- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
Merhaba hanımlar fikirlerinizi almak istedigim bir konu var kafam karmakarışık uzun süredir bi ilişkim var artık evlilik düşünüyoruz fakat erkek arkadaşım işi dolayisiyla izin alamıyor görüşmemiz bile çok zor oluyor 6 7 ayda bir zar zor 1 gün ancak kendisi şehir olarak uzakta gelip gitmesi izin alması çok zor oluyor ve bana soyledigi bikaç günlük izin verilcekmis geleyim nikahimizi yapalım seni yanıma alayım eşya ev falan hallederim diyor sonra izin aldığımda ilk işimiz düğün yapmak olur herseyimizi yaparız diyor ben bunu aileme çevreme nasıl acikliycam hem her bayan gibi bicok hayalim var yine yaparız diyor ama aynı olmazki bende nisan söz yapalım bu izinde sonrakinde düğün olsun diyorum ona bişey demiyor ailesi yok yurtta kalmış sonra bi akrabası almış daha sonra aile durumu karışık ve uzakta olduklarından bide daha önce bahsetmişti paracilar biraz yetiştiren ailesi biz karismayiz hiç biseyine demislerdi ondan da gelmezler diye düşünüyor olabilir ama maddi manevi ihtiyacı yok onlara zaten izin almasını 1 senedir bekliyoruz vermiyorlar nezaman verilir oda belli değil artık böyle beklemek istemiyor bu konuda ne gibi onerileriniz olur acaba şimdi dediği gibi yapsam nikah olsa dugunede 1 sene sonra verdiler izin desek oda belli degil belki daha uzun olur sonra düğün nekadar mantıklı olur bilmiyorumçok seviyorum onunla gecircegim 1 saat bile değerli benim için işi tehlikeli yarın ne olur ne olcak bilmiyoruz ondan birazda boşa zaman harcamak istemiyoruz. Onerilerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese.
canım merhaba benim eşim de Asker senin sevgilinin dediği gibi nikahımızı 2 ay önce yaptık hatta ailem yoktu bile nikahımda gelemediler uzak olduğu için düğün gününü nikah tarihi vermemişlerdi bizde hem düğün telaşı hem nikah uğraşmayalım dedik nikahı çıkardık aradan eşim görev için ankaraya gelmişti bende oraya gittim bir gün içinde kıyıldı nikahımız tabi sonra görev yaptığı yere sık gitmeye başladım evim eşyalarım derken hemen arkasından düğün oldu zaten güveniyorsan sevgiline kabul et ama aynı evde yaşamak kaydıyla değil tabi ki nikah olur düğün tarihine kadar ev eşyalar hazırlanır düğünün olur sonra gidersin evine .
Nasıl olacak o iş? Bir izinde gelecek ailenle tanışacak isteyecek ve nikah mı olacak? Bütün bunların hepsini yapacak kadar izni olacaksa düğün de yapabilir. Ev, eşya ne olacak?
Katılıyorum. Erkeklerin her sözünü ağzı açık kabul etmeyin(genel mesaj)Sakın inanma. Şimdi söz verir. Sonra eşyasız düğünsüz kalır senelerce ağlarsın.
Sakın inanma. Şimdi söz verir. Sonra eşyasız düğünsüz kalır senelerce ağlarsın.
Merhaba hanımlar fikirlerinizi almak istedigim bir konu var kafam karmakarışık uzun süredir bi ilişkim var artık evlilik düşünüyoruz fakat erkek arkadaşım işi dolayisiyla izin alamıyor görüşmemiz bile çok zor oluyor 6 7 ayda bir zar zor 1 gün ancak kendisi şehir olarak uzakta gelip gitmesi izin alması çok zor oluyor ve bana soyledigi bikaç günlük izin verilcekmis geleyim nikahimizi yapalım seni yanıma alayım eşya ev falan hallederim diyor sonra izin aldığımda ilk işimiz düğün yapmak olur herseyimizi yaparız diyor ben bunu aileme çevreme nasıl acikliycam hem her bayan gibi bicok hayalim var yine yaparız diyor ama aynı olmazki bende nisan söz yapalım bu izinde sonrakinde düğün olsun diyorum ona bişey demiyor ailesi yok yurtta kalmış sonra bi akrabası almış daha sonra aile durumu karışık ve uzakta olduklarından bide daha önce bahsetmişti paracilar biraz yetiştiren ailesi biz karismayiz hiç biseyine demislerdi ondan da gelmezler diye düşünüyor olabilir ama maddi manevi ihtiyacı yok onlara zaten izin almasını 1 senedir bekliyoruz vermiyorlar nezaman verilir oda belli değil artık böyle beklemek istemiyor bu konuda ne gibi onerileriniz olur acaba şimdi dediği gibi yapsam nikah olsa dugunede 1 sene sonra verdiler izin desek oda belli degil belki daha uzun olur sonra düğün nekadar mantıklı olur bilmiyorumçok seviyorum onunla gecircegim 1 saat bile değerli benim için işi tehlikeli yarın ne olur ne olcak bilmiyoruz ondan birazda boşa zaman harcamak istemiyoruz. Onerilerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese.
E polisse zaten nikah islemleri pat diye olmuyor biliyorsunuz ki. Es soruşturması gecirmeniz gerekiyor diye bahsetmisti arkadaslar.
Son durum nedir aileniz ne diyor bu duruma
E polisse zaten nikah islemleri pat diye olmuyor biliyorsunuz ki. Es soruşturması gecirmeniz gerekiyor diye bahsetmisti arkadaslar.
Son durum nedir aileniz ne diyor bu duruma
biz evlenirken herşeyimiz kendimizi yaptık. yeni moda sendromu bu.
neyse eksiklerimiz vardı onu da düğünden sonra hallederiz dedik. sonracıma bir takı setim olsun istemiştim. eşime dedim ki düğünde imitasyon takarım ama sonra durumu toparlayınca alırız dedim. çünkü hoşuma gidiyordu. maddi olarak düşünmedim hiç. kaldı ki ben de çalışıyorum. yani herşeyi birlikte yapıyoruz, ödüyoruz.
5 yıl oldu hala eksiklerimiz aynı. yani demem o ki nikahtan sonra düğün falan olmaz her geçen gün içinde sinir harbi yaşarsın ve nikahı yap birlikte aynı evde yaşa sonra düğün yap. bu da çok mantıksız.
evet baya da sürüyor. üstelik ben de içişleri personeli olmama, benim de 2 ay süren soruşturmam olmasına rağmen itele iteleye 15 gün de soruşturmam bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?