- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Günaydın kız, ne ara uyandın, dün akşam buradaydın?"annesiz buyur cocuklar sonra üniversiteye gelince malum genelde..ama onada zaten razidirlar calisiyorlar ya acik görüşlülük sonuna kadar.."
Ne demek istedin @pumuckll ?
Annesi çalışan çocuklar üniversitede ne yapıyorlar, annesi çalışmayan çocuklar ne yapıyorlar? Düşündüğüm yere gelecekse konu binlerce örnek veririm burda
Tamam burda kimse ev hanımı diyip aşağılama işine girmesin ama senin yaptığın da aynı şey ne fark etti
Çalışmayan annedir o, çalışan olsa denk duramazsınızGünaydın kız, ne ara uyandın, dün akşam buradaydın?
Bu arada ben de çalışan anne çocuğuyum ve de üniversite öğrencisiyim. Gittiğim yol ise iyi sanırım, kötüsüne düşmedim
Bir klasik olacak ama bilenler bilir, dengesi şaşmış dilim haricinde kötü bir şeyim yok. İçkim yok, sigaram yok, oğlan-herif yok, kumarım yok daha ne olsun?
İyi pazarlar herkese öncelikle,ben şuan 4.sınıftayım bu yıl mezun oluyorum inşallah,nişanlıyım yaza da düğün düşünüyoruz,şuanda okulla pek bağlantımız yok değişik yerlerde staj yapıyoruz cuma günü staj yaptığım yerde bağlantım olmayan bi kişi bana bi laf etti çalışma sırasında benimde acayip zoruma gitti müdüre gidip şikayet ettim müdürde uyardı özür diletti sağolsun müdürüm çok iyi ama bu olay beni o kadar sarstıki iki gündür ağlamaktan helak oldum..İş hayatıyla tanışmamla soğumam bir oldu nişanlımda çalışmamı isteyen birisi boşunamı okuyosun der hep, sağolsun iki gündür destek oluyo ogün hemen işyerime geldi çiçek getirmiş çalışmak istemediğimi söyledim kabul etti ama beni rahatlatmak içinmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bunu ancak evlenince anlayabilirim sanırım..Şimdi benim derdim kızlar gerçekten iş hayatından ben çok korktum herkes bana başına gelenleri anlatıyo ama ben çok kırılgan bi insanım dayanamam bu tip olaylara işi bırakır o an istifa ederim yoksa mutsuzluktan ölürüm yarın nasıl oraya tekrar gidicem diye uyuyamadım düşünmekten mahvoldum belkide çalışma hayatı bana göre değil ama herkes dalga geçer boşunamı okudun diye ve nişanlım kabul etti tamam evde durursun istiyosan dedi ama çalışmamı o kadar isteyen insan bi ağladım diye vazgeçermi
Erkek çalışmak zorundaysa kadın da çalışmak zorunda! Yok öyle geçinmek.Sonra niye erkeklerin kölesiyiz, değer görmüyoruz.Ben calismiyorum.
Kadinin calismak zorunda oldugunu da düşünmüyorum.
Fakat sen calismalisin bence, o densizlerden 2 3 tane daha gorunce ayaklarin yere daha saglam basar.
Kendin icin.
Günaydın kız, ne ara uyandın, dün akşam buradaydın?
Bu arada ben de çalışan anne çocuğuyum ve de üniversite öğrencisiyim. Gittiğim yol ise iyi sanırım, kötüsüne düşmedim
Bir klasik olacak ama bilenler bilir, dengesi şaşmış dilim haricinde kötü bir şeyim yok. İçkim yok, sigaram yok, oğlan-herif yok, kumarım yok daha ne olsun?
Ben olsam kalkmazdım yalan yokEvdeyim ya normalde 11de uyanmam lazım dimi
Ben olsam kalkmazdım yalan yokTatil günlerde kolay kolay kalkmam ben ya, uyku dünyadaki en mükemmel şeylerden biridir. Uyku güzel, uyku tatlı
Allah bağışlasın. Tabi benim oğlum yok, bir başıma her gün kahvaltımı hazırlıyorum.Oğlum 7.30 da kalkıyor :)
Kahvaltı yapıyoruz
Beğenen bile olmuş..Ne demek istiyorsunuz?
Allah bağışlasın. Tabi benim oğlum yok, bir başıma her gün kahvaltımı hazırlıyorum.
Ev hanımlığı zor mu kolay mı bilemem ama bana göre zevkli değil ya, valla odamı b.k götürüyorToplamak da hiç zevkli gelmiyor açıkçası. Çok da dert etmiyorum açıkçası, arada bir annem bağırır, toplarım falan. Evlensem nolur merak ediyorum aslında. Ev yani oda benim için, dinlenme, inzivaya çekilme, kabuğuma girme yerim. Komple yaşam alanı olarak görmüyorum, hayatın büyük bir kısmı dışarıda akıyor çünkü. Bu konuya yaptığım yorumlarımın temelinde de bu var aslında.
Erkek çalışmak zorundaysa kadın da çalışmak zorunda! Yok öyle geçinmek.Sonra niye erkeklerin kölesiyiz, değer görmüyoruz.
Kadın niye çalışmak zorunda olmasın ya.
Ev hanımlarını Aşağılamadan ziyade çalışan annelere Kadınlara da demiyorum annelere hakarete döndü kondu.."annesiz buyur cocuklar sonra üniversiteye gelince malum genelde..ama onada zaten razidirlar calisiyorlar ya acik görüşlülük sonuna kadar.."
Ne demek istedin @pumuckll ?
Annesi çalışan çocuklar üniversitede ne yapıyorlar, annesi çalışmayan çocuklar ne yapıyorlar? Düşündüğüm yere gelecekse konu binlerce örnek veririm burda
Tamam burda kimse ev hanımı diyip aşağılama işine girmesin ama senin yaptığın da aynı şey ne fark etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?