Evlenince eşi olumlu anlamda değişen var mı?

onlar 6 düşünüyordu

Öğretmen olan sensin
Kimsenin fikrine ihtiyacın yok

Bence siz zaten kararınızı vermişsiniz ama onay bekliyorsunuz. İnsanlar size “Haklısın, ayrıl” desin istiyorsunuz. Ama buna gerek yok. Sizin içinize böylesine sinmeyen biri için size istedikleri kadar “Sana çok güzel bakıyor” desinler. O işler öyle yürümüyor ne yazık ki. Evlilik dayanışma ister, evin içinde olan evde kalsın ister, kararlılık ister, duruş ister. Bunlarla ilgili çekinceleriniz varsa çok da sorgulamaya gerek yok. Ha aşkınızdan ölüyorsunuzdur, hepsine katlanırım dersiniz, siz bilirsiniz. Ama ben sizde öyle çok aşık bir durum da görmüyorum.

Ayrılma kararını karşı tarafa bırakıp neden haklı ve ezilen taraf olarak pasif kalmayı tercih ediyorsunuz? Askerde diye mi vicdan yapıyorsunuz? O vatani görevini yapıyor bu sizi duygusallaştırmasın. Siz kalem kağıt alıp evlenmenin ve evlenmemenin artısını eksisini bir yazın. Gözünüze belki daha da çarpar. Lütfen kendinize karşı daha vicdanlı olun. Allah yardımcınız olsun

Sizin bir onceki konunuzu hatirliyorum herkes size ayrilin dedi.
Simdi ise evlenince degisecegini umuyorsunuz cok yazik.
Siz belli ki yasamadan anlayamayacaksiniz. Saf demissiniz ya hanginiz saf iste orayi anlamadim.

Sizin bir onceki konunuzu hatirliyorum herkes size ayrilin dedi.
Simdi ise evlenince degisecegini umuyorsunuz cok yazik.
Siz belli ki yasamadan anlayamayacaksiniz. Saf demissiniz ya hanginiz saf iste orayi anlamadim.

Annem bile sen bahane arıyorsun bunlara takılma sonuca bak diyor beni tutan bu

Göz göre göre hayatını bitirmeye adım atacaksın ama en korkuncu aslında herşeyin farkındasın..

Onların aile bağı çok mu iyide senin ailene takıyorlar?
Vazgeçmek için geç değil bak şimdi bir konu açtın ok, evlenirsen her ay konu açacak duruma gelirsin çaresizlikten.. bu adam değişebilir mi sorusuna gelince, bşr ihtimal olur da, ama bana göre sadece kendi ailesinden tamamen koparsa ve sana odaklanırsa.. yoksa zor, yapma bunu kendine

Yok arkadaş sen evlenmeyi kafaya koymuşsun. Sana ne desek boş. Kucağında çocukla boşanmaya kalkınca o zaman bizi anlayacaksın.

Evlenmeden önce iyi olup da kötü olanı çok gördük de evlenmeden kötü olup da iyi olanı görmedik.

Kendine garezin varsa evlen böyle kişiliği tam oturmamış bir adamla. Sonra da uğraş adam etmek için. Tercih senin.

Bu arada boşluğa düşmüş olmalısın ki böyle saçma bir durumun içine düşmüşsün. öğretmensin memursun ama şimdiden öz güven eksikliği yaşmaya başlamışsın. Şimdiden seni aşağılayıp kendine saygını yerle bir etmişler.

Babamı kaybettim 6 ay önce..

Evlilik okadarda önemli bişey değil ya neden insanlar evliliilgi görev gibi mecbur gibi görüyorlar anlamıyorum. Seversin kafan uyusur beraber mutluysaniz evlenirsiniz. Bu adamla evlenmek için tek sebep yazmamissiniz şuraya hele aile berbat öyle ailenin yetistirdigi çocuktan ne olur yarın bigün oda aynı ebeynligi yapacak sal gitsin ya hayatını sen pazardan mi aldın degisen oluyor tabi ama bu adam hangi birini duzeltecekki mutlu olabilecegin bi insan bul bence yada bekar ol ama yine böyle bi evlilik yapma

Sosyal medyada bir akrabası ekledi tam 6 kere kabul etmedim sonra ettim ettikten sonra bana şunu paylasma bunu paylasma dedi küfür eden bir nine vardı Karadenizli küfür de degil söylem gibi bir sey onu neden paylastın dedi akrabası görecek diye

Babamı kaybettim 6 ay önce..
Basın sağolsun ama ne alakası var. Allah sana şimdiden göstermiş onların yüzünü. Bu tipler evlenince daha bir düşkün olur annesine kardeşine.

Babanın boşluğunu bu adamla kapatamazsın. Aslında hiç kimseyle kapatamazsın. Benim de babam öldü eşim ( o zaman evli degildik. Ayrıca benim anne babam da ben 4 yaşında iken boşanmışlar. ) bana hep destek oldu. Insanın elinde olmayan bir şeyi senin yüzüne vuruyorsa baş tekmeyi. Ayrıca ayrılan sen ol ne olacak.
Yarın birgün bir fikir sunsan okumuş ya bize bilmişlik taslıyor diye seni okuduğuna da pişman edecekler.
O yüzden aklını başına topla

Merhaba bence hiç düsünmeyin yol verin gitsin 12 yıllık evliliğimden aldığım tecrübelerden edindiğimi söylüyorum erkekler kesinlikle değişmez aksine daha beter olurlar heleki şimdiden vefat etmiş babanıza laf söyleyecek hakkı bulmuş bunu siz ona vermişsiniz ve sizin özelinizi ailesine anlatıyorsa o kişiden hayır gelmez yol yakınken vazgeç hayatını karartma nacizane tavsiyem olmazsa boşanırım diye düşünüyorsanız malesef o kadar kolay olmuyor heleki ilk aydan hamile kalma ihtimali var birde bebek olursa olan ona olur kardeşim bak bu kadar yorumları dikkate al hayatını karartma zindan etme Allaha emanet ol hakkında hayırlı olam neyse Rabbim onu nasip etsin pişman ettirmesin inşaAllah amin

Aşk bitiyor eğer gerçekten sevgi varsa ve en önemlisi saygı varsa hayat güzel oluyor.size değer veren el üstünde tutan biri yok anlattıklarınızdan.evlilik iki insanın evlenmesi değil ailelerde evleniyor.ailesine gelene kadar es adayınız hiç doğru görünmüyor. Eğer aşktan gözüm kör olmuş herşeyi kabul ederim diyorsanız evlenin ama sonu pek iyi görünmüyor.anlattiklarinizdan aşktan kör olmuşta değilsiniz.bence daha da uzatmadan yollarınızı ayırın.askerden dönünce herkes kendi yoluna baksın. Insan 1 kere geliyor dünyaya ve bazı şeyleri yaşamış insanların tecrübelerini dikkate almaya değer.illa çaydanlığın sıcak olduğunu anlamak için bizzat dokunmaniza gerek yok.herseyin farkındasınız ve bu hayatı siz yaşayacaksınız çok severek bakıyor diyenler sizinle aynı evliliği yaşamayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…