Bu da züğürt tesellisi olsa gerek onların gözünde.
Onlar derkenevli bacılarımızı kastediyorsan bende evliyim :)
Ama bekarlarıda sefiyom :)
Aslın da konu güzel ilerliyordu ama eşleriyle yaşadıkları ilk deneyimi olanlar neden bu kadar taşlandı anlamıyorum iyi ve güzel olan budur zaten:S
Aslın da konu güzel ilerliyordu ama eşleriyle yaşadıkları ilk deneyimi olanlar neden bu kadar taşlandı anlamıyorum iyi ve güzel olan budur zaten:S
benim demek istediğimde buydu normal hayattada bu böyle onlar herşeyi biliyorlar biz hiçbişeyi bilmiyormuşuz gibi davranıp bizi küçümsüyorlar bizden yaşça küçük 8-10 yaş küçükler bile bizden yetişkin görüyorlar tecrübeli görüyorlar kendilerini onlar hayyatta herşeyi öğrenmişler görmüş geçirmişler biz aptalız bence evlenince bitarafları kalkıyorlar kusura bakmayın ama evlenince anlarsın demek senin aklın ermez anlamassın bişeyden daha demeye getiriyorlar.ben yaşadım herşeyi çoluktantan çocuktanda evlilik hayatın benden sorulur ahkamı kesiyorlar sanki herkes aynı şeyleri yaşıyor herkesin kendi yaşadıkları görüşleri en doğrusu en doğrusunu ben biliyorum herşeyede ben sahip oldum sizin daha hiçbişeyiniz yok sizin görüşlerinizin hiçbir geçerliliği yok fasulyesiniz anlamına geliyor.bikeresindede benim kuzenimin düğününde en yakın arkadaşım olduğu için düğün arabasında ben olmak isterdim yanında ama neymiş ben teselli edemezmişim tecrübesiz mişim cahil mişim bilmem ne ilkten sen git diyorlar sonrada küçümsüyorlar madem ilk başta ne aklıma getiriyorsun heveslendiyorsun bence benden başka gidecek kişiler yanında cahil cahil konuşuyorlar ben yanında arkadaş olurdum bazen şu türk insanının örf ve adetlerini gerçekten hiç sevmiyorum.
bu genelde söylenen bir sözdür .annemde der bana arada hatta anne lunca anlarsın der çoğunlukla .şimdi şöyle birşey var bende 25 yaşındayım ve üniveriste okudum .buna rağmen çevremdeki herkes aman evlen amen evde kaldın aman şunu kabul et vs vs başımın etini yediler yani onlara kalsa kör topal kimi bulursan git evlendi .ben kimseyi dinlemedim valla her zaman kafamda belirlediğim bir tip vardı onu buldum nişanlandım ve eylülde düğünümüz var inşş.
bide şu var yani evli olup bekarları aşağılayan arkadaşlar yarın öbür gün boşamayacağınız ne malum .o zaman ne yapıcaksınız ?yani bu kadar kesin nasıl konuşabiliyorsunuz anlamıyorum .bekar arkadaşlar evlenir çok mutlu olur belkide siz boşanırsınız yani bu işler belli olmuyor .
bide evlenmişlerde kimle evlenmişler yani.çoğu insan evli ve üç kuruşa muhtaç durumda bu mu iyi evlilik şimdi?böyle olucağına hiç evlenmezdim heralde neyse .kimseyi aşağılamayın herkesin kendi hayatı evlenen evlenir evlenmeyen evlenmez bu kadar basit.
Mutluluklar tatlım.
Cıks boşanmazlar,garanti belgesi vermiş cocişleri..
aynen ya bide yaşına başına bakmadan bence komik duruma düşüyorlar hayat tecrübesini yalnız evlilik tecrübesinden ibaret zannediyorlar.daha sen hiç birşey yaşamadın gör bak daha neler yaşıyacaksın ele karışınca felan evlenince hepsi kocakarı sözlerini kullanmaya başlıyor.arkadaşlar aslında işin özü şu:bekarken herşeyi tozpembe görenler ,fazla yaşam tecrübesi olmayıp herşeyin çok kolay olacağını düşünenler(genelde küçük yaşta evlenenler böyle olur) evlendikten sonra biraz biraz sorumluluk almaya başlayınca herkesi kendi gibi zannediyor.Yani ben bekarken ne güzel hiçbi sorumluluğum yoktu o zaman tüm bekarlarında sorumluluğu yoktur.Ben bekarken tozpembe hayaller kurardım o zaman tüm bekarlar aynı şekilde hayal dünyasında yaşıyor.Şimdi evlendim biraz sorumluluk aldım benim yaşadığım hiçbir sorumluluğu bekarlar yaşamıyor.
Ondan sonra da işte yapıştırıyor cevabı evlenince görürsün diye.
Genelde bu insanların hayat tecrübesi kazanmaya başladıkları yıllar evliliklerinin ilk yılları oluyor o yüzden de diğerlerini yaşanmışlığı olmayan hayat tecrübesi olmayan insanlar zannediyorlar.
Her şey bir tarafa, 'EVLENİNCE ANLARSIN!' lafı bir beddua değil de nedir?
:
bız evlendık totomuz atmosfere degdı sızde evlenın degsın
5 senedır bu forumdayım hıc kımsye oyle bı yorum yapmadım,
ben bekarkende, evlıykende degısmedım evlılege bakış açım degısmedı
bekarden kocam benı aldatırsa hakaret ederse vs dk durmam yol verırım gıder derdım, hala aynı dusuncedeyım 8. senemıze gırecez öbür ay..
sen bekarsın ben evlıyım anlamazsın. evlende gör vs saçma, ınsanların hayata bakış tarzaları karakterlerı asıl olandır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?