- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Nesrin_gltpe
-
Bence bu tavır ve davranışlar konu sahibinin tavrı kaynaklı....adama "ya sen ya hiç" mesajı vermiştir muhtemelen....yoksa hiçbir erkek garanti görmediği kıza böyle davranmaz....kibar davranarak ikna etmeye, garantiye almaya çalışır...Manyağa bak ya. Ben seninle evlenmeye mecbur muyum da bana zaman şartı koyuyorsun. Öküz herif. Asabım bozuldu.
Baştan kabul ettim evlenmeyi baştan deseydin diyor benim hatamBence bu tavır ve davranışlar konu sahibinin tavrı kaynaklı....adama "ya sen ya hiç" mesajı vermiştir muhtemelen....yoksa hiçbir erkek garanti görmediği kıza böyle davranmaz....kibar davranarak ikna etmeye, garantiye almaya çalışır...
Baştan kabul ettim evlenmeyi baştan deseydin diyor benim hatam
Her kabul edilen evlenme teklifi evlilik ile mi sonuçlanıyor???Baştan kabul ettim evlenmeyi baştan deseydin diyor benim hatam
Sizin bu cümlenizden anladım ki siz sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz....Baştan kabul ettim evlenmeyi baştan deseydin diyor benim hatam
İşte o da bana öyle anlatıyor ailesini melek gibi görüyor gercekleri görmüyorHemen ayrıl. Saf falan değil çok kurnaz..
Hayatının mahfolmasını istemiyorsan biran önce bitir bu işi.
Bir önerimde asla ve asla ailende kıyamet kopsa eşine sakın anlatma.. ben ailemi eşime öyle bir anlatırım ki dünyanın en mükkemmel ailesi benim ki sanıyor
Hatamı telafi edip seni kapi önüne koyuyorum.Baştan kabul ettim evlenmeyi baştan deseydin diyor benim hatam
Ağlayarak okudum. Çok doğru. Seven için bahane yoktur.Hatamı telafi edip seni kapi önüne koyuyorum.
Bak güzelim sana bi sey anlatayım.
Ben 19 yaşında bi şehirde üniversite okumaya başladım. Sınıfta benden ve sınıfın genelinden büyük biri vardı. 2.üniversitesini okuyordu. Ilk üniversitesindeyken eniştemin sınıf arkadasıymiş. O sebeple bir iki kere konuşmuştuk. Ben daha sonra pek ilgilenmedim.sadece selam veriyordum.
1.sınıfın sonunda 15 mayısta bahcedeyken yanıma geldi "ben seni çok seviyorum. Bana ne olur bir şans ver" dedi. Kabul etmedim. Daha sonra da kendisine ümit vermemek açısından muhabbeti kestim.
2.sınıfın,3.sınıfın ve 4.sınıfın sonunda her 15 mayısta gelip yalvarmanin dozunu artırıyordu..
Bigün memleketime gideceğim akşam 7 de otobüsüm. Otogara gittim ki bu bi yerde oturmuş etrafına bakıyir. Beni görünce ayağa kalktı. Yanima geldi. "Seni bekliyordum"dedi
. Nasıl yani bu saatte gideceğimi nerden biliyosun dedim.
Bilmiyodum. Sabah 7 den beri burdayım dedi.. otogara 1 buçuk saatlik mesafeden gelmişti..bi de yastık almiş otobüste rahat etmem icin.
4 sene boyunca bana acı içinde bakan gözlerini gördüm ama hix üzülmedim.
Bi gün saçımdan tokami almıstı.. başka bir gün bana ait bir toplu igne.. kızmadim almasına ama önemsemedim de.
Mezun olurken yanıma geldi " sen yoksan kimse yok benik için. Bi şans ver. Ben senden sonra kimseyi istemem kimseyi sevemem" dedi. Sıkılmıştım.
Sen bilirsin. Hadi bay dedim
Mezun olduktan sonra 2 mail atmış haberim bile yok.
Sosyal medya hesabi yoktu. Ama başka bir ortak arkadaştan beni takip ediyormus. Evlenip evlenmedigime bakıyormuş
Mezun olduk. Aradan 4 sene gecti. Bana msj yazdı. Atanmış. Benimle önce eski bi arkadas gibi konuştu. Sonra türkiyenin öteki ucundan her pazar kalkıp geliyor
, yalvarmaya devam ediyordu.
Bir şans ver,bir kere seni kırarsam bitir diyordu.
E hadi cok ısrar ettin olsun madem dedim
Cennetten müjde geldi ona o an.
Şimdi yaklaşık 2 senelik evliyiz. Tokam,toplu iğnem,fotograflarimi icerde sakliyor halen daha... bana ait binlerce ani anlatiyor.
Ben bu adami 10 sene reddettim. Evlenme teklifine de evlenirim ama en az 2 sene sonra dedim. Ona rağmen vazgecmedi
Turkiyenin ucundan kalkip beni ikna etmeye geliyor ve uyumadan geri dönüyordu.
Beni tekrar aramak için atanmayi beklemişti.
Sevgili konu sahibi
Bunu neden anlattım biliyo musun.
Sevmenin ne olduğunu anlaman için. Sevmek senin sandığın gibi bi sey değil.
Burdaki yüzlerce kadın sana böyle hikaye anlatabilir.. sevilen her kadın bunu iliklerine kadar hisseder.
Eşim halen daha el üstünde tutar beni. Ailesine beni anlatmaz.
Seni sevmiyor bu adam.
Seven adam görmesek inanacağız yani
Yalnız bir şey var, o da beni konustugum biri varken bekledi. Ben zaten bundan yola çıkarak seviyor sandımAğlayarak okudum. Çok doğru. Seven için bahane yoktur.
İşte o da bana öyle anlatıyor ailesini melek gibi görüyor gercekleri görmüyor
Seven insan anasına sevdigi kız için "bu kız"demez. Belki kendince seviyordur. Ama kendince seviyordur. Gerçekten sevmek değil.Yalnız bir şey var, o da beni konustugum biri varken bekledi. Ben zaten bundan yola çıkarak seviyor sandım
"Dış kapının mandalı" ile aynı ifadedir...Seven insan anasına sevdigi kız için "bu kız"demez.
Sonradan eklenen."Dış kapının mandalı" ile aynı ifadedir...
Sahiplenme bildirmiyor....
Yabancı, bizden değil...
Yalnız bir şey var, o da beni konustugum biri varken bekledi. Ben zaten bundan yola çıkarak seviyor sandım
Hatamı telafi edip seni kapi önüne koyuyorum.
Bak güzelim sana bi sey anlatayım.
Ben 19 yaşında bi şehirde üniversite okumaya başladım. Sınıfta benden ve sınıfın genelinden büyük biri vardı. 2.üniversitesini okuyordu. Ilk üniversitesindeyken eniştemin sınıf arkadasıymiş. O sebeple bir iki kere konuşmuştuk. Ben daha sonra pek ilgilenmedim.sadece selam veriyordum.
1.sınıfın sonunda 15 mayısta bahcedeyken yanıma geldi "ben seni çok seviyorum. Bana ne olur bir şans ver" dedi. Kabul etmedim. Daha sonra da kendisine ümit vermemek açısından muhabbeti kestim.
2.sınıfın,3.sınıfın ve 4.sınıfın sonunda her 15 mayısta gelip yalvarmanin dozunu artırıyordu..
Bigün memleketime gideceğim akşam 7 de otobüsüm. Otogara gittim ki bu bi yerde oturmuş etrafına bakıyir. Beni görünce ayağa kalktı. Yanima geldi. "Seni bekliyordum"dedi
. Nasıl yani bu saatte gideceğimi nerden biliyosun dedim.
Bilmiyodum. Sabah 7 den beri burdayım dedi.. otogara 1 buçuk saatlik mesafeden gelmişti..bi de yastık almiş otobüste rahat etmem icin.
4 sene boyunca bana acı içinde bakan gözlerini gördüm ama hix üzülmedim.
Bi gün saçımdan tokami almıstı.. başka bir gün bana ait bir toplu igne.. kızmadim almasına ama önemsemedim de.
Mezun olurken yanıma geldi " sen yoksan kimse yok benik için. Bi şans ver. Ben senden sonra kimseyi istemem kimseyi sevemem" dedi. Sıkılmıştım.
Sen bilirsin. Hadi bay dedim
Mezun olduktan sonra 2 mail atmış haberim bile yok.
Sosyal medya hesabi yoktu. Ama başka bir ortak arkadaştan beni takip ediyormus. Evlenip evlenmedigime bakıyormuş
Mezun olduk. Aradan 4 sene gecti. Bana msj yazdı. Atanmış. Benimle önce eski bi arkadas gibi konuştu. Sonra türkiyenin öteki ucundan her pazar kalkıp geliyor
, yalvarmaya devam ediyordu.
Bir şans ver,bir kere seni kırarsam bitir diyordu.
E hadi cok ısrar ettin olsun madem dedim
Cennetten müjde geldi ona o an.
Şimdi yaklaşık 2 senelik evliyiz. Tokam,toplu iğnem,fotograflarimi icerde sakliyor halen daha... bana ait binlerce ani anlatiyor.
Ben bu adami 10 sene reddettim. Evlenme teklifine de evlenirim ama en az 2 sene sonra dedim. Ona rağmen vazgecmedi
Turkiyenin ucundan kalkip beni ikna etmeye geliyor ve uyumadan geri dönüyordu.
Beni tekrar aramak için atanmayi beklemişti.
Sevgili konu sahibi
Bunu neden anlattım biliyo musun.
Sevmenin ne olduğunu anlaman için. Sevmek senin sandığın gibi bi sey değil.
Burdaki yüzlerce kadın sana böyle hikaye anlatabilir.. sevilen her kadın bunu iliklerine kadar hisseder.
Eşim halen daha el üstünde tutar beni. Ailesine beni anlatmaz.
Seni sevmiyor bu adam.
Seven adam görmesek inanacağız yani
Huylu huyundan vazgcmez. Evlenip elde ettimdiye daha da salar kedini . Yazdıklarını sanki baskasi yazmis gibi okursan yazi sonunda bu kadar olumsuzluga ragmen niye evlenmeyi düşünuyor ki dersinGeçenlerde bir konu açıp sorunlarımı anlatmıştım. O günden beri verebildiğim bir karar yok. Sadece o aileyi istemiyorum evleneceğim insana güvenmiyorum.
Bir yazı okudum eşler kendi ailelerine eşlerine ne kadar değer verdiğini göstermeliymiş.
Beni sürekli ailesine şikayet eden biri gercekten bana değer verdiğini göstermiş midir? Hediye alır onlardan saklar, evlilik teklifi eder saklar neymiş onlarda öyle şeyler yokmuş.
Bir insan ailesine sevdiği kız için bu kız çok altın istiyor der mi? Eğer istiyorsa ayrılırsın veya yapıyorsan yaparsın.
Bu aile artık bana değer vermez değil mi? Kız kardesi benden küçük ama koca karı gibi öğretmen bir kadına akıl veriyor "erkeği alttan almalısın" diye.
Bu durum asla düzelmez değil mi? Yaşadıgım şeyleri yaşayıp evlenen mutlu olan var mı, eşi evlenince olumlu anlamda değişen var mı?
Onun maaşı normal memur maaşı ve annesi bekarken oldugu gibi para yollayın hatta miktar vererek 1500 1500 sizin birikmez bana yollayın ben arttırırım dedi. Hiç demiyor oğlum bekardı yolluyordu artık evlenecek. O da annesine param olmayacak demek yerine hastasın artık uğraşma demiş. Param yok diyemiyor. Ben mi abartıyorum. Anne kırılmamalı mı ondan mı öyle diyor....
Vermicem işte para ne oldugunun önemi var mı diyor.
Bu erkek nasıl bir erkek mi?
Ortaokuldan beri aileden ayrı yurtlarda. Ailesi ne bir mezuniyete gelmiş ne yaşadığı yere. Gerek yok demiş ondanmış. Ailesi kızlarının düğününe bile gitmemis. Pek aileye dair bilgisi yok hiç sevgilisi olmamıs. Çoğu kişi kızım sen nasıl buna baktın diyor. Ama romantik degil fazla öyle biri değilim diyor
Eğer güzellikle dersen veya ısrar da etsen her seye tamam diyor ama yapacak mı orası şüpheli. Benimle kavga etme rvet hata yaptım ama fırsat ver diyor bense duramıyorum her gün aynı konular..
En çok çaresiz oldugum konu : Annemle babamın yaşadığı sorunları yüzüme vurdu ben baban değilim dedi ( babam vefat etmiş biri) ve ailesine de anlatmış.
Bu kızının düğününe gitmeyen oğlunu bir kez görmeye gelmeyen aile bana bir gün zaten senin ailen şöyleydi derse onu kaldıramam.
Ailesi her seye karısır da bu susarsa beni savunmazsa kaldıramam.
Yorumlarınız benim için önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?