'Evlenince Anlarsın'

metin dışında derken okumak mı??
kadınların kendi başlarına yaşadıkları orgazm sevdiği insanla yaşadığı orgazmdan çok farklı bunu biliyoruz mesela...o hazzı da evliyken yaşarız..

bir kadın nereden uyarılır ,zevk noktaları nerelerdir evli olmaya gerek yok..
sonra korunma yöntemlerini konuşabiliriz izninizle...eh evlenmeden önce bilmek lazım malum şimdi kürtaj neyim olmayacak Allah göstermesin ( hoş zaten taraftarı değilim,ama yasayı sevemedim)

yani aslında demek istediğim biz sadece vajinal hazzı bilmiyoruz..ama bedenlerimizi tanıyoruz..
kimin neyi ne kadar bilip bilemeyeceğini de görmüş oluyoruz sanırım..

sen anne babanın evliliğinin aynısını yaşayacağını söylemişsin ya
peki eşinin anne babasını evliliği??????
senin annen baban var
eşinin olacak mı? bilemiyoruz.
senin ananen babannen dedelerin var belki peki ya eşinin olacak mı?
senin baban belki sigara içiyor eşinin babası içiyormu?
baban belki özel günlerde içiyor eşinin babası içecek mi?
siz belki bayramlarda evinizde oluyorsunuz?
belki eşinizin köyü var ve oraya gidiyorlar?
hiçbirşeyi bilemiyoruz bekarken
evlenince yaşayarak öğreniyorsun!!!

hahahah o saygıdeger üyenın mesajına gulsem mı yoksa şoklara mı gırsem bılemedım valla

herhal de hayatı boyunca tek basarısı evlılık oldugu ıcın ,boyle bır mesaj yazmıstır .cok gormeyelım

yada cok fazla hürrem'e kaptırmıstır kendısını, hurrem'ın mahıdevran'a soyledıgı genel replıgıdır o

hani derler ya

bana damdan düşeni getirin diye

damdan düşenin halinden damdan düşen anlar

yaşamayan bilemez

öyle bir şey ima bile etmedim siz otomatık olarak bu şekilde anlıyorsunuz . Bekarlıgınızla alakalı yoru yapmam tabıkı sacma olmaz çünkü bekarlıkdan geçtik yani aynı yollardan . medeni durumla level atlanıyor derken yaşanması gereken şeylerden biri oldugu için evet level atlanıyor. bir basamak daha yukarı cıkarak , bekarkende aynı sorumulugu aldıgımız halde evlendıgınde sorumlulugun bir kat daha arttıgını goruyorsun cocugun oluyor daha farklı oluyordur herhalde onuda ben bılmıyorum mesela yorum yapamam.VİRÜS
evlenınce annene benzersin inş. onlar gibi olabılırsin inş babana gelınce babanın dediği dogru annenın okumusu olacaksınız ki bizde oyle olduk üni okuduk yıne aynı okuduk evlendık evlilik hayatın basamaklarını cıkmaktır . evet level atladım çünkü çok sevdıgım bir eşim sımsıkı birbirimize sarıldıgımız çekirdek ailemiz var . eğer kotü bir evlik olsa level atlanmazdı hiç bir zaman. hayatın basamaklarıdır bunlar hepimizin bildigi gibi seviyeyi insanın kendisi belirler düşmesinide çıkmasınıda. evliliği seviye olarak değil tecrube olarak levele bagladım
bu konuda cok haklısın ne evlılık cocuk dogrurup ev temızlıgnden yemek yapmakdan ibaret nede evlilik aşk yuvasından ibaret her seyin bir ortası var.

evet anne ve babasında ne gördüyse uygular ama bekarlıgında farklı evlılıgınde farkı uygular tek kişilik hayat degıl ortak yaşam paylasıldıgı için. evet hayatın tam ortasındasınız bizim gibi .
cinselliği erkeklere has goren bir toplum değiliz bayanda da anlasılmasa durum eminim sırf onun korkusundan yapmak ısteyıpde yapamayan vardır.

Son düzenleme:

(bu yoruma katılıyorum)
Hayal sen kendınce haklısın dıslanmak gibi hıssedıyorsun ama kesınlıkle bunu beddua olarak algılamanı anlıyamadım.Sonucta benım annem olsun anneannem olsun hep söyler cocuğun olunca anlarsın evlenınce anlarsın gibi vss nasıhat verıcı olduğunu dusunuyorum ve benden hayat tecrubesı olan kısılerı dınlemeyı yasamadan ders cıkarmayı tercıh edıyorum.Bu sıtede evlenınce anlarsın ya da evlıler yazsın gibi cumleler okudum onların kendı tercıhıne kalmıs sahsı olarak bana sorarsan ben bekar ya da evlı yorum yapmalarında sakınca yok kısıden kısıye değişir.Bende daha 9 aylık evlıyım bundan 9 ay önce bekardım herseydeğişiyor bazen yapmam dedıklerınızı yapıyorsunuz,yaparım dediklerinizi yapmıyorsunuz belkı dıyeceksınız tek imzamı,aynı evde kalmakmı,cınsellıkmı bunları bekarlarda yasıyorlar aynı evde bır erkekle kalıp cınsellığı yasıyorlar ama EVLILIK apayrı bırsey sorumluluk evlılığın getırdığı sorumluluk cok farklı ıs hayatın da sorumlulukları var hayat mucadelesı vermısde olabılırsın ama evlılık le kıyaslanamaz,kaldıkı ben daha yenı evlı sayılırım böyle dusunuyorum uzun suredır evlı olanlar coluk cocuğa karısanlar ne dusunur...

susun bakım hem bekarlar hem de maşallah dilleri uzun

koca moca almaz sizi

almıyorlarr yaa sormaa

nerde şimdikü herüfler dil papuç kadar kızlarla başa çıksınlar..
onlar höööd dicek biz oturcaz,onlar sevişcek biz ses çıkarmadan komutlara uycaz..
yoksa sonu biz gibi olur

kendini evlenmeden geliştirmen iyi olmuş. sadece hazzı değil zevk noktasını değil daha ilerisini bilmek gerekıyor madem konu cinsellik daha fazla acmayalım istersenız konuyu . evlilik bekarlık ikisi ayrı uç noktalar.

bir bekar arkadaş vardı parmagına yüzüğü takıp nişanlananın tavrı değişiyor diyordu bu konu aynı oraya geldi bakın tavır bile değişiyormuş demekki bekarların bakış açıları bu

bazı durumlar vardır ki zaten insanın karakterini oluşturur o düşünceler evlenince de değişmez

yoksa ufak tefek düşünceler,orta yolu bulmak için yapılan fedakarlıklar elbette vardır

Son düzenleme:

yuhhh yani senin gibi değilim en azından gece yatağa kocamla mı giriyorum deedi

Ne güzel yazmışsın bea...
'İnsanın hayatında gün icinde bile neler degisiyor.
tamam evli insanlar bazı olaylarda deneyimli tecrübeli olabilirler yada gün görmüş ama bu uslup degisikligine neden olmamalı..'
Bu cümlenin üstüne daha ne denebilir ki?
Özet ya özet...

Bitmez kadesa...

Dimi?

gun geliyor evlilerde bekarları anlamıyor burda bence onemli olan evli veya bekar olmak degil yasadıgın tecrubelere gore yorum yapmak onemli bazen bekarlar evlilerden daha tecrubeli olabiliyor hayat ve ilişkiler bakımından..

Ya hiç mi doğru söylenen birşeyimiz olmuyor?
Hiçbir şey bilmezsin tarzı konuşmak kompleks değil midir?

Vallahi, evlenmek istiyorum diyene iyi yorum yapıldığı nedense pek görülmeyen şeylerden...
Genelde hatta çoğunlukla 'ay evlenip ne derdini çekeceksin kız boşver bekar takıl' denir.
Ama ne garip hayat ki, bunu söyleyen evli kadınlar hep kocişim, tatlı kocişim, bal kocişim, sensiz naparım kocişim' modunda gezerler...
Bu da ilginçtir...

Ölü balık taklidi yapıp cinsellik yaşadığını zanneden Türk kadınları
Erkekler böyle diyordu birkaç forumda rastlamıştım...

Fikirleşmek adına açtım bu konuyu
Baktım olmayacak, çıkayım dedim podyuma el sallayayım bizim bekar hatunlar ve bizi anlayan evli hatunlar arkadaşlar çıkar gelir dertleşiriz.
İyi de ettim baksana sasha, beyin fırtınası yaptık maaşallah

bütün gün bile beraber geçirmiş olsan gece
AYRI evlere gidiyorsunuz
AYRI yataklarda yatıyorsunuz
AYRI televizyonu seyrediyorsunuz
AYRI mutfaklarda yemek yiyorsunuz
AYRI tuvaleti kullanıyorsunuz
havlunuz, kanepeniz, kaşığınız, kapılarınız, ev terlikleriniz, musluklarınız, anne babalarınız, sülaleniz, düğünleriniz, cenazeleriniz
herşeyiniz ayrı
evliyle bekar aynı değil olamaz
bekar bi insan evli bi insanın psikolojisini bilemez
o kadar kolay dönüp arkasına gidemez
düşünmeden hareket edemez
evet evlenince anlarsın başka bi laf yok anlatabilecek

aynı evde uyuyan ,aynı yatakta yatan,aynı kabı kullanan,aynı tuvalete i.eyen,aynı duşa giren......aynı evde yaşayan insanlar yani evli kadınlarımız...

keşke kocalarını da böyle iyi tanısalar mesela...o zaman bdv ye bu kadar konu açılmazdı sanırım..

biz zaten aynı dolğumuzu iddaa etmiyoruz..makul bir farklılık var ortada ..lakin evli insanların bakış açıları -bazılarının- sizinki gibi olduğu için
biz bekar için evlende gör mantığını anlamıyoruz...her lafın sonunda evlende gör..göreceğimiz penis dışında farklı şeylerde var mutlaka..bunun
bilincindeyiz..imza aynı evde kalmak..hani demişsiniz düşünmeden hareket edemiyor insanlar,öyle çekip gidemiyorlar diye...

yeri geliyor sevgililerimizle çok vadireler atlatıyoruz ama birbirimize sıkı sıkı sarılıyoruz evli bir kadının gösteremediği özveride bulanarak..insana
karşı duyulan sorumluluk bir imza ile bir tutulmamalı..aynı evde olmakla bir tutulmamalı bana göre..

yuhhh yani senin gibi değilim en azından gece yatağa kocamla mı giriyorum deedi
vahhh vahh biz yalnız giriyoruz hep yatağa ne kadar da hayattımız boş demii
ne kadınlar biliyorum her gece yatağa kocalarıyla giriyorlar ama mutlu değiller
ayrıca bizler bekarsak bu bizim seçimimiz evlilik sanki çokzor bişi değil isteyen istediği zaman evlenir önemli olan nasıl biriyle evlenmen

gerçekten evlenince neyi anlıyoruz birlikte yaşamanın verdiği zorluğumu veya sevdiğim adamla bir yastığa baş koymayımı
kimseye evlenince anlarsın demedim şurda 4 yıllık kk üyesiyim
evlenince değişen hiçbirşey olmuyor ki beyin aynı beyin..hee ama insanın düşünceleri evli ol veya olma zaten değişir bir önceki gün yaptığın şeyi bugünki aklım olsa yapmazdım deriz bununda evli olmakla hiç alakası yok
evet tecrübe çok başka bişey ama bunu bekarlara aaa siz ne anlarsınız veya yaşada gör gibi beddua tarzında şuursuzca söylenen sözlerede söyleyecek hiç bir sözüm yok
unutmayınki sizde bir zamanlar bekardınız ve o zamanda siz sizdiniz..

bir bekar arkadaş vardı parmagına yüzüğü takıp nişanlananın tavrı değişiyor diyordu bu konu aynı oraya geldi bakın tavır bile değişiyormuş demekki bekarların bakış açıları bu
evet değişiyor hayatın bir gayesı olmus kocalar bazı hanımlar ıcın gercekten yuzugu takan havalanıyor

evet kimisi koca buldum aa ne kadar da havalıyım edalarında oluyor
bir tane bir arkadaşım vardı hatta arkadaş bile değil ama neyse işte kız düğünü yaklaştı 10 yıla yakın olan arkadaşlığımızı bir kalemde sildi nerdeyse davetiye bile vermicekti düğününe
şimdi ne mi oldu onun yüzünden hiç bir arkadaşıma güvenemiyorum ve ondan öyle bir nefret ediyorum ki elimden gelse bir kaşık suda boğarım lafını tam anlamıyla kullanabilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…