimda epey var, hepsi tek tip. Mütemadiyen birseylerin taksidini odeyen,yorgun argın eve gelip mutfağa giren,evin bütün çamaşırını yıkayıp utuleyen, eşinin gotunu toplamaktan dinlenemeyen, çocuğu baba evinden getirmiş gibi herşeyiyle ilgilenen, ayda 1 kere arkadaşlarıyla dışarı çıkıyorsa kendini şanslı hisseden, arkadaşıyla içip eğlenme -kizkiza gezip dilediği saatte dönme lüksü olmayan...
Amaaaaaaannn daha neler neler.
Bazen evli arkadaşlarım bana göz süzüp 'ah canım, Allah sana da nasip etsin' diyorlar, 'tovbe de' diyroum :)
Yani evlilik olsun elbet bir gün ama seninki gibi eli iş tutmayan kocam olacaksa Allah aratsın yani
Gençlik ve bekarlık çok güzel şeyler.
Ama mal gibi yaşamazsan:) çik mesela yurtdışına. İkiyüz liraya Ukrayna'ya bilet al, vize yok pasaport yok...hostellerde kal, yerel insanlarla tanış... Kadın başına tatilin tadını çıkar.
Ya da cesaret edemiyorsan,decatlondan seksen liraya al bir çadır, git kelebekler vadisine:))
Hayat çoook güzel, yaşamayı bilene.
en azından sende aday yok dşye evlenemiyosun bende aday var ama evlenemiyorum parasızlık bir üsürü sorunlarrr ohooMerhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Benim de çevremde var öyle tipler - bir Türkiye gerçeği.Cok guzel özetledin tesrkkur ederim ama dedigim gibi çevre baskisinin etkeni cok birde evlenen arkadaslarimi görünce cok özeniyorum hemen evlenmesem be hayatimda biri olsa fena olmazdi bence
kız sen bu stresle menepoza girmede.Merhaba hanimlar
Sizce ne yapmaliyim
Ev le ne ceem vermezlerse ga ça cam esprisini yapan oldu mu, kesin olmuştur ehehe. Şaka bir yana bir şeyi ne kadar çok ister, üstüne düşerseniz o inatla olmuyor arkadaşlar. Test edildi onaylandı. Buna artık Murphy Kanunları mı dersiniz, kaderin acıklı cilvesi mi dersiniz bilmem ama bence bu hayatın "Sen bakarken soyunamıyorum" deme şekli. Üstüne düşmeyin bu kadar. Kaderinizde varsa en alakasız şekilde bile hayatınızın aşkıyla tanışıp evlenirsiniz, yoksa ne kadar kendinizi yırtsanız da evlenemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?