- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Hassasmış işte neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz anlamıyorum ? Yok annişkon kocişkon diye dalga geçenler falan. Kadın kadına destek olmalı burda o yüzden burası var laf sokmak ve daha çok üzmek için değil
Konuya gelince zamanla alışırsınız tabiki çalışıp çalışmamak size kalmış ama ben de staj yapıyorum bi zaman sonra önemsemezsiniz bile. Maddi açıdan özgür olursanız rahat edersiniz psikolojik destek almanızı da öneririm altında yatan başka bi sebep olabilir bu kırılganlığınızın. Üzülmeyin atlatmaya çalışın
Abartılı yorumlara katılmıyorum ama kadın kadına destek olmalı diye her daim birbirimizi haklı mı bulmalıyız
Tabiki her daim haklı bulamayız. Haksız olduğunda incitmeden söylemeliyiz. Haksızken haklısın dersek bu kötülük olur zaten ama dalga geçmek hoş değil ...
söyledim kendisine, evleri var annemlere biraz uzak orda oturmak istiyo ama benimde hep çalışcağım düşünülceği için kiraya çıkarız diyoduk,o evde otururuz o zaman dedi
+1Abartılı yorumları onaylamıyorum ama.konu sahibi de gerçekleri görmeli, adam demiş ki madem calışmayacaksın o zaman annemlerin evinde oturucaz, bu ne demek, minnet demek, bu kadar hassas bir kız yarın kp kv sen zaten bizim evimizde oturuyorsun diyip kafasına kaktığında napacak, bunları söylemeliyiz ki hayatın toz pembe olmadığını görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?