Evlenip düğünü sonra yapmak

swesp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
249
140
103
Merhaba hanımlar fikirlerinizi almak istedigim bir konu var kafam karmakarışık uzun süredir bi ilişkim var artık evlilik düşünüyoruz fakat erkek arkadaşım işi dolayisiyla izin alamıyor görüşmemiz bile çok zor oluyor 6 7 ayda bir zar zor 1 gün ancak kendisi şehir olarak uzakta gelip gitmesi izin alması çok zor oluyor ve bana soyledigi bikaç günlük izin verilcekmis geleyim nikahimizi yapalım seni yanıma alayım eşya ev falan hallederim diyor sonra izin aldığımda ilk işimiz düğün yapmak olur herseyimizi yaparız diyor ben bunu aileme çevreme nasıl acikliycam hem her bayan gibi bicok hayalim var yine yaparız diyor ama aynı olmazki bende nisan söz yapalım bu izinde sonrakinde düğün olsun diyorum ona bişey demiyor ailesi yok yurtta kalmış sonra bi akrabası almış daha sonra aile durumu karışık ve uzakta olduklarından bide daha önce bahsetmişti paracilar biraz yetiştiren ailesi biz karismayiz hiç biseyine demislerdi ondan da gelmezler diye düşünüyor olabilir ama maddi manevi ihtiyacı yok onlara zaten izin almasını 1 senedir bekliyoruz vermiyorlar nezaman verilir oda belli değil artık böyle beklemek istemiyor bu konuda ne gibi onerileriniz olur acaba şimdi dediği gibi yapsam nikah olsa dugunede 1 sene sonra verdiler izin desek oda belli degil belki daha uzun olur sonra düğün nekadar mantıklı olur bilmiyorum çok seviyorum onunla gecircegim 1 saat bile değerli benim için işi tehlikeli yarın ne olur ne olcak bilmiyoruz ondan birazda boşa zaman harcamak istemiyoruz. Onerilerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese.

Dugun icin de mi izin vermiyorlar ?
Kolelik limited sirketi mi orasi
Yasal hak denen seyler var
Cenaze ,dugun ,hastalik ...

Yok canım malesef vermiyorlar görevde suan bitmeden olmaz demişler oda nezaman biter belli değil

Ben nikahı baz alan bir insan olarak bu duruma önem vermiyorum.
Bizim de düğün üç ay sonra oldu. Ama nikaha da tüm ailemiz ve dostlarımız geldiği için biz zaten evlenmiş olduk. Ve evimize de ciktik düğüne de kendi evimizden gittik hatta :)
Ben nikah elbisesi ve kep giydim retronbir gelin oldum hoşuma da gitti nikah.
Ama ben düğün sevmeyen biriydim düğünü de kayınvalidenin gönlü kirilmasin diye yaptık. Şimdi de yıldönümü olarak nikahı kutlarız mesela.
Siz de aileye ilan edeceksiniz herkes bunu bilecekse düğünü değil nikahı baz alacaksınız evlenin. Ama nişanlı gibi olan düğünü baz alan insanlardansaniz yapmayın! Evlenmeden bosanabilirsin oluyor bu durumda. Nişanlı gibi olup boşanmak kötü olur. Ama evlenecekseniz gerçekten herkes bilecekse düğün çok önemsiz bir sey

düğün neden yapmasın? Adamı o kadar tanıyorsundur herhalde.

7 ayda bi görüştüğünüz insanla doğal olarak kavga da etmeye zaman kalmıyordur.
İyice tanıdığınıza emin misiniz?
Ayrıca çocuğu sünnet ettirip 1 yıl sonra sünnet düğünü yapmak kadar saçma olur o dediğiniz şey.
Tüm hevesleriniz içinizde kalacak.

Benim evliliğimde ayak üstü oldu eğer güveniyorsan kolaylaştırmaya bakın canım ailen razıysa ona göre ayak uydurun

Uzak olunca aslında daha çok kavga tartismamiz oluyor sürekli konusuyoruz her fırsatta gelmeye çalışıyor ama düğün sonra yapılması banada mantıksız geliyor

Oda aklıma gelmedi değil yani sonra bi ara zaten evlendikten sonra düğün ne gerek demişti haklisin
Aç gözünü. Bu kadar insan afedersin salak mı? Nişan süreci neden var sanıyosun? Daha yakından tanıma ve evini eşyanı alman için. Sen sırayı bozarsan diğerlerine sahip olamazsın.

Benim evliliğimde ayak üstü oldu eğer güveniyorsan kolaylaştırmaya bakın canım ailen razıysa ona göre ayak uydurun

Kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyorum çok bi beklentim yok bende diyorum öyle hersey olsun tam olmasada yapalım düğün falan olduğu kadar diye ama nikah olsun da diyor

Aç gözünü. Bu kadar insan afedersin salak mı? Nişan süreci neden var sanıyosun? Daha yakından tanıma ve evini eşyanı alman için. Sen sırayı bozarsan diğerlerine sahip olamazsın.

Evet çok haklısınız bende böyle düşünüyorum olmaz oluyorsa böyle diyorum bu izinde nisan olsun sonra düğün onu kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…