- 4 Nisan 2008
- 2.025
- 556
- 123
- Konu Sahibi homesweethome3
-
İyi pazarlar herkese öncelikle,ben şuan 4.sınıftayım bu yıl mezun oluyorum inşallah,nişanlıyım yaza da düğün düşünüyoruz,şuanda okulla pek bağlantımız yok değişik yerlerde staj yapıyoruz cuma günü staj yaptığım yerde bağlantım olmayan bi kişi bana bi laf etti çalışma sırasında benimde acayip zoruma gitti müdüre gidip şikayet ettim müdürde uyardı özür diletti sağolsun müdürüm çok iyi ama bu olay beni o kadar sarstıki iki gündür ağlamaktan helak oldum..İş hayatıyla tanışmamla soğumam bir oldu nişanlımda çalışmamı isteyen birisi boşunamı okuyosun der hep, sağolsun iki gündür destek oluyo ogün hemen işyerime geldi çiçek getirmiş çalışmak istemediğimi söyledim kabul etti ama beni rahatlatmak içinmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bunu ancak evlenince anlayabilirim sanırım..Şimdi benim derdim kızlar gerçekten iş hayatından ben çok korktum herkes bana başına gelenleri anlatıyo ama ben çok kırılgan bi insanım dayanamam bu tip olaylara işi bırakır o an istifa ederim yoksa mutsuzluktan ölürüm yarın nasıl oraya tekrar gidicem diye uyuyamadım düşünmekten mahvoldum belkide çalışma hayatı bana göre değil ama herkes dalga geçer boşunamı okudun diye ve nişanlım kabul etti tamam evde durursun istiyosan dedi ama çalışmamı o kadar isteyen insan bi ağladım diye vazgeçermi
yapamam gibi geliyor o 1 densiz hayatımı mahvetti şuanBugün 1 densiz yüzünden pes edersen,
Hayatın boyunca korkak biri olursun...
Her karsilastigin zorlukta kaçıp gidecek misin ?? Aciz misin ....
şuan stajdayım değiştirmem gibi bişey söz konusu değil ama ilerde karşılaşsaydım eminimki bırakır giderdimKardeşim,
İş hayatı çeşitli, ama şunu iyi biliyorum ki, istediğin işi yapmak, mutlu olduğun işi yapmak en doğrusu bence. Sabahları ayakların geri geri gidiyorsa iş yerini yada işini değiştirmek daha doğru olabilir. Mutsuz olarak çalışmak, kölelikten farksız.
Şunu teklif ettim dersaneye yazılıp kpssye çalışayım devlete atanmak için özelde sıkıntılar çok çok fazla,en azından devlette eyvallahım olmaz gibi geliyor yada yanlış düşünüyorum bilmiyorumBence çalışma sana en çok hayata karşı zırh geliştirmek konusunda katkı sağlayacak gibi.
Tabi ki insanlarla anlaşamauacaksın, gerektiğinde tartışıcaksın, sinirini bozan olaylar olacak hayat hep güzel değil ki. Bunlara nasıl karşı koyman gerektiğini öğrenmelisin.
Aksi halde hayattan , insanlardan hayat boyu evde oturarak mı saklanacaksın? Elalemi geç, insanlardan korktuğu için saklanan bir zavallı olarak hayat geçirmeyi istiyor musun?
Ya nişanlın olmasaydı, hayatını kazanmak zorunda olsaydın o zaman ne yapacaktın? Farzet ki ayrıldınız, ilerde boşandınız ya da eşin iş kazası geçirdi çalışamayacak duruma geldi. Başka birine kendini göz göre göre bağımlı yapmayı, yediğin ekmek için başkasının eline bakmayı kendine yediriyor musun?
Hepsini geçtim hayatının kalan 50-60 yılını evde oturarak mı geçireceksin?!? 60 yıl insan aynı evde, aynı salonda, aynı kanepede ne yapar?
İşte diyelim ki o evlenince de öyle olacak .. Üstüne titreyecek Ömür boyu..az öncede yazdım nişanlım benim hassas olduğumu biliyor ona göre kelimelerini iyi seçer ama bu evlenincede böyle olurmu tabiki garantisini kimse veremez inşallah öyle olur diyebilirim sadece,çok kırılgan bi yapım var keşke böyle olmasaydım
söyledim kendisine, evleri var annemlere biraz uzak orda oturmak istiyo ama benimde hep çalışcağım düşünülceği için kiraya çıkarız diyoduk,o evde otururuz o zaman dediO zaman bunu açıkça nişanlınla konuş, şu an bana moral vermek için çalışma diyo olabilirsin ama ben cidden çalışmayı istemiyorum 3 5 aylık birsey değil de, adamda ona göre maddi hayaller kursun hesabını ona göre yapsın
Şunu teklif ettim dersaneye yazılıp kpssye çalışayım devlete atanmak için özelde sıkıntılar çok çok fazla,en azından devlette eyvallahım olmaz gibi geliyor yada yanlış düşünüyorum bilmiyorum
Bak şimdiden hesaplar yapıyor..söyledim kendisine, evleri var annemlere biraz uzak orda oturmak istiyo ama benimde hep çalışcağım düşünülceği için kiraya çıkarız diyoduk,o evde otururuz o zaman dedi
söyledim kendisine, evleri var annemlere biraz uzak orda oturmak istiyo ama benimde hep çalışcağım düşünülceği için kiraya çıkarız diyoduk,o evde otururuz o zaman dedi
Şunu teklif ettim dersaneye yazılıp kpssye çalışayım devlete atanmak için özelde sıkıntılar çok çok fazla,en azından devlette eyvallahım olmaz gibi geliyor yada yanlış düşünüyorum bilmiyorum
evlilik için acele etmiyoruz 2 yıl oldu 4.sınıf olduğuma bakmayınert 25 yaşındayım,tepkim böyle oldu ne yazıkki çünkü gerçekten çok kırılgan bi insanım nişanlım beni çok iyi tanıyor ona göre davranıyor ama bu hep böylemi olur garantisini veremem hayat bu,iş hayatını tanımam çok kötü oldu o adamdan nefret ediyorum hevesimi kırdı tamamen
a çalışmamı o kadar isteyen insan bi ağladım diye vazgeçermi
evlilik için acele etmiyoruz 2 yıl oldu 4.sınıf olduğuma bakmayın 25 yaşındayım,tepkim böyle oldu ne yazıkki çünkü gerçekten çok kırılgan bi insanım nişanlım beni çok iyi tanıyor ona göre davranıyor ama bu hep böylemi olur garantisini veremem hayat bu,iş hayatını tanımam çok kötü oldu o adamdan nefret ediyorum hevesimi kırdı tamamen
az öncede yazdım nişanlım benim hassas olduğumu biliyor ona göre kelimelerini iyi seçer ama bu evlenincede böyle olurmu tabiki garantisini kimse veremez inşallah öyle olur diyebilirim sadece,çok kırılgan bi yapım var keşke böyle olmasaydım
yapamam gibi geliyor o 1 densiz hayatımı mahvetti şuan
şuan stajdayım değiştirmem gibi bişey söz konusu değil ama ilerde karşılaşsaydım eminimki bırakır giderdim
söyledim kendisine, evleri var annemlere biraz uzak orda oturmak istiyo ama benimde hep çalışcağım düşünülceği için kiraya çıkarız diyoduk,o evde otururuz o zaman dedi
İyi pazarlar herkese öncelikle,ben şuan 4.sınıftayım bu yıl mezun oluyorum inşallah,nişanlıyım yaza da düğün düşünüyoruz,şuanda okulla pek bağlantımız yok değişik yerlerde staj yapıyoruz cuma günü staj yaptığım yerde bağlantım olmayan bi kişi bana bi laf etti çalışma sırasında benimde acayip zoruma gitti müdüre gidip şikayet ettim müdürde uyardı özür diletti sağolsun müdürüm çok iyi ama bu olay beni o kadar sarstıki iki gündür ağlamaktan helak oldum..İş hayatıyla tanışmamla soğumam bir oldu nişanlımda çalışmamı isteyen birisi boşunamı okuyosun der hep, sağolsun iki gündür destek oluyo ogün hemen işyerime geldi çiçek getirmiş çalışmak istemediğimi söyledim kabul etti ama beni rahatlatmak içinmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bunu ancak evlenince anlayabilirim sanırım..Şimdi benim derdim kızlar gerçekten iş hayatından ben çok korktum herkes bana başına gelenleri anlatıyo ama ben çok kırılgan bi insanım dayanamam bu tip olaylara işi bırakır o an istifa ederim yoksa mutsuzluktan ölürüm yarın nasıl oraya tekrar gidicem diye uyuyamadım düşünmekten mahvoldum belkide çalışma hayatı bana göre değil ama herkes dalga geçer boşunamı okudun diye ve nişanlım kabul etti tamam evde durursun istiyosan dedi ama çalışmamı o kadar isteyen insan bi ağladım diye vazgeçermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?