- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi homesweethome3
-
mesleğin ne olacak
yani iş hayatında pişmek budur işte
önce üzülür takarsın sonra cevap verirsin bir sonraki aşamada da sallamamayı öğrenirsin
amaaaan deme aşamasında da hiçbir şey sana koymaz
stajyerken birisi bir şey dedi diye ömür boyu çalışmamayı düşünmek çok ileri düzey bir tepki
bence evlilik için de acele etmeyin zira birinin bir şey demesi maalesef evlilikte daha yoğun
dıdının dıdısı bir gün kv ye oturmaya gelir siz de tesadüf ordasınızdır hiç tanımadığınız kişi bir laf eder insan tepki versin mi vermesin mi çözemez
bu durumda ömür boyu evlenmemeyeyim diyemeyeceğimize göre şimdiden gemileri yakıp çalışmayayım ben denmez
stajın da amacı iş hayatını tanımaktır zaten
az öncede yazdım nişanlım benim hassas olduğumu biliyor ona göre kelimelerini iyi seçer ama bu evlenincede böyle olurmu tabiki garantisini kimse veremez inşallah öyle olur diyebilirim sadece,çok kırılgan bi yapım var keşke böyle olmasaydım
Yav he he , ev hanımlığı demek bütün gün aynı koltukta oturup tv. izleyip , hiç üretmemek.. Ah bu çalışan bazı kadınlar kendilerini yeniden dünya inşa eden bilge kişiler sanıyor.
Yarım dönem yaptığım bu ev hanımlığı mesleğimden bu yüzdendir bir an önce çalışma hayatıma geri dönmek istemek.
O kadar rahatım ki kaşınıyorum.
Her konuda var bunlar. Atom parcaliyorlar sanirsin.Yav he he , ev hanımlığı demek bütün gün aynı koltukta oturup tv. izleyip , hiç üretmemek.. Ah bu çalışan bazı kadınlar kendilerini yeniden dünya inşa eden bilge kişiler sanıyor.
Yarım dönem yaptığım bu ev hanımlığı mesleğimden bu yüzdendir bir an önce çalışma hayatıma geri dönmek istemek.
Ev hanimiyim hayatimda güne gitmedim,aylardir vakit bulup kisir yapip yiyemiyorum,bazen aksama kadar koltuga oturmuyorum kim bos oturup üretmiyorsun derse alnini karislarim...Yav he he , ev hanımlığı demek bütün gün aynı koltukta oturup tv. izleyip , hiç üretmemek.. Ah bu çalışan bazı kadınlar kendilerini yeniden dünya inşa eden bilge kişiler sanıyor.
İyi pazarlar herkese öncelikle,ben şuan 4.sınıftayım bu yıl mezun oluyorum inşallah,nişanlıyım yaza da düğün düşünüyoruz,şuanda okulla pek bağlantımız yok değişik yerlerde staj yapıyoruz cuma günü staj yaptığım yerde bağlantım olmayan bi kişi bana bi laf etti çalışma sırasında benimde acayip zoruma gitti müdüre gidip şikayet ettim müdürde uyardı özür diletti sağolsun müdürüm çok iyi ama bu olay beni o kadar sarstıki iki gündür ağlamaktan helak oldum..İş hayatıyla tanışmamla soğumam bir oldu nişanlımda çalışmamı isteyen birisi boşunamı okuyosun der hep, sağolsun iki gündür destek oluyo ogün hemen işyerime geldi çiçek getirmiş çalışmak istemediğimi söyledim kabul etti ama beni rahatlatmak içinmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bunu ancak evlenince anlayabilirim sanırım..Şimdi benim derdim kızlar gerçekten iş hayatından ben çok korktum herkes bana başına gelenleri anlatıyo ama ben çok kırılgan bi insanım dayanamam bu tip olaylara işi bırakır o an istifa ederim yoksa mutsuzluktan ölürüm yarın nasıl oraya tekrar gidicem diye uyuyamadım düşünmekten mahvoldum belkide çalışma hayatı bana göre değil ama herkes dalga geçer boşunamı okudun diye ve nişanlım kabul etti tamam evde durursun istiyosan dedi ama çalışmamı o kadar isteyen insan bi ağladım diye vazgeçermi
Yaş 23, ikinci üniversitem, esas dert 17'imde bulmuştu beni. O meşhur stajı ben o yaşta yapmıştım. Ben ne yapaydım ya?Nişanlının gözünde ne kadar düştüğünün farkında mısın merak ediyorum?
Bir kadının çalışması, üretmesi gerektiğini savunan adamın müstakbel eşi daha stajdayken ağlıyor, sızlıyor. Adam bütün hayatını evde geçiren bir kadın istemiyor belli ki, zaaflarını kullanmamalısın. İnsanlar okuyup çalışmak için nelerden feragat ediyor, bende dahil..
Ev hanımlığında denetim yok ondan heralde bu heves..Yav he he , ev hanımlığı demek bütün gün aynı koltukta oturup tv. izleyip , hiç üretmemek.. Ah bu çalışan bazı kadınlar kendilerini yeniden dünya inşa eden bilge kişiler sanıyor.
valla ya 24 yaşındayım ikinci üniversitem ben gömülmüş anatomi çalışıyorum beynim yandı yanacak. tüm bunlara evde bir dk oturmadan ömür çürütüp- üstelik bunlar üzerime görev gibi yapışıp asla değeri olmayan şeyler- için mi katlanıyorum. işim olsun mesleğim olsun diye yırtınıyorum tabiri caizse. tabi her insan göze alamazYaş 23, ikinci üniversitem, esas dert 17'imde bulmuştu beni. O meşhur stajı ben o yaşta yapmıştım. Ben ne yapaydım ya?
O zaman tam görememişim de nasıl ezmişler beni, şimdi fark ediyorum yani. Evet nelerden feragat ediyoruz harbiden de.
Öğlen 1'den bu yana aralıklarla da olsa edebiyat çalışıyorum canım. Devrelerim yanacak az kaldıvalla ya 24 yaşındayım ikinci üniversitem ben gömülmüş anatomi çalışıyorum beynim yandı yanacak. tüm bunlara evde bir dk oturmadan ömür çürütüp- üstelik bunlar üzerime görev gibi yapışıp asla değeri olmayan şeyler- için mi katlanıyorum. işim olsun mesleğim olsun diye yırtınıyorum tabiri caizse. tabi her insan göze alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?