- 25 Şubat 2019
- 51
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Nesrin_gltpe
-
onlar 6 düşünüyorduAilesine şikayet etmesinin sebebi olarak onlar sana bilezik düşünüyorlardı ama sen 8 istedin ondan dedi. Ben de ailene ona ben layık görüyorum demeliydin o istiyor değil dedim. 1 tane ogulları var altınları da geri alacaklarmıs sözden borc için. Ev almadın esys almadın ne borcu
Öğretmen olan sensinDiyorum ki sadece bütün bunlara ben sebep olduysam sürekli kavga ederek onu bunaltarak..
Bir de ayrılan ben olmak istemiyorum. Onu nasıl yapıcam mesela bana ya bu sene evleniriz ya ayrılırız dedi ben de ona bu sene evlenemem ayrılıyorsan sen bilirsin diyeyim mi
Neden öğretmenlerin kimseye ihtiyacı yok muÖğretmen olan sensin
Kimsenin fikrine ihtiyacın yok
Öyle yazmışsınNeden öğretmenlerin kimseye ihtiyacı yok mu
Gercekten bu sekilde laf sokmak size ne kazandırıyor merak ediyorumÖyle yazmışsın
Kimse dediğin görümce hariç mi?
O da fikir vermiş, hoşnut olmamışın.
Sustum ben
Laf falan sokmadım,Gercekten bu sekilde laf sokmak size ne kazandırıyor merak ediyorum
Sizin bir onceki konunuzu hatirliyorum herkes size ayrilin dedi.
Simdi ise evlenince degisecegini umuyorsunuz cok yazik.
Siz belli ki yasamadan anlayamayacaksiniz. Saf demissiniz ya hanginiz saf iste orayi anlamadim.
Annem bile sen bahane arıyorsun bunlara takılma sonuca bak diyor beni tutan bu
Babamı kaybettim 6 ay önce..Yok arkadaş sen evlenmeyi kafaya koymuşsun. Sana ne desek boş. Kucağında çocukla boşanmaya kalkınca o zaman bizi anlayacaksın.
Evlenmeden önce iyi olup da kötü olanı çok gördük de evlenmeden kötü olup da iyi olanı görmedik.
Kendine garezin varsa evlen böyle kişiliği tam oturmamış bir adamla. Sonra da uğraş adam etmek için. Tercih senin.
Bu arada boşluğa düşmüş olmalısın ki böyle saçma bir durumun içine düşmüşsün. öğretmensin memursun ama şimdiden öz güven eksikliği yaşmaya başlamışsın. Şimdiden seni aşağılayıp kendine saygını yerle bir etmişler.
Basın sağolsun ama ne alakası var. Allah sana şimdiden göstermiş onların yüzünü. Bu tipler evlenince daha bir düşkün olur annesine kardeşine.Babamı kaybettim 6 ay önce..
Merhaba bence hiç düsünmeyin yol verin gitsin 12 yıllık evliliğimden aldığım tecrübelerden edindiğimi söylüyorum erkekler kesinlikle değişmez aksine daha beter olurlar heleki şimdiden vefat etmiş babanıza laf söyleyecek hakkı bulmuş bunu siz ona vermişsiniz ve sizin özelinizi ailesine anlatıyorsa o kişiden hayır gelmez yol yakınken vazgeç hayatını karartma nacizane tavsiyem olmazsa boşanırım diye düşünüyorsanız malesef o kadar kolay olmuyor heleki ilk aydan hamile kalma ihtimali var birde bebek olursa olan ona olur kardeşim bak bu kadar yorumları dikkate al hayatını karartma zindan etme Allaha emanet ol hakkında hayırlı olam neyse Rabbim onu nasip etsin pişman ettirmesin inşaAllah aminGeçenlerde bir konu açıp sorunlarımı anlatmıştım. O günden beri verebildiğim bir karar yok. Sadece o aileyi istemiyorum evleneceğim insana güvenmiyorum.
Bir yazı okudum eşler kendi ailelerine eşlerine ne kadar değer verdiğini göstermeliymiş.
Beni sürekli ailesine şikayet eden biri gercekten bana değer verdiğini göstermiş midir? Hediye alır onlardan saklar, evlilik teklifi eder saklar neymiş onlarda öyle şeyler yokmuş.
Bir insan ailesine sevdiği kız için bu kız çok altın istiyor der mi? Eğer istiyorsa ayrılırsın veya yapıyorsan yaparsın.
Bu aile artık bana değer vermez değil mi? Kız kardesi benden küçük ama koca karı gibi öğretmen bir kadına akıl veriyor "erkeği alttan almalısın" diye.
Bu durum asla düzelmez değil mi? Yaşadıgım şeyleri yaşayıp evlenen mutlu olan var mı, eşi evlenince olumlu anlamda değişen var mı?
Onun maaşı normal memur maaşı ve annesi bekarken oldugu gibi para yollayın hatta miktar vererek 1500 1500 sizin birikmez bana yollayın ben arttırırım dedi. Hiç demiyor oğlum bekardı yolluyordu artık evlenecek. O da annesine param olmayacak demek yerine hastasın artık uğraşma demiş. Param yok diyemiyor. Ben mi abartıyorum. Anne kırılmamalı mı ondan mı öyle diyor....
Vermicem işte para ne oldugunun önemi var mı diyor.
Bu erkek nasıl bir erkek mi?
Ortaokuldan beri aileden ayrı yurtlarda. Ailesi ne bir mezuniyete gelmiş ne yaşadığı yere. Gerek yok demiş ondanmış. Ailesi kızlarının düğününe bile gitmemis. Pek aileye dair bilgisi yok hiç sevgilisi olmamıs. Çoğu kişi kızım sen nasıl buna baktın diyor. Ama romantik degil fazla öyle biri değilim diyor
Eğer güzellikle dersen veya ısrar da etsen her seye tamam diyor ama yapacak mı orası şüpheli. Benimle kavga etme rvet hata yaptım ama fırsat ver diyor bense duramıyorum her gün aynı konular..
En çok çaresiz oldugum konu : Annemle babamın yaşadığı sorunları yüzüme vurdu ben baban değilim dedi ( babam vefat etmiş biri) ve ailesine de anlatmış.
Bu kızının düğününe gitmeyen oğlunu bir kez görmeye gelmeyen aile bana bir gün zaten senin ailen şöyleydi derse onu kaldıramam.
Ailesi her seye karısır da bu susarsa beni savunmazsa kaldıramam.
Yorumlarınız benim için önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?