Nikahla beraber kutlama tarzı bişeyler yaptın yaptın,yapamadın olmaz o iş.
Geçenlerde 2 çocukluydu sanırım kadın konu açmıştı,düğünüm ne zaman olacak içimde kaldı diye.
Yasal izindir evlilik izni vermemek diye bişey yok
düğün neden yapmasın? Adamı o kadar tanıyorsundur herhalde.
Asker mi ne görevi
bana biraz gübvensiz geldiMerhaba hanımlar fikirlerinizi almak istedigim bir konu var kafam karmakarışık uzun süredir bi ilişkim var artık evlilik düşünüyoruz fakat erkek arkadaşım işi dolayisiyla izin alamıyor görüşmemiz bile çok zor oluyor 6 7 ayda bir zar zor 1 gün ancak kendisi şehir olarak uzakta gelip gitmesi izin alması çok zor oluyor ve bana soyledigi bikaç günlük izin verilcekmis geleyim nikahimizi yapalım seni yanıma alayım eşya ev falan hallederim diyor sonra izin aldığımda ilk işimiz düğün yapmak olur herseyimizi yaparız diyor ben bunu aileme çevreme nasıl acikliycam hem her bayan gibi bicok hayalim var yine yaparız diyor ama aynı olmazki bende nisan söz yapalım bu izinde sonrakinde düğün olsun diyorum ona bişey demiyor ailesi yok yurtta kalmış sonra bi akrabası almış daha sonra aile durumu karışık ve uzakta olduklarından bide daha önce bahsetmişti paracilar biraz yetiştiren ailesi biz karismayiz hiç biseyine demislerdi ondan da gelmezler diye düşünüyor olabilir ama maddi manevi ihtiyacı yok onlara zaten izin almasını 1 senedir bekliyoruz vermiyorlar nezaman verilir oda belli değil artık böyle beklemek istemiyor bu konuda ne gibi onerileriniz olur acaba şimdi dediği gibi yapsam nikah olsa dugunede 1 sene sonra verdiler izin desek oda belli degil belki daha uzun olur sonra düğün nekadar mantıklı olur bilmiyorumçok seviyorum onunla gecircegim 1 saat bile değerli benim için işi tehlikeli yarın ne olur ne olcak bilmiyoruz ondan birazda boşa zaman harcamak istemiyoruz. Onerilerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese.
yaaa ben gerçekten sevgilinin işini merak ettim ,
en kötü işçinin bile izin hakları varken bunlar bana bahane ve altında yatan başka şey varmış gibi geliyor,
ben çok yemedim yaniii
Doguda gorev yapiyor dedigine gore malum alamayabilir.Dugun icin de mi izin vermiyorlar ?
Kolelik limited sirketi mi orasi
Yasal hak denen seyler var
Cenaze ,dugun ,hastalik ...
Doguda gorev yapiyor dedigine gore malum alamayabilir.
Bizim arkadasin nisanlisi nisan davetiyesini gosterip 2 gunlune zor geldi.
Doguda gorev yapiyor dedigine gore malum alamayabilir.
Bizim arkadasin nisanlisi nisan davetiyesini gosterip 2 gunlune zor geldi.
Merhaba hanımlar fikirlerinizi almak istedigim bir konu var kafam karmakarışık uzun süredir bi ilişkim var artık evlilik düşünüyoruz fakat erkek arkadaşım işi dolayisiyla izin alamıyor görüşmemiz bile çok zor oluyor 6 7 ayda bir zar zor 1 gün ancak kendisi şehir olarak uzakta gelip gitmesi izin alması çok zor oluyor ve bana soyledigi bikaç günlük izin verilcekmis geleyim nikahimizi yapalım seni yanıma alayım eşya ev falan hallederim diyor sonra izin aldığımda ilk işimiz düğün yapmak olur herseyimizi yaparız diyor ben bunu aileme çevreme nasıl acikliycam hem her bayan gibi bicok hayalim var yine yaparız diyor ama aynı olmazki bende nisan söz yapalım bu izinde sonrakinde düğün olsun diyorum ona bişey demiyor ailesi yok yurtta kalmış sonra bi akrabası almış daha sonra aile durumu karışık ve uzakta olduklarından bide daha önce bahsetmişti paracilar biraz yetiştiren ailesi biz karismayiz hiç biseyine demislerdi ondan da gelmezler diye düşünüyor olabilir ama maddi manevi ihtiyacı yok onlara zaten izin almasını 1 senedir bekliyoruz vermiyorlar nezaman verilir oda belli değil artık böyle beklemek istemiyor bu konuda ne gibi onerileriniz olur acaba şimdi dediği gibi yapsam nikah olsa dugunede 1 sene sonra verdiler izin desek oda belli degil belki daha uzun olur sonra düğün nekadar mantıklı olur bilmiyorumçok seviyorum onunla gecircegim 1 saat bile değerli benim için işi tehlikeli yarın ne olur ne olcak bilmiyoruz ondan birazda boşa zaman harcamak istemiyoruz. Onerilerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese.
Seviyorsan her gunun kiymetini bil. Ozel gunlerden geriye bir tek foto kaliyor vallaAynen canım doğuda 20 günlük görevdi oldu 6 ay daha izin falan yok
Aslında ilk başlarda banada öyle geliyordu sen istemiyorsun falan diyordum aradan baya zaman geçti hala izin alacak çokta istiyor istihbaratta çalışıyor görev bitmeden izin yok diyo nezaman biter oda belli değil yaralandı ameliyat falan oldu ama onda bile vermediler izin hastanede yattı çıktı yine devam ise
Eşinizin iş durumunu bilemeyiz, gerçekten izin alamıyor vs olabilir fakat düğün dediğiniz şey zaten nikahtan sonraki eğlencedir yani aynı günde halledilebilir. Onun izin almak istediği şey eğer ondan önceki provalar düğün yerini seçmek, ikramlar, masa düzeni vs ise bunları siz tek başınıza yapabilirsiniz. Ona kalsa bir nikah bile yetiyor zaten, bir günde ev dizecek imkanı da varmış, evi beğenin fotoğraflarını atın, eşyaları beğenin fotoğraflarını atın, mekanı beğenin fotoğraflarını atın, nikah şekeri, davetiye vs vs bunları tamamen siz halledin ona sadece evlenmesi kalsın böylece bir nikah günü alıp evlenmekten bir farkı olmayacak onun için hem de sizin içinizde kalmamış olur.
Bunlar olmaz derseniz de bence izin alana kadar nişandan öteye gitmeyin, sizin için düğünün nikahtan ekstra bir önemi olmasaydı nikahı yapın olursa ilerde düğün yaparsınız derdim fakat bu sizin için belli ki önemli sonradan kabul ettiğiniz şeyler için üzülmeyin.
Evlendikten sonra düğün yapılacağını ben sanmıyorum. Yapılsa bile bidahaki izin seneye filan diyorsun o da olup olmayacağı belli değil. 1-2 senelik evliyken yapılan dügün sence ilk evlilik tadını, heyecanını verir mi? Nikahınızda gelinlik giyin bari. Seviyorsanız içinizde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?