- Konu Sahibi kardelen1800
-
Seni çok iyi anlıyorum su an çok acı çekiyosun hatta nefes alamiyosun ama İnan ki hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor
Zaman her seyin ilacı
Zamanla alisicak,unutucaksin
Sonra yeni biri cikicak karsına
O zaman en hayırlısı boyleymis diyeceksin
Hem o hayirsiz senin boşandığını öğrendiğinde neden devam etti madem?babasının sözünden çıkamayacaktı!!!
Gördün mü demek ki O'da çok hayırlı biri digilmis
İnsan babasının ne isteyip neyi istemedini bilir değil mı?
En hayırlısı buymuş diyip rabbinden hayırlısını dile canım
Birde insan insanın nasıl hissettiği kendi elindedir aslında başka seyler düşünmeye çalış
Bak yaz geldi:)))
Gardrobunda eksik var mesela
Tatil planını yaptın mı
Benim kız kalktı canım daha yazıcaktım ama
hangı sehırdesın ?Çok güzel demişsin canım evet çok haklısın ama Türkiye'de durum böyle ve %90 insanların kafa yapısı bu.. Bu konuda senin kadar net olmayı başarabilseydim bu kadar acı çeken taraf ben olmazdım zaten.. Keşke seninle aynı şehirde yaşasaydık :)
hangı sehırdesın ?
ınsanın basından bazı seyler gecınce net olmak zorunda oluyorsun
evlendın ayrıldın dıye ınsanların karsısında ezılıp buzulunce ıyıce yerın dıbıne sokuyorlar
ınsanlar cok acımasız artık kendı kızları bosanınca sıkıntı yok baskası olunca lafını ederler hemen yada oğullarına ıstemezler ama kotu ınsanlar kadar ıyılerde var buna emın ol sans sanada guler elbette
ne ısle mesgulsun calısıyormusun ?
İçim yanıyor..
Kalbim acıyor..
Babası beni hiç tanımadan sırf boşanmışım diye resti çekti
Oda babam haklı bizim sonumuz yoktu zaten dedi bu kadar kolay mı ya duygularım yok mu benim
2 yıla yakın sürdü ilişkimiz ikimizde 27 yaşındayız ikimizin de aileleri aynı şehirde yaşıyor o hiç evlenmemiş karacı subay ilk görüşte aşık oldum ona ilişkinin ilk 4 ayında ben evlenip ayrıldığımı onu kaybetmemek için söyleyemedim sonra öğrendi ve beni kabul etti.. İlk defa onu uğruna ölecek kadar çok sevdim..
ben 5 ay süren kısa ve sancılı bi evlilik yaşadım bitti sonra 5 yıl hayatıma kimseye sokmadım KPSS ye adadım kendimi..taki ona güvenip sevesiye kadar..
beraber gezdik eğlendik...çok mutlu zamanlardı..Doğu'da üstbölgede görev yapıyordu 4 ayda bi izne geliyordu ama dolu dolu geçiriyorduk.. Çok uyumluyduk,yakışıyorduk hiç kavga etmiyorduk..bekledim onu şark görevini..
Neyse annesiyle tanıştık o kabul etti hatta beni çok sevdi. Ben daha da umutladım hep hayaller kurduk..ben 5 ay süren kısa ve sancılı bi evlilik yaşadım bitti sonra 5 yıl hayatıma kimseye sokmadım KPSS ye adadım kendimi..taki ona güvenip sevesiye kadar..İlişki boyunca babası hep Engeldi sonunda tanıştık ama adam ta asıl olayı bilmeden beni istemedi aynı yaşmışız özel sek çalışıyormuş ojeliymişim falan bahaneler araya soğukluk girdi bide babası okumuş doktor :/ erkek ark uzaklaştı benden pes etti velhasıl daha sonra babası asıl olayı evlenip ayrıldığımı öğrendi ve evlâtlık silme boyutunu getirdi ve ilişkiyi bitirdik o beni suçladı ben onu bana çok umut verdi sırf bu yüzden babası beni çok kötü eleştirdi onun kafasını doldurdu.. Şimdi tayini Malatya'ya çıktı of ama çok kötü acı çekiyorum aldatılmış oyalanmış gibi hissediyorum kendimi 2 yılım gittiunuturmuyum kızlar hayatta değilim sanki hep bu yüzden istenmeyecek miyim ben neden insanlar tanımadan resti çekiyor ben yine aynı benim evlenip ayrıldım diye değişmedim ki :/ nasıl bi daha güvenip tekrar sevicem
Aslinda sorun babasi degilmis sorun onun kendi icindeymis seni icinde tam kabullenememis eger kabullenseydi seni herhalinle severdi ve kimseyi seni kabul etmesi icin beklemezdi yada bahane göstermezdi. Canim merak etme kesin o insandan daha iyi birisi insallah karsina cikacar böyle insanlar karsimiza ciktikca kime güvenip kime güvenemiycegimizi görebiliyoruz. Ve kesinlikle kaybeden sen olmuyorsun o kaybetmis oluyor.
adam bir de doktormuş. demekki ne kadar okusa da geri kafalı olabiliyormuş insanlar...
babasıylamı yaşıycaktınız bu devirde kaldımı böle şeyler ??? benım çevremde 5 kişi var bunlarda ayrıldılar çocuklarıda var kımılerının bekar adamlarla evlendıler hemde .....sevmemiş yeterınce şimdiden senın arkanda duramayan adamı sen bırak gitsin 4 ayda bir görüştügün zamanlarınızda olmuş unutursun bence ...ben olsam çabuk unuturdum giden agamsa gelende paşam
babasıylamı yaşıycaktınız bu devirde kaldımı böle şeyler ??? benım çevremde 5 kişi var bunlarda ayrıldılar çocuklarıda var kımılerının bekar adamlarla evlendıler hemde .....sevmemiş yeterınce şimdiden senın arkanda duramayan adamı sen bırak gitsin 4 ayda bir görüştügün zamanlarınızda olmuş unutursun bence ...ben olsam çabuk unuturdum giden agamsa gelende paşam
Zor bir ülkede yaşıyoruz, gerek toplumsal gerek örf adet açısından. Bize de öyle aktarıldığı için birçok konuyuu ters kabul edebiliyoruz.
Babaların, annelerin evlatlarına bu denli karışması ve onları mutsuz etmesi beni üzüyor. Üstelik bunu "şuan gerçekleri göremiyorsun senin iyiliğin için yapıyoruz" başlığı altında değerlendiriyorlar.
Sen sanki çok kötü bir suç işlemişsin gibi... ki suç işleyene bile öyle davranılmamalıdır ki.. ikinci bir şansı hakediyorsun.
Sen mutlu olmaya layık bir insansın. Kötü birşey yapmadın.
Asıl kötülüğü onlar yaptı...
Sabır diliyorum
İçim yanıyor..
Kalbim acıyor..
Babası beni hiç tanımadan sırf boşanmışım diye resti çekti
Oda babam haklı bizim sonumuz yoktu zaten dedi bu kadar kolay mı ya duygularım yok mu benim
2 yıla yakın sürdü ilişkimiz ikimizde 27 yaşındayız ikimizin de aileleri aynı şehirde yaşıyor o hiç evlenmemiş karacı subay ilk görüşte aşık oldum ona ilişkinin ilk 4 ayında ben evlenip ayrıldığımı onu kaybetmemek için söyleyemedim sonra öğrendi ve beni kabul etti.. İlk defa onu uğruna ölecek kadar çok sevdim..
ben 5 ay süren kısa ve sancılı bi evlilik yaşadım bitti sonra 5 yıl hayatıma kimseye sokmadım KPSS ye adadım kendimi..taki ona güvenip sevesiye kadar..
beraber gezdik eğlendik...çok mutlu zamanlardı..Doğu'da üstbölgede görev yapıyordu 4 ayda bi izne geliyordu ama dolu dolu geçiriyorduk.. Çok uyumluyduk,yakışıyorduk hiç kavga etmiyorduk..bekledim onu şark görevini..
Neyse annesiyle tanıştık o kabul etti hatta beni çok sevdi. Ben daha da umutladım hep hayaller kurduk..ben 5 ay süren kısa ve sancılı bi evlilik yaşadım bitti sonra 5 yıl hayatıma kimseye sokmadım KPSS ye adadım kendimi..taki ona güvenip sevesiye kadar..İlişki boyunca babası hep Engeldi sonunda tanıştık ama adam ta asıl olayı bilmeden beni istemedi aynı yaşmışız özel sek çalışıyormuş ojeliymişim falan bahaneler araya soğukluk girdi bide babası okumuş doktor :/ erkek ark uzaklaştı benden pes etti velhasıl daha sonra babası asıl olayı evlenip ayrıldığımı öğrendi ve evlâtlık silme boyutunu getirdi ve ilişkiyi bitirdik o beni suçladı ben onu bana çok umut verdi sırf bu yüzden babası beni çok kötü eleştirdi onun kafasını doldurdu.. Şimdi tayini Malatya'ya çıktı of ama çok kötü acı çekiyorum aldatılmış oyalanmış gibi hissediyorum kendimi 2 yılım gittiunuturmuyum kızlar hayatta değilim sanki hep bu yüzden istenmeyecek miyim ben neden insanlar tanımadan resti çekiyor ben yine aynı benim evlenip ayrıldım diye değişmedim ki :/ nasıl bi daha güvenip tekrar sevicem
Evet canım unutmaktan başka seçeneğim yok zaten adam yakında evleniyor ewet 3/4 ayda bir görüşüyorduk ama dolu dolu zaman geçiriyorduk hepsi bir anı olarak kaldı her aklıma geldiğinde içimi yakan bir anı.
Giden Ağamsa gelen paşam lafını ilk defa duydum güldürdün beni Sağol umarım gelen paşam olur dediğin gibi onu aratmaz İnş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?