- 16 Ağustos 2021
- 355
- 411
- 18
- 29
- Konu Sahibi Corpse Bride
-
Ne konuşmamızı önersiniz mesela?Buranın adı "Bir Derdim Var" değil mi, neden tüm konular kocayla, uyumsuz çocukla, kv, görümceyle alakalı? Neden bu sitedeki tüm kadınlar hamile kalmaya çalışıyor? Bu sitede kadınların tek derdi evlenip çocuk yapmak mı? Sizin başka bir derdiniz yok mu? Bir derdim var konuları full koca kv görümce çocuk hamile kalamama. Burayı okuyan bir erkek kadınların dünyasının bundan ibaret olduğunu düşünür. Oysa normalde benim çevremdeki kadınlar böyle değil bu sitedeki kadınlar böyle. Tuhaf
MantıklıBuranın adı "Bir Derdim Var" değil mi? Neden tüm konular kocayla, uyumsuz çocukla, kv, görümceyle alakalı? Neden bu sitedeki tüm kadınlar hamile kalmaya çalışıyor? Bu sitede kadınların tek derdi evlenip çocuk yapmak mı? Sizin başka bir derdiniz yok mu? Bir derdim var konuları full koca kv görümce çocuk hamile kalamama. Burayı okuyan bir erkek kadınların dünyasının bundan ibaret olduğunu düşünür. Oysa normalde benim çevremdeki kadınlar böyle değil bu sitedeki kadınlar böyle. Tuhaf
İş dertlerini, sıkıntılarını yazmıyor insanlar tabii. Yazsa da çok rağbet görmez, kişinin bilgisi yoksa nasıl yardım etsin.Buranın adı "Bir Derdim Var" değil mi? Neden tüm konular kocayla, uyumsuz çocukla, kv, görümceyle alakalı? Neden bu sitedeki tüm kadınlar hamile kalmaya çalışıyor? Bu sitede kadınların tek derdi evlenip çocuk yapmak mı? Sizin başka bir derdiniz yok mu? Bir derdim var konuları full koca kv görümce çocuk hamile kalamama. Burayı okuyan bir erkek kadınların dünyasının bundan ibaret olduğunu düşünür. Oysa normalde benim çevremdeki kadınlar böyle değil bu sitedeki kadınlar böyle. Tuhaf
Milletin dertlerinin sizin dertlerinizden farklı olması mı sizin derdiniz de? Evet hanımlar, bundan sonra buraya dertlerimizi yazmadan önce 2 kez düşünüyoruz ki erkekler burayı okursa ne der değil mi?Buranın adı "Bir Derdim Var" değil mi? Neden tüm konular kocayla, uyumsuz çocukla, kv, görümceyle alakalı? Neden bu sitedeki tüm kadınlar hamile kalmaya çalışıyor? Bu sitede kadınların tek derdi evlenip çocuk yapmak mı? Sizin başka bir derdiniz yok mu? Bir derdim var konuları full koca kv görümce çocuk ve hamile kalamama. Burayı okuyan bir erkek kadınların dünyasının bundan ibaret olduğunu düşünür. Oysa normalde benim çevremdeki kadınlar böyle değil bu sitedeki kadınlar böyle. Tuhaf
Kuantum fiziği beni biraz sarsabilirBuyrun siz kuantum fizigi konusun da icimiz acilsin ayol.
erkeklerin yoğun olarak takıldıkları sitede dertlerini anlattıkları bölüm hiç böyle değil. Aileleri de var evet ama bireyseller evrensel konulardan, kaygılardan bahsediliyorNe konuşmamızı önersiniz mesela?
biraz garipsedim sanırım. bu site pek bana göre değilmişSizi neden bu kadar ilgilendirdi bu konu? Demek ki insanlar bu kategorilerde dertliler. Sırf size farklı konu olsun diye biryerlerinden dert mi turetsinler? Siz çevrenizin dertlerinden çok memnun olsanız burada takilmazdiniz bence
Erkeklerle bu sitede kıyaslamayın bari!erkeklerin yoğun olarak takıldıkları sitede dertlerini anlattıkları bölüm hiç böyle değil. Aileleri de var evet ama kendi hayatları da var
Yapıcak bir şey yok erkeklerin ve kadınların doğası birbirinden farklı. Sizde sıkılıyorsanız buyrun erkeklerle dertleşinerkeklerin yoğun olarak takıldıkları sitede dertlerini anlattıkları bölüm hiç böyle değil. Aileleri de var evet ama bireyseller evrensel konulardan, kaygılardan bahsediliyor
Bu da güzel bi noktaEn önemli şey ailedir bence. İnsanin ailesiyle derdi varsa diger dertler pekte buyuk kalmaz yaninda diye dusunuyorum.
Ailesinde huzur olan insanin da ne derdi olacak bilemedim? Hiç okul, iş veya ilgilendigim hobilerle ilgili dertlerim yok benim. Buraya bunlarla ilgilendigim şeylerle ilgili konu açsam derdim var olmaz, sohbet olur anca. Napalim bu durumda?
Kuantum fiziği beni biraz sarsabilir
Mesleki tükenmişlik filan konuşmak isteyen varsa ben açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?