tabıkı buna sen karar verırsınde bakire misin diye soramadıkları için evli misin diye soruyorlar. Sormalarının sebebi de alttan muane etceği için . Bana da sormuslardı ve bana inanmayıp gebelik testi yapmıstı gerizeklı mecburen yaptırmıstım bu kadar saygısızlar işte kadına
Evlenmeden önce cinsel hayatın olursa illa ki senin kullanıldığını ve ileride evlenemeyeceğini düşünüyorlar. Burada iki durum var:
1.) Cinsellik erkeğe özgü müdür, kadın zevk almaz mı? Kadın kendisi için cinsellik isteyemez mi? Bu kadın fizyolojisine aykırı bir durum mudur ya da ahlaka neden aykırıdır? Kadın için istekli olmak ahlaksızlıkken erkeğe neden haktır?
2.) Evlenememek ne demektir? Hakikaten evlenmek için mi yaşıyoruz? Evlenmek neden önemlidir? Evlenememekten neden korkulur? Neden hayatımızı birinin nikahlı karısı olmak adına kendimizi kısıtlamakla, zorlamakla, bastırmakla geçmelidir? Bu doğru mudur?
redvelvetcake, elbette olabilir bu herkesin kendi tercihidir fakat söyle bir durum var, medeni durum demeyelim de cinsel hayatin rahimle ilgisi var. Disarda ki insanlarda senin cinsel hayatini bilmedikleri icin (tanisalar dahi kimsenin cinsel yasami kimseyi ilgilendirmez) böyle bir soru sormalari cok normaldir..
Bekar oldugum dönemde benimde adet düzensizliklerim vardi, aslinda hala var ama eskiye nazaran simdi cok daha iyi.. Kadin dogum uzmanina gittigim zaman ayni soruyu doktor hanimda bana sormustu :)) sasirmamak lazim yani :))
svdsvd evlisin ve yorumun ışık olsun tüm hepimize...
:13:
Hayır evlenince nikahta keramet var modu farklı bir bireye dönüşüyorlar.
Kadınlar süperwoman a, erkekler de Hüsmen Dayı moduna dönüşüyor.
Ayşen evliydin dimi?
Evlenince sen neyi anladın anlatır mısın?
Bir de böylesi var evet...
İtinayla bekar arkadaşlar silinir etraflarından.
Bir tek kocişleri bırakılır...
Çünkü kociş candır kandır.
Başka kimseye ihtiyaç yoktur.
bunu anemde söylüyo. hatta seni alan sabahında getiirir ama ben kapıyı açmam diyosusun bakım hem bekarlar hem de maşallah dilleri uzun
koca moca almaz sizi
2010 yılıydı canım. hürrem yoktu yanihahahah o saygıdeger üyenın mesajına gulsem mı yoksa şoklara mı gırsem bılemedım valla
herhal de hayatı boyunca tek basarısı evlılık oldugu ıcın ,boyle bır mesaj yazmıstır .cok gormeyelım
yada cok fazla hürrem'e kaptırmıstır kendısını, hurrem'ın mahıdevran'a soyledıgı genel replıgıdır o
ee dedim ya kocayı bulunca tlf hattı değişiyo, hanım kız rolünegiriyorlarbir bekar arkadaş vardı parmagına yüzüğü takıp nişanlananın tavrı değişiyor diyordu bu konu aynı oraya geldi bakın tavır bile değişiyormuş demekki bekarların bakış açıları bu
sorma yıllarımızı heba ediyoruz, evli olup orgazmı yaşayamayan,kocişlerinin zevkini düşünen kadın olmaktansa yalnız kalırımyuhhh yani senin gibi değilim en azından gece yatağa kocamla mı giriyorum deedi
vahhh vahh biz yalnız giriyoruz hep yatağa ne kadar da hayattımız boş demii
ne kadınlar biliyorum her gece yatağa kocalarıyla giriyorlar ama mutlu değiller
ayrıca bizler bekarsak bu bizim seçimimiz evlilik sanki çokzor bişi değil isteyen istediği zaman evlenir önemli olan nasıl biriyle evlenmen
kıskanıyoruz evetaaa öyle olur mu bekarlar kıskanıyordur
O değil de hiç fark ettiniz mı buraya üye olurken de soruyorlar cocuk durumu nedir diye, şıklar var / henüz yok. Yani illa olacak. Kadinlar evlenip cocuk yapmaya programlanmis makineler gibi görülüyor.
Kadın erkeği memnun etmek icin yaratılmıştır cinsellik isteyemez onun gorevi zaten erkeği memnun etmek. Hasa öyle bir sey isteyebilir mı, ayıp, günah, zina, nasıl hesap verecek öteki tarafta (öteki taraf kocanın karşısı mı yaradanın karşısı mı onu çözemedim) kiz cocuk dogunca eline erkek eli değmeyecek, erkek cocuk dogunca kızları üçer beşer Eve atacak (o eve atılan kızlar kimin cocuğu onu da çözemedim)
Evlenmeden cinsellik yaşayanı erkek kullanmıştır, kadının hisleri olmadıgı icin boyle bir sey isteyemez, kadının hormonları yoktur, kadın makinedir. Erkeği memnun eder, cocuk doğurur. Hicbir erkek kullanılmış kadın istemez, erkek kullanır hakkıdır kadın yapamaz, yaparsa evlenemez evlenemezse toplumdan dışlanır bu ulkede kadınlara doğar doğmaz biçilmiş ulvi amacı gerceklestiremez
Bir de evlenmeden once her haltı yiyip o zarı sağlam tutan hemcinslerime saygım sonsuz. Surtunmeyle oldu, icine girmedi, arkadan yaptık. Bu kadar namussuz olabilmek cesaret ister
Bence o kızlar bu zihniyetin "namuslu kadınlar"ından daha suçsuz. Hormonlarıyla düzen arasında sıkışıp kalan insanlar onlar. Yaşamayı bu kadar istiyorlar, o noktaya kadar geliyorlarsa devam edip yaptıklarının arkalarında durmalarını dilerdim, ancak böyle olamıyorlar diye onlara da suç bulamıyorum.
Dediklerinize ek olarak bu caaanım çiçek kadınlarımız ona buna laf söylerler, kimseleri beğenmezler, bir kendileri ahlaklı, bir kendileri süperdir. O erkek çocuklarına helal olan kızları da gelir burada kötülerler, sağa sola da "oğlum da çok yaramaz ehehe" diye gözleri parlayarak anlatırlar. Sevgilisiyle bir şeyler paylaşan kızların konularını okuyunca konunun ne olduğunu falan unutup direkt, "Ay evlerden ırak, bu kızı savunanlar kendi oğluna gelin olarak düşünebiliyor mu??!! Evime sokmam, kapımdan geçirmem!!" falan diye söylenirler. Yazık nedir bu düşmanlık anlamıyorum.
Bir de cinselliği ayıp, yasak olarak görüp, kendi kocasıyla bile doğru düzgün bir şeyler yaşayamazlar. Işığı kapat, soyun, yorganın altına gir, gözlerini kapat, emirlere itaat et, birkaç dakikanın geçmesini bekle ve bittii. Aman ne güzel oldu kadınlık görevini yaptın. Sen sakın bir şeyler yapma, zevk almaya çalışma, or.... olma. Sonra da gel burada ağla yok kocam benimle sevişmiyor, yok beni aldattı, or....lara gidiyor bilmem ne. He canım he haklısın. Burada bir bölümde bir konu vardı günde kaç kere cinsellik aklınıza geliyor diye. Evlilere sorulmuş bir soruydu tabi :) Çoğunluk en fazla bir kere aklına geldiğini, geldiğinde de kafasını dağıtmak için bir şeyler yaptığını söylemişti. Niye? Çünkü ayıp. Kadın düşünemez. Ama bir kişinin yorumu dikkatimi çekmişti daha çok; fazla cinsellik düşünen kadın diye bir şeyin olmadığını, olamayacağını, yapmacık bulduğunu söylemişti. Güler misin ağlar mısın işte...
mesela nereye kadar yorum yapalım, müsadeniz var mı? dün açılan konuda biri yazmış aa klitorisi, zevk suyunu biliyoabarttın yorumu arkadaşım.cinsellikse konu yasamamısssan bır yere kadar yorum yapabılırsın demek ıstedım . buyuk harfle yanlıslıkla yazdım sımdı duzelttım evlı olanlara gelınce sadece evlı olanlar degıl YAŞAYANLAR dıyorum ustune basa basa bekar olupda yasamıs olabılır onu demek ıstedım
laycı bakmıyorum demişssiniz fakat alaycı bır yaklasım olmus gelişmedir bilmemek değil öğrenmemek ayıp .
bu yaşa gelipte. merak edıp baktıgınıza göre anlataılanları dınlendıgınıze okudugunuza göre kendınızı bılgılendırmek ıstemıssınız demek ıstedım ama anlamamıssınız kas olayına dönüştürmüşsünğz kas geliştirmesi olarak nitelendirilen bir cinsellikde robotluga dönüştürür.
daha ilerisinin sonu yok bu duyguyu bılmıyorsunuz aynı seylerı konusup başa dönemk çok sacma. Siz kafanızda yer edinmişsiniz evliyle aramızda hiç bir fark yok her seyı bılıyoruz diye vede evlenınce anlarsın lafı da cok zorunuza gidiyor anladık kk olarak
siz kendiniz direk evlenıce anlarsınız lafına asagılayıcı olarak baktıgınız için herseyı asagılanmıs kelimesine sıgdırmanızı normal karsılıyorum.
herkes fıkırlerını paylasabılır karsılık verebılir ama saygı sonsuzdur. ayrıca bazı mutluluk ve hazzı sonradan yaşayacak kadar büyük değilim sn eylul_başak yaşımın gerektirdiği gibi kendi isteğimle yaşanılan haz ve mutluluklardır neyi ne zaman yaşadıgım kimseyi ilgilendirmez. neden se sizin bu kadar zorunuza gitmiş ki evlilik direktif kelimelerle konusuyorsunuz . evet rahatca ön yargısız bir konusma olması dogru olan ki zaten birbirimize saygı duyarak düşüncelerimizi savunuyoruz.
sevgili ayla çok güzel yazmışsıngerçekten eşlerine yatakda isteklerini haz aldığı şeyleri bile söyleyemeyen o kadar çok insan duydumki.
insanlar tüketiyorlar, insanlar birşeylere emek vermeden sahip olmak istiyorlar, insanlar doymayan bir varlık halini almış etrafını yakıp yıkıyorlar. bu tüketime aşklarda sevgilerde dahil oldu. aşkıda sevgiyi de kısa sürede tüketiyorlar.. artık birbirine vakit ayıramayan, robotlaşmış, sosyal ortamlarını yitirmiş, beklentilerinden asla ödün vermeyen, hiçbir esnekliği olmayan insanlar olup çıkıyorlar. bir günde sevip aşık olup bir o kadar kısa sürede de ayrılan gözünde ilahlaştırdığı aşklarını bir günde deviren partnerler epeyce arttı. sevgi emek ister, sevgi esneklik ister, sevgi şahsiyet ister. didişmek, yıpratmak, yoksaymak kimseye fayda vermiyor.
Küçükken film izlenir bir cift opusur ve cocuklar kikirdar. Kadinlar da öyle. Burada Cinsellikle ilgili konu açıldığında hemen geyik yapmaya başlıyorlar kendi çaplarında dalga geciyorlar. Halbuki kendi durumları komik. Hatta acınasi. Trajikomik iste.
Hayat boyunca herşey değişim içindedir bu bir gerçek ,evlenincede insan evrim geçirmiyor elbet yaşam tarzı olarak farklılıklar geliyor bekar olanlara göre,,Sevgiyle kalınnnnn
Misal ben ailemle yaşarken şuan yaşadığım hayat arasında küçük farklılıklar dışında birşey görmüyorum ha çocugum yok henüz oyüzden rahatsn çocugun olsun görürsün diyenlerle dolu bi dünya arada banada uğruyorda umursamıyorum :) nasıl evlenınce görürsünse çocuk oluncada görürüz hepböyle hayat hep birileri gelir senden daha farklı yaşadıgını söyler kendi yaşadığı hayatın zorluluguyla senin hayatını küçümseyi verir...
Bu hiç bir zaman değişmeyecek.
okadar çok örnek varki bu konu için sevgilin olur onu anlatırsın derdını yakınırsın en yakınına arkadasına herneyse şöyle böyle diye kötülerler nişanlanırsın budefa evlende gör derler evlenirsin çocuk yapta gör derler hep bi daha kötüsünü göreceksin muamelesi yapar insanlar size misal ben kayınvalidemle çok iyi anlaşmaktayım (maşalallah) bunu nezaman dile getirsem daha yolun cok basındasın,ilerde görürsün bilmem ne diye muhakkak bi kötüleme çabası şuan evliyim çocuğun olunca görürsün ezmesi herşeye takılıp kalsa insan boğulurda çıkamaz işin içinden en iyisiii adamına göre muamele doğrusu bu takmayın umursamayın geçin.
Şu bir gerçek arkadaşlar eşiniz arkadasınız sevgiliniz kayınvalideniz herneyiniz hakkında insanlarla dertleşirken size verdiği nasıhatler kendi yaralarından ötürüü verilen nasihatlerdir.atıyorum kayınvalidesi kötü birine kayınvalidenizi övseniz zamanı gelsin görürsün sen dur bakalım ne iyisi der.eşinizin iyiliğinden bahsetseniz yinede erkek milletine okadar yüz vermeyin diyen kadın bilinki kocasıyla sorun yaşayandır ben bunu hep hissetmişimdir.bekarken eşimle flört aşamasından dertleşmeye kalksam arkadaşlarımlaa hemen kendılerınce ılıskılerınden yola cıkarak yol gösterirler. yani evlilerinden klişe şeklinde evlenince görün demesi çok çok normal bişii insanlar kendilerine göre davranmayı severler.evet ben evliyim hemde 1 yıldır eşimide 3 yıldır tanıyıum hayatınızı birleştirdiğiniz insan ve ondan beklentilerinize göre yoğrulur evlilik.evlilik mucizedir evlilik hayatın anlamıdır ama siz bunu sevdiğiniz insanda görebiliyorsanız. evlenmeden önce yaşaayamayacagınızdan emin olmadınız zenginlikleri mucizilerii hayal ederseniz hayal kırıklıgına ugrarsınız evliliklten ne beklediğinize bağlı. ben eşimi nasıl tanıdımsa bir yıldırda öyle değişimini göremedim henüz bir yıl kısa bir süre dediklerini duyar gibiyim :) :) hayır hergeçen günde aşık oluyorum eşime daha da bir aşık o halde evlendikten sonra göreceğiniz şeyler ananızın nikahı değil arkadaşlar sevdiğinzle aynı yuvayı paylaşmaya başlıyorsunuz evinizin şımarık kızı gidiyor sorumlulukları olan bir ebeveyn geliyor yerine hanımların görevleri var bunları yapmaktan zevk aldıkları vakit evlilik hiçte zor değil hanginiz ailenizle yaşarken annenizle babanızla kardeslerınızle kavga etmediniz ki hanginiz herdakika pamuklara sarılıp saklandı hayat hiç bi zaman okadar tos pembe olmadıki e evlenince fazla olarak siz sorumlusuzunuz iç işlerinden anneniz değil :) filmlerdeki gibi değil evlilikler hayattan yaayamayacagımız kadar beklentilerle evlenirsek eşlerimizle hayallerimiz yıkılır hergün aynı şeyleri yaşamaktan bunalıp boğulabiliriz evlendim eşimle hiçmi tartısmadım koca yalan olurdu tartısmadım desem sorunlarımızda oldu ama biliyorumki o yataktan asla küs kalkmadım ertesi gün bazen yoruldum ağlamaktan tartısmaktan oda boguldu konusmalarımdan ama ne oldu herseyı oldugu gibi sorunlarıda aşmalı insan evlenince değişen birşey yok bence aksine başarabilrse insan yaşamayı dahada anlamlanır. evlenince değişen bizleriz arkadaşlar nişanlıyken ay sacım guzel olsun makyajım süper olsun diyee albeniler yaptıgımız cilvelendiğimiz kocalarmızıı artık hergün yaglı saclarla yemek kokularıyla karsılıyoruz ve hayat rutin oluyor birazcık yaşamayı bilmeli insan evlenince hiç bişi değişmes biz değişmessek.
mesela nereye kadar yorum yapalım, müsadeniz var mı? dün açılan konuda biri yazmış aa klitorisi, zevk suyunu biliyo
bir diğeri ee ben ilk gece öğrencem kocamdan v.s.. gerçekten bu devirde bunları bilmeyen var mı:? kendini masum göstermek adına
saçmaladıklarının farkında değller. he yedik bimiyosunuz
zaten kkda hrkes ilk aşkuyla evlenmiş, evlenene kadar el ele bile tutuşmamış, bir kızın en büük çeyiizi öpülmemiş dudakları saçmalığıyla yetişmiş
her şeyi kocişleri öğretmişoy oy oyyyyy
bizim hiçbir şey zorumuza gitmiyor. tavırlara takılıyoruz biz... heyy bakın kkda bekarlarda var, yorumlarmızı küçük görmeyn bize hayatın bi ucundAn tutuyoruz diyoruz
tavrınız ne biliyor musunuz evlennce bilirsin. sen evlenmeden bir hiçsin, uzay boşluğundasın sen, evlenene kadar bi şey bilme
bi gün ssahbin gelip, seni evinin garusu yapana kadar sus. biz toplum olarak sessiz kişi severiz.ilk gece kocişin öğrertir sana
önce hayatı sonra cinselliği
ve sen genç kız... sabh bi kalkarsın yllarca senin koruduğun o zar,seni evlilikle ödüllendirmiş, boynuna madalya olmştur
sen artık bir kadınsın. artık şimdi bireysin, artık senin varlığını kabul ederiz,çünkü mutlak bi sahibin var: kocişin
sabah uyanınca deriz ki bizde: vayy hayat buymuşeferim bana
<<<<<<<<
hadi canım sende.... böyle düşünenlereydi cvbım. bence sizkocanızın meleği olun, o güzel kafanızı yormayın
ya bi de paragraf yapın, gözüm çıktı
gerçekten güzel bir açıklama olmuşş..
Allah mutluluğunu daim etsin..
Şunu anladım ki bizi anlayan kesim %1 bile değil.
Yani KOCİŞ CANDIR.
KOCİŞ KANDIR.
KOCİŞ NAMDIR.
KOCİŞ HAYATTIR.
KOCİŞ HER ŞEYDİR.
KOCİŞ EŞİTTİR BEN DEMEKTİR.
KOCİŞİ OLMAYAN BİZLER DE BÖYLE KONU AÇARIZ.
ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİ HESABI...
Bekarlık Sultanlıktır diyeyim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?