- 29 Kasım 2017
- 187
- 169
- 18
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ayyy alemsiniz çok güldüm mmK-I-S-M-E-T
:))))))
bende konu mu hortladı diyip sinirlenerek giriyorum ama yeni bir konu oluyor hepOouuvv yaşınız epey geçmiş, evde kalmışsınız resmen
Bu ara “evlenemiyorum” temalı konulardan gına geldi. Açanların çoğu da genç, eğitimli insanlar halbuki.
Belki 83362. kez yineliyorum; bekleyin, doğru insan doğru zamanda çıkacaktır karşınıza.
kendi hikayemi anlatayım, o zaman bu "evlenemiyorum" takintinizin nerelere varabilecegini düşünün.
30 yaşıma geldiğimde çevremdeki tüm kız arkadaşlarım evlenmişti. bende "eyvah evlenmeliyim" duygusuyla aday aramaya başladım. 1-2 görüşmeden sonra devamı gelmeyen görüşmeden sonra, şu anda boşanmak üzere olduğum eşimle tanıştım. Daha 1 ay olmadan evlilik kararı almıştık. ayaklarım yerden kesilmişti, herşey mükemmeldi, tanıştıktan 1 yıl sonra evlendik. ilk 2 yil herşey süper gidiyordu, o kadar seviyorduk. ve bir gün suratımda tokadı, karnımda tekmesi patladı. ve özür bile dilemedi. derken 2. tokat olayı yaşandı. derken 3, 4 ve 5.tokatla beraber evi terkettim.
"evlenemiyorum" diye yakındigim o günlerime bakıyorum ve illa evlenicem diye kendime yaptıklarıma...
bence elinizi açıp "Allahım bana hayırlı kısmet nasip eyle" deyip bu takintinizdan tez zamanda kurtulun. Hayat bana bir konuda çok ısrarcı olmamam gerekliliğini bir güzel öğretti.
not: tanıştığım zamanda bile calismiyordu ve evliliğimi boyunca da ne iş aradı, ne çalıştı. evlilik takintimdan, çalışmıyor olmasını bile önemsemedim, en neticede evleniyordum ya, gerisi önemli değildi.
Çok güldüm :) Alemsiniz göndermeniz harika :)Asiri guzel ve bankaci degilsen evde kalirsin tabikiii
Millet ancak boş boş konuşur . Bende 20 yasimda evlendim . Sanki evlilik cok mu kolay bisey bekarlık sultanlik canım boşver takma kimseyiMerhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Senin yaşın kac ki evlenmedin dahaKonu sahibesi biz evlenmek isteyen Kk üyeler i o kadar çok varız ki İ-N-A-MA-Z-S-I-N :
En azindan hayatimda biri olsa ciddi düşüneceğim fena mi olurdu hem her evlilik mutsuz olacak diyr bi kaide yok sonuctaVallahi güzelsen akıllıysan kariyerli isen evlenecek adam bulamıyorsan bir değil bin kere otur kalk şükret .. ben öyle yapıyorum Evlilikte günümüz Türkiye'sinde tek tip kadın rolünde değişime gelişime hür olmaya engel olan eşinin ailesinin kölesi gibi olacağın evlilik evlilik değil zindandır sevilen bir adayın yoksa işin mi Yok senin evleneceksin rahat batıyor sana bunu yazan 35 yaşında kültürlü iş sahibi güzel çekici ve hemi de dinine düşkün boşanmış bir hanım ablan süs olsun diye evlenilir mi ..rahatına bak kız
Ya iste sizinki tam ideal biriyle tanissam mesela seneyede düğün yapsam super olurBen 25 yaşındayken arkadaşım "seni biriyle tanıştırcam niyeti ciddi" dedi. Ben kendimi yerden yere atıyorum hayır asla olmaz istemiyorum ne evlenmesi... İlk görüşmemizde de ay ben bunla hayatta evlenmem dedim. Birkaç ay sonra nişanlandık 26 yaşımda da evlendim kendime hayretler ederek4 yıllık evliyim. Geçmişe dönme şansım olsa yine eşimle evlenirdim bu arada
Yani nasip bu işler... Allah hakkınızda hayırlısını versin.
kız sen bu stresle menepoza girmede.
İşte o işler öyle olmuyor demek istediğim de buydu. Nasip. Sen istemiyorum desende vakti geldiyse oluyo istesende zamanı gelmediyse olmuyo. Her şeyin bir zamanı var işte biz bilemiyoruz. Tabi sana çaba sarf etme demiyorum da kendini de parçalama 25 oldum evleneyim diye. Yaşın henüz geç değil. Hayırlısını dile.Ya iste sizinki tam ideal biriyle tanissam mesela seneyede düğün yapsam super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?