- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Böyle düşünmeye devam edersen karar karşı tarafa kalır ya karşı taraf kim niye bu kadar gözünde büyütüyorsun erkekleri vallahi patlıycam sen böyle düşündükçe hareket ettikçe bu böyle gider istemeyince peşinde koşuyorlar unutup bu konuu başka meşkale edin bir süre 25 çok erken bir yaş eskidenmiş o 20 li yaşlarda evlenme
ne güzel istemiyosun ve evlenmiyosun karar sana kalmış
ben istiyorum ama kimse benle evlenmek istemiyokarar karşı tarafa bağlı napcam ben
ay konu sahibi sandım senikarşı taraf hiçbir zaman bilmedi ki bunu
bi de ben 34 yaşındayım :)
Ben de buna katılıyorum.Bence düşüncelerimiz etrafımızda görünmeyen bir halka oluşturuyor.ay konu sahibi sandım seniolsun ya 34 kadının en güzel yaşları en dişi halleri bence bide bilmiyorlar diyorsun da hissediyorlar çünkü o elektiriği veriyorsun etrafa ben valla çok içten istemiyorum da istemeyince kene gibi evlilik için yapıştıklarına hem kendim hem de arkadaş eş dosttan çok gördüm ne kadar kafaya takılırsa olacak olan o kadar erteleniyor
Ben de buna katılıyorum.Bence düşüncelerimiz etrafımızda görünmeyen bir halka oluşturuyor.
Çok doğru söylediniz evlenince çok büyük sorumluluk altına giriliyor hele bir de çocuk olursa duşunuzu bile zor alırsınız konu sahibi geç kaldım diye üzülmeyin rahat günlerinizin keyfini çıkarın tek başına da çok mutlu olabilir insan erkeğe ihtiyaç yok.25 yaş evlilik için erken bile , evli olanlara sorsan 30 dan önce kimse evlenmez. evlenenlerin başı göğe de ermiyor ki bir sürü sorumluluk ...boşuna dememisler bekarlik sultanlik diye..
Aradığınız kocaya şu an ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. :)
başlığı okuyunca 40 yaşına geldiniz sandım. 25mişsiniz. acele etmeyin.
25 yaşındayım artık evlenme vaktim geldi .. hmm.. bende 28 yaşındayım ve evlenmenin yaşla ilgisi olmadığı bilincindeyim evlilik neler getirecek nasıl yükler binecek vs bunları biliyor musun muhtemelen şuan evlensen 2 sene sonra diceksin ki acele etmişim . Acelen ne kuzum gez toz kendine ne iyi geliyorsa onu yap kendini mutlu et evlilikte mutluluk bekleme hatta evlilikten bişe bekleme beklentilerin krşılanmazsa pişman olursun . Hayat aksın bırak iyi anlaştığın yanında kendin olabildiğin birisi olduğunda hayat yolunda birlikte yürümeyi düşünürsün .Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
aynen öyle çocuk olduktan sonra sorumluluk daha da artıyor . toplum olarak rahat vermiyoz ki insanlara istedikleri zaman aşık oldukları zaman evlensinler ama yok illa karisacaz hatta evlendikten sonra ne zaman çocuk olacağına bile karimazsak sormazsak olmaz..Çok doğru söylediniz evlenince çok büyük sorumluluk altına giriliyor hele bir de çocuk olursa duşunuzu bile zor alırsınız konu sahibi geç kaldım diye üzülmeyin rahat günlerinizin keyfini çıkarın tek başına da çok mutlu olabilir insan erkeğe ihtiyaç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?