Evlenip ayrıldığım için babası beni istemedi büyük aşk bitti :(

dahada yazıcaktım olucaktı

hangı sehırdesın ?
ınsanın basından bazı seyler gecınce net olmak zorunda oluyorsun
evlendın ayrıldın dıye ınsanların karsısında ezılıp buzulunce ıyıce yerın dıbıne sokuyorlar
ınsanlar cok acımasız artık kendı kızları bosanınca sıkıntı yok baskası olunca lafını ederler hemen yada oğullarına ıstemezler ama kotu ınsanlar kadar ıyılerde var buna emın ol sans sanada guler elbette
ne ısle mesgulsun calısıyormusun ?

Eskişehir'de ailemle yaşıyorum canım evet çalışıyorum bi kolejde öğretmenim
KPSS den 82 aldım Allah'ım inşallah oradan güldürürde Haziran da memur olarak atanırım..
Annem bu Halime durup durup ağlamalarıma çok üzülüyor bu sefer o hasta olucak diye belli etmemeye çalışıyorum ama bu hayattan iyice soğudum hiç bi şeyde hevesim kalmadı sanki bi daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor.. Yediremiyorum kendime sevginin yanında haksızlığa uğrama duygusuda var..
Ama her gün bu sayfaya giriyorum yazılanları okuduğunda rahatlıyorum..

öncelikle kpss ye yoğunlan...bi meslek sahibi olmak cok önemli...ki senin cok güzel bi mesleğin var...seni istemeyeni sen de istemeyeceksin...boşanmak zaten cok zor....benim ablam da boşandı sonra tekrar evlendi...onun eşi de boşanmış olduğu için sorun olmadı...şimdi coooook mutlu...düşenin halinden ancak düşen anlar...onların basına böle bi olay gelemedği için daha önyargılı davranmışlar....inş bundan sonra seni olduğun gibi kabul etcek değer vercek birisini bulursun

Aslinda sorun babasi degilmis sorun onun kendi icindeymis seni icinde tam kabullenememis eger kabullenseydi seni herhalinle severdi ve kimseyi seni kabul etmesi icin beklemezdi yada bahane göstermezdi. Canim merak etme kesin o insandan daha iyi birisi insallah karsina cikacar böyle insanlar karsimiza ciktikca kime güvenip kime güvenemiycegimizi görebiliyoruz. Ve kesinlikle kaybeden sen olmuyorsun o kaybetmis oluyor.

Umarım canım
En güzel ilaç zaman olucak sanırım
Hala bi garibim
Allahım benim durumumdaki herkese yardım etsin ..

2 yilim bosa gitti diye dusunme. iki yil mutlu oldum diye dusun. zaten babasi dominant. olan ve babasindan korkan adamla yasamak cok zor.

mutluluklar dilerim

babası ne derse desen erkek verir son kararı..pasif kalmak kabulenmek doğrulamaktır bana kalırsa..unutursunuz ve yeni birini sever yaşadıklarınızı sadece anımsarsınız bu kadar.hayat mucizelerlel dolu..bende böyle bir mucize beklıyorum..bende 3 yılımı verdım nısanladım ayrıldım ne yapalım hep mutsuz mu olalım tabıkı hayırrrrr

aynı olayı bi akrabamız yaşadı.

kızın 4 ay süren bir evliliği olmuştu.

çocukta daha önce hiç evlenmemişti.

çocuğun babası hiç istemedi, kıyameti kopardı.

ama oğlu diretti ve evlendi kızla.

şuan 3 yıllık evliler, çocukları da oldu.

yani iş onda bitiyor bence, çok isteseydi bir şekilde babasını ikna ederdi diye düşünüyorum.

Kızlar tam 1 ay oldu ayrılalı ve o şimdi biriyle nişanlanmış ve istemeye gideceklermiş Kasım gibi falanda evleniyormuş birde whatsup a ben evleniyorum kalp falan yazmış inanamadım yıkıldım büyük hüsrana uğradım bu kadar kolaymıydı kız İstanbul da yaşıyormuş çok güzelmiş bana kalırsa benle görülürken bununla da konuşuyordu allahım yanına bırakır mı yazık olan bana oldu kalbim acı çekiyor resmen erkeklerin hiç birine güvenim yok tekrar nasıl sevip evlilik kararı alırım bu adiyi nasıl unuturum bilmiyorum o mutlu olur mu evlenip ayrıldım diye aşağılandım Allah ona mutlu bi yuva nasip eder mi ah ah saflığıma doymayayım ben bu kadar kolaymış demek her şey 😪😪

babasıylamı yaşıycaktınız bu devirde kaldımı böle şeyler ??? benım çevremde 5 kişi var bunlarda ayrıldılar çocuklarıda var kımılerının bekar adamlarla evlendıler hemde .....sevmemiş yeterınce şimdiden senın arkanda duramayan adamı sen bırak gitsin 4 ayda bir görüştügün zamanlarınızda olmuş unutursun bence ...ben olsam çabuk unuturdum giden agamsa gelende paşam

Zor bir ülkede yaşıyoruz, gerek toplumsal gerek örf adet açısından. Bize de öyle aktarıldığı için birçok konuyuu ters kabul edebiliyoruz.

Babaların, annelerin evlatlarına bu denli karışması ve onları mutsuz etmesi beni üzüyor. Üstelik bunu "şuan gerçekleri göremiyorsun senin iyiliğin için yapıyoruz" başlığı altında değerlendiriyorlar.

Sen sanki çok kötü bir suç işlemişsin gibi... ki suç işleyene bile öyle davranılmamalıdır ki.. ikinci bir şansı hakediyorsun.

Sen mutlu olmaya layık bir insansın. Kötü birşey yapmadın.

Asıl kötülüğü onlar yaptı...

Sabır diliyorum

Evet canım unutmaktan başka seçeneğim yok zaten adam yakında evleniyor ewet 3/4 ayda bir görüşüyorduk ama dolu dolu zaman geçiriyorduk hepsi bir anı olarak kaldı her aklıma geldiğinde içimi yakan bir anı.
Giden Ağamsa gelen paşam lafını ilk defa duydum güldürdün beni Sağol umarım gelen paşam olur dediğin gibi onu aratmaz İnş.

Sevseydi şimdi bu kadar çabuk evlenmezdi hayatına bu kadar çabuk devam edemezdi önceden babasını suçluyordum şimdi tamamen onu şans işte allahım beni de böyle sınıyor doğru düzgünü bulmuyor beni 😪

aşk bir rüyadır gerçekler acı..her anne baba kendi evladı böyle olmasada yani 10 kez evlenmiş ayrılmışta olsa evladının el değmemiş temiz mazisi olan birini ister.

evlenip boşandı diye kirlenmiş mi oluyor pardon?
ya da el degmemiş olunca ne oluyor Allah için?
Anne babanın kalbi yok mu ?
konu sahibine gelince bu dünyada olan herseyin ,her yasanmışlıgın bir anlamı vardır ..
Allah onu senin alnına yazmadı demek ki.. böylesi daha hayırlıymış öyle düşün ..hem sabret belki karsına daha iyi daha anlayışlı biri cıkar..

o adam en basından beri seni kabullenmemiş aslında öyle olsa pes etmezdi.. babasına karsı gelmek degil ,senle evlenmesi sevdigine sahip cıkmak olurdu ..
o aklının bi köşesinde bırakmış hep .. ben evlenmedim bekarım .. kendim gibi birini istiyorum diye ..
bi ay sonra evlenmesi de bunun göstergesi zaten ..
en basından deseymiş madem 2 yılını almasaymış!
bi ay sonra evlenmesi varya o adamı getirin bana ...
şuna bak ya !seven bu kadr cabuk unutmaz ...

Son düzenleme:
senden ayrılıp o kızla olmak için bahane etmiş babasını yoksa seven sahip çıkardı daha iyisi çıkar karşına takma

vay pislık vayyy bellıydı zaten seven adam ardında dururdu kapı gıbı ...olmadıysada vardır rabbımın bir bıldıgı bence ...daha ıyılerı çıkıcaktır krşına beklede gör sen ....öle bir pisligi düşünmem bıle tatlımya ...neyse gülmene sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…