Evlenince eşi olumlu anlamda değişen var mı?

Manyağa bak ya. Ben seninle evlenmeye mecbur muyum da bana zaman şartı koyuyorsun. Öküz herif. Asabım bozuldu.
Bence bu tavır ve davranışlar konu sahibinin tavrı kaynaklı....adama "ya sen ya hiç" mesajı vermiştir muhtemelen....yoksa hiçbir erkek garanti görmediği kıza böyle davranmaz....kibar davranarak ikna etmeye, garantiye almaya çalışır...

Baştan kabul ettim evlenmeyi baştan deseydin diyor benim hatam

Böyle saçmalık mı olur ? O zaman kimse boşanmasın,herkes baştan kabul etmiş sonuçta ?
Konu sahibi aşırı pasifsiniz,kusura bakmayın ama.Evlenmek zorunda değilsiniz,öyleymiş gibi yaşamanıza gerek yok.Ayrılmak için bahaneye de ihtiyaç yok.Dürüstçe içinizdekileri söyleyip çıkın hayatından.

Her kabul edilen evlenme teklifi evlilik ile mi sonuçlanıyor???

İnsanlar resmi ve dini nikah kıyarak birbirlerine hastalıkta ve sağlıkta diyerek söz veriyorlar....Niye boşanıyorlar o zaman???

Hangi kafayı yaşıyor bu adam?

Sadece sizi kıskaca almaya çalışıyor...

Sizin bu cümlenizden anladım ki siz sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz....

Bizler ne dersek diyelim siz ikna olmayacaksınız...

Lütfen sadece kendiniz için işin uzmanına, bir psikoloğa gidin....

Hemen ayrıl. Saf falan değil çok kurnaz..
Hayatının mahfolmasını istemiyorsan biran önce bitir bu işi.
Bir önerimde asla ve asla ailende kıyamet kopsa eşine sakın anlatma.. ben ailemi eşime öyle bir anlatırım ki dünyanın en mükkemmel ailesi benim ki sanıyor

İşte o da bana öyle anlatıyor ailesini melek gibi görüyor gercekleri görmüyor

Hatamı telafi edip seni kapi önüne koyuyorum.

Bak güzelim sana bi sey anlatayım.

Ben 19 yaşında bi şehirde üniversite okumaya başladım. Sınıfta benden ve sınıfın genelinden büyük biri vardı. 2.üniversitesini okuyordu. Ilk üniversitesindeyken eniştemin sınıf arkadasıymiş. O sebeple bir iki kere konuşmuştuk. Ben daha sonra pek ilgilenmedim.sadece selam veriyordum.

1.sınıfın sonunda 15 mayısta bahcedeyken yanıma geldi "ben seni çok seviyorum. Bana ne olur bir şans ver" dedi. Kabul etmedim. Daha sonra da kendisine ümit vermemek açısından muhabbeti kestim.

2.sınıfın,3.sınıfın ve 4.sınıfın sonunda her 15 mayısta gelip yalvarmanin dozunu artırıyordu..

Bigün memleketime gideceğim akşam 7 de otobüsüm. Otogara gittim ki bu bi yerde oturmuş etrafına bakıyir. Beni görünce ayağa kalktı. Yanima geldi. "Seni bekliyordum"dedi
. Nasıl yani bu saatte gideceğimi nerden biliyosun dedim.

Bilmiyodum. Sabah 7 den beri burdayım dedi.. otogara 1 buçuk saatlik mesafeden gelmişti..bi de yastık almiş otobüste rahat etmem icin.

4 sene boyunca bana acı içinde bakan gözlerini gördüm ama hix üzülmedim.

Bi gün saçımdan tokami almıstı.. başka bir gün bana ait bir toplu igne.. kızmadim almasına ama önemsemedim de.

Mezun olurken yanıma geldi " sen yoksan kimse yok benik için. Bi şans ver. Ben senden sonra kimseyi istemem kimseyi sevemem" dedi. Sıkılmıştım.

Sen bilirsin. Hadi bay dedim

Mezun olduktan sonra 2 mail atmış haberim bile yok.

Sosyal medya hesabi yoktu. Ama başka bir ortak arkadaştan beni takip ediyormus. Evlenip evlenmedigime bakıyormuş

Mezun olduk. Aradan 4 sene gecti. Bana msj yazdı. Atanmış. Benimle önce eski bi arkadas gibi konuştu. Sonra türkiyenin öteki ucundan her pazar kalkıp geliyor
, yalvarmaya devam ediyordu.

Bir şans ver,bir kere seni kırarsam bitir diyordu.

E hadi cok ısrar ettin olsun madem dedim

Cennetten müjde geldi ona o an.

Şimdi yaklaşık 2 senelik evliyiz. Tokam,toplu iğnem,fotograflarimi icerde sakliyor halen daha... bana ait binlerce ani anlatiyor.

Ben bu adami 10 sene reddettim. Evlenme teklifine de evlenirim ama en az 2 sene sonra dedim. Ona rağmen vazgecmedi
Turkiyenin ucundan kalkip beni ikna etmeye geliyor ve uyumadan geri dönüyordu.

Beni tekrar aramak için atanmayi beklemişti.

Sevgili konu sahibi
Bunu neden anlattım biliyo musun.

Sevmenin ne olduğunu anlaman için. Sevmek senin sandığın gibi bi sey değil.

Burdaki yüzlerce kadın sana böyle hikaye anlatabilir.. sevilen her kadın bunu iliklerine kadar hisseder.

Eşim halen daha el üstünde tutar beni. Ailesine beni anlatmaz.

Seni sevmiyor bu adam.

Seven adam görmesek inanacağız yani

Ağlayarak okudum. Çok doğru. Seven için bahane yoktur.

Şimdiden tereddüt ediyorsan hiç evlenme evlenince değişmez erkekler bozulma ihtimali yüksek ama düzelme ihtimali Yok çocuk yetiştirmiyorsun sen

İşte o da bana öyle anlatıyor ailesini melek gibi görüyor gercekleri görmüyor

Yorumları okudum, senin yazdığın yorumları da okudum. Sen bu çocukla evleneceksin..
Neden biliyor musun? O kadar insan ayrıl demiş ama sen hepsine bir açıklama yapmışsin.
Şuan 1000 kişi ayrıl desin ama 1 kişi ayrılma değişir desin onu dinleyecek gibisin.

Umarım evlenmezsin.. hiç kimse evlendikten sonra değişmez aksine daha fazla özüne dönerler. Ailene ve sana saygı duymayan, seni çevrendeki insanlara karşı rencide eden (sebep ne olursa olsun) bir erkekten ne koca olur ne de ileride baba olur!

Aşk sevgi inan bu değil, bence duygusal bir boşluktasın alışkanlıklar çok fazla belki de .. ama ben derim ki ömür boyu ağlayacağıma 1 ay ağlarım. Karşına ne harika insanlar çıkar bir bilsen aynı dili konuştugunuz ay pencereden baktığınız daha niceleri çıkar.
Inan evlendikten sonra boşanmak daha zor.. bu insan daha iş ciddiye binmeden gerçek yüzünü gösterdi..
Bence Allah'ın sevdiği kulusun, sana gösteriyor umarım görürsün.

Aslında olmayacağını sende biliyorsun!!!! Vazgeç kardeşim yakma ömrünü. Geçmez bu adamla bu aileyle ömür.

Bakın bu sizin hayatınız, siz birlikte olduğunuz adamın her anına sahitsiniz,onunla yaşadıklarınız, yaptıkları sizi mutlu ediyorsa devam edersiniz burdan ayrıl veya ayrılma desek bile siz o insanı biliyorsunuz..Siz evet bu diyorsanız evlenin..Ailesine belli bir mesafe koyarım diyorsanız evlenin, karşınız da ki adama her konuda tepkimi,düşüncemi ifade ederim diyorsanız evlenin..

Ama bunları yapamam diyorsanız ayrılın.

Yalnız bir şey var, o da beni konustugum biri varken bekledi. Ben zaten bundan yola çıkarak seviyor sandım
Boleyn Kizi sizi alıntıladım ama lütfen yanlış anlamayın:)

Konu sahibi herkes,her erkek bu arkadaşın eşi gibi olamaz..Yani illa ki sevgisini böyle göstermez. .

Mesela benim eşim böyle hareketler yapmadı hatta bu kadar ısrarcı olsaydı ondan soğuyabilirdim bile..
Ama beni çok sevdiğini biliyorum ve öyle evlendim.Eşimin ailesi de fırsat verseydim bana zorluklar çikarabilirlerdi ama fırsat vermedim.Tabi kırmadan,dökmeden..
Bana ters gelen şeyleri anında konuştum reddettim.
Eşimi beni ailesine karşı korusun diye zorlamadım. Ben saygı çerçevesinde mesafemi korudum.Sonra onlarda bana uyum sağladı.

Ben hep şuna inanırım. "Karşımızda ki kişinin bize davranışlarını bizim,duruşumuz,tavrımız belirler."

Babanızın oluşturduğu boşluğu belliki bu adamla kapamaya çalışıyorsunuz. Ama çok uzuleceksiniz biz ne desek boş kendinizi bile isteye ateşe atıyorsunuz yazık ediyorsunuz. Bırakan taraf neden siz olmak istemiyorsunuz? Yani ne önemi var ki .olgun insanlar aldığı kararların arkasında durabilmeli diye düşünüyorum. Kendinizi kandiriyorsunuz. Yıllar sonra bugünlere bakıp pişman olmamanız dileğimle .daha çok Gencsiniz ikinizde

Huylu huyundan vazgcmez. Evlenip elde ettimdiye daha da salar kedini . Yazdıklarını sanki baskasi yazmis gibi okursan yazi sonunda bu kadar olumsuzluga ragmen niye evlenmeyi düşünuyor ki dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…