- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
bu kadar bibidolu bi üyenin çocuğu olmamasına çok şaşırdımKime göreolmiyan birşeyin ne eksikligini hissediyorum nede tatlı olduğunu düşünüyorum
1.5 yaş ve rahat tatil mi hayal gibi bir sey en kolayi sindi bence..Tatili düşündüm ama bebek çok küçük devamlı kucakta o sıcakta akşam sekizde yatıyor odada onunla kalıcam vs bu sene gitmesek daha iyi dedim seneye çocuk birbucuk yasında olur rahat yaparız tatili
Bir adet sling ya da ergonomik kanguru sizi hayata döndürmeye yeter. Hem bebeğiniz sürekli anne kokusu ve sıcaklığı duyar, hem de siz iki eliniz boş şekilde gezersiniz. Hatta bazı kangurularda kolayca bebeği emzirme imkanınız bile var. Oğlum 4 aylık olduğunda bir sling almıştım ve çok rahat etmiştim. Sonra salak gibi bir sürü para verip ünlü bir markanın adı ergonomik kendisi dandik olan kangurusunu aldım. Tabi şimdi çocuğa zarar veririm diye kullanamıyorum.Seni cok iyi anliyorum. Benim de bebegim 3 aylik. 3 aydir dip dibeyiz. Tabi ki onu seviyorum ama arada disari cikmaya ihtiyacim var. Markete gitmeyi denedim ama cogunun kapisi dar ve bebek arabasiyla giremiyorum. Evimin tam onunde merdiven var. Evden cikmak istemiyorum. Arkadaslarim da bir iki dinliyor ama benim ana konum bebek.
çocuk hayatı değişir kısa ve net!Evlendikten sonra 3 yılımız gezerek hep birbirimize zaman ayırarak geçti.. şimdiçocuk olsa neler değişecek çok merak ediyorum. Birbirimize karşı değişecek miyiz acaba bizde inşllh iyi anlamda değişir her şey
Erkekler ne kadar bencil oluyorlar bazen sanki o çocuk tek anneye ait her türlü sıkıntı birlikte çekilmeli halbukibebekten sonra hayat resmen rutinleşiyo.
aynısını da bende yaşiyorum
muhabbetim yok kimseyle konuşasim yok. eşim benle muhabbet bulamadığında ailesinde buluyo.. bunun için boşanmayı bile düşündüm..
4 yıllık evliyim bebekten önce eşimle ilişkimiz çok iyiydik..
herşey yolumuızdaydik.
bebek doğdu.. kaynanamla kavgada ettik.. eşimle çok büyük kavga ettik.. o günden sonra içim soğuyor bi isiniyor bi soğuyoo..
hazedemiyorum galiba..
eşimle cinsellik hayat da yok istemiyo. hiç de yanaşmadi.. tiksiniyor benden!!!
eskisiigibi çok mutlu degilim .bişey konuşmaya çalıştığımda saçmalama manyak misin.. gerizekali ya diyooo.. çok güceniyorum bu laflari eşimden soğudum.
gezmeyi düğünleri sevmiyo... zorla yapıyorum bunları...
hep oınun dedikleri oluyor.
senin gibi bende yalnizim be arkadaş
benim eşim de böyle eşiniz yay burcu mubebekten sonra hayat resmen rutinleşiyo.
aynısını da bende yaşiyorum
muhabbetim yok kimseyle konuşasim yok. eşim benle muhabbet bulamadığında ailesinde buluyo.. bunun için boşanmayı bile düşündüm..
4 yıllık evliyim bebekten önce eşimle ilişkimiz çok iyiydik..
herşey yolumuızdaydik.
bebek doğdu.. kaynanamla kavgada ettik.. eşimle çok büyük kavga ettik.. o günden sonra içim soğuyor bi isiniyor bi soğuyoo..
hazedemiyorum galiba..
eşimle cinsellik hayat da yok istemiyo. hiç de yanaşmadi.. tiksiniyor benden!!!
eskisiigibi çok mutlu degilim .bişey konuşmaya çalıştığımda saçmalama manyak misin.. gerizekali ya diyooo.. çok güceniyorum bu laflari eşimden soğudum.
gezmeyi düğünleri sevmiyo... zorla yapıyorum bunları...
hep oınun dedikleri oluyor.
senin gibi bende yalnizim be arkadaş
Kanguru aldim ama simdilik kizim kucuk kaliyor icinde. Az kaldi yakinda tamamen kanguruya gecicem galiba.Bir adet sling ya da ergonomik kanguru sizi hayata döndürmeye yeter. Hem bebeğiniz sürekli anne kokusu ve sıcaklığı duyar, hem de siz iki eliniz boş şekilde gezersiniz. Hatta bazı kangurularda kolayca bebeği emzirme imkanınız bile var. Oğlum 4 aylık olduğunda bir sling almıştım ve çok rahat etmiştim. Sonra salak gibi bir sürü para verip ünlü bir markanın adı ergonomik kendisi dandik olan kangurusunu aldım. Tabi şimdi çocuğa zarar veririm diye kullanamıyorum.
Merhaba önemli olan bebek oluyor bir zaman sonra insan kendini unutuyor artılarla eksikleri karşılaştırıldığında aile yaşamı ile ilgili artılar daha fazla sendeyse eksikler kalıyor arada kalıyoruz bunalıyorsunBen anladım sizi.. ben de kızımla beraber işi bırakıp, üstelik aynı şehirde olsa bir uçtan diğer uca taşınarak mevcut arkadaşlarımı da geride bırakarak tam zamanlı anne oldum. Kızım 20 aylık ve ben 36 yaşındayım, bu arada eşimle olan ilişkimizde de derin hasarlar oluştu, çok başka planlarımız vardı ama şimdi 2 yaşına gelsin, iş bulup yoluma bakayım diye düşünüyorum, ama eşim iyi bir baba, kızım çok düşkün ona..
Evimiz site içinde, onlarca çocuk ve anne var ama İnanın hiçbir içtiğim kahve de iş hayatındaki ya da eski dostlarla içilenlerin tadını alamıyorum, kızımın da sosyalleşmesi adına görüşüyorum ama sıfır zevk, hatta bazen duyduklarımı anlamıyorum bile, o derece manasız..
böyle malesef...
yine de hayat sürprizlere gebedir her vakit ..bebeğiniz büyüdükçe ve paylaşım arttıkça hayatın kendisi o oluyor zaten.
Vallahi ben de aynı senin gibi düşünüyorum büyüyünce onunla her yere giderim beni anlar gezeriz yemeye gideriz alışverişe belki sinemaya büyüdüğü için sosyalleşebilir imSizi cok iyi anliyorum. Su an ben de ayni seyleri yasiyorum. Bebegim 5 aylik olmak uzere.Bonus olarakta 3.5 yasinda bir de oglum var. Tum gun aksam 19.30a kadar yalnizim cocuklarla. Ben de bu durumdan bunalmis durumdayim. Cogu kisinin aksine ben cocuk buyudukce is kolaylasir diyenlerdenim. En azindan oglumda oyle oldu. En azindan cocuk seni anliyo sen cocugu anliyosun. Allah kolaylik versin geciyo bugunler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?