evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu?

ilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.

acaba biri daha olur mu? sizin evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu? sanki bi kişi daha hayatıma girerse gerçekten sevemem gibi.
Pek bi alemsiniz yahu.sen yediğin kazıklardan ders almamışsan istersen 100tane fanfinin olsun farkedermi sayısı tatlım.

Ya kusura bakmayın ben bunu anlayamadım. 3 sevgiliniz olup ilkiyle evlendiyseniz nasıl oluyor yani şimdi? 🤷‍♀️
3 sevgilim oldu ilkim lise aşkımdı daha sonra 2 sene üniversite okudum hayatıma iki kişi girdi ama uzun süreli değildi. O süreçte kıskançlığından dolayıda ayrılmıştık. Aradan 3 sene sonra falan tekrar birleştik hayatında zaten benden başkası olmamıştı. :))

ilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.

acaba biri daha olur mu? sizin evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu? sanki bi kişi daha hayatıma girerse gerçekten sevemem gibi.
Valla bende saymadım.Ama olmuştur baya.Baktım yol alamıyoruz yol verdim gitti.Zorla guzellık olmaz.Ama ders cıkarmak lazım.Hepsı evrenın bize ıletılerı.

3 sevgilim oldu. Ben 6 aydan uzun süre düzenli şekilde sadece o kişiyle görüşüyorsam sevgili olarak adlandırıyorum. Lisedeki sevgilimi sevgiliden saymıyorum mesela. Flörtler veya tek geceliklerle de ancak 20 civarı kişi olmuştur sanıyorum. İlk gördüğünle evlenmediğin çok iyi olmuş, hemen evlenip ne yapacaksın ki? Eğlenmenin zararı yok bence :KK76: ilişkiler kendini tanımanın en keyifli yolu

Back
X