Merhaba hanımlar fikirlerinizi almak istedigim bir konu var kafam karmakarışık uzun süredir bi ilişkim var artık evlilik düşünüyoruz fakat erkek arkadaşım işi dolayisiyla izin alamıyor görüşmemiz bile çok zor oluyor 6 7 ayda bir zar zor 1 gün ancak kendisi şehir olarak uzakta gelip gitmesi izin alması çok zor oluyor ve bana soyledigi bikaç günlük izin verilcekmis geleyim nikahimizi yapalım seni yanıma alayım eşya ev falan hallederim diyor sonra izin aldığımda ilk işimiz düğün yapmak olur herseyimizi yaparız diyor ben bunu aileme çevreme nasıl acikliycam hem her bayan gibi bicok hayalim var yine yaparız diyor ama aynı olmazki bende nisan söz yapalım bu izinde sonrakinde düğün olsun diyorum ona bişey demiyor ailesi yok yurtta kalmış sonra bi akrabası almış daha sonra aile durumu karışık ve uzakta olduklarından bide daha önce bahsetmişti paracilar biraz yetiştiren ailesi biz karismayiz hiç biseyine demislerdi ondan da gelmezler diye düşünüyor olabilir ama maddi manevi ihtiyacı yok onlara zaten izin almasını 1 senedir bekliyoruz vermiyorlar nezaman verilir oda belli değil artık böyle beklemek istemiyor bu konuda ne gibi onerileriniz olur acaba şimdi dediği gibi yapsam nikah olsa dugunede 1 sene sonra verdiler izin desek oda belli degil belki daha uzun olur sonra düğün nekadar mantıklı olur bilmiyorumçok seviyorum onunla gecircegim 1 saat bile değerli benim için işi tehlikeli yarın ne olur ne olcak bilmiyoruz ondan birazda boşa zaman harcamak istemiyoruz. Onerilerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese.
kandırılmandan korktum sadece :)
allah yardımcısı olsun ozaman ,
ama madem bu kadar çok bir arada olmak istiyorsun nişandı söz işine girmeyecen , geldiği gün isteme nikah hepsi yapacan evlenip gidecen , bazı şeyler kısmet allah sana düğün dernek yazmamışsa olmaz ,
bende nişanlıyken bayram yaşamak isterdim ama olmadı , sen adama güveniyorsan düğünde olmayı
ben de eşimle önce nikah yaptım sonra düğün benzer sebeplerle. ama ben 5 senedir birlikte idim, bir sürü yaşanmışlığımız vardı ve birbirimizi tanıyorduk.
sen güveniyorsan sözüne güvenilir biri ise hiçbir şeyin kuralı kaidesi yoktur. ille söz nişan kına düğün şeklinde sıralamak zorunda değilsiniz. seviyorsanız mutluluğu ve huzuru birbirinizde bulacaksanız bunların hiçbirine gerek bile yoktur.
bir kadın olarak hayal dediğiniz her şey bize çocukluktan beri dayatılan şeyler. dört başı mamur düğünle evlensen huzursuz evliliğin olsa ne olacak peki?
Teşekkür ederim doğru soyluyorsunuz benim içinde olmazsa olmaz değil aslında düğün aynı şekilde bi küçük kutlama tarzı biyer ayarlariz dedim ben yaparım herseyi ayarlarım ama işte tutturmus bi nikah olsun diğer hersey sonra
Keske basta belirtseymisiniz esinizin isinin polislik oldugunu. Millet ona gore yorum yapardi. Benim dugunumdede esim Askeriyede doguda calisiyordu ama izini onceden istedigi icin izin verdiler hemde bayaa dugun izni bilmem ne izni toplam 1 ay kadar.
Tabi gelene kadar akla karayi sectim acaba dugune yetisirmi salonu tuttuk fln acaba damatsiz gelin mi olcam haberdekiler gibi diye ama sukur geldi hatta bikac gun onceden geldi supriz yapip.
Bence acele etmeyin derim. Ortam biraz durulsun doguda belki izin kolaylasir. Yaslar kac?
Karisik bir durum ancak bazi seyler usulünce olmali yani tanisma isteme söz tatli heyecanlar. Aileniz beyefendiyi taniyorlar mi?
Gerekirse bir hafta icinde sözu nikahi yapın ama yapın anilari kalsin.
Annemle babam onbes gün icinde evlenmişler görücü usulu olmasina ragmen. Annemin hala bir cok heves kalmis içinde.
Cok asiri kuralci değilimdir de bir miktar gelenek iyidir.
Su an nisanli olmus olsaydiniz. Nikahi tüm herkesi davet ederdiniz telasiniz kalmazdi. Nisan yoksa yangindan mal kacirir gibi olmaz öyle. Hasret gurbet nedir cok iyi bilirim ama bazen sabretmek gerek
Bu is yas canim olmaz oyle sey. Cok sacma bence. Ne heyacan kalir ne buyu kalir. Bir de hamile kaldigini dusun
Evet canım sabretmek lazım hayırlısı olsun bende acele etmek istemiyorum yaşlar 26 ikimizinde izin verildi verilecek 6 7 aydır ugrasiyor bekliyoruz bakalım
. Kalpler bir olsun gonuller bir olsun bir omur boyu mutlu olun ibsallah. Rabbim tum guvenlik guclerimizi korusun AMINAynen
Evet hiç bir anlamı kalmıyor canım sonradan olursa millete sırf göstermelik gibi boş masraf bi heyecani kalmıyor en azından nikah düğün tarzı gibi olsun istiyorum
Sen o dugunu unut o zaman.Merhaba hanımlar fikirlerinizi almak istedigim bir konu var kafam karmakarışık uzun süredir bi ilişkim var artık evlilik düşünüyoruz fakat erkek arkadaşım işi dolayisiyla izin alamıyor görüşmemiz bile çok zor oluyor 6 7 ayda bir zar zor 1 gün ancak kendisi şehir olarak uzakta gelip gitmesi izin alması çok zor oluyor ve bana soyledigi bikaç günlük izin verilcekmis geleyim nikahimizi yapalım seni yanıma alayım eşya ev falan hallederim diyor sonra izin aldığımda ilk işimiz düğün yapmak olur herseyimizi yaparız diyor ben bunu aileme çevreme nasıl acikliycam hem her bayan gibi bicok hayalim var yine yaparız diyor ama aynı olmazki bende nisan söz yapalım bu izinde sonrakinde düğün olsun diyorum ona bişey demiyor ailesi yok yurtta kalmış sonra bi akrabası almış daha sonra aile durumu karışık ve uzakta olduklarından bide daha önce bahsetmişti paracilar biraz yetiştiren ailesi biz karismayiz hiç biseyine demislerdi ondan da gelmezler diye düşünüyor olabilir ama maddi manevi ihtiyacı yok onlara zaten izin almasını 1 senedir bekliyoruz vermiyorlar nezaman verilir oda belli değil artık böyle beklemek istemiyor bu konuda ne gibi onerileriniz olur acaba şimdi dediği gibi yapsam nikah olsa dugunede 1 sene sonra verdiler izin desek oda belli degil belki daha uzun olur sonra düğün nekadar mantıklı olur bilmiyorumçok seviyorum onunla gecircegim 1 saat bile değerli benim için işi tehlikeli yarın ne olur ne olcak bilmiyoruz ondan birazda boşa zaman harcamak istemiyoruz. Onerilerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?