- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Etkili Eleman
Mesela araba aldınız evlenmeden 3 sene önce ..sevgiliniz ben kullanılmış arabaya binmem mi diyecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onda da daha cok bosanirken hak iddia edemiyorum tribine girebilir diye düşündüm :)Mesela araba aldınız evlenmeden 3 sene önce ..sevgiliniz ben kullanılmış arabaya binmem mi diyecek![]()
Tribe gerek yok ki en kolayı "aşkım evlenince ilk iş arabanı değiştirelim..sen en iyilerine layıksın " demek olurOnda da daha cok bosanirken hak iddia edemiyorum tribine girebilir diye düşündüm :)
Konu sahibinin sevgilisi tripli bir "beyefendi " gibi geldi bana ondan oyle dedimTribe gerek yok ki en kolayı "aşkım evlenince ilk iş arabanı değiştirelim..sen en iyilerine layıksın " demek olur![]()
Bence adam "annesinin ağzıyla " konuşuyor .Konu sahibinin sevgilisi tripli bir "beyefendi " gibi geldi bana ondan oyle dedim
Annesi yokmus galiba öyle okudum diye hatirliyorum dünBence adam "annesinin ağzıyla " konuşuyor .
Vallaha şaşırdım o zaman ..çünkü adamın bakış açısı ,düşünce şekli daha çok 60+ kadın düşünce sistemi.Benim eşim de büfemiz olmalı, büfe şart ..kristal bardak da olmalı...diye diye gezen bir adamdı..sonra gördüm annesini anladım nedeniniAnnesi yokmus galiba öyle okudum diye hatirliyorum dün
Annesi olmadigi icin de bir yuvasi, duzeni olsun istiyormuş biraz yeni gelin kafasında hani vardir ya ceyiz evlenmeden kullanilmaz düşüncesi, bu dusunce damat beyde var
Yaa evli degilim ama kristal bardaklar, yok su takimi yok sunumluk... bunları sevmiyorum evlenirsem de almam diye düşünüyorum tasinirken gercekten her detay fazlalik oluyor, 3 kere tek basina tasinan biri olarak sizi anliyorum. Annem mutfak esyalarini cok sever ama Allahtan ceyizde şu olmazsa olmaz diyenlerden değil, ben yalniz olduğum halde esyalari elden gecirip dagitiyorumVallaha şaşırdım o zaman ..çünkü adamın bakış açısı ,düşünce şekli daha çok 60+ kadın düşünce sistemi.Benim eşim de büfemiz olmalı, büfe şart ..kristal bardak da olmalı...diye diye gezen bir adamdı..sonra gördüm annesini anladım nedenini..eşim gelin evi kritikleri,eleştirileri dinleye dinleye bir norm geliştirmişti kendine onun dışına çıkmak rahatsız ediyordu.Şimdi her taşınmamız sırasında "aha şimdi büfeyi içindeki kristal setle beraber camdan dışarı atacak " dediğim anlar yaşıyoruz
![]()
Vallaha kocam ve anneciği mutlu olsun ,mutlulukları pullu pullu olsun diye gold sırma süslü ,pek pullu ..pek saten bir yatak örtüsü bile aldımYaa evli degilim ama kristal bardaklar, yok su takimi yok sunumluk... bunları sevmiyorum evlenirsem de almam diye düşünüyorum tasinirken gercekten her detay fazlalik oluyor, 3 kere tek basina tasinan biri olarak sizi anliyorum. Annem mutfak esyalarini cok sever ama Allahtan ceyizde şu olmazsa olmaz diyenlerden değil, ben yalniz olduğum halde esyalari elden gecirip dagitiyorum![]()
Yaa evli degilim ama kristal bardaklar, yok su takimi yok sunumluk... bunları sevmiyorum evlenirsem de almam diye düşünüyorum tasinirken gercekten her detay fazlalik oluyor, 3 kere tek basina tasinan biri olarak sizi anliyorum. Annem mutfak esyalarini cok sever ama Allahtan ceyizde şu olmazsa olmaz diyenlerden değil, ben yalniz olduğum halde esyalari elden gecirip dagitiyorum![]()
Aman Allahim korktumVallaha kocam ve anneciği mutlu olsun ,mutlulukları pullu pullu olsun diye gold sırma süslü ,pek pullu ..pek saten bir yatak örtüsü bile aldımçok büyük konuşma derim yani
![]()
Aileler gereğinden fazla dahil olduğu için bu iş bu kadar uzadı. Genelde aileler bu iş uzamasın hemen bir düğün yapalım falan der. Bizimkiler tam tersi. Ne aceleniz var diyorlar. Aileler birbirini tanimaliymis. Sanki onlar evlenecek. İki seçenek var. Ya aileme rest çekip dediğiniz gibi nikahı basicaz ya da bu belirsizliklere daha fazla dayanamayıp bu ilişkiye son vereceğim. Zira sabrım kalmadınasıl bir düğün planlıyorsunuz peki aileler dahil olacakmı
yoksa basın bir nikahı olsun bitsin , düğün dernek zaten kurulmuyor
Oooo ona binmez mi. Hiç arabayı da yenileyelim demiyorMesela araba aldınız evlenmeden 3 sene önce ..sevgiliniz ben kullanılmış arabaya binmem mi diyecek![]()
Evet yani erkek arkadaşım kaynana görevini üstlenecek gibi görünüyorVallaha şaşırdım o zaman ..çünkü adamın bakış açısı ,düşünce şekli daha çok 60+ kadın düşünce sistemi.Benim eşim de büfemiz olmalı, büfe şart ..kristal bardak da olmalı...diye diye gezen bir adamdı..sonra gördüm annesini anladım nedenini..eşim gelin evi kritikleri,eleştirileri dinleye dinleye bir norm geliştirmişti kendine onun dışına çıkmak rahatsız ediyordu.Şimdi her taşınmamız sırasında "aha şimdi büfeyi içindeki kristal setle beraber camdan dışarı atacak " dediğim anlar yaşıyoruz
![]()
Bence asla sorun olmaz bulaşık mak.2.el olsa ne olur ne farkeder ki..saçmalıkHerkese merhaba. Evet kafamı kurcalayan şey evlenince illa bütün eşyaların yeni olması şart mıdır sorusu. Uzun yıllardır yalnız yaşıyorum. Dolayısıyla kullandığım eşyalar eskimeye ve bozulmaya başladı. Erkek arkadaşımla geçtiğimiz bahardan beri evlilik planları yapıyoruz ama yasaklar vs bir sürü engel çıkıyor bir türlü adım atamadık. Önümüzdeki günlerde yine yasak vs bir mani olmazsa biseyler yapmayı düşünüyoruz. Yalnız her şey planladığımız gibi gitseydi şu an evli olacaktık dolayısıyla planlamakla kalıyoruz ve ne olacağı meçhul. Ben geçen yıl çeyiz için aldıklarımı ihtiyacım oldukça çıkarıp kullandım ve tekrar almayı düşünmüyorum. Bulaşık makinesi ve tv yi de yenilemek istiyorum. Ancak erkek arkadaşımla bu konuda sorun yaşıyoruz. Ben de sana kullanılmış salon takımı getirsem hoşuna gider mi diyor :) empati kurunca böyle bir şeyi tabi kabul etmek istemem ve ona hak veriyorum biraz. Peki ne yapmak lazım. Yarın ne olacağımız bile belli değilken, elimde olan şeyi kullanmayıp yarına saklamam, beklemem mi lazım. Zaten çok stresli süreçlerden geçiyorum ve sürekli evdeyim. Evimi sevmek istiyorum, o cici tabakları o cam çaydanlığı kullanmak istiyorum hanımlar. Biri beni durdursun
Bence kendi kullandıklarını miadı dolmayanları kullan. Boşa masraf çıkar çünkü. Ama erkek arkadaşın sanırım senin birikmiş paran olduğunu biliyor ve harcamak istiyor. Hem evlerde 2 tv olması da gayet normal. Birde mutfak eşyalarınızı günlük kullanım ve misafirler için kullanım olarak ayırırsanız, atmanıza gerek kalmaz gibi.Herkese merhaba. Evet kafamı kurcalayan şey evlenince illa bütün eşyaların yeni olması şart mıdır sorusu. Uzun yıllardır yalnız yaşıyorum. Dolayısıyla kullandığım eşyalar eskimeye ve bozulmaya başladı. Erkek arkadaşımla geçtiğimiz bahardan beri evlilik planları yapıyoruz ama yasaklar vs bir sürü engel çıkıyor bir türlü adım atamadık. Önümüzdeki günlerde yine yasak vs bir mani olmazsa biseyler yapmayı düşünüyoruz. Yalnız her şey planladığımız gibi gitseydi şu an evli olacaktık dolayısıyla planlamakla kalıyoruz ve ne olacağı meçhul. Ben geçen yıl çeyiz için aldıklarımı ihtiyacım oldukça çıkarıp kullandım ve tekrar almayı düşünmüyorum. Bulaşık makinesi ve tv yi de yenilemek istiyorum. Ancak erkek arkadaşımla bu konuda sorun yaşıyoruz. Ben de sana kullanılmış salon takımı getirsem hoşuna gider mi diyor :) empati kurunca böyle bir şeyi tabi kabul etmek istemem ve ona hak veriyorum biraz. Peki ne yapmak lazım. Yarın ne olacağımız bile belli değilken, elimde olan şeyi kullanmayıp yarına saklamam, beklemem mi lazım. Zaten çok stresli süreçlerden geçiyorum ve sürekli evdeyim. Evimi sevmek istiyorum, o cici tabakları o cam çaydanlığı kullanmak istiyorum hanımlar. Biri beni durdursun