- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi prensesasik
-
güzelim işte anahtar kelimelrden birisi de bu..sorunun annesine yardımcı olman..onun seninle neden evlenmek istediğini ve neden o evde yaşamanız gerektiğini o sana söylemiş,sende duymuşsun ama tam idrak edememişsin sanırım..madem eve yardımcı arıyorlar o zaman gitsinler para ile hizmetçi tutsunlar.tabii ki o da senin bir annen,gerektiğinde yardım edeceksin ama bu , ancak bu kadar kötü bir cümle ile ifade edilebilirdi..
benim eşimin arkadaşı da yıllar önce evlendi..sadece gelin anneme yardımcı olsun diye.abisi vardı ama birtakım sebeplerden dolayı o evlenmedi ve küçüğü yani eşimin arkadaşı evlendi.gelinide eve getirdi.hemde akraba idi ve sırf annesine yardımcı olsun diye..ama sonrasında sevdi mi bilemem
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu kısa kesip direk anlatıcam..
Ben birini seviyorum ve o da beni seviyor
ama biraz sert bi insan dediğim dedik insan..
ben şu an 19 yaşındayım bu yaz olmasada öbür yaz kesin evlenicez :S
ve ayrıca ailesiyle birlikte yaşıcaz bir süre..
eşimle ailesinin yanında rahat olamıcam bu yüzden ben ilk zamanlar korunmayı çocuk yapmamayı istiyorum ve ayrı eve taşındığımız da çocuk olmuş olacak normal olarak...
sevdiğime söledim korunalım diye ama kabul etmiyor bende eşime doymadan çocuk istemiyorum aslında çok seviyorum çocukları hatta bayılıyorum çocuk oluncada olacakları da biliyorum yani..ama istemiyorum işte.. eşim olacak insan kabul etmiyor çaresiz kaldım...
kızlar lütfen bi akıl verin bana mirmirmirmir mirmirmirmir
canım benim bak 20 yasındayım ve bir kızım var 1 yasında ailemi dinlemeyerek evlendimm yemin edeim sana suan öle pişmanımkii ana babanın sevgisi hiçbişeyle kıyaslanamaz bile.daha yasın küçük ertele derim ben yasadım biliyorum birde eşinde biraz sert biri aynen eşim gibi ilerde cok catısma yasarsınız beni yanlıs anlama ben üzüldüm kimse üzülsünn istemem be canım birazz zaman ver bence bilirimm aşk insanın beyninni tatilee cıkarıyo anlayamıyo insan göremiyo ama haytın gercekleri okadar acıkii kimse gözünün yasına bile bakmıyoo canım benimm ah annem diyosunn((
benim size dair hissettiğim gelecek.
buyrun okuyun...
aradan 5 yıl geçmiştir ve siz bir foruma şunları yazarsınız..
"19 yaşındayken sevgilimin ısrarları sonucu evlendik. 2-3 yıl sonra taşınmak üzere kayınvalidemle oturmaya başladık. korunmayı kabul etmedi ve 5 ay sonra hamile kaldım. kayınvalidem hiçbir işe elini sürmez herşeyi ben yapardım. karınım burnumda benden hizmet beklerdi. kocama her ayrı eve çıkalım dediğimde oturuyoruz işte ne var bunda derdi.
bıktım 5 yıldır beraber oturmaktan, bende artık kendi evime çıkmak istiyorum.."
ben bu filmi çok gördüm...
canım ben sadece baştaki kısmı okumuştum diğerlerini değil ben bi kişinin daha mutsuz olmasını istemiyorum inan:1no2: adam rengini belli etmiş sen çok ezilmişsin seni hizmetçi diye alıyolar nişanlın seni hiç önemsemiyor.onun için varsa yoksa kendisi sen onunla evlenmeye mecbur değilsin neden kabul ediyorsun.daha çok gençsin açık konuşacam hemen vazgeç bu işten hemen herşey o kadar açıkki ama senin gözün kör olmuş görmek istemiyosun annen hiç razı değil bu işe üstelik ben annenin yerinde olsam kesinlikle evlendirmem bu adamlalmaz: gerekirse eve kapatırım seni zorlarım ama bu adamla evlendirmem. bak ben evde kayın görümce yok ona rağmen neler oluyo ne kadar mutsuzum sen 4 tane kayın bi kayınpeder bi kaynana anla artık. kaynanan oturacak bi köşeye kılı kıpırdamayacak olacakları söylüyorum.lütfen dinle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?