kaç yıllık evlısın canım?
kızlar merhaba
dugunume az kaldı Allahın izniyle..bır cok sey okudum eşlerin birbirine olan saygıları,savranışları degişiyor...
sizce gerçekten evlenince erkekler degişiyormu? cevap evet ise hangi açıdan degişiyorlar? ya da bizler mi degişiyoruz?
tabiki umarsamamasından iyidir herhalde bu mesaj
gerçi o notu görünce,aşkım senin romantizmine..... demiştim.ilk ve son oldu oda
ya bide erkeklerin çoğu karısının dırdırından şikayet eder.karısı çayını tazeleyimmi dese ne çok dırdır ediyorsun diyecek potansiyelde erkekler de var tabi..
ama ben itiraf ediyorum hakikaten bazen çokkkkk dırdır ediyorum:18:
sadece esın degısmeyecek ama once bunu kabullenmen gerek sende degıseceksın, her sorumlulukta senınde tavırların eskısı gıbı olmayacak...
örnek vermem gerekirse eğer 10 evli arkadaşımın 8 inden duyduğum şey "çok değişti"lafı oldu
yani erkkeler biraz öyle sanki hani nikahı bastım artık benimsin diyerekten kaybetme korkusu mu kalkıyor ne anlamadım
Canım yolun başında biri olarak sana bol şans ve mutluluk dileyerek başlamak istedim :)
Değişime gelince; göreceli..
Burda açılan konular var mesela, evlendik ilgilenmiyor, yada evlenmeden önce böyleydi vs...
Allah'a şükür ben bu konuda bir sıkıntı yaşamadım, eşim her zaman aynı adamdı, ben her zaman aynı kadın.
Kişiden kişiye, evlilikten evliliğe göre değişir diye düşünüyorum :)
Böyle şeyleri sıkıntı yaparak en güzel günlerini sakın es geçme..
5 doldu cnm sen?
bence seçtiğin erkeğe göre değişir canım:) en yakın arkdasım evleneli 2 3 yıl oldu çok mutlulular:) ama 1 yıllık evli arkdasım var o ince adam gitti odun küfür eden ilgisiz bir adam geldibu konu hoşma gitti bende takipte kalıcam
Evet erkeklerin çoğu değişir.
Biz de değişiriz..
Evliliğin toz pembe olmadığını, kv,kp,görümce,kayın,elti tehlikelerine karşı
savunma mekanizmaları geliştirmeyi öğreniriz zamanla.
İnsan aslında evlenince büyüyormuş..
Evlendikten sonra aşka,dürüstlüğe,açıksözlülüğe,güven kelimesine bakış açım çok değişti..
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. sözünün özünü anladım..Aslında ailemin kıymetini anladım..
erkeklerin %90 değişiyor sanki burda okuduklarım etraftan eşten dosttan duyduklarım hep değiştikleri yönünde
erkekler evlenince bi rahatlıyorlar ya nasılsa elinin altındaasın ya sadece istediği zamanlar ilgilenebiliyorlar.
benim eşim çok romantik biriydi ama şu an tam bir öküz desem yeridir yani
ama bunu sırf erkeklerle kısıtlamamakta gerekli bayanlarda değişebiliyor.
bi de erkekten beklentin özellikle böyle romantik ya da hep elele gözgöze dizdize beklentin varsa olmuyor yani bu seferde vay efendim sen eskiden böyle değildin ne o artık beni sevmiyor musun istemiyor musun gibi laflar söyleniyor kendimden biliyorum
ne zaman beklentiler en dibe iniyor o zaman zten herşeye alışmış oluyon
beklentının yuksek olması degılmı zaten bızı hayal kırıklıklarına ugratan...
umarım bende daha sabırlı hale gelerek degişirim.biraz fevriyim frenlemem gerek
haklısın beklentiler zaten hayal kırıklığına neden olan doğru ama akşam işten gelince eşimin beni öpmesi oturup 2/3 laf etmeyi istemekte çok büyük bir beklenti değil
eve biri gelsin hemen adım ile hitap ediyor bu kardeşim veya kardeşi bile olsa :/ bu da zoruma gidiyor açıkcası eskiden herkesin yanında adımı hitap ettiğini duymamıştım evlendik adıla hitap ediyor.
yas ilerledikçe dizginleniyor merak etme bende cok asabıydım evlendıgımde ama esımle bırlıkte sakınlık kazandım... daha cok degısen taraf benım mesela o yuzden ınsanların degısebılecegını unutmuyorum. ayrıca degısım her zaman kotu olacak dıyede bısey yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?