evlenince çalışmak istememek

Sanki siz zaten çalışmak istemiyorsunuz da bu ağlama işini nişanlınıza anlatarak kararınıza destek istiyorsunuz gibi.Eğer çalışmak istemiyorsanız ve bunu bahane ediyorsan çok zayıf bir bahane olmuş.

ben şuan cvp verme aşamasındayım umarım çabuk tur atlarım

İş hayatında her gün onlarca sıkıntı çıkıyor. Hemen böyle ilk günden pes etmemelisiniz.
Mutlaka çalışın. Kendinize , fıtratınıza uygun bir iş mutlaka bulursunuz.
Ne yapacaksınız , ev hanımlığını tercih ederseniz bir sıkıntı yaşadığınızda istifada edemezsiniz. :)
Nişanlınızın size böyle bir cevap vermesi bile çok güzel. Ancak onun fikri için değil kendi geleceğiniz için çalışmalısınız.
Pişman olursunuz.

Yav he he , ev hanımlığı demek bütün gün aynı koltukta oturup tv. izleyip , hiç üretmemek.. Ah bu çalışan bazı kadınlar kendilerini yeniden dünya inşa eden bilge kişiler sanıyor.
Yarım dönem yaptığım bu ev hanımlığı mesleğimden bu yüzdendir bir an önce çalışma hayatıma geri dönmek istemek.
O kadar rahatım ki kaşınıyorum.

Ücretsiz iznimin 15.ayındayım, ve dürüstçe söylüyorum ben çalışırken dinleniyodum, işim biterdi çay kahve fiskos vaktim olurdu şimdi full time iş, sorumluluk

Pes etmeyin hemen.. Kimse hayat yolunda basamaklari ucer beser tirmanmiyor. Herkes zorlukla karsilasiyor emin olun. Sadece is hayatinda degil ozel hayatinizda da karsiniza boyle enerjinizi emen tipler cikabilir pes etmek yerine kendi yolunuzda emin adimlarla yururseniz onlari gerinizde birakmis olursunuz. Pes ederseniz siz onlarin gerisinde kalirsiniz.

Her konuda var bunlar. Atom parcaliyorlar sanirsin.
Su an calisma hayatina donmenin seraplarini goruyorum resmen iki cocukla. Para icin degil ha! Maasim yatiyor hala. Ama ben boguluyorum evde.
Oyle yat tv izle olsaydi keske. Calisma hayatina donersem cocuk bakimi icin ustune para odemek gerekecek.
Yani 3 sene daha evdeyim

Ev hanimiyim hayatimda güne gitmedim,aylardir vakit bulup kisir yapip yiyemiyorum,bazen aksama kadar koltuga oturmuyorum kim bos oturup üretmiyorsun derse alnini karislarim...

valla Türkiye'nin en sorunlu karakterlerinin bir arada toplandığı bir iş yerinde 2 yıl çalıştım. Piştim evet ama çok yıprandım. ve evlenince çalışmak istemiyorum. bu isteğinizde siz de haklısınız. Pişmek işe yaramıyor yine sıkıntıyı çekiyorsunuz iş hayatında. Sizi geçindirebilecek durumdaysa çalışmazsınız o da laf etmezse. Ama bazı erkekler kadının evde oturmasını yük olarak görüyorlar. Ekstradan para için eşlerini yoruyorlar evde de yardım filan etmiyorlar. Erkeğe bir yük kadına kaç yük. İşte nişanlınız onlardansa Allah yardımcınız olsun. İnşallah değildir.

Bu kadar hassasiyetle iş hayatın değil bütün hayat zor olur senin için.Çabuk kırılıp üzülüyosun diye çalışmamak nedir Allah askına.Lütfen ayakları üzerinde duran güçlü bi kadın ol.İki laf duydun diye ömür boyu bütün emeklerini harcama.Bu çok mantıksız.

Nişanlının gözünde ne kadar düştüğünün farkında mısın merak ediyorum?
Bir kadının çalışması, üretmesi gerektiğini savunan adamın müstakbel eşi daha stajdayken ağlıyor, sızlıyor. Adam bütün hayatını evde geçiren bir kadın istemiyor belli ki, zaaflarını kullanmamalısın. İnsanlar okuyup çalışmak için nelerden feragat ediyor, bende dahil..

Yaş 23, ikinci üniversitem, esas dert 17'imde bulmuştu beni. O meşhur stajı ben o yaşta yapmıştım. Ben ne yapaydım ya?
O zaman tam görememişim de nasıl ezmişler beni, şimdi fark ediyorum yani. Evet nelerden feragat ediyoruz harbiden de.

Çalışmak istemiyorsan çalışma altı üstü pişman olacaksın ama inşallah iş işten geçmemiş olur biri laf söylediyse sende cvbını yapıştıracaksın onun bunun lafı içinde emeklerini heba etme bence yinede sen bilirsin

yav he he yı ben paylaştım....
nişanlısı hıc kalbını kırmazmış ,kelımelerı ona göre secermiş .işte ona he he dedim.evlendıkten sonra görürsün.
kk nın bdv kısmında 2 dk dolasman karar vermen için yeterlı sanırsam.
yanlış anlaşılma olmasında sonra mazallah.

Ev hanımlığında denetim yok ondan heralde bu heves..

Erkeklerin ÇOĞUnun temizlik ve düzen Standartları düşük..

Ama Layıkıyla yapılırsa çok zor iş ev hanımlığı ..

Ondan diyorum ya ne işi var mesleği olan kadınların evde..

valla ya 24 yaşındayım ikinci üniversitem ben gömülmüş anatomi çalışıyorum beynim yandı yanacak. tüm bunlara evde bir dk oturmadan ömür çürütüp- üstelik bunlar üzerime görev gibi yapışıp asla değeri olmayan şeyler- için mi katlanıyorum. işim olsun mesleğim olsun diye yırtınıyorum tabiri caizse. tabi her insan göze alamaz

Öğlen 1'den bu yana aralıklarla da olsa edebiyat çalışıyorum canım. Devrelerim yanacak az kaldı Dersin özü de almak isteyene verilir meselesi aslında, hakikaten de öyle. Kişi almak istemiyor, bir şeyler talep etmiyorsa diretmenin alemi yok. Çalışmak istemiyor belli, bunun için birinin bir şey demesine, incinmeye falan da gerek yok.

Herkesin karakteri farklı olabilir hanımlar siz çok dayanıklı en birincisiniz helal olsun,ben öyle değilim asla bahane falan değil belki şuanki üzüntümle böyle düşünüyorum belki fikrim değişicek ilerde bu kadar yargılamak niyeki,annem ev hanımı onu iki dk otururken görmedim eziklemiş bazılarınız buda onlara cevap olsun,ha şu konuda haklısınız özel zevk konusunda isteklerimi söylemede sıkıntı yaşayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…