'Evlenince Anlarsın'

[B]bu bir gelişim değil sayın DaisyB

tıpkı erkekler gibi ergenlikle birlikte kadınların da hormonal değişiklikle birlikte farklı istekleri olur artık..

siz bunu kas yapıp geliştirmek olarak nitelendiriyorsanız sonradan keşfettiğinizi varsayıyorum..

biri bana cinsellikte daha ileriyi nasıl ifade eder?? sonu yok kii..şuan birebirr yaşadığımla evlendikten

sonra eşimle yaşadığım tabiki farklı olucak ,her iki kişinin bedensel hazzından bahsedersek...olaya sığ ve alaycı bakmıyorum anlayacağınız..
[/B]

bir bekar arkadaş vardı parmagına yüzüğü takıp nişanlananın tavrı değişiyor diyordu bu konu aynı oraya geldi bakın tavır bile değişiyormuş demekki bekarların bakış açıları bu

ben bazı haz ve mutlulukları sonradan yaşadığınızı düşünüyorum açıkçası...burada pek çok evli kadın ile -üstelik içlerinde bazılarının 20 li yaşlarda çocukları var-

rahatça,ön yargısız,karşılıklı fikir alış verişinin üst noktada olduğu bir şekilde konuşup payalaşabildiysek ve arada bir iki kişi düşüncesinin farkılığını konuda da belittriğimiz gibi

aşağılayıcı bir tavırla dile getiriyorsa aklıma başka bir şey gelmedi üzgünüm.. daha doğrusu siz bu bakış açıma davetiye yolladınız..

Son düzenleyen: Moderatör:

olur mu canım benim kesin sen kıskanmışsındır onu.Sonuçta level atlamış kadın, her gece kocişiyle yatağa giriyor ya,düşünsene o yüce insanı.
uuuu beybi ufak bi hareketlenme oldu bende

olur mu canım benim kesin sen kıskanmışsındır onu.Sonuçta level atlamış kadın, her gece kocişiyle yatağa giriyor ya,düşünsene o yüce insanı.
uuuu beybi ufak bi hareketlenme oldu bende

sende kendini evlenmeden önce geliştirenlerdensin yaniii

ama daha çooook bilmemiz gereken şey var biliyorsun değil mi?

bir de bekar birisi cinsellikle ilgili konu açtığı zaman gelen yorumlara ifrit oluyorum ben..
aaa bak bak bu bekarmış ama açtığı konulara bak cık ıck cık..
aaa evlenmeden ne de meraklıymışsın sen öylee!!!
ya kız size bu doğru mudur yanlış mıdır demiyor ki kardeşim..
soru soruyor ama yorumlar
bak bu yanlış şu yanlış..
herkesin hayatı kendinedir.. herkesin birbirine saygısı olmalıdır

laycı bakmıyorum demişssiniz fakat alaycı bır yaklasım olmus gelişmedir bilmemek değil öğrenmemek ayıp . bu yaşa gelipte. merak edıp baktıgınıza göre anlataılanları dınlendıgınıze okudugunuza göre kendınızı bılgılendırmek ıstemıssınız demek ıstedım ama anlamamıssınız kas olayına dönüştürmüşsünğz kas geliştirmesi olarak nitelendirilen bir cinsellikde robotluga dönüştürür.daha ilerisinin sonu yok bu duyguyu bılmıyorsunuz aynı seylerı konusup başa dönemk çok sacma. Siz kafanızda yer edinmişsiniz evliyle aramızda hiç bir fark yok her seyı bılıyoruz diye vede evlenınce anlarsın lafı da cok zorunuza gidiyor anladık kk olarak
siz kendiniz direk evlenıce anlarsınız lafına asagılayıcı olarak baktıgınız için herseyı asagılanmıs kelimesine sıgdırmanızı normal karsılıyorum. herkes fıkırlerını paylasabılır karsılık verebılir ama saygı sonsuzdur. ayrıca bazı mutluluk ve hazzı sonradan yaşayacak kadar büyük değilim sn eylul_başak yaşımın gerektirdiği gibi kendi isteğimle yaşanılan haz ve mutluluklardır neyi ne zaman yaşadıgım kimseyi ilgilendirmez. neden se sizin bu kadar zorunuza gitmiş ki evlilik direktif kelimelerle konusuyorsunuz . evet rahatca ön yargısız bir konusma olması dogru olan ki zaten birbirimize saygı duyarak düşüncelerimizi savunuyoruz.

Son düzenleme:
ya söyle soylıyım bende 1 yıllık evlıyım bekarken evlı kadınların muhabbetı sacma sapan gelırdı soyle yap boyle yap dıye atar tutardım
ama evlendıgınde bazı seyler degısıyo gercektende evlenınce anlıyosun bazı seylerı

Burda bir üye vardı, nikini hatırlayamadım, çok da hoş, esprili bir üslübu vardı, genelde de cinsellikle ilgili konularda takılırdı :)) Ama cinsellikle ilgili öyle şeyler bilirdi ki :)))) Bekar bu arada ve hep dediği benim hep dilimde daha atraksiyon yok :)) Çok şeker yaa.. Geçen gün tesadüfen denk geldim mesajına ama banlanmış... Ah bir hatırlasam nikini :))

Son düzenleme:
okulu bitirince anlarsın, evlenince anlarsın, çocukların olunca anlarsın,kaynana olunca anlarsın

yaşlanınca anlarsın, ölünce anlarsın , öteki dünya da gününü görürsün

erroorrrrr
errorrr
erroorrr
bla
blaaaa blaaa

Ne kadar haklısın HayyaL.
Bılhassa 'beddua degıl de, nedır?' kısmında.

Evlı ve henuz cıcegı burnunda bır anne olarak yazıyorum sana.
Gercekten bıktırıcı dereceye ulasabılıyor; '..... olunca anlarsın' ıle bıten cumleler.
Ah eder gıbı, basa gelse sevınılecekmıs gıbı.

Dedım ya, henuz yenı bır anneyım.
Hamılelıgım suresınce kayınvalıdemden sıkca su sozu duydum; 'anne ol bak, anlarsın'
Bebegım oldu, ne vakıt aglasa, ne vakıt ben zorlansam 'yaaaa anne olmak kolay degıl' dedı bu kez.

Sımdı ıse 'bunlar senın ıyı gunlerın, buyuyunce goreceksın' denılıyor.

Herhalde ınsanlar bır baskasının hüznünü gormekten haz alır hale geldı ki, dıllerıne pelesenk olmus gıbı bu kalıptakı cumlelerı kullanıyorlar.

Yoldan bulduğum adamla evlenmeyeceğim herhalde...
Kazınayağı öyle değil yani.
Adamla evleniyorum ailesini napayım demiyorum...
O da ailesinden ne gördüyse onu uyguluyor.
Bunu görecek yaştayım...
Kaldı ki tanıştım...
Benzer örf ve adetteki ailelerimiz olmasa anlaşamayacağımızın ben zaten farkındayım.
Allah'a şükür ki evlenmeden bunu anlayabilecek level(!) e gelebildim...
Yoldan çevirip nikah dairesine götürmüyoruz elalemin adamlarını...
Bu arada fikrine saygılıyım ama yazdıklarına bol ünlem ve bol soru işareti koyarak daha baskıcı bir anlam vermeyi mi düşünüyorsun konuma?
Dayatmaya çalışmasan hani diyorum.
Hoş olmamış...

Seninle yaşıtız ve bende bekarım.

Ben "evlenince anlarsın"repliğini "beddua"olarak nitelendirdiklerini düşünümüyorum.

Bu annelerimizin bize "anne olunca anlarsın" demesi gibi birşey bana göre..

Durumaya, sana da gelip 'evlenince seni de göreceğiz. O zaman yaşadığında da böyle yapabilecek misin deyip gülen, sonra süzen üstüne de evlenince anlarsın ah ah' deyip tavır yapan kadınların amacı sence de 'nasihat' mıdır?
Ben bu kadar basit göremiyorum maalesef...
O kadar iyi niyetli baktığım zamanlarda genelde bu cevabı veren hemcinslerimi gördükçe pes diyorum...

tamam o zaman arkadaşım zavallı evde kalmış kız kuruları olarak bir daha yorum yapmayalım cinsellik konularına.Biz kimiz canım nerden bileceğiz.evlilerin hepsi sex profesörü.

Sex teacher
Kocişleri de sex prof.

Ben ve benim gibi medeni durumu bekar olanlar birebir anlar diyemem...
Mesela ben, bekar halimle uzun süre eski sevgilim tarafından aldatıldım.
Ciddi yıkım yaşadım uzun süre...
Dedim ki, ben bekar halimle bu derece yıkılmışsam evli bir kadın daha fazlasını nasıl da yaşar...
Bu nedir empatidir...
Ayrıca, beddua eder gibi 'Seni de göreceğiz. Uzaktan konuş öyle. Evlenince anlarsın' demenin iyi niyetten uzak olduğunun farkındayım...
Bakış açın için teşekkür ederim...

Biz o leveli atladığımız zaman (size göre level yani) umarım siz ile gene aynı forumu paylaşır ve olan olmayan değişen fikirlerimi gene paylaşabilirim...
Bir insan kendini ne kadar tanırsa ne kadar kendine inanırsa kararlarına inanırsa o denli iyi bir evlilik yaşar.
Evlendiğimiz insanlar da bizim kararlarımız çünkü...

Annenin ve anneannenin söyleyiş tarzı eminim ki 'seni de göreceğiz, bakalım öyle rahat konuşacak mısın, ne bilirsin ne anlarsın' lafları ile aynı değildir...
Bu çok çok farklı...
Bahsetmeye çalıştığım küçümseyici konuşmak...

ama ben sizin yorumlarınızda o saygıyı göremedim ...şuan ki üslubunuzla bir öncekiler arasında dağlar kadar fark olduğunu sadece ben değil diğer arkadaşlarımda farkedecektir eminim ki..siz bu olayı kendini geliştirmek olarak algılayıp benim üzerimden yorumu bu şekilde ele alırsanız benim aklıma da bundan başka bir benzetme gelemez ki teşbihte hata olmaz..zorma giden bir durum yok açıkçası...kaç sayfa olmuş gayet güzel cümleler kurmuşum ki arkadaşlarımında beğenisini kazanmış bu durum ve içlerinde pek çoğu da evlii..

çok da bir şey demiyeceğim...zaten aradaki farkı görecek göz ve nizam bütün arkadaşlarımda mevcut..

bazı durumlar vardır ki zaten insanın karakterini oluşturur o düşünceler evlenince de değişmez

yoksa ufak tefek düşünceler,orta yolu bulmak için yapılan fedakarlıklar elbette vardır

svdsvd evlisin ve yorumun ışık olsun tüm hepimize...

:13:
Hayır evlenince nikahta keramet var modu farklı bir bireye dönüşüyorlar.
Kadınlar süperwoman a, erkekler de Hüsmen Dayı moduna dönüşüyor.
Ayşen evliydin dimi?
Evlenince sen neyi anladın anlatır mısın?

Bir de böylesi var evet...
İtinayla bekar arkadaşlar silinir etraflarından.
Bir tek kocişleri bırakılır...
Çünkü kociş candır kandır.
Başka kimseye ihtiyaç yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Annelerımız,nıneler,dedeler gibi buyuklerde söylerler bıze beddua mı etmıs oluyorlar lutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…