Evlenince eşi olumlu anlamda değişen var mı?

Evlenince degismez
Seven adam zaten sevdigini herkese , herseye karsi korur
Seven adam sevdiginin dedikodusunu ailesiyle bile yapmaz
Siz dusunun biraz , bu adam sizi gercekten sevoyor mi diye

Nacizane tavsiyem, babanizi bu kadar yeni kaybetmisken bu kadar sorunlu bir insanla evlilik konusunu bir kenara almaniz ve bekletmeniz olacak. Kimse ikna edememis sizi sayfalarca, suclamiyorum nasil bir ruh halinde oldugunuzu bilemeyecegim. Sadece kendinizi yipratmayin bos yere su anda. Egitmenmissiniz, en nadide varliklarimiz sizin elinizden geciyor, sizin agziniza bakiyor degil mi? En azindan bunu düsünüp kendinize zaman ve deger verin.

Ha benim fikrim bu konu hakkinda, saf bile olsa -ki inanmadim safligina- bu evlilik icin bir sebep olamaz. Acima duygusuyla bir hayat kurulamaz. Bir insanın elinden tutulur yardim amacli tabii, ama eve gittiginizde, esinizin sizi dinleyecek, anlayacak, sicak bir sekilde karsilayacak ve belki o insana yardim icin yaninizda olacak bir insan olmasi lazım. Eger butun kavgalariniz hane icindeyse bu sefer hayat icin enerjiniz kalmiyor. Enerjinizi bos yere harcatacak degil, dusuncesiyle bile dolduracak biriyle evlilik yapin lutfen. Kendinize deger vermeye baslarsaniz farkliligi gorecek oldugunuza inaniyorum.

Umarım evlenmezsin. Evlenince erkekler düzelmez genelde kötü huyları daha kötüye gider, ailesine daha çok düşer, özellikle evliliğin ilk yıllarında arada resmen bi 'benim dediğim' savaşı olacak. Belki zamanla oturacak ama o hır gürden ne kadar sağlam çıkılıyor Allah bilir.

benim yaşım daha küçük ama okuduğum bölümden de güç alarak eşinizin patates çocuk olduğunu söyleyebilirim aileden sürekli onay almak isterler ve özellikle anneye karşı kendini sevdirme ve affettirme çabasındadır (hiç bir suçu yoksa bile) annesi ne derse desin yok diyemez aile kavramı yarı oturmuş ya da oturmamıştır ve genelde eşleri ve çocukları ikinci plandadır annelerine düşünce ve ruhsal olarak bağlıdır ve çoğunlukla evlilikleri sıkıntılı olur ve durumlarını kabullenmezler..

Hangi bölümü okuyorsunuz merak ettim

Ailesine hayır diyecek mahçup olacak diye ödü kopuyor

bu tür kişilerde anne babaya özellikle anneye çok yapışıktır mahçup olmaktan ziyede bu tür insanlarda ya beni hiç sevmezlerse psikolojisi vardır..Bunu ancak onunla alttan alttan konuşup iğnelemeden bağırıp kavga etmeden konuşup bu durumu atlatmaya çalışın..Eğer olmuyorsa çift terapisti allah kolaylık versin inşallah bir an önce durumunuz düzelir :)

Eeee?? O zaman sende ki neyin kararsızlığı?? Hadi o insanlar onun ailesi ondan yapıyor bu tavizi/herşeye karıştırmayı ...sen neden yapıyorsun güzelim?Adam elin oğlu ailesi de dış kapının dış mandali şu an !! Neyini çekiyorsun?

Ailesinden alamadığı sevgiyi ve ilgiyi sizi ezerek almaya çalışıyor; bak o benim karım,eşim ama siz ondan da değerlisiniz benim için diyor.Bilinçaltı mesaji çakıyor yani,köylü kurnazi işte...Yatılı okulda filan okumuş; daha ne numaralar,ne teknikler vardir ki onlari düğün sonrasina sakliyordur.Arkana bakmadan kac derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…