Evlenince eşi olumlu anlamda değişen var mı?

Onceki konunun aynisini açmışsın . Zaten sana herkes öneride tavsiyede bulundu. Ayril kac kurtul denildi. Hala konu actigina gore senin ayrilmaya niyetin yok,olumlu bisiler duysan bizden hemen sular yelken. Kendi kalbinizi dinleyin mantikli hareket edin.

Aynen %100 doğruları söylemişsiniz evet olacak böyle acı ama gerçekte olacaklar böyle

Eski konunu okudum üşenmeden arkana bakmadan ayrılan sen ol iflah olmaz bu adam şimdiden müdahale ettirmiş seni biseylere mecbur bırakmaya çalışıyor

Adamın bütün kötü özelliklerini yazdığınıza göre ayrılmak için kendinize getirmemizi istiyorsunuz.
Yani inşAllah öyledir ve kaçarak uzaklaşırsınız.
Ha ben bu odunu yontarım, düzeltirim derseniz, bundan olsa olsa tahta kaşık olur. Böylece ortalığıda iyice karıştırmış olur.
Benim şahsi fikrim de, ölmüş babam için ben baban değilim diyen birine zaten olamazsın diyip çoktan yol vermiştim.

Bence hiç düşünmeden zaman bile kaybetme ayrıl al iştene güzel bir fırsat sunmuş sana ayrılman em doğru karar olacak ve ayrıldıktan sonra tekrar beraber olmak isteyecek senin kalbini kazanmak için her şeyi yapacak sakınkanma yemin ediyorum hiç birşey değişmiyor tecrübeyle sabit malesef

Evlenebilecek dirayette değil

Kaç kurtul bence. Kendine once kendin deger ver. Bir bu adam kalmadi dunyada, emin ol.
Yarin evlenince de tum adimlarinizi onun ailesine gore atmanizi isteyecekler. Sizin kendi hayatiniz olmayacak yani, belli..

Sevgi sadece bakmakla olsaydı bütün öküzler trenlerle evliydi.
İnsanin karakteri gerginken belli olur. İlk fırsatta belalti vurup bir de bütün aileye dedikodunuzu yapıyorsa nasıl değişebilir ki? Hep derim hazır duzgunlerle evlenin. Değişir belki diye evlenilmez...

Sen hala burda misin :s sevgi görmemiş bir insanın düzelmesini de sevgi göstermesini de bekleme. Sevgi görmeyen önemsenmeyen biri ; senide önemseyemez. Ki sevgi görmek için ailesi ile aralarında para ilişkisi var. Kesinlikle düzelmezzz. Biraz mantıklı düşün. Yazılanları oku. İyimser bir cevap konularında hiç yok. Ayril canım artık. Yazık etme kendine....

Değişir düzelir diye evlenilmez. Değişir düzelir mi?? Evet değişir ama sadece sen ve hareketlerin değişecek olan. Karşı tarafın karakterinden bahsediyorsun. Psikolojide vardır. Huy mizaç asla değişmez. Bilimseldir bu mantıklı düşün. Ki inat dediğim dedik durumuda var. Asla değişmez. Asla .bir daha yazayım ayrıl artık. Aslaaaaaa

Konuyu tam okumadım. Sadece şunu diycem, evlenmeden önce kafanızda kocaman soru işaretleri varsa evlenmeyiniz.

Gereksiz bir konu hiç düşünmeyin hiç değişmez kötüye gider. Saçma sapan bir aile düzeni karmaşık. Hiç girmem böyle aileye. Zaten sevmiyorsunuz da bence hiç gerek yok ayrılın bir an önce

Diyelim ki gerçekten çok fazla saf. Bu saflığın faturası 7 milyar insan içinden size mi kesilmeli?

Benim eşim de gerçekten saftır. Ama ailesini bana ,beni de ailesine anlatmaz. Hiç duymadım..

Bunu akıl etmek icin kurnaz olmaya gerek yok. Saf bir insan bile akıl edebiliyor. Sizinkinin olayı saflik filan değil.

Henüz evlenmemiş,canı isterse çekip gidebilecek bir insan bunları yaşıyorsa, imzadan sonra ,çekip gitmek bu kadar kolay değilken birileri değişecek ve bu kızı el üstünde tutacaklar. Öyle mi? Senin kulağına mantıklı geldi mi?

Diyelim ki eşin çok saf. 20 sene sonra onun bu saflığı sana masum mu gelecek yoksa yaşanan onca şeyden sonra sinir bozucu mu gelecek. Bir düşün.

Ban benim eşim saftır. Ama senin olayın saflık filan değil. Sen yanlış anladın kurban olduğum. Saf başka? Salak başka, safa yatan kurnazlık başka.

Kendini topla. Tekrar tekrar düşün.

Senin mutluluktan uçman gerekirken bdv ye konu açıyorsun.

20 sene sonra bakırköye kaldırırlar seni.

Kendini harcama. Gözünü aç.

Evlenince degisirler
Ama olumlu yonde degil,olumsuza doğru degisirler.
Ailesinden bir seyler saklamasi bana cok garip gelmedi,yillardir ayri olduklari icin. Benim esim de ailesiyle hic bir seyini paylasmaz,biz evlenirken davet bile etmedi,sorunluydu aralari. Her seyi tek basina halletti. Aileye ihtiyaci yoktu artik.
Ama sizin durumunuz farkli. Ailesine sizinle ilgili olumsuz seyler anlatmasi ailesiyle ayni fikirde oldugunu gosterir ki bu durumda sizinle zaten anlasamaz. Vicdan yapacak bir sey de yok,bir erkekten en kolay o askerdeyken ayrilirsiniz,basiniza bela olmaz.

Adam saf falan değil ki bildiğin ailem de ailem diyen biri. Ne demek seni ailesine şikayet etmek evlendikten sonra her şey daha beter olur. İmzayı attıktan sonra hepten değişiyorlar.

Evlenmicem ama ikna olmak istiyorum vicdan yapıyorum
Geçen konunda da herkes yazdı....
Hatta kimsenin hiç birşey yazmasına gerek yok, sen konularını dışardan biri olarak oku ve durumuna bak...

Sen buradaki tecrübelerden belli ki faydalanmak istemiyorsun, senin bunları yaşayarak (evlenerek) tecrübe etmen lazım...

Bu arada eğer doğulu ise kolay kolay boşanamazsın....burada kaç tane konu okuduk eşi doğulu olup boşanamayıp(boşanmasına asla izin vermiyorlar) sığınma evine başvuran, izini kaybettiren....hatta bir tanesi emniyette memurdu, yinede boşanamamıştı.

Son düzenleme:
Çocugumuzu özel okula yollayalım dedim p.. mi olsun dedi...
Öfff ne terbiyesiz bir adam bu böyle.
Ne kadar sığ ve çirkin bir bakış açısına sahip.
Başka hiç bir sebep olmasa bile şu söz yeter soğumaya.
Siz daha 'ayrılsam mı'Diye düşünüyorsunuz.
Oğlum lise son sınıf öğrencisi, 3 yaşından beri farklı farklı özel okullarda eğitim gördü,
artık ne demekse o, p.... filan olmadı.

WhatsAppta kuaföre gittigimi görüp ogluna şikayet eden annesi var bir de gülerek demiş... Kuaföre gitmis hehehe. Kız kardesleri biz makyaj yapmıyoruz diyor marifet gibi. Değişikler.

Eşim beni tam 10 sene bekledi. Seven adam şart koşmaz. Şart koşan adam sevmiyordur. Evlenmiyorum ulan bu sene var mı itirazın deyin. Itirazı olana yol gösterin.

Manyağa bak ya. Ben seninle evlenmeye mecbur muyum da bana zaman şartı koyuyorsun. Öküz herif. Asabım bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…