Evlenip çocuk olunca yalnız kalıyor insan

Benim kızım 8 aylık cinsel yaşam olarak zor bi süreç ama geçiyor .Bunun içinde sadece beklemek yeterli olmuyor biraz çaba faaliyet lazım:) Bende benzer durumdayım kızım olunca işi bıraktım bütün gün evdeyim.Haftasonu mutlaka gezmeye gidiyoruz Avm ya da park kafe tarzı yerlere.Haftaiçi de eşim yorgun olmazsa 1-2 gün dışarı çıkabiliyoruz .Bebekle başta zor gibiydi ama alıştık .Dışarı çıkmak çok iyi geliyor.
Yemekte mutlaka neler yaptı sorarım kendim anlatırım hiç bişi bulamazsam rüyamı anlatıyorum
 
Tatili düşündüm ama bebek çok küçük devamlı kucakta o sıcakta akşam sekizde yatıyor odada onunla kalıcam vs bu sene gitmesek daha iyi dedim seneye çocuk birbucuk yasında olur rahat yaparız tatili
1.5 yaş ve rahat tatil mi hayal gibi bir sey en kolayi sindi bence..
 
Bir adet sling ya da ergonomik kanguru sizi hayata döndürmeye yeter. Hem bebeğiniz sürekli anne kokusu ve sıcaklığı duyar, hem de siz iki eliniz boş şekilde gezersiniz. Hatta bazı kangurularda kolayca bebeği emzirme imkanınız bile var. Oğlum 4 aylık olduğunda bir sling almıştım ve çok rahat etmiştim. Sonra salak gibi bir sürü para verip ünlü bir markanın adı ergonomik kendisi dandik olan kangurusunu aldım. Tabi şimdi çocuğa zarar veririm diye kullanamıyorum.
 
Birii uc bucuk biri bir yasinda iki kizim var.her hafta sonu plan yaparim ve mutlaka gezerim kocamla ve kizlsrimla.hafta sonu filim izleriz isterse uc olsun uyumasi kucik kizimin.cokda gevezeyiz cok konusuruz cay falan balkon muhabbeti.gezin evde durmayin bir sure sonra aliscaksiniz.disarda da emzirdim ben bu sicakta bir park bile iyi geliyor...
 
Disarda derken emzirme yeri olan avmler falan yani.ben sagip biberona koyuyordum esim iciriyordu...
 
Allah kolaylık versin size. Bakalım doğum sonrası biz nasıl olacağız. İnşallah boşluk soğukluk olmaz :/ size tavsiyem eşinizle konuşmayı deneyin sonra da ilişkinize renk katmayı.
 
Bence tatil gelecek seneden daha kolay bu sene. Bebeğiniz bebek arabasında uyur, sizde eşinizle olursunuz.
Benim de 30 aylık kızım var, akşam gezmesine de gelir bizimle hep geldi, önceden uyurdu gittiğimiz yerde şimdi uyumuyor tabi ama inanilmaz kasmıyorum.
Siz biraz rahat davrandıkça her şey daha iyi olur bunu unutmayın,
 
Evlendikten sonra 3 yılımız gezerek hep birbirimize zaman ayırarak geçti.. şimdiçocuk olsa neler değişecek çok merak ediyorum. Birbirimize karşı değişecek miyiz acaba bizde inşllh iyi anlamda değişir her şey
 
bebekten sonra hayat resmen rutinleşiyo.
aynısını da bende yaşiyorum
muhabbetim yok kimseyle konuşasim yok. eşim benle muhabbet bulamadığında ailesinde buluyo.. bunun için boşanmayı bile düşündüm..
4 yıllık evliyim bebekten önce eşimle ilişkimiz çok iyiydik..
herşey yolumuızdaydik.
bebek doğdu.. kaynanamla kavgada ettik.. eşimle çok büyük kavga ettik.. o günden sonra içim soğuyor bi isiniyor bi soğuyoo..
hazedemiyorum galiba..
eşimle cinsellik hayat da yok istemiyo. hiç de yanaşmadi.. tiksiniyor benden!!!
eskisiigibi çok mutlu degilim .bişey konuşmaya çalıştığımda saçmalama manyak misin.. gerizekali ya diyooo.. çok güceniyorum bu laflari eşimden soğudum.
gezmeyi düğünleri sevmiyo... zorla yapıyorum bunları...
hep oınun dedikleri oluyor.
senin gibi bende yalnizim be arkadaş
 
çocuk hayatı değişir kısa ve net!
 
Erkekler ne kadar bencil oluyorlar bazen sanki o çocuk tek anneye ait her türlü sıkıntı birlikte çekilmeli halbuki
 
benimde bebeğim 5 aylık birde 9 yaşında çocuğum var .1 ay oldu doğum iznim bitip işe başlayalı evde kaldığım zaman benimde hayatım rutindi hem kış ayıydı hem bebek küçüktü şimdi hafta sonu gelsin heryere götürüyorum yıllık iznimde çok uzaklaşmadan 1 saat mesafede en fazla 2 saat alıcam çocukları gidicem,hava güzel bugünlerin tadını çıkartmak lazım hem çocuk enerjisini atar,hep böyle kalmayacak ki elbet büyüyecek benim 9 yaşındaki bana arkadaş bile oluyor biryere gidince babayı hiç aramıyoruz bile.eşinize görev verin çocuğun bütün bakımını üstlenmeyin. cinsel hayatınıza yorum yapamıyorum beni aşar.
 
Benimde arkadaşlarım tek tek kayboldu bebekden sonra. Sonra kendime cocuklu arkadaş buldum. Bilmiyorum nerede yaşıyorsun ama yakınlarında bebeklere oyun grubları felan yokmu? Öyle bir yere katılsan hem insan tanırsın hem ortama girmiş olursun.
Cinsellik de 8 ay çok uzun ama esşinden kaynakanıyor insanın hiç aklına gelmiyecek birşey de değil yani acaba doğum travması mı yaşadı eşiniz
 
benim eşim de böyle eşiniz yay burcu mu
 
Bende aynı durumdayım.Arkadaşlarım aramaz sormaz oldu.Eşim zaten 6 da kalktığı için erkenden yatırıyor.Hafta sonları havuza vs gidiyoruz ama orda da hep çocukla ilgileniyoruz aramızda hiç muhabbet kalmadı.Ne yapılabilir bilmiyorum.Ama yalnız değilsiniz
 
Kanguru aldim ama simdilik kizim kucuk kaliyor icinde. Az kaldi yakinda tamamen kanguruya gecicem galiba.
 
Merhaba önemli olan bebek oluyor bir zaman sonra insan kendini unutuyor artılarla eksikleri karşılaştırıldığında aile yaşamı ile ilgili artılar daha fazla sendeyse eksikler kalıyor arada kalıyoruz bunalıyorsun
 
Vallahi ben de aynı senin gibi düşünüyorum büyüyünce onunla her yere giderim beni anlar gezeriz yemeye gideriz alışverişe belki sinemaya büyüdüğü için sosyalleşebilir im
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…