evlenince level atlanıyor evet dogru bır cumle kullanmıssın ama o bayanın attıgı msjda sacma olmuş . hayat basamak basamaktır dogarsn büyürsün okula gıdersın ılkokul bıter lise lise biter üni. bütün bunlar nasıl level se tecrube edınılıyorsa evlilik de leveldir. o gün geldiğinde o heycanları yaşadıgınızda sizde bunu anlayacaksınız. cinsellik yorumuna gelince bekar birisi değilde bakire diyelim acık acık cinselliği metin dışında nerede bilebilir uygulama var mıdır ki her şeyini bilsin yorum yapabilsin. tabiki kk da baska konularda yazılıyor ama bekar birininde ilk geceden korkuyorum konusu dısında bir şeye yorum yapması tabiki saçma bilmediği konuda yorum yapmasının sacma oldugu gibi.
sana katılıyorm Hayalcim
evlenince level atlıyorlar hayatta. çünkü onların artık bir kocişleri var, bizim neyimiz var?
bak sana bir şey söyleyeyim. kkda bazen sevgi dolumsjlar alıyorum. bi kadın bana özelden ne yzdı biliyor musun?
bn evliyim, benim bir kocam var. en azından senin gibi her gece yatağa yalnız girmiyorum. buyur burdan yakevliliğe yüklediği
anlama bak....
neyse bekarların yaptığı yorumlar dikkate alınmıyor. dün turkmengelini evlilerden alıntı yapmış beni es geçmiş. çünkü bekarım
sevgili kk hanımları;
biz bekarlar kavanozda yetişmiyoruz. aşk acısı, aile sorunları v.s... bizim hyatımızda da var. evlenmiyorsak sebeplerimiz var
bizi dışlamayın, bizde insanız
öyle bir şey ima bile etmedim siz otomatık olarak bu şekilde anlıyorsunuz . Bekarlıgınızla alakalı yoru yapmam tabıkı sacma olmaz çünkü bekarlıkdan geçtik yani aynı yollardan . medeni durumla level atlanıyor derken yaşanması gereken şeylerden biri oldugu için evet level atlanıyor. bir basamak daha yukarı cıkarak , bekarkende aynı sorumulugu aldıgımız halde evlendıgınde sorumlulugun bir kat daha arttıgını goruyorsun cocugun oluyor daha farklı oluyordur herhalde onuda ben bılmıyorum mesela yorum yapamam.VİRÜSCinselliği bir erkek bakir olduğu halde bilebilirken bakire bir kız neden bilmesin?
Teorikten çok bizim duygularımız yok mu?
Bunda bile açık açık ayrım yapılıyor...
Biz bireyiz...
Evli olsak da bekar olsak da medeni durumla level atlamıyoruz.
Düşünceler değişir şekillenir ama bir nesne elmayken armut olmaz.
Bu durumda o zaman sizin bizim bekarlığımızla alakalı yorum yapmanız da saçma olmaz mı?
Siz ne anlarsınız gibilerinden?
Sanırım bizim de evli bireylerin çocukları olduğumuzu unutuyorsunuz...
Aslında her birimiz ana babalarımızın modelleriyiz...
Babam genelde böyle der bizim için:
Farklı mı olacak sanıyorsun, sen de kardeşin de annenin okumuşu olacaksınız...
Yani, bir çocuk ailede ne görmüşse onu evliliğinde de bekarlığında da fikirlerinde de az ama çok uygular...
Anlayamaz diyemezsiniz...
Biz fanusta yaşamıyoruz.
Hayatın tam da ortasındayız tıpkı siz gibi...
'Yatmasak da kalkmasak da o kociş benim kocişimdir' Zeboş
Hem de baya baya fazla.
Onu da geçtim, sevişmeyi bile noktalayarak yazan, bunla bir şey anlatırken ay utandım diyen evli kadınlarımız var...
Bu ayıp değil hayatın bir parçası.
Cinselliği erkeklere has gören bir toplumun kadınlarıyız.
Yoksa şansımızı zorlamamalı mıyız? :26:
Her şey flört zamanı gibi zaten olamaz...
Tıpkı evliliğin de çocuk doğurmaktan ev temizlemekten yemek yapmaktan ibaret sanan kadınlarımız gibi, evliliği aşk yuvasından ibaret sayan kızlarımız da haksız.
Ben annemle kendimi birebir kıyaslıyorum...
Evlenince model olarak da anneme benzeyeceğimi düşünüyorum.
Beni annem ve babam yetiştirdi.
Tabii örnek model onlar olacak bana...
Keşke onlar kadar iyi bir evliliğim olabilse...
bütün gün bile beraber geçirmiş olsan gece
AYRI evlere gidiyorsunuz
AYRI yataklarda yatıyorsunuz
AYRI televizyonu seyrediyorsunuz
AYRI mutfaklarda yemek yiyorsunuz
AYRI tuvaleti kullanıyorsunuz
havlunuz, kanepeniz, kaşığınız, kapılarınız, ev terlikleriniz, musluklarınız, anne babalarınız, sülaleniz, düğünleriniz, cenazeleriniz
herşeyiniz ayrı
evliyle bekar aynı değil olamaz
bekar bi insan evli bi insanın psikolojisini bilemez
o kadar kolay dönüp arkasına gidemez
düşünmeden hareket edemez
evet evlenince anlarsın başka bi laf yok anlatabilecek
susun bakım hem bekarlar hem de maşallah dilleri uzun
koca moca almaz sizi
metin dışında derken okumak mı??
kadınların kendi başlarına yaşadıkları orgazm sevdiği insanla yaşadığı orgazmdan çok farklı bunu biliyoruz mesela...o hazzı da evliyken yaşarız..
bir kadın nereden uyarılır ,zevk noktaları nerelerdir evli olmaya gerek yok..
sonra korunma yöntemlerini konuşabiliriz izninizle...eh evlenmeden önce bilmek lazım malum şimdi kürtaj neyim olmayacak Allah göstermesin ( hoş zaten taraftarı değilim,ama yasayı sevemedim)
yani aslında demek istediğim biz sadece vajinal hazzı bilmiyoruz..ama bedenlerimizi tanıyoruz..
kimin neyi ne kadar bilip bilemeyeceğini de görmüş oluyoruz sanırım..
sana katılıyorm Hayalcim
evlenince level atlıyorlar hayatta. çünkü onların artık bir kocişleri var, bizim neyimiz var?
bak sana bir şey söyleyeyim. kkda bazen sevgi dolumsjlar alıyorum. bi kadın bana özelden ne yzdı biliyor musun?
bn evliyim, benim bir kocam var. en azından senin gibi her gece yatağa yalnız girmiyorum. buyur burdan yakevliliğe yüklediği
anlama bak....
neyse bekarların yaptığı yorumlar dikkate alınmıyor. dün turkmengelini evlilerden alıntı yapmış beni es geçmiş. çünkü bekarım
sevgili kk hanımları;
biz bekarlar kavanozda yetişmiyoruz. aşk acısı, aile sorunları v.s... bizim hyatımızda da var. evlenmiyorsak sebeplerimiz var
kKesinlikle konuyu acan arkadasa katılıyorum. bu forumda benim de dikkatimi ceken nokta bu ve özellikle rahatsız eden sey ise konuyu acıyor akıl verin ne yapayım tarzında istemedigi sekilde cevaplar gelince bir laflar kamyon dolususaka gibi..
evlenince mi fikir degisiyor sadece? insanın hayatında gün icinde bile neler degisiyor. bekarken de bazı fikirleri düsünceleri yaklasımları degisebiliyor insanın.tamam evli insanlar bazı olaylarda deneyimli tecrübeli olabilirler yada gün görmüş ama bu uslup degisikligine neden olmamalı..
nedir bu evlilik kötü birsey mi ??? ahhh keske yerinizde olsam bekar olsam diyenlere sözüm.sen severek isteyerek evlenmedin mi_?kim 4 dörtlük .evlilik fazlasıyla sorumluluk getiriyor evet ama bazı seyleri bilerek evleniliyor sonucta.. neyse herkesin gönlüne göre versin Allah. sadece koca koca insanlarız ifadelere dikkat edinilmeli.
ah ah bu anlayacağımız şeyler ölene kadar hiç bitmeyecek sanırım
-büyüyünce anlarsın
-hele bi ünv.teye git anlarsın
-evlenince anlarsın
-bi çocuğun olsun o zaman anlarsın
-kızın/oğlun olsun o zaman anlarsın
-hele bi yaşlan anlarsın
-................................ bu bitmez,böyle gider..bazı şeyleri anlamak için o şeyi yaşamaya gerek yoktur ama ne derler yaşamayan da bilemezmiş böyle karışık birşey işte bu
cnm zaten bu tarz seyler değil bizim anlatmak istediğimiz
valla ne yalan söyleyım benım sevgılım de cok karısır bana, elbette karsılıklı hersey...
senın durumun gayet normal, şuan erkek arkadasım bir yere giderken bıle benden izin alır; çünkü benden ondan izin alırım..bizimde böyle bir durumumuz var..
ama biz şikayetçi değiliz..senın yaşadıkların çok normal yani
bizim lafımız, farklı sekılde konusanlara
namus bekçisi gibi davrananlara
gun geliyor evlilerde bekarları anlamıyor burda bence onemli olan evli veya bekar olmak degil yasadıgın tecrubelere gore yorum yapmak onemli bazen bekarlar evlilerden daha tecrubeli olabiliyor hayat ve ilişkiler bakımından..
evlilik dogru ınsanı buldugunda hayırlı ınsan oldugunda ondan güzel şey yoktur. Allah herkesın gonlune gore versın dogru kişiyi versin inş(amin) ama evlenmek ıstemıyorum diyen insanlarada evlennınce anlarsın ne kadar güzel bırsey oldugunu deniyor fakat bu konulara takınılmıyorda diğer konulara neden takılınıyor onu anlamıs degılım
güzel bir nokta
aşağıda arkadaşım biraz farklı algılamış ama burada bahsedilen kelime
anlamından çok hissedilen...yoksa adı orgamz,tatmin,doyum olmuş çok önemli değil..
elbet evli olan kadın bunlardan bir haberdardır yaşamasa bile..ama görüyoruz kii
pek çok sadece kocasının altında komutlara uyan robot misali ki buınları kendileri de
dile getiriyor..:26:
hayyalcım cok guzel bır konuya degınmıssın ama ,bunu kendıne dert etmek yerıne sen de onlar gıbı tiye almayı dene :)
evet ilk baslar da yapılan yorumlar verılen dalga gecer gıbı cevaplar ınsanın canını sıkmıyor degıl ama ,sonra
kk'da her turlu kadının oldugunu dusununce de gulup gecıyorsun sadece
herkesle aynı fıkrı savunuyor olamayız elbette,her turden farklı kulturlerden kadınların olusturdugu bı platform burası .
dıkkatını cekerım kadınların olusturdugu bı platformkadınların oldugu yer de hersey olabılır :)
o yuzden cok fazla can sıkmaya gerek yok dıye dusunuyorum .
özellıkle dıkkat ettım evlı olanlar cınsellıkle ılgılı bır konu actı ıse ve sen bekar olarak o konuya yorum yaptıysan aldıgımız cevaplar bellıdır ;
"sen evlı degılsın nereden bılırsın benım sorunumu ,bılmedıgın seyler hakkın da fazla konusma "tarzın da komık komık cevaplardır :)
cınsellıgı bılmek ıcın ılla evlı olmak gerekıyor(muş) gıbı bır durum olusuyor
elımızın altın da artık ınternet gıbı bılgı alacagımız bı teknolojı varken ,okullar da bıle artık neredeyse cınsellıgın egıtımı ustu kapalı da olsa
verılırken ,bu komık yorumları yapanların nerede yasadıgını merak etmemek olanaksız oluyor tabı :)
sana katılıyorm Hayalcim
anlama bak....
sevgili kk hanımları;
evet değişiyor hayatın bir gayesı olmus kocalar bazı hanımlar ıcın gercekten yuzugu takan havalanıyorbir bekar arkadaş vardı parmagına yüzüğü takıp nişanlananın tavrı değişiyor diyordu bu konu aynı oraya geldi bakın tavır bile değişiyormuş demekki bekarların bakış açıları bu
evet değişiyor hayatın bir gayesı olmus kocalar bazı hanımlar ıcın gercekten yuzugu takan havalanıyor
evet değişiyor hayatın bir gayesı olmus kocalar bazı hanımlar ıcın gercekten yuzugu takan havalanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?