- 9 Aralık 2009
- 17.233
- 55.082
- 1.123
- Konu Sahibi Lobster Monster
-
Benim bir kışlık lastiğin 2bin tl olması ile ilgili derdim var mesela. O ne öyle 4le çarp 8. Yatırması ayrı para, taktirdigin yerde diğerlerini kiralık bırakmak ayrı para. Ohooo...Ama yeri burası değil işte konu başka yerlere kayıyor hep böyle konularda benim derdim de o.Yapıcak bir şey yok erkeklerin ve kadınların doğası birbirinden farklı. Sizde sıkılıyorsanız buyrun erkeklerle dertleşinsiyaset araba maç falan konuşursunuz. Çünkü bunlar baya ciddi dertler
Üyeliğinizi iptal ettirmenizi bekliyorum bu memnuniyetsizliğinizle.Zaten mülteci sorununa değinen, bu ülkenin hali ne olacak diye dert yanan kadına siyaset yasaktır al sana ban diyenMune gibileri olduğu sürece bu site derdi bir tek kocişi ve çocukları olan kadınlardan başka kitle çekmez buraya. Dert beğendiremiyoruz adminlere :)
Amaan ne yoruyorsun biziZaten mülteci sorununa değinen, bu ülkenin hali ne olacak diye dert yanan kadına siyaset yasaktır al sana ban diyenMune gibileri olduğu sürece bu site derdi bir tek kocişi ve çocukları olan kadınlardan başka kitle çekmez buraya. Dert beğendiremiyoruz adminlere :)
Siyâset bölümü var yalnız oraya istediğinizi yazabilirsiniz. Ben arada gidip yazıyorum. Ama burası kadar popüler değil. Eee neden şunu konuşmuyorsunuz diyen biri bile yazmazsa nasıl popüler olsun.Zaten mülteci sorununa değinen, bu ülkenin hali ne olacak diye dert yanan kadına siyaset yasaktır al sana ban diyenMune gibileri olduğu sürece bu site derdi bir tek kocişi ve çocukları olan kadınlardan başka kitle çekmez buraya. Dert beğendiremiyoruz adminlere :)
Valla siz de mahalle kahvehanesinde oturup okey oynarken ulkeyi kurtaran dayilar gibi surda iki yazismayla ulkenin degisecegini dusunuyorsaniz vizyonunuzdan öpeyim hanım efendicigimZaten mülteci sorununa değinen, bu ülkenin hali ne olacak diye dert yanan kadına siyaset yasaktır al sana ban diyenMune gibileri olduğu sürece bu site derdi bir tek kocişi ve çocukları olan kadınlardan başka kitle çekmez buraya. Dert beğendiremiyoruz adminlere :)
Hayır sistemi değiştirecek yerineÜyeliğinizi iptal ettirmenizi bekliyorum bu memnuniyetsizliğinizle.
derdin yok demekki varsa yaz içini dök dertleş kardeş bu kadar kasma :). burda yatırım spor zayıflama kariyer konuları da var . siz en çok neye göz atarsanız önünüze o çıkarbiraz garipsedim sanırım. bu site pek bana göre değilmiş
Site kurallarını uygulamak için yetki verilmiş bir moderatörüm yalnızca ve verilen yetkiye göre kuralları uygulamakla yükümlüyüm, sizlerde site kurallarına uymakla yükümlüsünüz, sizin sorununuz bensem kendinizi bir gözden geçirin zira mesajnızdan anlıyorum ki forumu kullanmayı bilmiyorsunuz aynı kuralları bilmediğiniz gibi.Zaten mülteci sorununa değinen, bu ülkenin hali ne olacak diye dert yanan kadına siyaset yasaktır al sana ban diyenMune gibileri olduğu sürece bu site derdi bir tek kocişi ve çocukları olan kadınlardan başka kitle çekmez buraya. Dert beğendiremiyoruz adminlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?