:nazar : masallahh sızee ne guzel ornek olması gereken bır evlılık allahım banada nasıp etsın
bence bunun nedenını sorgulamak lazım...
neden anacı oluyorlar ?? anne yıne aynı anne ?sen yıne aynı evlat neyın kavgasını yasıyoruz anlamıyorum!
dırdırından bıktım seni seviyorum, eger espri ise guzel ama değilse düşündürücü
ay yapma sımon...
ılgısılık kabalık hamurlarında var bazılarının ama o son dedıgın hıc ii deil
Evlendikten sonra eşimin aman aman değiştiğini söyleyemem.
Orantıya vuracak olursak,
10 iyi huyundan 1 si değişti.
10 kötü huyundan 9 u iyi oldu diyebilirim.
can çıkar huy çıkmaz,odun geldik odunmu gidelim diye düşünürüm hep,huylar değişmese bile zamanla,olgunlaştıkça hayata bakışımız değişiyor hep.
bi örnek vereyim size :
2 yıllık evliyken,daha 1 aylık evli bi arkadaşımızın evine yemeğe gittik.kocası her günün tarihini atarak karısına minik şiirler yazıp buzdolabının üstüne asıyormuş.ay bi kıskandım sormayın tabii eve geldim başladım kocayla kavga etmeye,milletin kocası nasıl romantik,sen ne odun adamsın vs vs.bide salak gibi günlerce konuşmadım kocamla.sonra bir gün buzdolabımda bi not vardı aynen şu şekilde "dırdırından bıktım seni seviyorum" yuhhh dedim bi odunun romantizmi anca böyle olur.
şükür şimdi, çok sevgi gösterisi yapmaz ama beni çok iyi çözdüğü için nelerden mutlu olurum anlar ve olmadık bi yerde altın vuruş yapar.bu kadarcık değişmesinede şükür diyorum artık.
dırdırından bıktım seni seviyorum, eger espri ise guzel ama değilse düşündürücü
avensi insanlar ASLA değişmez sadece duruma göre değişmiş gibi gözükür, rol yapar ama o baskıladığı huyu, habir ur gibi kemirir onu ve sonunda en zayıf anında
patlar. Bi insan butun guzel ve cirkin alışkanlıklarını kucukken yani yaşkan alır, fiziksel alışkanlık yada huylar. Aileler işde burada en onemli şeydir cocuk yetiştirmek
onun bir gül de olması yoksa kaktüsde olması ailelerin elinde. Gülde de diken vardır ama eline batsada cicegindeki renklerin guzelliginden kıyamazsın onu ezip
yoketmeye ama kaktüs battıgında fırlatıp atıp kırabilirsin.
kesinlikle değişiyorlar hele yıllar geçtikçe..
harikasınız yaa
dırdır edıyorsun dıyeme hemen her erkek dıyor eşine ....o da bununla romantızm yapmaya çalışmış hiç yapmamasından senı dıkkate almamasından ıyıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?