Aslinda sormak istediğim evlilik karari alirken akliniza takilan neler vardi?Ben soruyu anĺayamadim
Simdi anladimAslinda sormak istediğim evlilik karari alirken akliniza takilan neler vardi?
Bir cok sey olup sadece severek verebildinizmi bu karari
Evlensende emin olamıyorsun ki, .Evet hanimlar merak ediyorum evlenirken eş adayinizdan ne kadar emindiniz?duygularinizdan,işi ile ilgili aile gecindirebileceginden,ailesinden,arkadaş çevresinden tüm bunlardan ne kadar emin olarak evlendiniz?sadece duygulariniza göremi hareket ettiniz?
Evet hanimlar merak ediyorum evlenirken eş adayinizdan ne kadar emindiniz?duygularinizdan,işi ile ilgili aile gecindirebileceginden,ailesinden,arkadaş çevresinden tüm bunlardan ne kadar emin olarak evlendiniz?sadece duygulariniza göremi hareket ettiniz?
Modern insanın bu çağda ruh sağlığı bu kadar sallantıdayken hayatına birini alması ve evlilik gibi büyük bir kuruma dahil olunması bana da sağlıklı gelmiyor.Burada okudugum butun yazilar butun hayatlar sonucunda sunu farkettim evlilik cok farkli birsey ve zor agir .. sanirim en iyisi ozgur ve bekar yasamayi bilmek meslek edinip kimsenin derdini cekmeden yasamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?