'Evlenince Anlarsın'

Onlar derken evli bacılarımızı kastediyorsan bende evliyim :)
Ama bekarlarıda sefiyom :)

Yok canım,sen evlisin ama onlara dahil değilsin.

The Others onlar.

Yani hayatları kocişten ibaret,kendine hiçbir şey katamamış,evlilik cüzdanıyla bizim üzerimizden ego tatmini yapanlar.

Bu forumda yaşı küçük olup henüz evli olmayan,anne olmayan öyle aklı başında ve empati yeteneği o kadar yüksek ,duyarlı genç kızlarımız var ki..... Mesela Hayyal,mesela minik06,mesela Eylül_Başak..Ve şu an nicki aklıma gelmeyen diğerleri........
Evli çoluk çocuk sahibi kadınların çoğuna taş çıkartabilecek durumda olan.......

Ailelerinizi tebrik etmek isterdim..Sizleri çok güzel yetiştirmişler..

Ayrıca sizler de kendinizi çok güzel donatmışsınız...

Hiç bozulmamanız dileğiyle.............

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslın da konu güzel ilerliyordu ama eşleriyle yaşadıkları ilk deneyimi olanlar neden bu kadar taşlandı anlamıyorum iyi ve güzel olan budur zaten:S

bugucum, maalesef insanlar görmek istekdiklerini görüyorlar arkalarına bakmadan..herkes eşit düşünemiyor..ama burada çok güzel yorum arkadaşlar da var evli olup.. önemli aslında ne biliyor musun, evli bekar olmak değil...her ne olursa olsun duygularda buluşabilmek...her tondan insan olabilir tabii..

leko çok güzel ifade etmiş...bekarken sorumluluk almamış insanlar evlendikten sonra pek tabi bazı şeylein ağrılığını yaşar..ve sonra karşısındaki bunu sanki hiç bilmiyormuşcasına ee sen ne anlarsın evlende gör diyebilir..

Aslın da konu güzel ilerliyordu ama eşleriyle yaşadıkları ilk deneyimi olanlar neden bu kadar taşlandı anlamıyorum iyi ve güzel olan budur zaten:S

Hayır ilk deneyimlerini eşleriyle yaşayanlar ya da bunu savunanlar taşlanmadı. Yanlış anlamışsın sanırım. Taşlananlar kendi görüşlerini herkesin kabul etmesi gerektiğine inanıp kabul etmeyenleri taşlayanlar. Herkesin kendi dünyasındaki hayatı yaşamadığını, kendi kehanetlerinin herkesin hayatında geçerli olmadığını bir türlü kabul edemeyenler.

Biz ilk deneyimlerine bi şey demiyoruz.

Bizim de ilk olacak inşallah.

Ama orgazmı,klitorisi biliyoruz diye biz taşlandık asıl.

Benim kardeşim sağlık meslekte okuyor.

2.sınıfa geçti.Penisin boyundan zevk suyuna kadar anlatıyorlar.

Ne var yani bunda ?

Ayrıca kimse el ele tutuşmadık,yalnız kalmadık demesin.

benim demek istediğimde buydu normal hayattada bu böyle onlar herşeyi biliyorlar biz hiçbişeyi bilmiyormuşuz gibi davranıp bizi küçümsüyorlar bizden yaşça küçük 8-10 yaş küçükler bile bizden yetişkin görüyorlar tecrübeli görüyorlar kendilerini onlar hayyatta herşeyi öğrenmişler görmüş geçirmişler biz aptalız bence evlenince bitarafları kalkıyorlar kusura bakmayın ama evlenince anlarsın demek senin aklın ermez anlamassın bişeyden daha demeye getiriyorlar.ben yaşadım herşeyi çoluktantan çocuktanda evlilik hayatın benden sorulur ahkamı kesiyorlar sanki herkes aynı şeyleri yaşıyor herkesin kendi yaşadıkları görüşleri en doğrusu en doğrusunu ben biliyorum herşeyede ben sahip oldum sizin daha hiçbişeyiniz yok sizin görüşlerinizin hiçbir geçerliliği yok fasulyesiniz anlamına geliyor.bikeresindede benim kuzenimin düğününde en yakın arkadaşım olduğu için düğün arabasında ben olmak isterdim yanında ama neymiş ben teselli edemezmişim tecrübesiz mişim cahil mişim bilmem ne ilkten sen git diyorlar sonrada küçümsüyorlar madem ilk başta ne aklıma getiriyorsun heveslendiyorsun bence benden başka gidecek kişiler yanında cahil cahil konuşuyorlar ben yanında arkadaş olurdum bazen şu türk insanının örf ve adetlerini gerçekten hiç sevmiyorum.

bu genelde söylenen bir sözdür .annemde der bana arada hatta anne lunca anlarsın der çoğunlukla .şimdi şöyle birşey var bende 25 yaşındayım ve üniveriste okudum .buna rağmen çevremdeki herkes aman evlen amen evde kaldın aman şunu kabul et vs vs başımın etini yediler yani onlara kalsa kör topal kimi bulursan git evlendi .ben kimseyi dinlemedim valla her zaman kafamda belirlediğim bir tip vardı onu buldum nişanlandım ve eylülde düğünümüz var inşş.
bide şu var yani evli olup bekarları aşağılayan arkadaşlar yarın öbür gün boşamayacağınız ne malum .o zaman ne yapıcaksınız ?yani bu kadar kesin nasıl konuşabiliyorsunuz anlamıyorum .bekar arkadaşlar evlenir çok mutlu olur belkide siz boşanırsınız yani bu işler belli olmuyor .
bide evlenmişlerde kimle evlenmişler yani.çoğu insan evli ve üç kuruşa muhtaç durumda bu mu iyi evlilik şimdi?böyle olucağına hiç evlenmezdim heralde neyse .kimseyi aşağılamayın herkesin kendi hayatı evlenen evlenir evlenmeyen evlenmez bu kadar basit.

bir arkadaşımla ben biraz takıştım tabir-i caizse

çok abartmadık ama yaaa konu kaynasın istemem uzatmayacağım..

ama bekarlar önceden bişiy yaşamadan yorum yapmasın demişti bir cevabında..

neyse...sizler çok güzel ifade ediyorsunuz...sonuçta insanlar kendi düşünceleri üzerinden ifade ediyorlar..ne yaşıyorsak onları yansıtıyoruz misali..

ayrıca NarMik...

kendi adıma çooook teşekkür ederim..sen ve diğer arkadaşlarım gerçekten çok güzel bakış açıları kattınız..

her konuda her yorumda ben kendi haneme bir şeyler ekliyorum..şuradaki etkileşim çok güzel..yeri geliyor farklı fikirleri de savunuyoruz..

tekrar teşekkür ederim...

onu söyleyenlerden biri de benim. öyle yaşayanlara değil, kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışanlaraydı lafımız

Son düzenleme:

Sorma yaaaa.

Valla önce meslek...Senelerdir okuyorum.

Babam,annecim,dedecim maaşımı aldığımı bi görsün.

Onların gönlünü yapayım...

Sevdiğim var evet.Ama ayaklarımız yere bassın önce.

Önce iş,sonra eş.

Mutluluklar tatlım.

Cıks boşanmazlar,garanti belgesi vermiş cocişleri..

hiç kimse anasından evli doğmadı kızlar
he ben evli doğdum diyen varsa gerçekten farklıdır kabul ederim.
ben evlendim boyum uzadı size de tavsiye ediyorum.
şaka bi yana hayatlarında ciddi anlamda başarısı becerisi olmayan insanlar
tek sahip oldukları evlilik cüzdanı olunca buldumcuk olabiliyo
var böyle tipler kabul ediyorum
çünkü anlatacak övünecek başka bi şeyi yok napsın gariban
evlenmek sınıf atlamak değil
hele insana nitelik nicelik katan bi şey hiç değil
onun için takmayın böyle şeyleri
siz değerlisiniz...
hepinize tez vakitte çok yakışıklı, sadık ve zengin koceler diliyorum

Son düzenleme:
Mutluluklar tatlım.

Cıks boşanmazlar,garanti belgesi vermiş cocişleri..

teşekkürler canım .ya zaten nişanlıyım ve diyorum kısmet .her zaman bunu derim hayatımda .evlenince boşanadabilriz .herşey bizim için .bekarları aşağılamakda ne demek ?bu ne biçim yaklaşım .sen anlamazsın evlenince anlarsın şeklinde konuşuyolarsa bu kötü bir yaklaşım tabi.burda sen hayatı tanımıyorsun anlamı çıkar .hayatı evden koacdan yemekten ütüden ibaret sanan arkadaşlar hayat öle değil ne yazık ki.size tavsiyem okuyun kendinizi geliştirin bir gün gelir sudan çıkmış balığa dönnmeyin sonra o aşağıladınız bekar kadın sıfatı yanında bide dul kadın eklenir ki heralde bu sizin için korkunç durum .allah akıl fikir versin .

aynen ya bide yaşına başına bakmadan bence komik duruma düşüyorlar hayat tecrübesini yalnız evlilik tecrübesinden ibaret zannediyorlar.daha sen hiç birşey yaşamadın gör bak daha neler yaşıyacaksın ele karışınca felan evlenince hepsi kocakarı sözlerini kullanmaya başlıyor.

Son düzenleme:
forumda öyle demelerinden incinmemde de evli bayanlar arasında oturunca acaip sıkılıyorum.
geçen "arkadaşların hepsi evli" onlarla otururken çocuğunu hangi kreşe vereceğine karar verememiş.amaan o da dertmi bulursun bi kreş dedim.işte bekar olunca sen anlamıyosun der gibi güldü. bi tanesini beğenmiş ama ordaki bayan öğretmen bekarmış, çocuğa merhametli davranmazmış, o yüzden orası da olmayacak dedi.
ben de bekar bayanın tüm işi kreş, evde düşünecek kocası çocuğu yok belki daha iyi yapacak dedim. bir gülüşü vardı, kendin bekarsında ondan böyle söylüyorsun gibisinden. hayır asla öyle değil, merhamet duyguları fazla olmaz bilmem ne.. anne olmayan birine asla çocuğumu emanet etmem falan.. incindim yani.. ben 6-7 leri okutuyorum ve bir tane fiske vurmuşluğum yok ve baya da merhametliyim yani.. sonuçta o duygular doğuştan gelir ve bayanların hepsinde de fazladır. ama daha fazla savunmadım, çünkü o konuştukça incindim.

Seviyorum böyle evli hatunları,gün yapasım geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…