- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.618
- 798
- Konu Sahibi sardunya2020
- #41
Matematiğim yetmedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğalt bence flortlesip evlenmedigini sevgiliden sayma 1 olsun o3 sevgilim oldu. Ben 6 aydan uzun süre düzenli şekilde sadece o kişiyle görüşüyorsam sevgili olarak adlandırıyorum. Lisedeki sevgilimi sevgiliden saymıyorum mesela. Flörtler veya tek geceliklerle de ancak 20 civarı kişi olmuştur sanıyorum. İlk gördüğünle evlenmediğin çok iyi olmuş, hemen evlenip ne yapacaksın ki? Eğlenmenin zararı yok benceilişkiler kendini tanımanın en keyifli yolu
E one night stand lere sevgili diyo muyuz? :) çok saçma değil mi ya?Çoğalt bence flortlesip evlenmedigini sevgiliden sayma 1 olsun o
One night yasayaninda 3 demesi ne biliyim![]()
Eskiden one night yokmuş sayılmazmış ama bence karsilastirilabilcek her şey az da olsa ilişkiden sayılır. Onda da sevişmeyi karşılaştırırsınE one night stand lere sevgili diyo muyuz? :) çok saçma değil mi ya?
Yok artık inandırıcı olsun diye 2 veya 3 diyorlar13Küsuratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın
Bir kısım kadın için de soruyu soran erkekse eğer o sayı hep birdir, rakamla 1![]()
Böyle gayet mantıklı olduEskiden one night yokmuş sayılmazmış ama bence karsilastirilabilcek her şey az da olsa ilişkiden sayılır. Onda da sevişmeyi karşılaştırırsın
Ne kadar çok insan gördüğünle alakalı gibi konu özü. Bilemedim.![]()
ortalama 10 uzun ve kısa vadeli...3 sevgilim oldu 3.sü eşimdi ilk görüştüğüm kişiden sonra asla sevemem diyordum. Ikinci görüştüğüm kişiyi de istemiyordum ama çivi çiviyi söker hesabı görüştüm. Ama eşimi gördüğüm gün işte dedim ilkini tamamen unutturdu çok kısa bi zamanda. Iyi ki tanımışım çok aşığım eşime![]()
Çal oradan bir Orhan Gencebay..ilkim tekim olsun dedim.
Yok yok seversin. Ama bak su gercek, 22 yasinda cok severek, icim parcalanarak ayrilmak zorunda kaldigim o kisiyi unutmak icin, bir dunya farkli kisiyle tanistim, herkeste onu aradim. Ta ki esimle tanisana dek, herkesi onunla mukayese ettim. Tekrar sevmem 10 yilimi aldi. Gecen senelerde tesaduf karsilastik, mutlu huzurlu evliligim olsa da, farkettim ki yeri hala farkli.ilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.
acaba biri daha olur mu? sizin evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu? sanki bi kişi daha hayatıma girerse gerçekten sevemem gibi.
Amaan napıcam hiç birinin evi yoktu. Ben kendime senin kocanın evi yok dedirtmem![]()