Evlenemiyorum

karşı taraf hiçbir zaman bilmedi ki bunu

bi de ben 34 yaşındayım :)

karşı taraf hiçbir zaman bilmedi ki bunu

bi de ben 34 yaşındayım :)
ay konu sahibi sandım seni olsun ya 34 kadının en güzel yaşları en dişi halleri bence bide bilmiyorlar diyorsun da hissediyorlar çünkü o elektiriği veriyorsun etrafa ben valla çok içten istemiyorum da istemeyince kene gibi evlilik için yapıştıklarına hem kendim hem de arkadaş eş dosttan çok gördüm ne kadar kafaya takılırsa olacak olan o kadar erteleniyor

Ben de buna katılıyorum.Bence düşüncelerimiz etrafımızda görünmeyen bir halka oluşturuyor.

Ben de buna katılıyorum.Bence düşüncelerimiz etrafımızda görünmeyen bir halka oluşturuyor.

Bende kesinlikle inanıyorum buna birde karşı tarafa bağlı lafı beni delirtti kim onlar ya nasıl bir prens bunlar mutluluğumuz iki dudaklarının arasında ben patlatırım o dudakları uçan tekmeyle vallahi

25 yaş evlilik için erken bile , evli olanlara sorsan 30 dan önce kimse evlenmez. evlenenlerin başı göğe de ermiyor ki bir sürü sorumluluk ...boşuna dememisler bekarlik sultanlik diye..
Çok doğru söylediniz evlenince çok büyük sorumluluk altına giriliyor hele bir de çocuk olursa duşunuzu bile zor alırsınız konu sahibi geç kaldım diye üzülmeyin rahat günlerinizin keyfini çıkarın tek başına da çok mutlu olabilir insan erkeğe ihtiyaç yok.

iyi ki 25 yaşımda evlenmemişim.
Hatta o kadar boş zamanım varmış ki, oturup içerlemek yerine daha iyi değerlendirseymişim keşke.
Şimdi ev işleri iç işleri.. dış işleri .. aile işleri.. vsvsvsvsss...

31 yaşında evlendim iyi böyle

25 yaşındayım artık evlenme vaktim geldi .. hmm.. bende 28 yaşındayım ve evlenmenin yaşla ilgisi olmadığı bilincindeyim evlilik neler getirecek nasıl yükler binecek vs bunları biliyor musun muhtemelen şuan evlensen 2 sene sonra diceksin ki acele etmişim . Acelen ne kuzum gez toz kendine ne iyi geliyorsa onu yap kendini mutlu et evlilikte mutluluk bekleme hatta evlilikten bişe bekleme beklentilerin krşılanmazsa pişman olursun . Hayat aksın bırak iyi anlaştığın yanında kendin olabildiğin birisi olduğunda hayat yolunda birlikte yürümeyi düşünürsün .

aynen öyle çocuk olduktan sonra sorumluluk daha da artıyor . toplum olarak rahat vermiyoz ki insanlara istedikleri zaman aşık oldukları zaman evlensinler ama yok illa karisacaz hatta evlendikten sonra ne zaman çocuk olacağına bile karimazsak sormazsak olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…