- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi sardunya2020
- #21
Amaan napıcam hiç birinin evi yoktu. Ben kendime senin kocanın evi yok dedirtmem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaan napıcam hiç birinin evi yoktu. Ben kendime senin kocanın evi yok dedirtmem![]()
Bir kısım kadın için de soruyu soran erkekse eğer o sayı hep birdir, rakamla 1![]()
Hayır 0'dır. Elime dokunan ilk erkek eşimdir. Helalim ya..Hayır 2'dir, biri lise biri üniversite eşin her daim 3.dür![]()
Hayır 0'dır. Elime dokunan ilk erkek eşimdir. Helalim ya..
Hayır 2'dir, biri lise biri üniversite eşin her daim 3.dür![]()
Eşime okuttum yazdığımı, "Bi de suratıma suratıma gülüyor ya" diye söylenerek yatmaya gitti şimdi.
Yalancı mıyım ben aşkitom diye yavru kedi bakışları atarım hafif gözyaşılı.. Gideri olmaz mı :)Onu yemiyorlar artık ya...
Tüh yav yakalandık niye karşı tarafa okuyorsun yaabunu da yemeyecekler artık.
Neyini yemeyecek Astoria, eşim çocukluk arkadaşım benim, ayrıldığım sevgililerime omzunda ağlardım garibin. :))
Neyse. Çok şeapmiyim ben şimdi.![]()
Yalancı mıyım ben aşkitom diye yavru kedi bakışları atarım hafif gözyaşılı.. Gideri olmaz mı :)
Pek bi alemsiniz yahu.sen yediğin kazıklardan ders almamışsan istersen 100tane fanfinin olsun farkedermi sayısı tatlım.ilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.
acaba biri daha olur mu? sizin evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu? sanki bi kişi daha hayatıma girerse gerçekten sevemem gibi.
Hahahaha.iyi espiriydiSaymadım hiç, bereketi kaçmasın diye.
3 sevgilim oldu. İlk sevgilimle evlendim. :)
3 sevgilim oldu ilkim lise aşkımdı daha sonra 2 sene üniversite okudum hayatıma iki kişi girdi ama uzun süreli değildi. O süreçte kıskançlığından dolayıda ayrılmıştık. Aradan 3 sene sonra falan tekrar birleştik hayatında zaten benden başkası olmamıştı. :))Ya kusura bakmayın ben bunu anlayamadım. 3 sevgiliniz olup ilkiyle evlendiyseniz nasıl oluyor yani şimdi?![]()
Valla bende saymadım.Ama olmuştur baya.Baktım yol alamıyoruz yol verdim gitti.Zorla guzellık olmaz.Ama ders cıkarmak lazım.Hepsı evrenın bize ıletılerı.ilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.
acaba biri daha olur mu? sizin evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu? sanki bi kişi daha hayatıma girerse gerçekten sevemem gibi.