evlenince erkekler degişirmi??

bence bunun nedenını sorgulamak lazım...
neden anacı oluyorlar ?? anne yıne aynı anne ?sen yıne aynı evlat neyın kavgasını yasıyoruz anlamıyorum!

Avensis; çok basit bu birazda biz bayanlara bağlı.
Anneci diye tabir edilenlerin çoğu eşin annesine karşı tavır alanlar, her söyleneneni yadırgayanlar diye düşünüyorum.
Sen öyle yapmadığın sürece korkmana gerek yok sanrım.

Evlendikten sonra eşimin aman aman değiştiğini söyleyemem.

Orantıya vuracak olursak,

10 iyi huyundan 1 si değişti.

10 kötü huyundan 9 u iyi oldu diyebilirim.

can çıkar huy çıkmaz,odun geldik odunmu gidelim diye düşünürüm hep,huylar değişmese bile zamanla,olgunlaştıkça hayata bakışımız değişiyor hep.

bi örnek vereyim size :

2 yıllık evliyken,daha 1 aylık evli bi arkadaşımızın evine yemeğe gittik.kocası her günün tarihini atarak karısına minik şiirler yazıp buzdolabının üstüne asıyormuş.ay bi kıskandım sormayın tabii eve geldim başladım kocayla kavga etmeye,milletin kocası nasıl romantik,sen ne odun adamsın vs vs.bide salak gibi günlerce konuşmadım kocamla.sonra bir gün buzdolabımda bi not vardı aynen şu şekilde "dırdırından bıktım seni seviyorum" yuhhh dedim bi odunun romantizmi anca böyle olur.

şükür şimdi, çok sevgi gösterisi yapmaz ama beni çok iyi çözdüğü için nelerden mutlu olurum anlar ve olmadık bi yerde altın vuruş yapar.bu kadarcık değişmesinede şükür diyorum artık.

Erkekler de degisiyor, kadinlar da degisiyor.

Hic ayni olmak, ayni kalmak mumkun mu.

Sorumluluklar degisiyor, hayata bakis acisi degisiyor, insan daha da olgunlasiyor, hee ask noktasinda da bence soyle birsey var, alisiyorsun esine.. sadece sevgilin olmuyor, esin, arkadasin, ev arkadasin. cocukla birlikte eslerin birbiri gozundeki sifatlari da artiyor bence. bir suru sey var yani.

Eger bus ekilde olmazsa, yani kadinda erkekte sorumluluklarinin degistiginin farkina varmazsa, ayni sekilde bekarkenki gibi yasama istegini devam ettirip birbirlerine bu sekilde baski yaparlarsa zaten problem oluyor.

he ben bu konulari cok astimda mi boyle konusuyorum. nayir bende ara ara tutturuyorum esime ben bir bireyim soyle boyle ama karsilikli fedakarlik olmadan olmuyor. bekarken kendimizin efendisiyiz ama evlenince sadece kendi mutlulugumuzu degil, es olarak mutlulugumuzu dusunmek gerekiyor.

evlilik zor zanaat bence .. Allah ustesinden gelebilmeyi nasip etsin.

hayirli olsun sizin icinde.

yeterki ciftler karakter sahibi olsun, evlilik insaallah guzel sekilde yurur..

dırdırından bıktım seni seviyorum, eger espri ise guzel ama değilse düşündürücü

espri olduğunu zannetmiyorum,10 yıl öncede aynısını söylüyordu halende söylüyor niye çekiyorsun dırdırımı diyincede seni seviyorum,sensiz kalsam ölürüm her halde diyor tuhaf

erkekler değil, bayanlar da değişiyor değişmeye imza atıyoruz yani ama erkekleri evliyken dizginlemek daha kolay.. sevgililik ve nişanlılık dönemlerinde çok yıpranmıştım, nereye gitti, kimle görüştü fazla anlatmayı sevmezdi.. şimdi istesede istemese de anlatıyor romantiklik fazla kalmadı gibi , ama ara ara yapıyo bişeyler işte ballı süt hazırlar uyanınca, üstümü giymeme yardımcı olur düşünün bunlara bile romantiklik der oldum ama ben de öyle aşk böcüüü olmayı sevmediğim için olsun evlilik güzel şey

Erkek ve kadinlar degisir mi eve degisir bencede ama bunu evlilik degil zaman ve sartlar degistirir.Her zaman soylerim evlilik sans isidir.Eger oyle olmasaydi 8-10 yil flort eden insanlar 1 yil evli kalip bosanmazdi.Simdi sadece 1 imzami degistir di bu iliskiyi "
Karsisindaki insanla ayni evi paylasmadan maalesef tam olarak taniyamiyorsun.Hayallerindeki o muhtesem sevgilinle evlenip ayni eve girince aslinda eline kumandayi alip karnini kasiyarak tv izleyen bir tip oldugunu goruyorsun Sana ters gelen huylari olabiliyor.Sonucta hepimizin ailesi kulturleri farkli olabiliyor.Son olarak soyleyeyim evet benim esimde bende degistim.Evliligin ilk zamaninda onda yagirgadigim hersey simdi normal geliyor bana oda ayni sekilde.Aile boyle olunuyor zaten.Birbirimizi hala cok seviyoruz ve zamanla birbirimize benziyoruz.Dedimya evlilik sans isi ve esimde benim en buyuk sansim.

Son düzenleme:
ay yapma sımon...
ılgısılık kabalık hamurlarında var bazılarının ama o son dedıgın hıc ii deil

iyi değil canım da
burda okuya ya paranoyak oldum
bence bütün erkekler aldatıyo
çevremde de çok gördüm burda okuyorum sürekli
maalesef öyle bence

benimki de pek değişmedi ama ne kadar uzun bi ilşkin olsa da illaki farketmediğiniz yönler çıkıyo ortaya iki tarafta da

kesinlikle değişiyorlar hele yıllar geçtikçe..

harikasınız yaa
dırdır edıyorsun dıyeme hemen her erkek dıyor eşine ....o da bununla romantızm yapmaya çalışmış hiç yapmamasından senı dıkkate almamasından ıyıdır...

evet bende bazı huyların zamanla degısmeyecegı kanaatındeyım...ama engellenebılır bunlar..
mesela adam dagınıksa (cok okudum burda basarılı olanlar var) onun bu dagınıklık huyu engellenebılır
yada çok agresıf bırıyse kendıne hakım olmayı ogrenebılır
butun bunlar bu kadar zor olsaydı evlılıkler bu kadar kolay ılerlemezdi diye dusunuyorum

harikasınız yaa
dırdır edıyorsun dıyeme hemen her erkek dıyor eşine ....o da bununla romantızm yapmaya çalışmış hiç yapmamasından senı dıkkate almamasından ıyıdır...

tabiki umarsamamasından iyidir herhalde bu mesaj

gerçi o notu görünce,aşkım senin romantizmine..... demiştim.ilk ve son oldu oda

ya bide erkeklerin çoğu karısının dırdırından şikayet eder.karısı çayını tazeleyimmi dese ne çok dırdır ediyorsun diyecek potansiyelde erkekler de var tabi..

ama ben itiraf ediyorum hakikaten bazen çokkkkk dırdır ediyorum:18:

benim kocam değişmedi,bekarken de evine ailesine bağlıydı.şu anda da evine ailesine bağlı.evler değişti sadece

sadece esın degısmeyecek ama once bunu kabullenmen gerek sende degıseceksın, her sorumlulukta senınde tavırların eskısı gıbı olmayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…