evlenince erkekler degişirmi??

örnek vermem gerekirse eğer 10 evli arkadaşımın 8 inden duyduğum şey "çok değişti"lafı oldu
yani erkkeler biraz öyle sanki hani nikahı bastım artık benimsin diyerekten kaybetme korkusu mu kalkıyor ne anlamadım

Canım yolun başında biri olarak sana bol şans ve mutluluk dileyerek başlamak istedim :)

Değişime gelince; göreceli..

Burda açılan konular var mesela, evlendik ilgilenmiyor, yada evlenmeden önce böyleydi vs...

Allah'a şükür ben bu konuda bir sıkıntı yaşamadım, eşim her zaman aynı adamdı, ben her zaman aynı kadın.

Kişiden kişiye, evlilikten evliliğe göre değişir diye düşünüyorum :)

Böyle şeyleri sıkıntı yaparak en güzel günlerini sakın es geçme..

değişmekten kastım bazı güzel şeylerin azalması,çocuktan sonra bişeyler eskisi gibi olamıyor yada iki tarafta buna imkan yaratmakta zorlanıyorlar bunun sebebini hala çözemedim..tek bildiğim şey erkekler,aynı aşkı bizim gibi uzun yıllar yaşayamıyorlar..olagan bişey gibi geliyor onları sevmemiz.buda artık benim duygusundan geliyor sanırım..efendimiz (s.a.v) evlilik hakkında bi hadisi var,evlenene kadar erkekler çocuk gibidir,evlendkten sonra da kadınlar demiş..ben buna çok inanıyorum..

bence seçtiğin erkeğe göre değişir canım:) en yakın arkdasım evleneli 2 3 yıl oldu çok mutlulular:) ama 1 yıllık evli arkdasım var o ince adam gitti odun küfür eden ilgisiz bir adam geldi bu konu hoşma gitti bende takipte kalıcam

Evet erkeklerin çoğu değişir.
Biz de değişiriz..
Evliliğin toz pembe olmadığını, kv,kp,görümce,kayın,elti tehlikelerine karşı
savunma mekanizmaları geliştirmeyi öğreniriz zamanla.
İnsan aslında evlenince büyüyormuş..
Evlendikten sonra aşka,dürüstlüğe,açıksözlülüğe,güven kelimesine bakış açım çok değişti..
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. sözünün özünü anladım..Aslında ailemin kıymetini anladım..

erkeklerin %90 değişiyor sanki burda okuduklarım etraftan eşten dosttan duyduklarım hep değiştikleri yönünde
erkekler evlenince bi rahatlıyorlar ya nasılsa elinin altındaasın ya sadece istediği zamanlar ilgilenebiliyorlar.
benim eşim çok romantik biriydi ama şu an tam bir öküz desem yeridir yani
ama bunu sırf erkeklerle kısıtlamamakta gerekli bayanlarda değişebiliyor.
bi de erkekten beklentin özellikle böyle romantik ya da hep elele gözgöze dizdize beklentin varsa olmuyor yani bu seferde vay efendim sen eskiden böyle değildin ne o artık beni sevmiyor musun istemiyor musun gibi laflar söyleniyor kendimden biliyorum
ne zaman beklentiler en dibe iniyor o zaman zten herşeye alışmış oluyon

bazen bende dusunmuyor degılım
konusuyorum konusuyorum o benı dınlıyor tamam canım dıyor
ya ben o kadar lafı bir cumle ıcınmı konustum dıyorum kendıme

evet canım nasılsa artık benım eşim dıyor benım soyadımı tasıyor dıyorr...bıraz o korku kalkıyor artık

çookk tesekkur ederım
tek amacım güzel bir evlılık ve mutlu olmak sevdicegimle ...

tabi canım senı de ılgılendıren bır konu takıpte ol bencede

kesınlıkle haklısın
ben gecen gun baska bır arkadasın topgınde kayınvalıdelerın sevgı gosterılerıyle ılgılı bu konuya degınmiştim
bıze saf ve karsılıksız duygularla yaklasan anne kesınlıkle kendı annemızdır..

beklentının yuksek olması degılmı zaten bızı hayal kırıklıklarına ugratan...

beklentının yuksek olması degılmı zaten bızı hayal kırıklıklarına ugratan...

haklısın beklentiler zaten hayal kırıklığına neden olan doğru ama akşam işten gelince eşimin beni öpmesi oturup 2/3 laf etmeyi istemekte çok büyük bir beklenti değil
eve biri gelsin hemen adım ile hitap ediyor bu kardeşim veya kardeşi bile olsa :/ bu da zoruma gidiyor açıkcası eskiden herkesin yanında adımı hitap ettiğini duymamıştım evlendik adıla hitap ediyor.

umarım bende daha sabırlı hale gelerek degişirim.biraz fevriyim frenlemem gerek

yas ilerledikçe dizginleniyor merak etme bende cok asabıydım evlendıgımde ama esımle bırlıkte sakınlık kazandım... daha cok degısen taraf benım mesela o yuzden ınsanların degısebılecegını unutmuyorum. ayrıca degısım her zaman kotu olacak dıyede bısey yoktur...

Peki ona bundan rahatsız oldugunu soyledınmi? ve sen ona nasıl hıtap edıyorsun ailenın yada baskalarının yanında?

tabi ki
gonul ısterkı herkes olumlu anlamda degıssın ama maalesef oyle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…