Evli gibi yasayan bir suru kisi var.. fark sadece bir imza.. ha birde kv gorumceleri saymazsak tabii:) sen dogru olani yapmissin bence..sevmissin evlenmissin... esin seni sende onu evlilige layik gormussunuz.. gunumu gun edimde ayrilirim bi arada diyebilirdiniz:) habu demek degilki evlenince hersey yolunda gidecek.. nasip kismet tabiiBenim durumumda her şeyin yolunda gittiğini söylemedim çünkü 3 aylık evliyim. Bana göre de evlenmeden önce bunun yanlış veya doğru olduğuna karar veremezsin. Böyle uzar gider bu. Amacım hepiniz evlenin çok güzel, erken yaşta evlilik mükemmel değil. Fikrinizi değiştiremem çevremdeki çoğu insanın söylediği şeyleri söylüyorsunuz. Yanlış karar vermiş olabilirim ama vizyonsuz veya cahil olduğumu kabul etmiyorum. Umarım söylediklerinizi yaşamam ileride.
Bu değil daha iyisi olabilirdim, daha fazlasını yapabilirdim. Yapamadıklarını anlatanlara da olumsuz tepkiler veriliyor böyle. Neden insanların yapabildiklerini söylemesi yanlış. O yazanların da bir sorunu vardır bi yerde benim gibi.Ben de 21 yaşım da evlendim vizyonsuzun dibiyim yaniAcıdım şimdi kendime.Olayınız ne anlamıyorum Bugünler de buraya konu açanları hiç anlamıyorum tamam üniversite mezunusun dil biliyorSunuz tebrik ederim sizi.Bumu dur yani
Durdum durdum üst üste konu açmaya başladım.
Şimdi ben 23 yaşındayım ve 3 ay önce liseden itibaren 6 yıldır birlikte olduğum adamla evlendim. Kendisi 26 yaşında.
Üniversiteyi 5 yıl okudum, birincilikle bitirdim, tek başıma 9 ülke gezdim okurken, İngilizceye ek beginner seviyesinde Çince öğrendim, tiyatro kulübü kurdum ve okul tarihinde ilk doğru düzgün oyunu sergiledik, sosyal sorumluluk projelerine katıldım vs. Okulu bitirir bitirmez yüksek lisansa ve işe başladım. Evden çıkışım sabah 7 girişim akşam 11.
Bunları neden yazdım çünkü evlendiğim için vizyonsuz, cahil vs. gibi düşüncelere maruz kaldığımı düşünüyorum. DAHA BEN NAPİYİM? Bir de bu insanlar aşırı feminist, kadını bir şekilde damgalamaya karşı aydın kişiler, yersen.
Mesela İlber Ortaylı'nın mezun olur olmaz evlenmek yerine ülke gezin dediği videosunu en yakın arkadaşlarım bile paylaştı. Hayatında hiç bir başarısı olmamış, bırak ülkeyi yaşadığı şehirden dışarı bir adım atmamış, üniversiteyi bitirip işsiz kalmış, 23 yaşında gelip hala anne baba parası yiyip sadece evde oturan insanlar bunlar.
Ama ben evlendim diye vizyonsuz oluyorum. Planladığım hayat ve hedeflerim asla sogulanmıyor.
Ortada bir imza olduğu için mi bütün sorun? Beraber yaşıyor olsaydım ooo ne kadar aydın, mükemmel. Gerçi şartlar izin verseydi öyle yapardım da neyse.
Burda bir konu açtığımda bile aynı şeye kaldım. 23 yaşında evlenme vs. B ı k t ı m.
Bir de bunları böyle kimseye açıklamıyorum, uğraşmak istemiyorum. Garip garip tepkileri duyup susuyorum.
Onaylanmaya ve takdir görmeye elbette hepimizin ihtiyacı var ama yazdıklarınızı okurken bunun da ötesinde nasıl desem bi tür "övgüye muhtaçlık" hissettim.Durdum durdum üst üste konu açmaya başladım.
Şimdi ben 23 yaşındayım ve 3 ay önce liseden itibaren 6 yıldır birlikte olduğum adamla evlendim. Kendisi 26 yaşında.
Üniversiteyi 5 yıl okudum, birincilikle bitirdim, tek başıma 9 ülke gezdim okurken, İngilizceye ek beginner seviyesinde Çince öğrendim, tiyatro kulübü kurdum ve okul tarihinde ilk doğru düzgün oyunu sergiledik, sosyal sorumluluk projelerine katıldım vs. Okulu bitirir bitirmez yüksek lisansa ve işe başladım. Evden çıkışım sabah 7 girişim akşam 11.
Bunları neden yazdım çünkü evlendiğim için vizyonsuz, cahil vs. gibi düşüncelere maruz kaldığımı düşünüyorum. DAHA BEN NAPİYİM? Bir de bu insanlar aşırı feminist, kadını bir şekilde damgalamaya karşı aydın kişiler, yersen.
Mesela İlber Ortaylı'nın mezun olur olmaz evlenmek yerine ülke gezin dediği videosunu en yakın arkadaşlarım bile paylaştı. Hayatında hiç bir başarısı olmamış, bırak ülkeyi yaşadığı şehirden dışarı bir adım atmamış, üniversiteyi bitirip işsiz kalmış, 23 yaşında gelip hala anne baba parası yiyip sadece evde oturan insanlar bunlar.
Ama ben evlendim diye vizyonsuz oluyorum. Planladığım hayat ve hedeflerim asla sogulanmıyor.
Ortada bir imza olduğu için mi bütün sorun? Beraber yaşıyor olsaydım ooo ne kadar aydın, mükemmel. Gerçi şartlar izin verseydi öyle yapardım da neyse.
Burda bir konu açtığımda bile aynı şeye kaldım. 23 yaşında evlenme vs. B ı k t ı m.
Bir de bunları böyle kimseye açıklamıyorum, uğraşmak istemiyorum. Garip garip tepkileri duyup susuyorum.
İnşallah sağlıkla gelsinlerr :)) teşekkür ederim güzel düşüncen için.İşte bu da sizin hayat görüşünüz, kimsenin sizi yargılamaya hakkı olamaz sizin de şartlarınız uygunsa. 2.seneden sonra düşünülebilir bence ama hayat planlandığı gibi de olmuyor yani.Hakkınızda hayırlısı, inşallah evlat sahibi olursunuz :)
bayildim yorumaDokuz ülke filan gezmedim tee memurum öylece evlendim demin evi süpürürken eşim de arkamdan viledayla sildi bence mutluluk bu,ilber ortaylı hiç viledayla eşinin arkasından silmiş mi,boş laf.
Vizyonu bilmem ama ev temiz olunca içim bi ferah oluyor,nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?