Evlenemiyorum

Sen millet istiyor diye evleneceksen vay haline.Sabret vakti var demek ki.Evlenince millet yine susmayacak bu sefer de çocuk çocuk diye baskı yapacak.Bak ben kendimden örnek vereyim. 23 Yaşındaydım evlenmeyi zerre düşünmüyordum aaa bir baktım nikah masasındayım.Demem o ki kısmet olunca oluyor.

Eşimle evlenmeden önce maksimum görüştüğüm kişi sayısı ya 20 ya 30 vardır senin gibi benimde hep nötr sonuç olurdu çok canını sıkma Allah hayırlısını nasip etsin

Bu işer kısmet işi, insan ne evlenmek istiyorum diye diye evlenebilir, ne de istemiyorum diyerek evlenmez.. Aynı sizin düşünce yapınızda bi arkadaşım var 23 yaşından beri tanırım kendisini, her tanıştığı adama evlilik gözüyle baktı.. Hayatında biri olmadığı her zaman bi arayış içine girdi.. Sürekli evlenmek istiyorum diye diye gezdi, düşündü.. Şu an 35 yaşını bitirdi ve hala evlenemedi.. Ben hiç evliliğe yakın olmayan biriydim.. Hep o arkadaşıma kızardım delimisin ne evlenmesi diye (sevgilim olduğu halde).. Ve 37 yaşındayım 2 kez evlendim.. Hatta ilkinden sonra asla dedim yeminler ettim ama 2 yıl sonra evlendim yeniden.. kısacası bu işler kısmet işi.. Düşünerek olan bişeyler değil

Çok şaşırıyorum bu konulara yahu.
Ne oluyor yaş 20 küsür olunca? Coştu bu kızlar son yıllarda.

Sosyal medya kurbanı kızlarımız artık resmen.
Saçmasapan gelin damat videoları dönüyor. Takip ettiğim alakasız caps sayfaları reklam için paylaşıyor.
Gelini gören damadın ağlayan videosunu koyup bir de romantizm diye yazıyorlar. Ne var bunda duygulanacak? Çoğu palavra yapmacıklık zaten.

Bir de bebek videoları var bebek doğurmak da moda oldu ama hiç girmeyeceğim o konulara..

Evlilik cennet bahçesi değil inanma bunlara. Eşinden her türlü razı olan, sorumluluk ve merhamet sahibi eşi olan bir kadın olarak yazıyorum bunu. Evlendik bitti değil olay. Asıl o zaman başlıyor mücadele.

Önce büyüyüp olgunlaş. Gez toz gör tanı. Mesela ben 25 ile 30 yaşımı asla bir tutma. Bir çok şeyin farkına yeni varıyorum.

28 yaşımda eşimle tanıştım. O zamana kadar hep evlilik fikrinden irite oldum. Evlilik soran yarım akıllıları da ciddiye almadım.
Sen soranları ciddiye alıp evde kaldım(artık ne demekse) diye dertleniyorsun..

ben kendimi nerelerden atsam acaba yaş 34 :)

Ben hiç evlenmek istemiyorum büyük ihtimal evlenmiycem de tabi yine Allah bilir büyük konuşup kendimi nikah masasında bulmak istemem bir yaştan sonra insan hiç istemiyor 30 yaşındayım valla çok iyiyim böyle burda okuduklarım çevremde yaşanılanlar sanırım biz çok kötü zamanlara denk geldik eski zamanlar olsa belki evlenirdim

Bi dur kardeş bu zamanın tadını çıkar ben de 25 de evlendim üni bitti iş bitti duzene oturttum evlendim . Ama bence bekar hayatı güzel evlilik beni çok kastı üstüne de çocuk ohhhh

Bu sosyal medya ozellikle kadinlari fena bunalima sokuyor.
Lise unv cagindaki gencecik kizlarimiz makyajla sac basla oyle bi havaya burunuyor ki malesef 25 yas ustu kadinlarda bi panik bi kendini onlarla kiyaslama hali ortaya cikiyor bence.
Bizim zamanimizda mesenger vardi ya :)
En genis sosyal ag oydu :)
Ben 23 yasinda evlendim okul bittigi gibi.
Evlendikten sonra isimi buldum, 3 yil sonra oglum dogdu, sonra kizim.
Beni taniyanlar bu kiz asla evlenmez derdi.
Sirtimda canta ogrenciligim boyunca ulke ulke gezdim.
Esimle 8 ay icinde tanisip evlendik ,aklimda asla evlilik yoktu ama nasip demek ki..
Sizde akisa birakin.
Nasip hersey

ne güzel istemiyosun ve evlenmiyosun karar sana kalmış

ben istiyorum ama kimse benle evlenmek istemiyo karar karşı tarafa bağlı napcam ben

Beklemekle olmuyo sanirim yada olacagina ihtimal vermiyorum sizcede yaş olarak evlenmesi gereken bir yasta degil miyim
yaşınız evliliğe tabi uygun ama nasıl anlatsam tabiri caizse geçkin değilsiniz
insanlar sorar bakmayın onlara bana 18 yaşımda bile soruyorlardı düşünün yani :)
nasip kısmet ve taktıkça olmaz

Ablam ne yapsin yaş 34 olmuş ne iş ne es yıllardır kpss çalışıyor üç küçüğü evlendi ama evlenemiyorum diye konu açmadı yani nasip kısmet bu işler yas daha 25 ben 28 de evlendim hatta bazen dahami geç evlenseydim diyorum işiniz var es de olur yani

ne güzel istemiyosun ve evlenmiyosun karar sana kalmış

ben istiyorum ama kimse benle evlenmek istemiyo karar karşı tarafa bağlı napcam ben

Böyle düşünmeye devam edersen karar karşı tarafa kalır ya karşı taraf kim niye bu kadar gözünde büyütüyorsun erkekleri vallahi patlıycam sen böyle düşündükçe hareket ettikçe bu böyle gider istemeyince peşinde koşuyorlar unutup bu konuu başka meşkale edin bir süre 25 çok erken bir yaş eskidenmiş o 20 li yaşlarda evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…